Razvan Lucescu
-
ariskatiforos
Re: Razvan Lucescu
Κ τελικά τι θέλει ν μας πει ο κύριος για να παίζει πρωτάθλημα κ Ευρώπη (Ευρώπη λέμε τώρα με τα καφενεία )θέλει ρόστερ 150 μυρια ;
Τα 60 κάνουν μόνο για Ελλάδα ; Η Ευρώπη ;ένα από τα δυο ;
Ρε τι μαθαίνει κανεις …
Τα 60 κάνουν μόνο για Ελλάδα ; Η Ευρώπη ;ένα από τα δυο ;
Ρε τι μαθαίνει κανεις …
-
paok düsseldorf
- sourmenetes
- Moderator
Θα έρθει ο κάποιος και ο Βαρέλα θα γίνει αμυντικός, ο μουργκ δε θα πέφτει μόνος του, ο καντουρι δε θα παθαίνει θλασεις κάθε 3 ματς κοκ
Ναι έχει σοβαρά λάθη ο Ρουμάνος αλλά μπαστα λίγο..
Με κινήσεις πανικού δε θα δουλέψουμε
Θα βρεθεί η άκρη παίδες
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι έχει σοβαρά λάθη ο Ρουμάνος αλλά μπαστα λίγο..
Με κινήσεις πανικού δε θα δουλέψουμε
Θα βρεθεί η άκρη παίδες
Να ερθει καποιος που θα σκουπισει ολους αυτους δεν παιζει ?
Αγαπητε Σουρμε με ευχολογια δουλεια δεν γινεται.
Το τι θελουμε σε σχεση με αυτο που ζουμε απεχει ετη φωτος
-
Grigorios_PAOK
Πραγματικά ώρες ώρες νομίζω ότι μόνο μερικοί ξέρουν πως ο Λου έχει 3 χρόνια συμβόλαιο και πως το πρωτάθλημα τελειώνει το Καλοκαίρι και πως το Γενάρη μπορουμε να κάνουμε μεταγραφές, πως υπάρχουν playoff πως συνεχίζουμε Ευρώπη πως συνεχίζουμε κυπελο πως ακόμα ψάχνετε η ομάδα λόγω τραυματισμών...
Και που είστε, δεν είμαι και φαν του Λου, για εμενα ότι πετυχε ο ΠΑΟΚ ήταν δημιουργία Ίβιτς-Μίχελ, αλλά δεν θα βγάλω και ασχετο τον άνθρωπο που πηρε ασιατικο champions, league πρωτάθληματα σε 2 χώρες κα απλά και μόνο για να υποστηρίξω το εγώ μου.
Όσον αφορά τους φίλους του Πάμπλο, αν ξέρουν να με ενημερώσουν γιατί ειλικρινά δεν γνωρίζω, τι δίπλωμα έχει αυτή στιγμή και αν συνεχίζει τη σχολή προπονητικής;
Και που είστε, δεν είμαι και φαν του Λου, για εμενα ότι πετυχε ο ΠΑΟΚ ήταν δημιουργία Ίβιτς-Μίχελ, αλλά δεν θα βγάλω και ασχετο τον άνθρωπο που πηρε ασιατικο champions, league πρωτάθληματα σε 2 χώρες κα απλά και μόνο για να υποστηρίξω το εγώ μου.
Όσον αφορά τους φίλους του Πάμπλο, αν ξέρουν να με ενημερώσουν γιατί ειλικρινά δεν γνωρίζω, τι δίπλωμα έχει αυτή στιγμή και αν συνεχίζει τη σχολή προπονητικής;
-
ariskatiforos
Όχι θα ρθει κάποιος π από πριν θ έχει τη στοιχειώδη διορατικότητα ν δει ότι ο Βαρέλα δεν είναι πλέον αμυντικός ότι ο Καντουρι αφού όπως είπε ο Ρουμάνος προχτές τον ξέρουμε ,δεν είναι για τριετές με μυριο ,ότι ο μπισεσβαρ δε μπορεί ν βγάζει το καρο από τη λάσπη συνέχεια ,ότι ο τσιγγαρας δεν είναι για να εξαφανίζεται , ότι οι ηλικίες δυστυχώς παίζουν ρόλο ,ότι χρειαζόμαστε ταχύτητα ,ότι δε χρειάζεται ν μπαίνουμε σε φφπ για να τα βγάζουμε πέρα στο αστείο ελληνικό πρωτάθλημα κ το αστείο κονφερενς λιγκ κ άλλου τέτοιου είδους χοντράδες π οποιοσδήποτε άλλος ν έλεγε θα τον είχαμε σταυρώσει κ σωστά
- sourmenetes
- Moderator
Αυτός θα τους πληρώσει για να φύγουν φίλε;;toumba5 έγραψε:Να ερθει καποιος που θα σκουπισει ολους αυτους δεν παιζει ?
