Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
gika

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από gika »

gergeo4 έγραψε:με κουρασατε..οταν θα φυγουν βιειρινια,βιτολο,σαλπι,κοντρερας κ μεινουμε με φωτακη,κουτσια,σναουτσνερ να δω πως θα αντιδρασετε..
Χιλιες φορές αυτό, παρά να παρακαλάμε να ανοίξουν Κυριακή οι τράπεζες για ένα δάνειο, να περιμένουμε τον σωτήρα με τα μαγιο και τους Άραβες για να μην πέσουμε στη Δ και άλλα τόσα καλά...

Πραγματικά ποτέ δεν είχα πιστεψει ότι συνοπαδοί μου θα προτιμούσανε λαμόγια προέδρους μπας και πάρουμε κανα κοκκαλάκι παραπάνω, από το να έχουμε το μέτωπο μας καθαρό και να είμαστε όλοι μας στις επάλξεις...
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

τι λαμογια ρε θα με τρελανετε?!που το ξερεις εσυ?Για εσας ΟΛΟΙ λαμογια ειναι..
Άβαταρ μέλους
scorpio4

Δημοσίευση από scorpio4 »

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

gergeo4 έγραψε:τι λαμογια ρε θα με τρελανετε?!που το ξερεις εσυ?Για εσας ΟΛΟΙ λαμογια ειναι..
Μπορείς να μου αποδείξεις ότι ο Φλωρίδης έχει τόσα πολλά χρήματα;
Μπορείς να μου αποδείξεις ότι τα απέκτησε με νόμιμο αλλά και ηθικό τρόπο;
Μπορείς να μου υποδείξεις ορισμένες από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες;

Δεν είναι μόνο το θέμα του ότι "δεν υπάρχει στο google". Είναι επίσης το ότι όλοι οι ΑΡΔ της βορείου -και όχι μόνο- Ελλάδας ψάχνουν για αυτόν και δεν έχουν βρει τίποτα. Είναι το ότι τα μόνα που ξέρουν Ζαγόρ και Βρύζας για την εγκυρότητα του είναι το "εγγυόμαι εγώ" του Σαχπατζίδη. Είναι το ότι αρνήθηκαν να δεχτούν ρήτρα εμπιστευτικότητας. Είναι το ότι βγάζουν ανακοινώσεις γεμάτες αοριστίες. Πρώτα ο Σάχπα προσπαθόντας να καλύψει τις βρωμιές που βγήκαν στην φόρα για το όνομα του, και μετά ο Φλωρίδης με μία ανακοίνωση που αχαρικτιρίζεται από αοριστία, ασάφεια και λαικισμό.

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι καθαροί και θέλουν απλά να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Κάποιοι μίλαγαν στο καφενείο Εικόνα κάποιοι λένε ότι τους το είπαν μυστικά Εικόνα κάποιοι τα είπαν στο τηλέφωνο Εικόνα και ο άλλος βγήκε στο ραδιόφωνο να το ανακοίνωσή Εικόνα ένας άλλος θέλει να τα μάθει απο εφημερίδα Εικόνα
και τελικά.... Παίζει ο Λαζόπουλος Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Αν επισημα ο ΑΣ και η ΠΑΕ βγουν και πουν οτι ειναι λαμογιο τοτε θα τον κραξο κ γω ΑΛΛΑ οσο υπαρχουν επαφες και προς το παρον δεν υπαρχει κατι μεμπτο δεμπορω να πω κατι κακο και οτι δεν τον θελω..
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

προσωπικα δεν θα προκαταβαλλω με αφορισμους ή αποθεωσεις υποψηφιων επενδυτων.
απλα περιμενω τις διαβεβαιωσεις απο πλευρας τους.τιποτε παραπανω.

δεν αρκει καποιος απλα να εχει 5-6 εκατομμυρια στην ακρη για να παρει τον ΠΑΟΚ.δεν ειμαστε ουτε Τριπολη, ουτε Προοδευτικη.χρειαζεται κακαλα,τρελλα και χρημα για να κουμανταρεις τετοιον συλλογο.
και η διοικηση ζητα το αυτονοητο. εγγυησεις και αποδειξεις.δεν της αρκει να ''ξεφορτωθει'' το βαρος και την ευθυνη της διοικησης.ενδιαφερεται πραγματικα για το μελλον του Συλλογου.

η κινηση να ζητηθουν αυτες οι εγγυησεις, ειναι μια πραξη υπευθυνοτητας απεναντι στην ιστορια, και απο τον Κατσαρη,και απο τον Ζαγορακη,και αυτο το αναγνωριζουμε ολοι.
αν υπαρχουν λοιπον, πολυ καλως, να προχωρησει η επενδυση. αν οχι, σαν να μην υπηρξαν. εχουμε διοικηση χωρις χρημα,αλλα με κάκαλα, τρελλα και μερακι για αυτο που κανει.αν υπαρξει και πραγματικος επενδυτης,ακομα καλυτερα.

