Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από Maximus »

Πέραν της οπαδικης μας ταυτότητας μην ξεχνάμε και την εθνική όμως...

Ολες οι ελληνικές επιχειρήσεις και ιδιοκτησίες ξεπουλιούνται σε ξενα συμφέροντα. Σαν τα κοράκια όλοι από πανω, ποιος θα τσιμπήσει τα πιο πολλά. Οταν το καταλαβουμε, ελπίζω να μην είναι αργά...
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

toumpiotis35 έγραψε:Αυτο που εκανα εγω ειναι να παραθεσω πληθος δημοσιευματων του ρωσσικου τυπου για τον Σαββιδη
Τα υπολοιπα ειναι απλα συμπερασματα που προεκυψαν στην φαντασια σου και δεν βασιζονται σε δικα μου σχολια.
Ενας ζηταει να με διωξουν απο το site.
H δικη σου θεση ποια ειναι πρεπει να φευγει απο το site οποιος ανεβαζει δημοσιευμα που δεν φτιαχνει καλο προφιλ στον Σαββιδη?

Ενας αλλος λεει για ελοχιμ και νεφελιμ .Η δικη σου θεση ποια ειναι πως ο ρωσσικος τυπος ειναι αποκλεισμενος απο την ενημερωση μας γιατι αναφερεται σε νεφελιμ?

Μα τι λεω η δικη σου θεση ειναι οτι μπορει να πληρωσω μεταφραστρια απο την στεπα για να μου κανει μεταφραση.
Και στο τελος εγω τρολλαρω και ψαχνομαι
Φοβερο
Προσπαθώ να παρακολουθήσω όσο πιο αντικειμενικά γίνεται τις πληροφορίες που δίνεις αλλά επέτρεψε μία διόρθωση.Αναφέρεσε σε ''πλήθος δημοσιευμάτων του ρωσσικού τύπου'' ωστόσο όλα είναι ακριβής αναπαραγωγή ΕΝΟΣ κειμένου,δηλ.στην ουσία μιλάμε για ένα δημοσίευμα αναπαραγώμενο σε διάφορα σάιτ (ρώσσικα????-δεν το ρωτώ τυχαία).Από την άλλη αν μπείς στα θεωρούμενα έγκυρα ρωσσικά δημοσιογραφικά σάιτς η στάση τους απέναντι στον Σαββίδη είναι από ουδέτερη έως ευνοική.

ΥΓ Τα κείμενα τα διάβασα σε αγγλική μετάφραση,όπως και η αναζήτηση που έκανα ήταν στα Αγγλικά.
toumpiotis35

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

Πολυ ωραια
Ομως
Δεν προσπαθω να σου επιβαλλω καποια αποψη
Ουτε να υπερασπιστω τα ρωσσικα δημοσιευματα
Απλη παραθεση εκανα
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Maximus έγραψε:Πέραν της οπαδικης μας ταυτότητας μην ξεχνάμε και την εθνική όμως...

Ολες οι ελληνικές επιχειρήσεις και ιδιοκτησίες ξεπουλιούνται σε ξενα συμφέροντα. Σαν τα κοράκια όλοι από πανω, ποιος θα τσιμπήσει τα πιο πολλά. Οταν το καταλαβουμε, ελπίζω να μην είναι αργά...
Αυτό δεν έχει να κάνει όμως ούτε με τον ΙΒΑΝ ούτε με τον ΠΑΟΚ!!!!! Αν δεν είναι τα Ρωσσικά συμφέροντα.. θα είναι τα Γερμανικά, τα Κινέζικα, εμνδεχομένως τα Τούρκικα κλπ....
Αν δεν το θέρλουμε αυτό... πάιρνουμε τα όπλα και κόβουμε κ@λους... Αλλιώς δεν μιλάμε και τουμπεκίζουμε...

