Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από navigator11 »

Αν το έχει βάλει στόχο ο Σαββίδης να έρθει, εγώ λέω ότι θα έρθει.
typhoon

Δημοσίευση από typhoon »

Η ομαδα θελει αμεσα χαφ,την τεταρτη ο παικτης πτεπει να ειναι στο αεροπλανο για ολλανδια
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

ΧΑΛΙΑΣ έγραψε:
Αυτός είναι ελεύθερος από ομάδα. Αν βρεις κάτι άλλο καλύτερο, είμαι μαζί σου.
Έτσι πρόχειρα-πρόχειρα Leroy Fer,Bertolacci,Radoja και Johannes Geis
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

navigator11 έγραψε:Αν το έχει βάλει στόχο ο Σαββίδης να έρθει, εγώ λέω ότι θα έρθει.
Και εγώ αυτό λέω. Πόσο να αντέξει η πουτ@ν@ η Μπράγκα εξάλλου; Σε όλο τον κόσμο αν ένας παίκτης θέλει να φύγει το καταφέρνει εν τέλει.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

boogeyman77 έγραψε:
ΧΑΛΙΑΣ έγραψε:

Leroy Fer = + ασθενοφόρο + νοσοκομείο μαζί + θεραπείες δώρο

Bertolacci= μεγάλο συμβόλαιο τον θέλουν ομάδες από καμπιονάτο και πρεμιερ και έπαθε κλαους syndrome τελευταία :cry:

Radoja= ψάχνω συμμετοχές έχει πάνω από χρόνο να παίξει μπάλα.... όχι πως έπαιξε και ποτέ καμία σπουδαία μπάλα

Johannes Geis = πρώην ποδοσφαιριστης ταλέντο που έπαθε κλαους syndrome :cry:

Πότε πείρες τελευταία ελεύθερο παίχτη και σου βγήκε :?
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ο macho λέει πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός μας πηγαίνει πολύ καλά.. ο Γιώργης λέει μην ανησυχούμε.. κάτι παραπάνω θα ξέρουν ρε παιδιά.. αφου στο τέλος θα επαληθευτούν τα λεγόμενα τους γιατί πρέπει να φαγωθούμε ολοι μεταξύ μας; Όσο για την ποιότητα των παιχτών που θα έρθουν πιστεύω πως προσπαθούμε να φέρουμε ότι καλύτερο ερχεται στην Ελλάδα αυτή την εποχή.. παραδοσιακά οι καλοί παίχτες έρχονται τελευταίες μέρες και δεν έχουμε την πολυτέλεια να πληρώνουμε υπεραξίες για να τους αλλάξουμε γνώμη..

Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για το φιλο παραπανω Μπισεσβαρ,Ματος,Κρεσπο,Σαχοφ,Κανιας,Μαουριτσιο μερικοι απο τους ελευθερους που πηραμε τα τελευταια χρονια.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Ματος σαχοφ τους πήρες ελεύθερους απο ντνιπρο που είχε θέματα..
Μαουρισιο πήρες απο Ζενίτ σαν ελεύθερο γιατί είχε συμπληρώσει θέσεις ξένων..
Κρεσπο πήρες απο ομάδα που υποβιβάστηκε (Αστον βίλα νομίζω)..
Μπισε ειναι εξαίρεση.
Κανιας πήρες αλλα δε λες οτι μιλάμε για τόσο παικταρα..
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ο Lucesku μας γ@μσε όλους τους ΠΑΟΚτσίδες στο φόρουμ εδώ έξω σε συζητήσεις ενώ πηγαίναμε καλά και έφερε τα άνω-κάτω σε όλους μας.

Τώρα να πώ πως ο νέος Προπονητής μου φαίνεται wow; θα πω ψέμματα να δώσαμε κλειστό 3ετές 1 σκασμό λεφτά 2χαρτιά ετησίος στον 4ο βαθμολογικά που ήταν η ομάδα του;

Έφυγαν καλός η κακός συμβόλαια που έληξαν από την ομάδα έπρεπε ήδη για να υπήρχαν οι Παίχτες το 6άρι και το 8άρι το πως είναι Ιολυιος και δεν έρχονται αν τα σκάσεις έρχονται. Το Σαββιδείκο είπε απεριόριστο budget!