Γιατί για να λύσεις 10+ συμβόλαια πρέπει να τα σκάσεις.
Πέρα από αυτά που λήγουν
- Mitsospaoki4
- Moderator
Είχα μείνει στο ότι κανει μαθήματα για το Uefa AGrigorios_PAOK έγραψε:Πραγματικά ώρες ώρες νομίζω ότι μόνο μερικοί ξέρουν πως ο Λου έχει 3 χρόνια συμβόλαιο και πως το πρωτάθλημα τελειώνει το Καλοκαίρι και πως το Γενάρη μπορουμε να κάνουμε μεταγραφές, πως υπάρχουν playoff πως συνεχίζουμε Ευρώπη πως συνεχίζουμε κυπελο πως ακόμα ψάχνετε η ομάδα λόγω τραυματισμών...
Δεν ξέρω πόσο καιρό παίρνει για να πάρεις το πτυχίο ή αν το έχει ήδη πάρει
- sourmenetes
- Moderator
Είδες να σκάει λεφτά η ομάδα για να πετάξει έξω ο λουτσεσκου Βαρέλα και κρεσπο;;ariskatiforos έγραψε:Όχι θα ρθει κάποιος π από πριν θ έχει τη στοιχειώδη διορατικότητα ν δει ότι ο Βαρέλα δεν είναι πλέον αμυντικός ότι ο Καντουρι αφού όπως είπε ο Ρουμάνος προχτές τον ξέρουμε ,δεν είναι για τριετές με μυριο ,ότι ο μπισεσβαρ δε μπορεί ν βγάζει το καρο από τη λάσπη συνέχεια ,ότι ο τσιγγαρας δεν είναι για να εξαφανίζεται , ότι οι ηλικίες δυστυχώς παίζουν ρόλο ,ότι χρειαζόμαστε ταχύτητα ,ότι δε χρειάζεται ν μπαίνουμε σε φφπ για να τα βγάζουμε πέρα στο αστείο ελληνικό πρωτάθλημα κ το αστείο κονφερενς λιγκ κ άλλου τέτοιου είδους χοντράδες π οποιοσδήποτε άλλος ν έλεγε θα τον είχαμε σταυρώσει κ σωστά
Είδες να ήρθε καμία χαφαρα που να σε κάνει να λες ότι θα τον χάλαγε ο καντουρι;;
Όταν έφερες εξτρεμ τελευταία μέρα όταν δεν έφερες δεκάρι όταν εφερες 20 Αυγούστου ΣΙΝΤΚΛΕΥ όλα αυτά κάτι δειχνουνε
Για μένα έχει σοβαρές ευθύνες που δεν Απαίτησε δυνατούς παίκτες και κάποια θέματα στη διαχείριση.
Από κει και πέρα λεφτά δε δόθηκαν σε θέσεις με σοβαρά προβλήματα θα δινοντουσαν σε αποζημιώσεις και νέο υλικό σε θέσεις που είχαμε 5 παίκτες;
Ξαναλέω και μένα δε μ αρέσουν επιλογές σε θέματα με 2 3 νέους που μπορούν (βάσει αυτων που βλέπουμε εμείς-χωρίς να ξέρουμε τι βλέπει αυτός) να βοηθήσουν.
Άντε πάλι τα ίδια...ariskatiforos έγραψε:Όχι θα ρθει κάποιος π από πριν θ έχει τη στοιχειώδη διορατικότητα ν δει ότι ο Βαρέλα δεν είναι πλέον αμυντικός ότι ο Καντουρι αφού όπως είπε ο Ρουμάνος προχτές τον ξέρουμε ,δεν είναι για τριετές με μυριο ,ότι ο μπισεσβαρ δε μπορεί ν βγάζει το καρο από τη λάσπη συνέχεια ,ότι ο τσιγγαρας δεν είναι για να εξαφανίζεται , ότι οι ηλικίες δυστυχώς παίζουν ρόλο ,ότι χρειαζόμαστε ταχύτητα ,ότι δε χρειάζεται ν μπαίνουμε σε φφπ για να τα βγάζουμε πέρα στο αστείο ελληνικό πρωτάθλημα κ το αστείο κονφερενς λιγκ κ άλλου τέτοιου είδους χοντράδες π οποιοσδήποτε άλλος ν έλεγε θα τον είχαμε σταυρώσει κ σωστά
Πότε επιτέλους θα καταλάβετε ότι η ομάδα ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ να πληρώσει φέτος 10+ αποζημιώσεις σε λυσεις συμβολαίων που λήγουν σε ενα χρόνο και ότι προτίμησε αυτά να λήξουν αναίμακτα;
Απολύτως μεταβατική χρόνια.
