Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
george188

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από george188 »

Ο κρμεντσικ με τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα της Ινδονησίας μόνο ως αστείο μου ακούγεται για τη πρώτη ομάδα, κακόγουστο κιόλας
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Θα συμφωνήσω με τους περισσότερους, Εαν ο Κρέμτσικ είναι υγιής και δεν έχει προβλήματα τραυματισμού είναι προτιμότερος από τον Μπράντον (στα λεφτά του Μπράντον). Ο τελευταίος πιέζει, είναι γρήγορος αλλά φορ δεν είναι. Εάν μείνει ο Ισπανός είναι καλύτερα να ψάξουν να του βρουν άλλη θέση.
Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Θα ηθελα καποιον επιθετικο που να μπορει να πιασει κεφαλια με το κεφαλι και οχι τον ωμο
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Ettien26 έγραψε:Θα συμφωνήσω με τους περισσότερους, Εαν ο Κρέμτσικ είναι υγιής και δεν έχει προβλήματα τραυματισμού είναι προτιμότερος από τον Μπράντον (στα λεφτά του Μπράντον). Ο τελευταίος πιέζει, είναι γρήγορος αλλά φορ δεν είναι. Εάν μείνει ο Ισπανός είναι καλύτερα να ψάξουν να του βρουν άλλη θέση.
σορρυ αλλα κανετε ΟΛΟΙ λαθος

Ο μπραντον και ο τσεχος ειναι δυο διαφορετικοι παιχτες με εντελως διαφορετικες λειτουργειες και χαρακτηριστικα στο παιχνιδι τους

ατοπο εντελως να συγκρινουμε τον εναν και τον αλλον.

ο τσεχος ειναι αντικαταστατης του Ολιβειρα σε χαρακτηριστικα γιαυτο και δεν θα ερθει. ειναι πιο ευκλο να βρεις Μπραντον στα λεφτα του μπραντον απο το να βρεις Ολιβειρα στα λεφτα του τσεχου

Το βασικο φορ πρεπει να πληρωθει μυριο++
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Οικολογοι οι ΠΑΟΚτσηδες...Μανια με την ανακυκλωση .Μη φερουμε κατι καινουριο.
Κρμεντσικ
https://www.transfermarkt.com/michael-k ... ler/178469
Πελκας
https://www.transfermarkt.com/dimitrios ... ler/212832

Για Λεβεκ δεν ακουω κι ανησυχω.

ΥΓ Το βασικο δεν ανφερθηκεΘ θ ανανεωσει ο Μουργκ ? Εχω φαει τα νυχια μου
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

JohnDag έγραψε:Όταν ο αναπληρωματικός σου φορ στα μισά λεπτά συμμετοχής έχει βάλει παραπάνω γκολ από τον βασικό σου τότε το πρόβλημα σου δεν είναι στον αναπληρωματικό φορ.

Τώρα αν θεωρείτε με βάση αυτά που βλέπετε τα τελευταία 3 χρόνια ότι ο Ιβαν θα δώσει 1Μ+ για βασικό φορ και 700-800Κ για αναπληρωματικό σας χαίρομαι για την αισιοδοξία σας και την θετική στάση με την οποία αντιμετωπίζετε την ζωή γενικότερα.

Το αυτό και αν πιστεύετε ότι με 300-400Κ που παίρνει ο Ισπανός βρίσκεις παίκτη που θα σου δώσει περισσότερα.

Ας είμαστε ρεαλιστές καλύτερα. Κι εγώ θέλω 2 φορακλες του εκατομμυρίου να έχω να αλλάζω. Guess what, με το θέλω θα μείνω.

Ας έχω, λοιπον, επιτέλους ένα κανονικό φορ φέτος να μου κάνει τα 20 γκολ που πρέπει και μπορώ να ζήσω και με 10 γκολ από τον αναπληρωματικό μου. Κι ας είναι τα μισά κύπελλο.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Η σύγκριση δεν γίνεται με βάση τους φορ μεταξύ τους αλλά με βάση τα θέλω του ΠΑΟΚ.
Το πρόβλημα είναι και στον βασικό φορ και στον αναπληρωματικό. Δεν χρειάζεται να έχει μόνο ο ένας πρόβλημα.

