Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- soflodoras
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Επισης νομιζω πως η περιπτωση Λημνιου ειναι οτι πρεπει για το ροτεισον του ΠΑΟΚ. Εκτος απο αξιοπρεπες εξτρεμ μπορει να παιξει και ως μπακ χαφ. Που θα πει πως σε περιπτωσεις που θελει η ομαδα πιεση ψηλα ο Λημνιος μπορει να βοηθησει πολυ. Περισσοτερο απο Σαστρε ή Λυρατζη. Αν εχει χαμηλο μπατζετ θα τον ηθελα πολυ στον ΠΑΟΚ. Αντιστοιχα κ τον Πελκα. Μακαρι και οι δυο για μενα
Τον Λημνιό φαντάζομαι ο Λουτσέσκου θα τον έφερνε χθες στην ομάδα αν μπορούσε. Φαντάζομαι...
- soflodoras
Το ιδιο και εγω. Και περσι ο τραυματισμος του με την εθνικη ηταν ο λογος που δεν ηρθε. Ατυχος
-
Μπαρκαρούτσος
Πέλκας και Λημνιός εν έτει 2023... Γιατί θέλουμε να κατεβάσουμε τον πιο soft ΠΑΟΚ της ιστορίας!
Εν πάση περιπτώσει, τους θέλω όσο πιο μακριά από τον ΠΑΟΚ γίνεται.
Εν πάση περιπτώσει, τους θέλω όσο πιο μακριά από τον ΠΑΟΚ γίνεται.
Γιατί αν δεν πάρουμε Λημνιό και Πελκα θα χορτάσουμε χαρντκοριλα από Κανίς και Βρακα. 
Δεν παίζουμε ποτέ με μπάκ χαφ, κι αν παίζαμε μπορουν να παίξουν την θέση και ο Ζίφκοβιτς και ο Νάρευ πολύ καλύτερα από τον Λημνιο.soflodoras έγραψε:Επισης νομιζω πως η περιπτωση Λημνιου ειναι οτι πρεπει για το ροτεισον του ΠΑΟΚ. Εκτος απο αξιοπρεπες εξτρεμ μπορει να παιξει και ως μπακ χαφ. Που θα πει πως σε περιπτωσεις που θελει η ομαδα πιεση ψηλα ο Λημνιος μπορει να βοηθησει πολυ. Περισσοτερο απο Σαστρε ή Λυρατζη. Αν εχει χαμηλο μπατζετ θα τον ηθελα πολυ στον ΠΑΟΚ. Αντιστοιχα κ τον Πελκα. Μακαρι και οι δυο για μενα
Τον μόνο που μπορεί να αντικαταστήσει ο Λημνιός είναι ο Μούργκ.
- soflodoras
Περι ορεξεως φυσικα. Ευτυχως δεν αποφασιζουμε εμεις ποιοι θα ερθουν κ ποιοι θα πρεπει να μεινουν μακρυα. Παντως εγω δεν καταλαβαινω τι κανει «σοφτ» τον Πελκα και τον Λημνιο
Έλα ντε....
Εγώ ξέρω ότι σε έναν ΠΑΟΚ γεμάτο προσωπικότητα και @@@ιδια είχαν ενεργότατο ρόλο.
Από τότε χορτάσαμε γατιά...
Εγώ ξέρω ότι σε έναν ΠΑΟΚ γεμάτο προσωπικότητα και @@@ιδια είχαν ενεργότατο ρόλο.
Από τότε χορτάσαμε γατιά...
-
Μπαρκαρούτσος
Ο Πέλκας πατάει περιοχή και παθαίνει blackout. Ελπίζω (για το καλό του) να μην το έχει πια αυτό το χαρακτηριστικό.
Ο Λημνιός δεν μπορεί να τριπλάρει δέντρο. Αν έχει και αέρα, θα ζητήσει φάουλ επειδή έπεσαν φύλλα πάνω του. Δεν με γεμίζει το μάτι για εξτρέμ.
Θα τον προτιμούσα δεξί μπακ, πίσω από τον Κίτσιου.
Ο Λημνιός δεν μπορεί να τριπλάρει δέντρο. Αν έχει και αέρα, θα ζητήσει φάουλ επειδή έπεσαν φύλλα πάνω του. Δεν με γεμίζει το μάτι για εξτρέμ.
Θα τον προτιμούσα δεξί μπακ, πίσω από τον Κίτσιου.
Δε μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο... ειδικά σε αυτή την "περίεργη φάση" που είμαστε το λες και τύχη που κυκλοφορούν αυτοί οι 2 ελεύθεροι. ο Λημνιός έμεινε "επίσημα" ελεύθερος ή "θα μείνει" ?soflodoras έγραψε:Επισης νομιζω πως η περιπτωση Λημνιου ειναι οτι πρεπει για το ροτεισον του ΠΑΟΚ. Εκτος απο αξιοπρεπες εξτρεμ μπορει να παιξει και ως μπακ χαφ. Που θα πει πως σε περιπτωσεις που θελει η ομαδα πιεση ψηλα ο Λημνιος μπορει να βοηθησει πολυ. Περισσοτερο απο Σαστρε ή Λυρατζη. Αν εχει χαμηλο μπατζετ θα τον ηθελα πολυ στον ΠΑΟΚ. Αντιστοιχα κ τον Πελκα. Μακαρι και οι δυο για μενα
Για ένα ματς την εβδομάδα, που αυτό είναι δεδομένο αυτή τη στιγμή, μια εξάδα πίσω από το φορ:
Ζιβκοβιτς, Τάισον
Κωνσταντέλιας, Πέλκας
Νάρευ, Λημνιός
θα έδινε σημαντική ευελιξία στον Λουτσέσκου με παίκτες που όλοι σχεδόν μπορούν να παίξουν σε παραπάνω από μια θέση και με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Εάν περάσουμε ομίλους και έχουμε δυο ματς την εβδομάδα ίσως χρειαζόταν να το ξανασκεφτούμε με μια προσθήκη στα αριστερά ή μια αντικατάσταση.
Ο Λημνιός πέφτει πάνω σε Ζίλε και Νάρεϊ, γιατί να δώσει η ομάδα έστω και μισό μύριο? Έχουμε άλλες τρύπες
- loukas karadimos
Ποιος Λημνιός ρε
Ο ελληνοβραζιλοανος που βγήκε Βραζιλιάνος στην άμυνα και Έλληνας στην επίθεση?
Ο ελληνοβραζιλοανος που βγήκε Βραζιλιάνος στην άμυνα και Έλληνας στην επίθεση?
- PAOK_pefka1
- john4serres
Ο αδερφός του Γκανέζου μπακ χαρακτήρισε τον Δικέφαλο φανταστικό σύλλογο και πως ο αδερφός έρχεται για να συνεχίσει να γράφει ιστορία.
«Ο Μπάμπα Ράμαν έρχεται για τον ΠΑΟΚ που είναι ένα φανταστικό κλαμπ με πολύ ωραίους οπαδούς για να συνεχίσει να γράφει ιστορία. Θα έρθω κι εγώ να τον παρακολουθήσω στο πρώτο παιχνίδι. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ μια πολύ καλή χρονιά»
«Ο Μπάμπα Ράμαν έρχεται για τον ΠΑΟΚ που είναι ένα φανταστικό κλαμπ με πολύ ωραίους οπαδούς για να συνεχίσει να γράφει ιστορία. Θα έρθω κι εγώ να τον παρακολουθήσω στο πρώτο παιχνίδι. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ μια πολύ καλή χρονιά»