Razvan Lucescu II
-
Re: Razvan Lucescu II
Κάτι ακόμα που δεν καταλαβαίνω. Διαβάζουμε για Λουτσεσκου και Μπότο ότι είναι ομάδα και πάμε όλοι μαζί και λοιπά όμορφα.
Αυτήν την στιγμή ο ένας σαμποτάρει την δουλειά του άλλου. Ο Λουτσεσκου δεν βάζει τους μισούς παίχτες του Μπότο, σαν να λέει τι σαπακια είναι αυτά που μου έφερες;
Και ο Μποτο θα μπορούσε να γυρίσει στον Ιβάν και να πει, τι μυρωδιάς είναι ο προπονητής που έχεις; Του έχω φέρει μοντέρνους παίχτες και αυτός παίζει με δεκαρι τον Αουγκουστο και έχει τον Κουαλιατα και τον Φελίπε να κοντεύουν να ξεχάσουν την μπάλα.
Δεν γίνεται να μείνουν και οι δύο. Ξεκάθαρα έχουν άλλη φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο.
Αυτήν την στιγμή ο ένας σαμποτάρει την δουλειά του άλλου. Ο Λουτσεσκου δεν βάζει τους μισούς παίχτες του Μπότο, σαν να λέει τι σαπακια είναι αυτά που μου έφερες;
Και ο Μποτο θα μπορούσε να γυρίσει στον Ιβάν και να πει, τι μυρωδιάς είναι ο προπονητής που έχεις; Του έχω φέρει μοντέρνους παίχτες και αυτός παίζει με δεκαρι τον Αουγκουστο και έχει τον Κουαλιατα και τον Φελίπε να κοντεύουν να ξεχάσουν την μπάλα.
Δεν γίνεται να μείνουν και οι δύο. Ξεκάθαρα έχουν άλλη φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο.
-
ΠΑΟΚ γιατί γιατί μας βγάζεις την ψυχη!!!
Ενας ΠΑΟΚ ακριβώς όπως μεγαλώσαμε ορισμενοι μαζι του...
Και επειδή ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ εγώ σήμερα που είναι όλα σκατα βλεπω 10 βαθμούς στα επόμενα 4 ματς (με διπλό στο τηγάνι και χ στο χαρτί)
Και για να είμαι ον τοπικ, αν και εχω εκπλαγεί αρνητικά με τον λουτσο φέτος, πιστεύω πως δεν μας συμφέρει αλλαγή προπονητή αυτή την στιγμή.
Το ροστερ μας είναι μέτριο με χτυπητές αδυναμιες, ο κόουτς ντεφορμε καιρο, παικτες με βαρια συμβόλαια επιεικώς ανύπαρκτοι αλλά τώρα η ομάδα μας χρειάζεται περισσότερο απο ποτέ!!!
Τέρμα στην εσωστρέφεια!!!
Ο Παοκτσης ξέρει τον τρόπο καλύτερα απο ολους άλλωστε!
Ενας ΠΑΟΚ ακριβώς όπως μεγαλώσαμε ορισμενοι μαζι του...
Και επειδή ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ εγώ σήμερα που είναι όλα σκατα βλεπω 10 βαθμούς στα επόμενα 4 ματς (με διπλό στο τηγάνι και χ στο χαρτί)
Και για να είμαι ον τοπικ, αν και εχω εκπλαγεί αρνητικά με τον λουτσο φέτος, πιστεύω πως δεν μας συμφέρει αλλαγή προπονητή αυτή την στιγμή.
Το ροστερ μας είναι μέτριο με χτυπητές αδυναμιες, ο κόουτς ντεφορμε καιρο, παικτες με βαρια συμβόλαια επιεικώς ανύπαρκτοι αλλά τώρα η ομάδα μας χρειάζεται περισσότερο απο ποτέ!!!
Τέρμα στην εσωστρέφεια!!!
Ο Παοκτσης ξέρει τον τρόπο καλύτερα απο ολους άλλωστε!
