Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.
Re: Διάφορα άρθρα για τον Π.Α.Ο.Κ.
Αφού ολοκλήρωσε τις καθιερωμένες πτήσεις μέσα σε αποθέωση γύρω από τον αγωνιστικό χώρο, ο αετός ετοιμάζεται για την τελική πτήση πριν την σέντρα του αγώνα. Στέκεται στον καρπό του εκπαιδευτή με το κεφάλι ψηλά για να του περάσουν το ειδικό κολάρο-κάτοπτρο. Αφού το φορέσει ανοίγει τα φτερά και ίπταται ανάμεσα στους οπαδούς μας ενώ το γήπεδο δονείται από το σύνθημα:john4serres έγραψε:καμια πατεντα για 2ο κεφαλι δεν παιζει ;
κανενα ψευτικο με ζελοτέιπ
ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ....

Όσοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν την φώτο για αβαταρ μπορούν να ενισχύσουν τον λογαριασμό:
ΙΒΑΝ:soutrwnetaL7

Σωστή παρατήρηση...KOSTAS54 έγραψε:""Τιμώνται στα Χανιά Γκαρσία, Ιωσηφίδης, Δαμανάκης
Εξάλλου, την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου, ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Χανίων, συμπληρώνοντας 20 χρόνια λειτουργίας, διοργανώνει εκδήλωση στην οποία θα τιμηθούν ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής υποδομών του ΠΑΟΚ Πάμπλο Γκαρσία (θα κόψει και την πίτα του συνδέσμου), ο επίσης παλαίμαχος και νυν γενικός αρχηγός των Ακαδημιών του συλλόγου, Κώστας Ιωσηφίδης και μία άλλη παλιά δόξα του Δικεφάλου, ο Χανιώτης, Γιάννης Δαμανάκης.""""
Μια απορία.
Γιατί θα κόψει την πίτα του συνδέσμου ο Γκαρσία και όχι ο Κώστας Ιωσηφίδης ή ο Γιάννης Δαμανάκης????
Είναι πιο εξέχον πρόσωπο από τους δύο, στην ιστορία του ΠΑΟΚ??????
Ξεχνάμε και μυθοποιούμε, ως πανηγυρτζήδες!!!!
1...Κώστας Ιωσηφίδης...2...Γιάννης Δαμανάκης...3...Πάμπλο Γκαρσία...είναι η σωστή σειρά με βάση την προσφορά τους στην ομάδα μας...
Ας τα σκέφτονται λίγο καλύτερα αυτά οι εκάστοτε υπεύθυνοι των Συνδέσμων...

Όσο για τα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια τα νέα που λέει ένας άλλος φίλος, αυτά δεν χρειάζονται ούτε Γκαρσίες, ούτε Κούδες για να "ξεπεταχτούν" και να πληθαίνουν...

Οι μπαμπάδες, οι παππούδες, οι θείοι, τα μεγάλα αδέρφια, τα ξαδέρφια, ακόμα και κανένας γείτονας να τα πάει μία φορά σε μία Τούμπα-Κόλαση και να τα μιλήσει για το αληθινό μεγαλείο αυτής της ομάδας και του λαού της κι όχι για την "μόδα Π.Α.Ο.Κ." είναι ήδη..."FIXED"...

Κι αν αναρωτιέστε ακόμα αν έχω δίκαιο, τότε απαντήστε μου στην επόμενη ερώτηση: "Χρειάστηκε σε κανέναν από εμάς να είναι παρών κανένας "εκπρόσωπος" των 300 ή του Λεωνίδα για να γίνουμε λάτρεις τους;"... :ugeek:
Και γιατι εχει τοσο μεγαλη σημασια ποιος θα κοψει την πιτα? Μια πιτα ειναι στο κατω κατω...
Δηλαδη και για μια πιτα πρεπει να δημιουργειται θεμα? Μηπως να ψαξουμε και ποιος επλυνε το μαχαιρι πριν την κοπη? 'η σε ποιον φουρνο εγινε? Δεν ξερω παιδια αλλα θεωρω οτι ωρες ωρες καταπιανεστε με εντελως ανουσια πραγματα και χωρις λογο, φιλικα παντα.
Δηλαδη και για μια πιτα πρεπει να δημιουργειται θεμα? Μηπως να ψαξουμε και ποιος επλυνε το μαχαιρι πριν την κοπη? 'η σε ποιον φουρνο εγινε? Δεν ξερω παιδια αλλα θεωρω οτι ωρες ωρες καταπιανεστε με εντελως ανουσια πραγματα και χωρις λογο, φιλικα παντα.
Τι κοπι τι πίτα
:)
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
- Μπαρκαρούτσος
tzelas έγραψε:Αφού ολοκλήρωσε τις καθιερωμένες πτήσεις μέσα σε αποθέωση γύρω από τον αγωνιστικό χώρο, ο αετός ετοιμάζεται για την τελική πτήση πριν την σέντρα του αγώνα. Στέκεται στον καρπό του εκπαιδευτή με το κεφάλι ψηλά για να του περάσουν το ειδικό κολάρο-κάτοπτρο. Αφού το φορέσει ανοίγει τα φτερά και ίπταται ανάμεσα στους οπαδούς μας ενώ το γήπεδο δονείται από το σύνθημα:john4serres έγραψε:καμια πατεντα για 2ο κεφαλι δεν παιζει ;
κανενα ψευτικο με ζελοτέιπ
ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ....
Όσοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν την φώτο για αβαταρ μπορούν να ενισχύσουν τον λογαριασμό:
ΙΒΑΝ:soutrwnetaL7
![]()
![]()
![]()

Τελικά αστείος φαίνεται ο αετός με οχτώ κεφάλια...μόλις με κατέστρεψες το αγαπημένο μου σύνθημα...

Μη μασάς RoMaN, δοκιμαστικές πτήσεις είναι. Όταν έρθει ο οχτακέφαλος θα είναι όπως ακριβώς τον φαντάζεσαι.
Πάντως χαλάστηκα που διάβασα ότι βγήκε άκυρη η είδηση. Είχα φτιαχτεί για αετό.

Πάντως χαλάστηκα που διάβασα ότι βγήκε άκυρη η είδηση. Είχα φτιαχτεί για αετό.