Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
200.000 λέει του δίνουμε. Μάλλον δεν είμασταν για Μεντί έτσι κι αλλιώς. Καθώς από 200 σε 600 ήταν αρκετά μεγάλο το κενό.
Θα δείξει. Εδώ δεν πανηγύρισα με τη μεταγραφή Σάλπι, καθώς έχω φάει αρκετά άκυρα, ειτε γιατί έκραξα παίκτη πριν έρθει και μετά μου έχωσε καρότο στο στόμα με την απόδοσή του, είτε γιατί αποθέωσα κάποιον πριν παίξει και ήρθε και δεν ακούμπησε!!
Οπότε γηπεδάκι.
Θα δείξει. Εδώ δεν πανηγύρισα με τη μεταγραφή Σάλπι, καθώς έχω φάει αρκετά άκυρα, ειτε γιατί έκραξα παίκτη πριν έρθει και μετά μου έχωσε καρότο στο στόμα με την απόδοσή του, είτε γιατί αποθέωσα κάποιον πριν παίξει και ήρθε και δεν ακούμπησε!!
Οπότε γηπεδάκι.
Δηλαδη ο Σναουτσνερ και ο Αραμπασ ητανε χειροτεροι απο αυτον...
Αυτοσ ο Σελουκ τα καταφερε παλι..Απορω σε τι κατασταση θα ειναι ο παιχτης αυτος που μας πλασαρε...
Θα φανει στο γηπεδο..
Υ.Γ: Μην τολμησετε να διωξετε τον κοντρερας

Αυτοσ ο Σελουκ τα καταφερε παλι..Απορω σε τι κατασταση θα ειναι ο παιχτης αυτος που μας πλασαρε...
Θα φανει στο γηπεδο..
καταρχην απο αυτα που λενε εχει τα χαρακτηριστικα που θελουμε πλαγιοκοπει κλπ...κατα δευτερον δυνουμε μεχρι τα λεφτα του λινο δλδ 300000 για δεξι μπακ ο μεντυ θα γελουσε αν το ακουγε...εξαλλου συζητησεις εγιναν...ο ζησης τα εβαλε κατω και αποφασισε...απο εκει και περα μενει να τον δουμε για να κρινουμε..το βιογραφικο του παντως δεν ειναι καθολου κακο εγω αυτο πιστευω...και στην σαλτσμπουργκ δεν τον ειχαν κανει τυχαια 800000 συμβολαιο ετησιως παει να πει οτι κατι αξιζε...περιμενουμε να τον δουμεprofessor v έγραψε:Χωρις να παραβιαζεται η εμπιστοσυνη στα προσωπα της διοικησης και παντα με καλοπιστη διαθεση δε μπορω να πω οτι θελγει η συγκεκριμενη κινηση, ειδικοτερα αναλογιζομενοι τα χαρακτηριστικα του ποδοσφαιριστη οπως εχουν παρουσιαστει στα ρεπορταζ και σε συνομιλιες με φιλαθλους της σαλτσμπουργκ συνελεξα. Σαφως και ελπιζω αν τελικα κλεισει να με διαψευσει στο γηπεδο αλλα και παλι δε μπορω να μην εχω ενστασεις αναλογικα με το ποιον του ποδοσφαιριστη, τις αναγκες τις ομαδας (παιχνιδι τσ. λ σε λιγοτερο απο 3 εβδομαδες) και την εν γενει αναγκη για ακομα ποιο ανταγωνιστικο ροστερ τη νεα περιοδο, βλεποντας οτι οι 3 ανταγωνιστριες ομαδες ενισχυονται σημαντικα. Οκ το προβλημα ρευστοτητας παραμενει, αλλα ειλικρινα, ο Μεντι πχ με 600,000 ειναι τοσο υπερβολικα αδιαπραγματευσιμο το κασε απο τις 300-400 χιλιαδες που δινουμε? Ολα θα φανουν στο γηπεδο σαφως αλλα προσωπικα ξεκιναω με χαμηλα τη μπαλα. Απλα μερικες σκεψεις, δεν επιθυμω ουτε τη διοικηση να διαβαλλω ουτε εχω αρρει τη στηριξη μου, απλα μερικους προβληματισμους δε μπορω να μην τους εκφρασω στο μοναδικο ασπιλωτο περιβαλλον που εχει μεινει για μας.

Αίσθησή μου είναι, ή οι κωλοτούμπες γι'αυτόν θα είναι ό,τι εντυπωσιακότερο έχουμε δει τα τελευταία χρόνια εδώ μέσα......γουστάρω....Βρύζα προχώρα λαίμαι..... 