Λυπάμαι που το λέω αλλά δυστυχώς η κατάσταση δεν γυρνάει…Άντε και έκανες και μια νίκη τι θα αλλάξει;Αλήθεια πόσους πόντους περιμένετε να πάρει η ομάδα στα επόμενα τρία παιχνίδια;Τι πιθανότητες νίκης έχουμε με Ολυμπιακό, Αστέρα και Άεκ;Ας μου απαντήσει κάποιος ειλικρινά..
Προκαλεί θλίψη ο οργανισμός ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή, να μην πω κατάθλιψη. Σαν πυρηνικό ατύχημα ειμαστε. Διαδοχικά λάθη και παραλείψεις που οδήγησαν μαθηματικά στην καταστροφή, και το χειρότερο είναι ότι τα χειρότερα είναι μπροστά, δεν αντιστρέφεται αυτό το πράγμα, μην πουλάτε ελπίδα.
Από που να εχει παραστάσεις ένας ποδοσφαιριστής και μετέπειτα ως προπονητής σαν τον Λουτσέσκου?
Που έπαιξε μπάλα, σε ποια πρωταθλήματα, ποιους προπονητές είχε?
Και σαν προπονητής τί έχει να επιδείξει?
Ξερω πως κάποιοι πάλι θα πουν το γνωστό, πήρε 2 νταμπλ.
Και γω μπορώ να πω δεν τα πήρε αυτός.
Εκτός ΠΑΟΚ μπορεί να πει κάποιος τι έχει να επιδείξει?
Είδα το σκουλήκι με τη χαρτινη, ο Αλμέιδα ήταν πάντα σε γνωστά προηγμένα πρωταθλήματα σαν παίκτης. Μετά έκανε και επιτυχίες σαν προπονητής, αλλά τη βάση την πήρε στη Ριβερ Πλέι και Λάτσιο, δλδ Αργεντινή κ Ιταλία.
Εμεις που πάμε με αυτόν που έπαιξε μονο στη Ρουμανία. Απο ποιον προπονητή μπορεί να εμπνεύστηκε?
Από που κι ως που του υπογράψανε τόσο υψηλό συμβόλαιο?
Που έπαιξε μπάλα, σε ποια πρωταθλήματα, ποιους προπονητές είχε?
Και σαν προπονητής τί έχει να επιδείξει?
Ξερω πως κάποιοι πάλι θα πουν το γνωστό, πήρε 2 νταμπλ.
Και γω μπορώ να πω δεν τα πήρε αυτός.
Εκτός ΠΑΟΚ μπορεί να πει κάποιος τι έχει να επιδείξει?
Είδα το σκουλήκι με τη χαρτινη, ο Αλμέιδα ήταν πάντα σε γνωστά προηγμένα πρωταθλήματα σαν παίκτης. Μετά έκανε και επιτυχίες σαν προπονητής, αλλά τη βάση την πήρε στη Ριβερ Πλέι και Λάτσιο, δλδ Αργεντινή κ Ιταλία.
Εμεις που πάμε με αυτόν που έπαιξε μονο στη Ρουμανία. Απο ποιον προπονητή μπορεί να εμπνεύστηκε?
Από που κι ως που του υπογράψανε τόσο υψηλό συμβόλαιο?
Τι τα θέλετε και τα λέτε τα "να βγει η διοίκηση να πει ότι αυτό είναι το μπάτζετ, κι εμείς θα στηρίξουμε", "με τέτοιο ρόστερ ευθύνη δεν ζητάω από τον προπονητή", αφού δεν τα πιστεύετε.
- HARISPAOK83
Παντως η κατασταση ειναι γενικα ο,τι να ναι. Επικοινωνιακα ειμαστε σε πληρη σιγη ασυρματου. Μηδεν αντιδρασεις απο την διοικηση, ουτε καν σπασμωδικες. Λες και εχουμε πέσει σε κωμα.
Τι φαση αυτο φετος?