Και εννοείται πως με 400.000 φέρνεις καλύτερο.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

pxp920 έγραψε:Θα ηθελα καποιον επιθετικο που να μπορει να πιασει κεφαλια με το κεφαλι και οχι τον ωμο
Έχεις. Τζίμας λέγεται και για όσους πιστεύουν πως είναι μικρός ακόμα, θυμηστε μου σε τι ηλικία συστήθηκε ο Haaland. Ένα ικανό φορ όπως πχ οι λιαν συντόμως ελεύθεροι Krasso & Kowancki και να συμπληρώνουν την τριάδα Τζίμας & Brandon θα ήταν ιδεατό και ρεαλιστικό συνάμα σενάριο για εμένα.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

1) Αν έρθει ο Καράφλας θα είναι γιατί δεν θα ανανεώσουν τον Brandon ήταν όπως διαβάζω και άκουσα και ο manager του για πιθανή συνεργασία και έχει δηλώσει πάνω απο 4-5φορές σε ράδια κτλπ οτι τον αρέσει ο ΠΑΟΚ κτλπ κτλπ

Δε ξέρω σε τι κατάσταση είναι στα 30 του αλλά αν ήταν για 2ος Forward στην ομάδα πιστεύω ο Καράφλας θα είχε τα 2πάσια goal του <πρώην παλτό των μεζουρών-χάρτινων>.

2ον Για τον Πέλκα γιατί σας χαλάει τόσο γηγενής είναι θα ερχόταν θα ήταν εδώ και στην προετοιμασία τον ξέρει και ο Lucesku θέλει και ο ίδιος δήλωσε σε ράδιο πως θέλει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ 29 είναι και παίζει εκτός 10άρι και εξτρέμ ελεύθερο θα τον πάρουμε άλλωστε ποιον θέλατε να φέρουν τον Tadić;

Θα σας χαλούσε δλδ να ερχόταν οι Πέλκας/Krmencik/Σταφυλίδης για αρχή;
*Εμένα θα έλεγα πάντως σαν dnaΠΑΟΚ πως θα λειτουργούσε σωστά η ομάδα μετά θα έβλεπα για τις προσθαφαιρέσεις και ατόμων ανενεργών στην ομάδα να ελευθερωθεί η ομάδα στο 'μαλλί'.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darkm4n την Τρί 02 Μάιος 2023, 16:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Τα διπλάσια γκολ πως ακριβώς θα τα έβαζε ο κρμεντσικ, ούτε αυτός είναι σκόρερ
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

george188 έγραψε:Τα διπλάσια γκολ πως ακριβώς θα τα έβαζε ο κρμεντσικ, ούτε αυτός είναι σκόρερ
Ο Oliveira και μόνο να τον έχεις με το τέρμα θα γλιστρήσει η θα την στείλει δίπλα από το δοκάρι μη μιλήσω για κεφαλιά που βλέπει με το κιάλι για να το χώσει στο πλεκτό.

Ο Καράφλας θα τα έβαζε θέλω να πιστεύω.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

kataramenos5 έγραψε:Οικολογοι οι ΠΑΟΚτσηδες...Μανια με την ανακυκλωση .Μη φερουμε κατι καινουριο.
Κρμεντσικ
https://www.transfermarkt.com/michael-k ... ler/178469
Πελκας
https://www.transfermarkt.com/dimitrios ... ler/212832

Για Λεβεκ δεν ακουω κι ανησυχω.

ΥΓ Το βασικο δεν ανφερθηκεΘ θ ανανεωσει ο Μουργκ ? Εχω φαει τα νυχια μου
Σατανα!! Έγραψες πάλι.
paok vs all

Δημοσίευση από paok vs all »

Μην ξεχασετε να φερετε και τον Λαμπρου
Κριμα ειναι, ας παρει μια ευκαιρια το παιδι αυτο
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Τον ΠΑΟΚτση ώρες ώρες δεν μπορείς να τον πιάσεις από πουθενά.
Θέλει ΚΑΙ φορ κανόνι
ΚΑΙ δεύτερο φορ κανονάκι
ΚΑΙ να πάρει ο Τζίμας ρόλο και αρκετά αγωνιστικα λεπτά

Πώς στον φουτσο μπορούν να γίνουν όλα αυτά?