κατσε ρε φιλε ο σελουκ σε κανει μεταγραφες ή ο βρυζας??να ξερουμε τι γραφουμε κιολας...και τι πετρουλεικα ειναι αυτα μην τολμησετε να διωξετε κοντρερας??μην τρελενεστε καλοκαιριατικα...GORGINOC4 έγραψε:Δηλαδη ο Σναουτσνερ και ο Αραμπασ ητανε χειροτεροι απο αυτον...![]()
Θα φανει στο γηπεδο..
και εγω νικο το ιδιο πιστευω δεν ξερω γιατι...βεβαια αν βγαλει ματια το δεκεμβρη παλι θα κραζουμε γιατι δεν ανανεωνει...niko70 έγραψε:Αίσθησή μου είναι, ή οι κωλοτούμπες γι'αυτόν θα είναι ό,τι εντυπωσιακότερο έχουμε δει τα τελευταία χρόνια εδώ μέσα......γουστάρω....Βρύζα προχώρα λαίμαι.....

Συγγνωμη και ολας αλλα δεν θελω να αμφισβητησω με την καμια την δοιηκηση μας την οποια πραγματικα εκτιμω.Sera4 έγραψε:κατσε ρε φιλε ο σελουκ σε κανει μεταγραφες ή ο βρυζας??να ξερουμε τι γραφουμε κιολας...και τι πετρουλεικα ειναι αυτα μην τολμησετε να διωξετε κοντρερας??μην τρελενεστε καλοκαιριατικα...GORGINOC4 έγραψε:Δηλαδη ο Σναουτσνερ και ο Αραμπασ ητανε χειροτεροι απο αυτον...![]()
Θα φανει στο γηπεδο..
Αγαπαω την ομαδα και αυτο δεν αλλαζει οτι κ να γινει..οποιον και να φερουν. Απλα ποναει η καρδια μου να βλεπω ιμπαγασιδες και ρομενταλ και γκοβου στον ΠΟΚ και μεις να προσπαθησουμε να τους σταματησουμε με Μπουσαιντι.
Ευχομαι οσο τιποτα να βγω μ@λ#κασ και ο παιχτης να κανει παπαδες..
αδερφε ολοι θελουμε ονοματα καλα αλλα δε μπορουμε τι να κανουμε...εμεις πολεμαμε τα ονοματα με το συνολο τη σωστη οργανωση την υγεια του σωματειου το λαο και τις εξυπνες κινησεις του ζηση και της διοικησης...τι να κανουμε ο ΠΑΟΚ μια ζωη δεν ειχε τους πορους των κατω οχι τωρα...αλλο να διαφωνεις σε κατι και να εχεις αμφιβολιες και αλλο να εισαι εγκαθετος..οποτε θετικη ενεργεια και ΠΑΟΚ...
Συμφωνω ρε αδερφε. Απλα ξες.. ανθρωπος ειμαι και γω.. ξυπναω και βλεπω καμορανεσι γκοβου ρομενταλ ιμπαγασα ντιοπ και κατι τετοια κ παω κ βλεπω σε μας τον τυνησιο..και.. ενταξει λιγο ψαρωνω και ξενερωνω
(ΠΟΣΟ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΩ
)
(ΠΟΣΟ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΩ

θα γελας ακομα περισσοτερο οταν δεις οτι γκοβου μπαγασες κλπ ειναι οι νεοι ραουλ μπραβο και μαρεσκα...

