Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Δεν ξέρω κατά πόσο θα ακουστεί αντιτουριστικό αυτό που θα πω αλλά θα ήθελα να ανανεώσει ο Αουγκούστο και να μην πωληθεί. Πιστεύω οτι μπορεί να είναι ο πιο κομβικός μας παίκτης τη φετινή σεζόν. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Τον πουλάμε του χρόνου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Τρί 28 Ιουν 2022, 22:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
το θεμα ειναι οτι δεν αγαπαει πολυ την προπονηση και δη το γυμναστηριο ...οταν δεν γυμναζεσαι οσο πρεπει ,εισαι και πιο επιρρεπης στους τραυματισμους
+++++++++++++++++ φτανει βεββαια να ανανεωσειΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Δεν ξέρω κατά πόσο θα ακουστεί αντιτουριστικό αυτό που θα πω αλλά θα ήθελα να ανανεώσει ο Αουγκούστο και να μην πωληθεί. Πιστεύω οτι μπορεί να είναι ο πιο κομβικός μας παίκτης τη φετινή σεζόν. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Τον πουλάμε του χρόνου.
Όσο για τον Σουάρες αυτό που μπορεί να δώσει αγωνιζόμενος πίσω από τον επιθετικό είναι η πίεση στα στόπερ αλλά και η κίνηση χωρίς την μπάλα,που αυτή τη στιγμή λείπει πολύ από το ρόστερ μας. κάτι που περιμένουμε να δώσει και ο Ναρευ
...ή να μην στραβωσει αν δεν ειναι μονιμα βασικος ( ο Αουγκουστο)
Ο Filipe είναι ο κλασικός παίχτης που φαινόταν από τα χιλιόμετρα ότι έχει την ποιότητα αλλά ήταν έξω από τα νερά του.maceio έγραψε:οταν ειχε πρωτοερθει παντως ο φελιπε τον ειχαν περιγραψει απο πορτογαλια μερια, ως παικτη box to box που γραφει πολλα χλμ στο γηπεδο .
Προσωπικα ,μου αρεσε ομως περσυ το γεγονος, οτι εμπαινε στην περιοχη και εκανε τελικες , εδειχνε δηλ οτι μπορει να παιξει και 10
απο την αλλη εκανε ευκολα λαθος πασες και νομιζω οτι και ο λουτσε τον εκραζε γι αυτο και για το οτι δεν εδινε με τη μια την μπαλα
Πράγμα λογικό, ο παίχτης ήρθε από μια μικρομεσαία ομάδα της Πορτογαλίας στον ΠΑΟΚ.
Άλλες απαιτήσεις, άλλες προπονήσεις, άλλος ανταγωνισμός.
Επειδή όμως η ποιότητα υπάρχει και επειδή φέτος θα κάνει προετοιμασία με τον Λουτσε θεωρώ ότι μπορούμε να περιμένουμε ωραία πράγματα από αυτόν στο μέλλον.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρεπει παντως να παρθει γρηγορα αποφαση για τον Τσολακ...Πρωτη ειδηση ειναι στα σκωτσεζικα μεσα,δεν μπορει να γράφουν βλακειες τοσες μερες...
+1926Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Δεν ξέρω κατά πόσο θα ακουστεί αντιτουριστικό αυτό που θα πω αλλά θα ήθελα να ανανεώσει ο Αουγκούστο και να μην πωληθεί. Πιστεύω οτι μπορεί να είναι ο πιο κομβικός μας παίκτης τη φετινή σεζόν. Δεν χάθηκε ο κόσμος. Τον πουλάμε του χρόνου.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άρα ανακεφαλαιώνοντας, ανανέωση σε Αουγκούστο, Φελίπε στο 10, Μπίσεσβαρ αριστερά και εγκεφαλικό ο joshua. Καλά τα λέω;
Θα θέσει βέτο για αυτόν και τον Αουγκούστο ο ρασβαν...και όχι σαν του Ερντογάνjoshua έγραψε:Πρεπει παντως να παρθει γρηγορα αποφαση για τον Τσολακ...Πρωτη ειδηση ειναι στα σκωτσεζικα μεσα,δεν μπορει να γράφουν βλακειες τοσες μερες...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τρί 28 Ιουν 2022, 22:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Σίγουρα δεν γράφουν βλακείες αλλά πρέπει να περάσουν στο παρασύνθημα. Να επανέλθουν με επίσημη πρόταση ανεβασμένη σε σχέση με την πρώτη. Μόνο τότε μπορεί να παρθεί απόφαση από τον ΠΑΟΚ.joshua έγραψε:Πρεπει παντως να παρθει γρηγορα αποφαση για τον Τσολακ...Πρωτη ειδηση ειναι στα σκωτσεζικα μεσα,δεν μπορει να γράφουν βλακειες τοσες μερες...
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ναι, δεν υπαρχει δευτερη προταση προς στιγμην. Η πρώτη ήταν στο 1.6