9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
σαλπι τοσα εχεις αντεξει....υπομονη και αλλη μια βλακεια απο τους ''ΠΑΟΚαρες''....εννοειται να μεινεις.....!!!!!!!!η καλυτερη απαντηση σε αυτους (που δεν ειναι πολλοι) θα ειναι η εμφανιση σου του χρονου με την ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!!!ΘΑ τους αποστομωσεις με την εμφανιση σου του χρονου και θα γινουν κολοτουμπες....ηδη αρχισες απο σημερα...ξεκουραση θελεις και εναν προπονητη... 

- navigator11
mpafos4 έγραψε:Και μετα θελετε να λεω "αδερφια" αυτους τους γελοιους που εμφανισαν αυτο το μουνοπανο στο γηπεδο............Δικα σας μπορει,δικα μου ΠΟΤΕ!
ΑΔΕΡΦΙΑ μας δεν μπορούν να θεωρούνται φίλε δαύτοι ΠΟΤΕ για άλλες,πολύ σοβαρότερες και επαχθέστερες είς βάρος της ομάδας Μ@Λ@ΚΙΕΣ.τα πανό για το σάλπι είναι πταίσματα ...
Σωστά είπες ότι δε σε επηρέασε το πανό. Αυτοι εχουνε σκυλιάσει γιαυτο το λόγο.
Η ξεφτίλα δεν πλανάται μόνο στο λεκανοπέδιο της Αττικής αλλά έχει ισχυρή βάση και στο Βορρά. Εμπρός λοιπον στο δρόμο που χάραξε η φλοριτζιναλ με το "βατραχο"
βατραχος VS θερμοσίφωνας = Χ
Η συνέχεια στις οθόνες.
ΥΓ: Δε ξέρω υπο ποιές συνθήκες κατέβηκε το πανο. Θέλω να πιστεύω μετά από παρέμβαση ψυχραιμότερων. Ευτυχώς που υπάρχουν και τέτοιοι.
Η ξεφτίλα δεν πλανάται μόνο στο λεκανοπέδιο της Αττικής αλλά έχει ισχυρή βάση και στο Βορρά. Εμπρός λοιπον στο δρόμο που χάραξε η φλοριτζιναλ με το "βατραχο"
βατραχος VS θερμοσίφωνας = Χ
Η συνέχεια στις οθόνες.
ΥΓ: Δε ξέρω υπο ποιές συνθήκες κατέβηκε το πανο. Θέλω να πιστεύω μετά από παρέμβαση ψυχραιμότερων. Ευτυχώς που υπάρχουν και τέτοιοι.
Το ματς που ισως εβγαζε τον ΠΑΟΚ Ch. L, καποιοι το εγραψαν στα @@ τους, σηκωνοντας πανο εναντιον παικτη του ΠΑΟΚ επειδη ΤΟΛΜΗΣΕ να ευχαριστησει την αποθεωση που του επιφυλαξαν οι οπαδοι του βαζελου!!! Επειδη εκτιμησε το γεγονος οτι τον αποθεωσαν και εκτιμησαν την προσφορα και την ντομπροσυνη που εδειξε απεναντι τους.
Βαλανε τον ΠΑΟΚ πανω απο ολα? Δε νομιζω.
Βαλανε τον ΠΑΟΚ πανω απο ολα? Δε νομιζω.
εγω πιστευω οτι αυτοι που το ανεβασαν ειναι μια ελαχιστη μειοψηφεια και στην 4 απλα βαζουν τις προσωπικες τους
συμπαθειες αντιπαθειες πανω απο την ομαδα ......ξερω θα απαντησουν "εμεις καναμε χιλιομετρα για τον ΠΑΟΚ" κλπ
το γνωστο ΠΑΟΚΟΜΕΤΡΟ που μπαινει παντα οταν δεν υπαρχουν επιχειρηματα .........