Παιζει να χουν αποδεχθει πως ειναι ανικανοι για κατι καλυτερο. Φοβουνται να τον διωξουν γιατι δεν τολμουν να ψαξουν για αλλον. Αυτο δειχνουν και οι ανανεωσεις των βαριδιων. Προτιμαμε να κρατήσουμε αυτους π ξερουμε κι ας μην προσφέρουν τπτ, παρα να προσπαθησουμε να τους αντικαταστησουμε.
Μεγαλη η αρρωστια στην ομαδα 3δω και καιρο.
Αλλες εποχες θα ταν ηδη παρελθον.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι φαση αυτο φετος?
Παιζει να χουν αποδεχθει πως ειναι ανικανοι για κατι καλυτερο. Φοβουνται να τον διωξουν γιατι δεν τολμουν να ψαξουν για αλλον. Αυτο δειχνουν και οι ανανεωσεις των βαριδιων. Προτιμαμε να κρατήσουμε αυτους π ξερουμε κι ας μην προσφέρουν τπτ, παρα να προσπαθησουμε να τους αντικαταστησουμε.
Μεγαλη η αρρωστια στην ομαδα 3δω και καιρο.
Αλλες εποχες θα ταν ηδη παρελθον.
Τι κλαίτε σαν τους 'παοκτσηδες" του Γιάπα;
Ήταν αναμενόμενο ότι η φετινή χρονιά θα ήταν παράξενη. Και οι τρεις παράγοντες δούλεψαν στο να μεγεθυνθεί η πίκρα: ο κόφτης του Ιβάν, οι όποιες άστοχες επιλογές του Μποτο και φυσικά τα κολλήματα του Λούτσε.
"Είμαστε εδώ για να δίνουμε λύσεις" έλεγε στην αρχή του καλοκαιριού ο Μπότο, αλλά τις λύσεις πασχίζει να δώσει ο Ρουμάνος με αυτούς που του βγήκαν από το κουτί μόλις άνοιξε το περιτύλιγμα. Είναι φανερό ότι ζοριζεται αλλά ελπίζω να συνεχίσει να το παλεύει και να τα καταφέρει.
Ήταν αναμενόμενο ότι η φετινή χρονιά θα ήταν παράξενη. Και οι τρεις παράγοντες δούλεψαν στο να μεγεθυνθεί η πίκρα: ο κόφτης του Ιβάν, οι όποιες άστοχες επιλογές του Μποτο και φυσικά τα κολλήματα του Λούτσε.
"Είμαστε εδώ για να δίνουμε λύσεις" έλεγε στην αρχή του καλοκαιριού ο Μπότο, αλλά τις λύσεις πασχίζει να δώσει ο Ρουμάνος με αυτούς που του βγήκαν από το κουτί μόλις άνοιξε το περιτύλιγμα. Είναι φανερό ότι ζοριζεται αλλά ελπίζω να συνεχίσει να το παλεύει και να τα καταφέρει.
Από τον μπαμπά του, κληρονομικό χάρισμα.
Εντάξει καλό είναι να μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Εντάξει καλό είναι να μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
- HARISPAOK83
Το κουτι είχε κι αλλους μεσα, απλα ο Ραζβαν δεν εψαξε καλα.
Εχει μεσα δυο σοαρες εναν κουαλιατα και εναν ρικαρντο.
Ποσο πιο σκατα θα παμε δλδ αν τους χρησιμοποιησει? Ή μηπως φοβαται μην παν καλα και εκτεθει? Το παθε περσι με τον τσιγγαρα και ειδε κ έπαθε για να τον ξεφορτωθει φετος
Εχει μεσα δυο σοαρες εναν κουαλιατα και εναν ρικαρντο.