Εκτός αυτού ήρθε ο Αύγουστος για αντίCanhas&Shakhov τραυματίστηκε ο Mauricio ο Oliveira κάνει το δύσκολο με την ομάδα του δεν έπρεπε να κλείσουν οι τρύπες; και το αριστερό μπάκ που έπρεπε να ήταν ήδη εδώ γιατί ξέραμε ο τραυματισμός Vieirinha ήταν προ-μηνών: και θα μέναμε με τον Γιαννούλη μόνο;

Όλα αυτά που πάμε σε 2ο στάδιο προετοιμασίας που είναι το Α και το Ω για 1 ποδοσφαιριστή στη χρονιά του και 20 μέρες πριν τον στόχο να μπορέσουμε 1 φορά να μπούμε στην ιστορία του συλλόγου μας CL.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

black_star_ninja έγραψε:Ματος σαχοφ τους πήρες ελεύθερους απο ντνιπρο που είχε θέματα..
Μαουρισιο πήρες απο Ζενίτ σαν ελεύθερο γιατί είχε συμπληρώσει θέσεις ξένων..
Κρεσπο πήρες απο ομάδα που υποβιβάστηκε (Αστον βίλα νομίζω)..
Μπισε ειναι εξαίρεση.
Κανιας πήρες αλλα δε λες οτι μιλάμε για τόσο παικταρα..
:pano: :pano: :pano: :pano:
Ρε μάγκα αυτούς τους πήρε γιατί ο Michel όταν τεχν. διευθ και πάλευε προς τα εκεί μέρη γιατί εκεί είχε τα κονέτου.
η dnpro είχε φτάσει τελικό Europa League τότε να στο θυμίσω και είχε θέματα λογικό να τους παίρναμε πότε θα τους παίρναμε όταν δεν είχαν θέματα ή τον Mauricio με 1,5 χαρτί ελεύθερο συμβόλαιο που η Zenit είχε πρόβλημα με τις θέσεις ξένων;
Ο Biseswar δεν είναι εξαίρεση τον πήραμε γιατί κινούμασταν σε ελεύθερη αγορά απλά έμεινε ελεύθερος και τον τσιμπήσαμε που ήταν στην Καυσερισπορ.
Ο δε Crespouras εννοείται τότε να τον έπαιρνες όταν υποβιβάστηκε η Aston Vila τον ήθελε και ο Arnesen και δεν ερχόταν ούτε με σφαίρες όταν ήταν στην Premier League.
O Canhas τον πήρες γιατί ήταν 28 ερχόταν με συμβόλαιο 450χιλ και είχε τις εμπειρίες από την Betis+Espanyol και την Swansea.

Ο νέος που ήρθε έχει κονέ προς Πορτογαλία ο Μπράνκο.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

invincible έγραψε:
boogeyman77 έγραψε:
ΧΑΛΙΑΣ έγραψε:

Leroy Fer = + ασθενοφόρο + νοσοκομείο μαζί + θεραπείες δώρο

Bertolacci= μεγάλο συμβόλαιο τον θέλουν ομάδες από καμπιονάτο και πρεμιερ και έπαθε κλαους syndrome τελευταία :cry:

Radoja= ψάχνω συμμετοχές έχει πάνω από χρόνο να παίξει μπάλα.... όχι πως έπαιξε και ποτέ καμία σπουδαία μπάλα

Johannes Geis = πρώην ποδοσφαιριστης ταλέντο που έπαθε κλαους syndrome :cry:

Πότε πείρες τελευταία ελεύθερο παίχτη και σου βγήκε :?
:pano: :pano: :pano: :pano:
Ρε φίλε σοβαρά τα λες τώρα ή απλά για να περάσει η ώρα; o Radoya με 115συμμετοχές σε 1 από τα καλύτερα Πρωταθλήματα στα 26 του μας τον έβγαλες παλτό; η τον Bertolacci τον έβγαλες προβληματικό 27-28ηλικία με συμμετοχές πάλι από τα καλύτερα Πρωταθλήματα 44συμ στη Milan+Genoa 33συμ ή
Leroy Fer στα 28-29 του με συμμετοχές στην Swansea 79 παλαιότερα στη Feyenoord 105συμ και μας τον έβγαλες παλτό; και τέλος τον Geis στα 25 του με συμμετοχές Γερμανία στην Shalke 46συμ στην Mainz 67συμ+Κολωνία 14 που έκοβε και έραβε στην β'κατηγορία και ξανα-ανέβηκε και τον έβγαλες παππού προβληματικό;
Αυτοί 1 από ολους να ερχόταν θα ξεχνούσες και Mauricio και Oliveira.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Οοοοολοι αυτοί που γράφτηκαν παραπάνω αποτελούν μεταγραφικούς στόχους της ομάδας ή είναι ναχαμεναλεγαμε;
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Παντως με Στοχ Μπισεσβαρ Ζαμπα Λημνιο Ενρικε ειμαστε υπερπληρεις στους ακραιους. Μοναδικο αμεσο προβλημα τα κεντρικα χαφ,μπροστα εχουμε Ακπομ-Σφιντερσκι-Πελκα-Γαιτανιδη οποτε ειμαστε σιγουρα οκ για προκριματικα.

Στα μπακ εχουμε Ματος-Γιαννουλη-Σοαρες βασικοτατες λυσεις,με Σοραες να παιζει και στις 2 πλευρες.Θελουμε ακομα μια βασικη μεταγραφη,αλλα δεν επειγει αμεσα. Στα κεντρικα μπακ εχουμε Βαρελα Κρεσπο Ιγκανσον οποτε ειμαστε κομπλε για προκριματικα. Το ιδιο με τερμα.

Αρα χρειαζομαστε αμεσα κεντρικο χαφ,καθε μερα που περνα ειναι εναντιον μας
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

ShadowM4N έγραψε:Εγώ αυτό που βλέπω είναι ο Lucesku μας γ@μσε όλους τους ΠΑΟΚτσίδες στο φόρουμ εδώ έξω σε συζητήσεις ενώ πηγαίναμε καλά και έφερε τα άνω-κάτω σε όλους μας.

Τώρα να πώ πως ο νέος Προπονητής μου φαίνεται wow; θα πω ψέμματα να δώσαμε κλειστό 3ετές 1 σκασμό λεφτά 2χαρτιά ετησίος στον 4ο βαθμολογικά που ήταν η ομάδα του;

Έφυγαν καλός η κακός συμβόλαια που έληξαν από την ομάδα έπρεπε ήδη για να υπήρχαν οι Παίχτες το 6άρι και το 8άρι το πως είναι Ιολυιος και δεν έρχονται αν τα σκάσεις έρχονται. Το Σαββιδείκο είπε απεριόριστο budget!

Εκτός αυτού ήρθε ο Αύγουστος για αντίCanhas&Shakhov τραυματίστηκε ο Mauricio ο Oliveira κάνει το δύσκολο με την ομάδα του δεν έπρεπε να κλείσουν οι τρύπες; και το αριστερό μπάκ που έπρεπε να ήταν ήδη εδώ γιατί ξέραμε ο τραυματισμός Vieirinha ήταν προ-μηνών: και θα μέναμε με τον Γιαννούλη μόνο;

Όλα αυτά που πάμε σε 2ο στάδιο προετοιμασίας που είναι το Α και το Ω για 1 ποδοσφαιριστή στη χρονιά του και 20 μέρες πριν τον στόχο να μπορέσουμε 1 φορά να μπούμε στην ιστορία του συλλόγου μας CL.
Τι θα πει wow.... Ο προπονητής με την μεγαλύτερη προοπτική είναι μετά τον κονσεισαο στην Πορτογαλία ειναι, ποιον περίμενες τον μουρινιο για κάνεις wow και γιατί να κάνουμε wow...τέτοιου τύπου προπονητές πρέπει να κυνηγάμε.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ο Φέισα που ήταν 4 χρόνια βασικός στην Μπενφικα πήγε με 3 χαρτιά στην Τουρκία και εμάς για Ολιβέιρα με , μόνιμη αλλαγή και δανεικός στα 27-28 θέλει η πόρτο 12 ;;;; Θα μας τρελάνουν ;;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”