-
Grigorios_PAOK
Τόσο απλό μα τόσο δύσκολο να το καταλάβει κάποιος που δεν θέλειnunies4 έγραψε:Άντε πάλι τα ίδια...ariskatiforos έγραψε:Όχι θα ρθει κάποιος π από πριν θ έχει τη στοιχειώδη διορατικότητα ν δει ότι ο Βαρέλα δεν είναι πλέον αμυντικός ότι ο Καντουρι αφού όπως είπε ο Ρουμάνος προχτές τον ξέρουμε ,δεν είναι για τριετές με μυριο ,ότι ο μπισεσβαρ δε μπορεί ν βγάζει το καρο από τη λάσπη συνέχεια ,ότι ο τσιγγαρας δεν είναι για να εξαφανίζεται , ότι οι ηλικίες δυστυχώς παίζουν ρόλο ,ότι χρειαζόμαστε ταχύτητα ,ότι δε χρειάζεται ν μπαίνουμε σε φφπ για να τα βγάζουμε πέρα στο αστείο ελληνικό πρωτάθλημα κ το αστείο κονφερενς λιγκ κ άλλου τέτοιου είδους χοντράδες π οποιοσδήποτε άλλος ν έλεγε θα τον είχαμε σταυρώσει κ σωστά
Πότε επιτέλους θα καταλάβετε ότι η ομάδα ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ να πληρώσει φέτος 10+ αποζημιώσεις σε λυσεις συμβολαίων που λήγουν σε ενα χρόνο και ότι προτίμησε αυτά να λήξουν αναίμακτα;
Απολύτως μεταβατική χρόνια.
Και του Καντουρι το συμβόλαιο περιμέναμε να λήξει αναίμακτα αλλά είδαμε τελικά τι έγινε.
Razvan Lucescu
Γιατι ποιος πιστευε οτι θα ανανεωσει ο Σβι με κοντα στο 1εκ.
Ουτε ο μανατζερ του! Αφου του ειπε καλα εισαι, δεν εχουν απαιτησεις εκει, μεινε 1-2 χρονια ακομα.
Εμεις παρακαλουσαμε για προταση λόγο εμφανισεων εθνικης.
Ανανεωση ολοι φανταζονταν για Ιγκασον, Αντρίγια, αποκτηση Πορνοσταρ και η μαχη για Μπαμπα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ουτε ο μανατζερ του! Αφου του ειπε καλα εισαι, δεν εχουν απαιτησεις εκει, μεινε 1-2 χρονια ακομα.
Εμεις παρακαλουσαμε για προταση λόγο εμφανισεων εθνικης.
Ανανεωση ολοι φανταζονταν για Ιγκασον, Αντρίγια, αποκτηση Πορνοσταρ και η μαχη για Μπαμπα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Επειδή δεδομένα θέλει να φύγει .. δεν ξυπνήσανε σήμερα όλοι και γράφουν για λουτσεσκου .. αν θέλει να φέρει τουλάχιστον 3 χαρτιά από τα 7 της ρήτρας .. είμαι απογοητευμένος από τον Ρουμάνο .. δεν περίμενα να πηδήξει από το καράβι έτσι .. τουλάχιστον να μιλήσει ..
Αντε παλι τα ιδια....
Πως ειναι δυνατον να ειναι μεταβατικη χρονια οταν οι νεαροι που πρεπει και επιβαλεται να δοκιματουν δεν παιρνουν καθολου χρονο ?
Σε μεταβατικη χρονια οπως η φετινη, που ολοι καταλαβαινουμε τους λογους και τους αποδεχομαστε, ειναι απαραδεκτο να παιρνουν χρονο μονο αυτοι που θα μας αφησουν το καλοκαιρι.
Αν και με προπονητη τον ιδιο εχω πολλους λογους να αμφιβαλλω αν θα γινει σωστη εκκαθαριση το καλοκαιρι και δεν μας κατσικωσουν τα γεροντοπαλλικαρα του.
Πως ειναι δυνατον να ειναι μεταβατικη χρονια οταν οι νεαροι που πρεπει και επιβαλεται να δοκιματουν δεν παιρνουν καθολου χρονο ?
Σε μεταβατικη χρονια οπως η φετινη, που ολοι καταλαβαινουμε τους λογους και τους αποδεχομαστε, ειναι απαραδεκτο να παιρνουν χρονο μονο αυτοι που θα μας αφησουν το καλοκαιρι.
Αν και με προπονητη τον ιδιο εχω πολλους λογους να αμφιβαλλω αν θα γινει σωστη εκκαθαριση το καλοκαιρι και δεν μας κατσικωσουν τα γεροντοπαλλικαρα του.