λιγη υπομονη ακομα. η ιστορια θα δειξει λοιπον...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από eorptol »

gergeo4 έγραψε:τα ιδια ελεγε κ ο γρηγοριαδης στο σκουλικοπολις πριν..ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ..
Κοιτα ο Γρηγοριάδης είχε πρόβλημα με Σαχπατζιδη χρονια απο την εποχή που θα έπαιρνε πήρε ; Το 2000 τα σπορ του βορρά και την Μακεδονια ....τώρα θα πεις ο Γρηγοριάδης έτρεχε στα δικαστήρια με τον πετρουλακη και τώρα είναι κωλος και βρακι :)))....επίσης ο Γρηγοριάδης έτρεχε επί μπατατουδη πισω απο τον μπατμαν .....οπότε ότι και να πει είναι για δικό του όφελος είναι για κανέναν ΠΑΟΚ δεν νοιαζετε....
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

desperando έγραψε:δυστυχως πιστευω οτι το ολο θεμα ηταν μια μαγκια που πηγε να στησει ο σαχπατσιδης για να παρει τον ΠΑΟΚ και να γινει αυτο που ακουγοταν πριν απο εναν χρονο, ο φλωριδης μαλλον ειναι ενας μπροστινός του Σαχπα.
ενα μεγαλο - και στον κυριο Βρυζα που πηγε να βαλει σε μπελαδες τον ΠΑΟΚ. δεν μπορω να πω οτι δεν στεναχωρηθηκα οχι γιατι ζω και αναπνεω για το ποτε θα δω μεγαλοεπενδυτη στον ΠΑΟΚ αλλα γιατι πιστευα οτι θα ξαναδω στην Τουμπα ολους τους παιχταραδες μας, δυστυχως τωρα μονο μεσω στριμινγκ δεν πειραζει ομως ΠΑΟΚ εισαι και για στα καλα και στα ασχημα :nairepaok:
Αδερφέ συμφωνώ με την σκέψη σου.
Για τα τελευταία λόγια έχω να σε πω , μην αγχόνεσαι.
Κάποια στιγμή θα έρθει κανονικός μεγάλος επενδυτής....θα τον φέρει ο Ζαγόρ και θα τον εγκρίνει ο ΑΣ και Κτασαρής.
Ο νοών νοήτω......το οικόπεδο ΔΕΝ μπορεί να γίνει "ιερό" πλυντήριο.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

gika έγραψε:
gergeo4 έγραψε:τι λαμογια ρε θα με τρελανετε?!που το ξερεις εσυ?Για εσας ΟΛΟΙ λαμογια ειναι..

1ο)αποδειξε μου το αντιθετο

2ο)υπαρχει ΕΝΑΣ που να εχει βγαλει εκκατομυρια μονο νομιμα?ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ πες μου

3ο)δηλαδη πρεπει να ξερουμε τι επιχειρησεις εχει?και που ξερεις αν τα εχει κληρονομησει πχ..μην ανυσηχεις ολα θα μαθευουν..Α!οι αγγελοπουλοι τι επιχειρησεις εχουν?ο αμπραμοβις?
Άβαταρ μέλους
ntou_apo_pantou

Δημοσίευση από ntou_apo_pantou »

gergeo4 έγραψε:
gika έγραψε:

1ο)αποδειξε μου το αντιθετο

2ο)υπαρχει ΕΝΑΣ που να εχει βγαλει εκκατομυρια μονο νομιμα?ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ πες μου

3ο)δηλαδη πρεπει να ξερουμε τι επιχειρησεις εχει?και που ξερεις αν τα εχει κληρονομησει πχ..μην ανυσηχεις ολα θα μαθευουν..Α!οι αγγελοπουλοι τι επιχειρησεις εχουν?ο αμπραμοβις?
Ρε gergeo4, εμείς θα αποδείξουμε τα φράγκα του Φλωρίδη;;;; Πας καλά;;;
Δική του υποχρέωση είναι να μας πείσει για την ικανότητά του να ηγηθεί του ΠΑΟΚ.

Ηθικός και λεφτάς ούτε εγώ πιστεύω ότι υπάρχει αλλά φαντάζομαι αυτό που θέλουμε είναι έναν επενδυτή να βγάζει τα φράγκα του από επιχειρήσεις που υπάρχουν και δεν είναι τοκογλυφίες, όπλα, ναρκωτικά, ξέπλυμα χρήματος κτλ...
πχ το παιδοβουβαλο του γαύρου είναι εφοπλιστής. Δεν λέμε ότι είναι κανένας ηθικός, κάθε άλλο, αλλά ξέρουμε απο που προέρχεται η οικονομική του άνεση... Ξεκάθαρα πράματα

Το τι έχουν οι Αγγελόπουλοι και ο Αμπραμοβιτς είναι ευρέως γνωστό αλλά αφού δεν ξέρεις είναι πολύ εύκολο να το βρεις αρκεί να ψάξεις λίγο στο ίντερνετ...

Αρχίζω να πιστέυω ότι το "4" στο νικνεημ σου είναι μάλλον η ηλικία σου...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

τελος το παραμυθι ...

Έκαναν πίσω οι... «επενδυτές»

06 Ιουλ 2011 18:16, Από PAOK24

Όπως όλα δείχνουν, το σίριαλ με την εμπλοκή του Φλωρίδη και του Σαχπατζίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έλαβε τέλος. Πριν από λίγο, η πλευρά των υποψήφιων "επενδυτών" ενημέρωσε τον ΠΑΟΚ ότι αποσύρει τους ορκωτούς ελεγκτές, κάτι που μπορεί να ερμηνευτεί και ως γενικότερη απόσυρση...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

και πως αποσύρειτους ορκωτούς απο την στιγμη που δενπηγαν καν
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

πολλα ζητας...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

gergeo4

Τώρα τι γίνεται; Συνεχίζεις να τους υποστηρίζεις;;

Άλλοι μια φουρνιά ΠΑΠΑτζήδων ήταν. Που αδυνατούν να στηρίξουν το οικοδόμημα του ΠΑΟΚ.

Όσο για τα τατουάζ του Φλωρίδη, ας μη μιλήσω καλύτερα.

Και τέλος, η χθεσινή ανακοίνωση θα μείνει στην ιστορία. Χθες ενημέρωσαν ότι ενδιαφέρονται και σήμερα ότι αποσύρονται.. αχαχαχαχα... ξεφτυλισμένοι που παίζουν με τον ΠΑΟΚ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”