Και σε αυτό δεν μας φταίει ούτε ο ΙΒΑΝ ούτε η ΚΟΣΚΟ, ούτε η Γκαζπρομ αλλά εμείς οι ίδιοι....
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Τουμπιωτη35:

Εχεις φτιαξει μια θεωρια συνωμοσιας μονος σου, το εχεις καταλαβει;

Σελιδα 433, τοπικ Τι εξελιξεις θα δουμε στα διοικητικα του ΠΑΟΚ

Δικα σου λογια, σε αναλογο debate, οταν υπερασπιζοσουν Φλωριδη...
toumpiotis35 έγραψε:
jibbie έγραψε:
toumpiotis35 έγραψε:Εδω ειναι για οποιον θελει να ψαχτει
http://www.utronews.ru/economics/001363683443253/
υπαρχει καποιος λογος που ψαχνεσαι μονο για αρνητικα ή/και δυσφημιστικα δημοσιευματα για τον Σαββιδη;

επισης, δεν μπορω να καταλαβω τους μοντ. μπαινει καποιος εδω μεσα και παραθετει αρθρα που λιγο πολυ λενε απατεωνα τον προεδρο της ομαδας βασιζομενοι σε φημες. που μπηκα; redplanet?

Εγω ψαχνω ποιος κανει κουμαντο στην ομαδα μου
Εσυ υπαρχει κανενας λογος που σε ενοχλουν μονο τα αρνητικα δημοσιευματα και οχι τα αποθεωτικα?
Προτεινεις μαλιστα και την αποπομπη μου.....
Εισαι φοβερος
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από karlat85 »

toumpiotis35 έγραψε:
karlat85 έγραψε:δεν καταλαβα,δεν μιλαω ρωσικα
Αμα δεν καταλαβες τα 200 αρθρα σε διαφφορετικες ημερομηνιες απο το 2006 μεχρι και το 2013 αρα δεν καταλαβες και το πρωτο αρθρο που προσπαθησες να αποδομησεις.Στο πρωτο αρθρο μιλουσες ρωσσικα?
Καλά με κανείς πλάκα, μου βάζεις μια αναζήτηση στο google στα ρώσικα, τι θες να καταλάβω; φίλε δεν με νοιάζει τι δουλειές έχει κάνει και αν ήταν βρώΜικες, εγώ θέλω να τα σκάει στην ομάδα, τώρα αν θες καθαρό παράγοντα, βρες πρώτα καθαρό επιχειρηματία
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Οσο αυτος ο ανθρωπος θα κανει τα παντα για να κανει τον ΠΑΟΚ πραγματικα μεγαλο,εγω θα πινω νερο στο ονομα του.Κανενας επιχειρηματιας που μπλεκετε σε τοσα πολλα οπως αυτος,δεν μπορει να εχει μονο φιλους.Ορκισμενους εχθρους εχει.Ρωτηστε τον δωνη να σας πει την γνωμη του ας πουμε.η τον μπομπολα,η την ΕΠΟ....στον λιγο χρονο που ειναι στο ελλαντα.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ιβάν, δεν έχω πρόβλημα να φέρεις πίσω τον Δώνη, να βγεις έκτος και να παίζουμε με βασικό τον ρομπέρ.

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ. Αρκετά με αυτόν τον καρκίνο
toumpiotis35

Kourdos έγραψε:Τουμπιωτη35:

Εχεις φτιαξει μια θεωρια συνωμοσιας μονος σου, το εχεις καταλαβει;

Σελιδα 433, τοπικ Τι εξελιξεις θα δουμε στα διοικητικα του ΠΑΟΚ

Δικα σου λογια, σε αναλογο debate, οταν υπερασπιζοσουν Φλωριδη...
Kourdos
Εχεις μια ευκαιρια να ανακαλεσεις για να σωσεις την αξιοπιστια σου
Μην την χασεις
Εκμεταλευσου την
Περιμενω απο σενα ειτε να ζητησεις συγνωμη ειτε να δηλωσεις οτι επιμενεις να με χαρακτηριζεις υπερασπιστη του Φλωριδη
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

nikolasf έγραψε:Μήν χαλιέστε....