Αν ομάδα σκοπεύει να δώσει στοχευμένα ρόλο και χρόνο την νέα σεζόν στον Τζίμα τοτε δεν μπορεί να έρθει παίκτης καλύτερος και ακριβότερος του Μπράντον για δεύτερος.

Θα ρωτήσει κανείς εύλογα... γιατί πρέπει ο ΠΑΟΚ να αυτοεγκλωβιστει σε αυτή την λογική?
Μα γιατί αυτόν τον δρόμο λένε ότι πλέον πορευόμαστε...και αυτός ο δρόμος έχει αυτές τις δυσκολίες
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

markos4 έγραψε:Όταν τσιγκουνευτηκε η διοίκηση να πληρώσει την ρήτρα για τον Κρεμτσικ και τελικά επιλέξαμε στην θέση του το πρώην παλτο της χάρτινης (έτσι τον λέγαμε πριν έρθει σε μας)..
Έλεγα ότι είναι μεγάλο λάθος να μην μείνει ο παίχτης, γιατί είχε δείξει ότι τα άξιζε τα λεφτά του..

Αν ο καράφλας δεν έχει προβλήματα τραυματισμού, τότε εγώ τον θέλω με τα χίλια στην ομάδα..
Οδοστρωτήρας ήταν ο άτιμος και φοβερός στο ψηλό παιχνίδι.

Και ο Ολιβέιρα αν δεν έχει προβλήματα τραυματισμού παιχτάρα είναι. Δυστυχώς όμως, εφόσον υπάρχει προϊστορία τραυματισμών, το να λέμε ΑΝ δεν υπάρχουν τραυματισμοί είναι ευσεβείς πόθοι και όχι ρεαλισμός.
Δεν καταλαβαίνω πάντως τον ντόρο που δημιουργείτε γύρω από πρώην παίκτες μας. Και το χειρότερο είναι πως τους συζητάμε ενώ η καριέρα τους είναι σε καθοδική πορεία. Δηλαδή ο Κρμέτσικ δεν μας έκανε πριν 2 χρόνια, και μας κάνει τώρα που έπαιξε 2 χρόνια Ινδονησία;
Και στην τελική, τον τεχνικό διευθυντή και τους σκάουτερ τι τους έχουμε; Αν είναι να διαλέγουμε με δεξαμενή Λημνιό - Πέλκα - Κρμέτσικ, διώξτε τους όλους. Την κάνουμε και μόνοι μας τη δουλειά. Βγάλε ένα poll στο paokmania να τελειώνουμε.
Δεν θέλω να γενικεύω και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Άλλο Βιερίνια, άλλο Πέλκας, άλλο Λημνιός, άλλο Κρμέτσικ. Αλλά και λίγο έλεος, ο κουλουράς φωνάζει "φρέσκα κουλούρια", όχι περυσινά.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Anthimox ποιος σου είπε ότι δεν μας έκανε Κρεμτσικ;
Λεφτά για την ρήτρα του δεν είχαμε.. αν θυμάμαι καλά ήταν περίπου στα 2,5..και ο παίχτης ήθελε σαν τρελός να μείνει.

Εγώ όταν έγραψα ότι τον θέλω στην ομαδα, ασφαλώς και εννοούσα ότι του χρόνου η ομάδα θα έχει πάνω κάτω τους ίδιους στόχους.. 3-5 θέση στο πρωταθλημα ..και Ευρώπη αν δεν μπούμε φετος απευθείας σε όμιλο του κονφερενς, δεν βλέπω πως μπορούμε να μπούμε σε ομίλους από τα προκριματικά.

Αν αποφασιστεί από την διοίκηση ότι του χρόνου πάμε για ψηλότερα από την φετινή χρονιά, τότε θα μιλήσουμε με άλλα δεδομένα.. ακόμα και έτσι εγώ τον θέλω για δεύτερο επιθετικο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”