συμπαθειες αντιπαθειες πανω απο την ομαδα ......ξερω θα απαντησουν "εμεις καναμε χιλιομετρα για τον ΠΑΟΚ" κλπ
Για αυτούς τους μικράνθρωπους ίσως και να τον έβαλαν...γιατί κάτι τέτοιοι είναι που πιστεύουν οτι ο ΠΑΟΚ είναι αυτοί...
Εγώ δηλαδή γιατί χάρηκα που ένα ολόκληρο γήπεδο αντίπαλης ομάδας χειροκροτούσε ένα παίκτη που τους έφτυσε και τον οποίον έχω εγώ στην ομάδα μου; είμαι λιγότερο ΠΑΟΚ;; δεν είμαι σωστός ΠΑΟΚτσής;; είμαι Σάλπι και όχι ΠΑΟΚ;;
Μη μασάς ρε Μήτσο, στα @@ σου, χχχ είναι και ελάχιστοι.
Εγώ δηλαδή γιατί χάρηκα που ένα ολόκληρο γήπεδο αντίπαλης ομάδας χειροκροτούσε ένα παίκτη που τους έφτυσε και τον οποίον έχω εγώ στην ομάδα μου; είμαι λιγότερο ΠΑΟΚ;; δεν είμαι σωστός ΠΑΟΚτσής;; είμαι Σάλπι και όχι ΠΑΟΚ;;
Μη μασάς ρε Μήτσο, στα @@ σου, χχχ είναι και ελάχιστοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τετ 25 Μάιος 2011, 23:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: ειτε συμφωνουμε ειτε οχι με τη γνωμη του καθενος τη σεβομαστε....
Λόγος: ειτε συμφωνουμε ειτε οχι με τη γνωμη του καθενος τη σεβομαστε....
E επειδη εκαναν χιλιομετρα θα κατσει ο ζαγορ να τον γ@μησουνε κιολας??? σιγα με τα χιλιομετρα λες και αυτο ειναι το εισητηριο για να κανεις οτι γουσταρεις αδιαφορωντας για το ποσο βλαπτεις την ομαδα.eorptol έγραψε:εγω πιστευω οτι αυτοι που το ανεβασαν ειναι μια ελαχιστη μειοψηφεια και στην 4 απλα βαζουν τις προσωπικες τους
Θυρα 4 και η κινηση η σημερινη

navigator11 έγραψε:mpafos4 έγραψε:Και μετα θελετε να λεω "αδερφια" αυτους τους γελοιους που εμφανισαν αυτο το μουνοπανο στο γηπεδο............Δικα σας μπορει,δικα μου ΠΟΤΕ!
ΑΔΕΡΦΙΑ μας δεν μπορούν να θεωρούνται φίλε δαύτοι ΠΟΤΕ για άλλες,πολύ σοβαρότερες και επαχθέστερες είς βάρος της ομάδας Μ@Λ@ΚΙΕΣ.τα πανό για το σάλπι είναι πταίσματα ...
Και να ηθελα δεν θα μπορουσα να διαφωνισω με αυτο που εγραψες!Εχεις απολυτο δικιο!
εμενα με ντροπιασε η εικονα του να βλεπω στο 80 να αδειαζει το γηπεδο απο καποιους ''φιλαθλους'' κατι που βλεπω οτι δε σχολιαστηκε καθολου...απο εκει και περα ο συγκεκριμενος παιχτης θα ειναι μονιμα ''σημαδεμενος'' αυτο το ξερουμε ολοι το ξερει και αυτος και το εχει παραδεχτει κιολας δεν ειναι κατι κρυφο ουτε κατι που θα τελειωσει ποτε ας μην γελιομαστε(ακομα και οταν σταματησει το ποδοσφαιρο)...σηκωθηκε ενα πανι που εκφραζει μια ομαδα(5-10-50-100 δεν ξερω δε με νοιαζει) και αυτο ειναι το στορι...δε υπαρχει κανενα θεμα για εμενα προσωπικα...σε αντιθεση του να βλεπω ατομα να κερδιζουμε 5-0 και να την που,λευουν επειδη ενημερωθηκαν για τα του βαζελου...ντροπη και ξεφτιλα στους περαστικους και τους μικροψυχους...