Ο ΙΒΑΝ είναι επιχειρηματίας και μάλιστα δραστηριοποιημένος στην πιο βρώμικη και αμφιβολη αγορά της Ευρώπης ..την μαμα ράσσια!!!
Κανένας επιχειρηματίας δεν είναι άγιος και όλοι έχουν ορκισμένους εχθρούς και φίλους και στα ΜΜΕ όπως και κόλακες και παρατρεχάμενους κλπ
Είναι τόσο ΠΑοκτσής όσο είναι Τσέλσι και ο Αμπράμοβιτσ....
Μπορεί να είναι λίγο περισσότερο συναισθηματικός από άλλους αλλά δεν πάυει να είναι τσέπη... Και σαν "τσ'επη" πάνω και πίσω από όλα σκέφτεται και τα πλάνα του και αυτό κάποτε θα φανεί!!!!
Δεν είναι Κοσκωτάς σίγουρα....
Οσο κάνει καλό στον ΠΑΟΚ (δλδ όσο τα συμφέροντά του και του ΠΑΟΚ θα ταυτίζονται θα τον στηρίζω για το συμφέρον της ομάδας!!!!
ΠΑΟΚ μπορεί να γίνει κάποτε ... γιατί αυτός ο σύλογος έχει το κατι τίς του και τους μαγεύει όλους.Ισως τότε όμως πάψει να είναι καλός επιχειρηματίας....

ΤΕΣΠΑ ΟΨΟΜΕΘΑ!!!!!!!!!
++++++

ΥΓ Το παμε χίλιες φορές "Don't feed the t..." κι εσείς το χαβά σας. :x
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

adam04 έγραψε:
toumpiotis35 έγραψε:
jibbie έγραψε: υπαρχει καποιος λογος που ψαχνεσαι μονο για αρνητικα ή/και δυσφημιστικα δημοσιευματα για τον Σαββιδη;

επισης, δεν μπορω να καταλαβω τους μοντ. μπαινει καποιος εδω μεσα και παραθετει αρθρα που λιγο πολυ λενε απατεωνα τον προεδρο της ομαδας βασιζομενοι σε φημες. που μπηκα; redplanet?

Εσυ υπαρχει κανενας λογος που σε ενοχλουν μονο τα αρνητικα δημοσιευματα και οχι τα αποθεωτικα?
Εισαι φοβερος
Ξεχασες να κανεις γαργαρα αυτα που εγραψαν τα μπομπολεικα φερεφωνα.Αδιαφορεις για ολα τα θετικα που εχουν γραψει για τον Ιβαν και ψαχνεις οτι αρνητικο εχουν γραψει οι ανταγωνιστες εχθροι του.Κιαφου εισαι τοσο δικαιος,γιατι δεν ψαχνεις το ποιον αυτων που τα γραφουν.Και τι συμφερον εχουν για να τα γραφουν.
Πολύ σωστός
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

toumpiotis35 έγραψε:Πολυ ωραια
Ομως
Δεν προσπαθω να σου επιβαλλω καποια αποψη
Ουτε να υπερασπιστω τα ρωσσικα δημοσιευματα
Απλη παραθεση εκανα
Οχι δεν κανείς απλή παράθεση παίρνεις θέση γιατί αν έκανες απλη παράθεση θα έβαζες και θετικά και αρνητικά σχόλια όταν μονίμως βάζεις μόνο αρνητικά και τα ψάχνεις μετά μανίας φυσικά και παίρνεις θέση
toumpiotis35

Ρε μπας και με εχεις περασει και για ρωσσο ρεπορτερ?
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

toumpiotis35 έγραψε:
jibbie έγραψε:
toumpiotis35 έγραψε:Εδω ειναι για οποιον θελει να ψαχτει
http://www.utronews.ru/economics/001363683443253/
υπαρχει καποιος λογος που ψαχνεσαι μονο για αρνητικα ή/και δυσφημιστικα δημοσιευματα για τον Σαββιδη;

Εισαι φοβερος
δεν προτεινα την αποπομπη σου. αν φυγεις κ συ, με τι θα διασκεδαζουμε; ;)
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

γυρισε προς τον Βιερινια και ειπε "εσενα θα σε φερω πισω και σε καθε γκολ που θα βαζεις θα σε πληρωνω κας"
τελικα ρε παιδια ειναι αληθεια αυτα ή μας πουλανε τρελα οι δημοσιογραφοι και μας αναστατωνουνε?
τετοια πραματα δεν ειναι αστεια...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”