Ποσο πιο σκατα θα παμε δλδ αν τους χρησιμοποιησει? Ή μηπως φοβαται μην παν καλα και εκτεθει? Το παθε περσι με τον τσιγγαρα και ειδε κ έπαθε για να τον ξεφορτωθει φετος
- abc_o_ karpouzas
τι ειναι αυτα που λες ρε φιλε...adman έγραψε:Καρπουζά καμία υπόθεση. πχ, υπόθεση είναι το "Ο Λουτσέσκου είναι φιλοχρήματος". Η υπόθεση επιβεβαιώνεται με το ότι ο Λουτσέσκου πήγε στη Σαουδική Αραβία.
Τώρα άν εσύ πιστεύεις ότι πήγε από φιλοδοξία είναι άλλο ζήτημα. Ή αν πιστεύεις ότι πήγε επειδή δεν του ανανέωσαν τον κάνιας.
τι του δωσανε 1 πιατο φασολαδα??
εσενα εαν σου τα δινανε αυτα που τον δωσανε τι θα ελεγες??
δεν παω γιατι ...εχω φιλοδοξιες??
δουλευομαστε ρε μεταξυ μας μου φαινεται
Ακριβώς αυτό θα έλεγα. Παραδέχεσαι επομένως ότι πήγε για τα λεφτά. Πάααρα πολλοί έχουν απορριψει αραβία λόγω φιλοδοξιών. Εκτός αν εσύ πιστεύεις ότι σε όποιον έχουν κάνει πρόταση οι άραβες πήγε.abc_o_ karpouzas έγραψε:τι ειναι αυτα που λες ρε φιλε...adman έγραψε:Καρπουζά καμία υπόθεση. πχ, υπόθεση είναι το "Ο Λουτσέσκου είναι φιλοχρήματος". Η υπόθεση επιβεβαιώνεται με το ότι ο Λουτσέσκου πήγε στη Σαουδική Αραβία.
Τώρα άν εσύ πιστεύεις ότι πήγε από φιλοδοξία είναι άλλο ζήτημα. Ή αν πιστεύεις ότι πήγε επειδή δεν του ανανέωσαν τον κάνιας.
τι του δωσανε 1 πιατο φασολαδα??
εσενα εαν σου τα δινανε αυτα που τον δωσανε τι θα ελεγες??
δεν παω γιατι ...εχω φιλοδοξιες??
δουλευομαστε ρε μεταξυ μας μου φαινεται
δεν υπάρχει θεμα λουτσε.δεν υπάρχει θεμα επισης μεταξυ λουτσε-μποτο.υπαρχει επιγνωση της δυσκολης καταστασης και όλοι δουλευουν για να διορθωθούν τα κακως κείμενα.
ron-swanson έγραψε:Κάτι ακόμα που δεν καταλαβαίνω. Διαβάζουμε για Λουτσεσκου και Μπότο ότι είναι ομάδα και πάμε όλοι μαζί και λοιπά όμορφα.
Αν ο Λουτσεσκου ήθελε να σαμποτάρει τον Μποτο, θα ξεκινούσε το πρωτάθλημα και θα έβαζε Σαστρε και Ράφα στα πλαγια, Νασμπεργκ δίπλα στον Ινγκασον, Νταντας με Φελιπε στα χαφ, Κουαλιατα, Ρικαρντο και έναν εκ των Ναρει/Ζιφκοβιτς δεξιά και Μπράντον φορ.
Θα τρώγαμε δυο γκολ μίνιμουμ ανά παιχνίδι, θα πήγαινε η γιούχα σύννεφο για τους νέους παίκτες, θα τους είχε κάψει όλους, και μετά θα έβαζε μέσα Κουλιερακη, Λυρατζη, Τσαούση, Κουρτιτς, Αουγκουστο στο 10, θα άλλαζε θέση στον Αντριγια για να χωρέσει μαζί με Ναρει και Ολιβέιρα φορ, θα πήγαινε όλα τα ματς στο 1-0, 0-1 και θα έλεγε με αυτούς που μου φέρανε παλευω με θεούς και δαίμονες.
Θα είχε φύγει ο Μποτο πριν το μουντιαλ και θα απορούσαμε μετά όλοι μαζί πως στην επόμενη ομάδα που θα πάει θα βγάζει παικταράδες.