- navigator11
"βεβαια αν ειχε 2-3 βιντεακια στο γιουτουμπι να κανει 3-4 επελασεις ολοι θα πανηγυριζαν..."
εννοειται αυτο.ο αλλος του μετρουλακη ρε συ τουλαχιστον τρεχει και τα 100 σε 10,49!μη συγκρινουμε τη βουρτσα με την αστυοπ .......
τεσπα,προσωπικα δε μου προξενει απογοητευση ουτε ενθουσιασμο το ονομα του παιχτη.βεβαια,ενθουσιασμο ομολογω οτι δεν μου ειχαν προξενησει ενδομυχα και τα ονοματα ιβιτς,χαλκιας,αναστασακος,μπακαγιοκο ....
οποτε,προκειμενου να ξεφτιλιζομαι αργοτερα,δεν εκφερω γνωμη για την αγωνιστικη αξια του παιχτη,την οποια αγνοω,οπως και οι "δημοσιοι κατηγοροι" του,μηδε ανησυχια για την αφρικανικη προελευση του.περιμενω την εναρξη των αγωνιστικων υποχρεωσεων για να δω!!
"Συγγνωμη και ολας αλλα δεν θελω να αμφισβητησω με την καμια την δοιηκηση μας την οποια πραγματικα εκτιμω.
Αγαπαω την ομαδα και αυτο δεν αλλαζει οτι κ να γινει..οποιον και να φερουν. Απλα ποναει η καρδια μου να βλεπω ιμπαγασιδες και ρομενταλ και γκοβου στον ΠΟΚ και μεις να προσπαθησουμε να τους σταματησουμε με Μπουσαιντι.Ευχομαι οσο τιποτα να βγω μ@λ#κασ και ο παιχτης να κανει παπαδες.."
η αγαπη σου για την ομαδα υπαρχει και θα υπαρχει ανεξαρτητως του ποιον θα επιλεξει να φερει η διοικηση.πιστευω οτι το ιδιο ισχυει και για οποιον επιλεξει η διοικηση να παραχωρησει,ετσι??περι κοντρερας ο λογος ....
τωρα τα περι ιμπαγασα,γκοβου,ρομενταλ και τα ρεστα φιλε μου δεν αφορουν στη δικη μας ομαδα.αλλο πορτοφολι εμεις,αλλο εκεινοι.αυτο το γνωριζαμε εκ των προτερων.ειναι μια αναντιρρητη πραγματικοτητα,ακατανοητο ομως το πως και γιατι πρεπει ή μπορει να επηρρεαζει το διοικητικο μας προγραμματισμο ή την οπαδικη μας ψυχοσυνθεση ......
εννοειται αυτο.ο αλλος του μετρουλακη ρε συ τουλαχιστον τρεχει και τα 100 σε 10,49!μη συγκρινουμε τη βουρτσα με την αστυοπ .......
τεσπα,προσωπικα δε μου προξενει απογοητευση ουτε ενθουσιασμο το ονομα του παιχτη.βεβαια,ενθουσιασμο ομολογω οτι δεν μου ειχαν προξενησει ενδομυχα και τα ονοματα ιβιτς,χαλκιας,αναστασακος,μπακαγιοκο ....
οποτε,προκειμενου να ξεφτιλιζομαι αργοτερα,δεν εκφερω γνωμη για την αγωνιστικη αξια του παιχτη,την οποια αγνοω,οπως και οι "δημοσιοι κατηγοροι" του,μηδε ανησυχια για την αφρικανικη προελευση του.περιμενω την εναρξη των αγωνιστικων υποχρεωσεων για να δω!!
"Συγγνωμη και ολας αλλα δεν θελω να αμφισβητησω με την καμια την δοιηκηση μας την οποια πραγματικα εκτιμω.
Αγαπαω την ομαδα και αυτο δεν αλλαζει οτι κ να γινει..οποιον και να φερουν. Απλα ποναει η καρδια μου να βλεπω ιμπαγασιδες και ρομενταλ και γκοβου στον ΠΟΚ και μεις να προσπαθησουμε να τους σταματησουμε με Μπουσαιντι.Ευχομαι οσο τιποτα να βγω μ@λ#κασ και ο παιχτης να κανει παπαδες.."
η αγαπη σου για την ομαδα υπαρχει και θα υπαρχει ανεξαρτητως του ποιον θα επιλεξει να φερει η διοικηση.πιστευω οτι το ιδιο ισχυει και για οποιον επιλεξει η διοικηση να παραχωρησει,ετσι??περι κοντρερας ο λογος ....
τωρα τα περι ιμπαγασα,γκοβου,ρομενταλ και τα ρεστα φιλε μου δεν αφορουν στη δικη μας ομαδα.αλλο πορτοφολι εμεις,αλλο εκεινοι.αυτο το γνωριζαμε εκ των προτερων.ειναι μια αναντιρρητη πραγματικοτητα,ακατανοητο ομως το πως και γιατι πρεπει ή μπορει να επηρρεαζει το διοικητικο μας προγραμματισμο ή την οπαδικη μας ψυχοσυνθεση ......
ποιοι ειστε και λετε και στην δοιηκηση τι θα κανει?αμα δεν γουσταρετε μην πηγαινετε γηπεδο και αμα πιστευετε οτι εσεις μπορειτε να κανετε κατι καλυτερο πηγαινετε να δοιηκησετε......για αυτο δεν ερχετε κανενας σοβαρος ανθρωπος να επενδυσει στην ομαδα!!!θα εχει τον καθενα να του λεει τις μλκιες του!!!!
navigator11 έγραψε:"βεβαια αν ειχε 2-3 βιντεακια στο γιουτουμπι να κανει 3-4 επελασεις ολοι θα πανηγυριζαν..."
Εμπιστοσυνη στην διοικηση λοιπον..
ronaldo έγραψε:καλο θα ειναι να ερθει καποιος επιθετικογενης μπακ για να ανεβαινει η ομαδα πιο ευκολα στην επιθεση
τωρα αν ειναι καλος παιχτης αυτος ο μποσαιντι δεν το ξερουμε
ο αλλος απο την κερκυρα χειροτερο βιογραφικο ειχε αλλα τον θελαμε
αυτος εχει παιξει και στην μεταλουρκ που ηταν καλη ομαδα
αυτο ακριβως αδερφε...εμενα αυτο τουλαχιστον με κανει να μην αγχωνομαι και να μην τρελενομαι ουτε για μεταγραφες ουτε για τπτ..ο ζησης με εχει αποδειξει οτι μπορω να κοιμαμαι ησυχος...