- papageorgiou
Γαμώτο..Σήμερα η ομάδα έπαιξε ελεύθερα,έπαιξε (επιτέλους) καλό ποδόσφαιρο κ μάλιστα σκόραρε 5 τεμάχια (απο ενα μάτς με Σέρρες έχουμε νομιζω να κάνουμε τέτοια επίδοση),η κερκίδα ιδίως στο 1ο ημ. ήταν πολύ καλή κ με παλμό..Βάλε και τισ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ στο ημίχρονο,τί άλλο θες??Κι εκεί που έλεγα "τί ωραία,ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΜΕΡΑ" είδα την αηδία αυτή..ΕΛΕΟΣ!νομίζω πρέπει να ντρεπόμαστε που ΔΙΚΟΣ μας παίχτης παίρνει περισσότερο σεβασμό απο τον εχθρό παρά από εμας τους ίδιους 

αν θεωρουν οτι επειδη αυτοι πανε σε εντος και εκτος παιχνιδια θα κανουν οτι γουσταρουν την ΠΑΟΚΑΡΑ κανουν μεγαλο λαθος....αν και δεν νομιζω αυτοι που εβαλαν το πανο να ειναι ΠΑΟΚ....ενταξει δεκτο οτι ορισμενοι δεν τον γουσταρουν για οποιοδηποτε λογο(οπως εγω μπορει να μην γουσταρω καποιον αλλον παικτη) ...δικαιωμα τους ...ας μην τον χειροκροτησουν αλλα οχι και να κρεμασουν πανο ή να τον βριζουν....οποιος παικτης φοραει τον δικεφαλο αετο πρεπει να τον σεβομαστε ....που ειναι ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ?????????????βασικα σε αυτους ειναι ο εγωισμος μου πανω απο ολα....και η 4 ειχε βγαλει και ανακοινωση οταν ηρθε ο σαλπι οχι πρωσωπολατριες....τωρα πως αφησαν να κρεμαστει το πανο????????
ερωτηση το πανο κατεβηκε ή οχι????????
ερωτηση το πανο κατεβηκε ή οχι????????
Συμφωνω σερα, ακουω τον σπικερ να λεει "αποχωρουν σιγα σιγα αρκετοι φιλοι του ΠΑΟΚ" και το ματς ειναι στο 80 κατι!!!!
Ρε σεις! Ενα χειροκροτημα, μια εκτιμηση ρε γαμω! Τα δεκα λεπτα που φυγατε πιο νωρις σας ωφελησαν τοσο ωστε να μην μπειτε στον κοπο να τους χειροκροτησετε στο τελος???
Ρε σεις! Ενα χειροκροτημα, μια εκτιμηση ρε γαμω! Τα δεκα λεπτα που φυγατε πιο νωρις σας ωφελησαν τοσο ωστε να μην μπειτε στον κοπο να τους χειροκροτησετε στο τελος???
Εγω θα διαφωνισω!Πολυ καλα εκαναν και εφυγαν!Να καθησουν να κανουν τι?.....Να βλεπουν τους παικτες της ομαδας να τρεχουν να σωθουν απο τα ανθρωποειδη που μπηκαν για να τους ξεβρακωσουν ή να κοιταν την αποθεωση του Κουδα.........ε,του Μουσλιμοβιτς ηθελα να πω..........
ναι μαντεψαν οτι τα νθρωποειδη θα μπουν να ξεβρακωσουν τον μουσλι στο τελος για αυτο εφυγαν απο το 80...μαλιστα...πολυ ωραια...
για αυτό πολλά φυτά (όπως λέτε κάποιοι τα ''καθαρόαιμα'') πανηγύρισαν ντεμέκ γκολ της αεκουλας,για αυτό με το που έμαθαν ότι νικάει ο βάζελος ούτε γεια είπαν και την έκαναν...μετά σας φταίει το πανί...κοιτάξτε λίγο και τα μούτρα σας!
κατέβηκε και ξανανέβηκε!ερωτηση το πανο κατεβηκε ή οχι????????