Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018
Εγω μιλαω για να χεις στην 11αδα 4-5 ελληνες.
Εχουμε δυο βασικους πελκα και πασχαλακη.αν ειχαμε αλλου δυο νομιζω θα ηταν πολυ καλα.
Εχουμε δυο βασικους πελκα και πασχαλακη.αν ειχαμε αλλου δυο νομιζω θα ηταν πολυ καλα.
- sourmenetes
- Moderator
Δε διαφωνω.θεωρω πως ο παικτης εχει να δωσει πολλα.theo G4 έγραψε:Ο Ενρίκε κάποιες από τις ( όντως χαζές ) κάρτες που έφαγε τις δέχτηκε στην προσπάθεια τουsourmenetes έγραψε:Το δεν το εκανε ισχυει.τον ειδαμε σε λιγα ματς.το δε θα το κανει δεν το ξερεις.ερχεται σε δουλεμενη ομαδα που παιζει με συγκεκριμενο τροπο.Baiano έγραψε:Ρε παιδιά, ο Κάμπος είναι ο λόγος που ο Μάτος κάνει τόσο καλές χρονιές. Τακτικά ήταν εξαιρετικός. Ο Ενρίκε και ο Ουάρντα δεν θα κάνουν ποτέ αυτά που κάνει ο Αγκολέζος. Για να πατάει ο Μάτος περιοχή, πρέπει ο Τζάλμα να είναι πίσω να καλύπτει. Πράγμα που ο Ενρίκε δεν το έκανε και δε θα το κάνει ποτέ.
Επισης θα χει πισω του τον αντελινο.καντο λιγο εικονα.
να < πρεσάρει > με λάθος τρόπο, χωρίς σχέδιο, αρτζούμπαλα, ΝΑΙ, αλλά πάνω στην προσπάθειά του .
Η αποψή μου είναι ότι θέλει κάποιον να του μάθει τον τρόπο το πως και το πότε .
Τώρα θα χρειαστεί προπονητής ψυχολόγος μάγος δεν ξέρω , θα φανεί στο χορτάρι .
Καλημερα παιδια..sourmenetes έγραψε:Εγω μιλαω για να χεις στην 11αδα 4-5 ελληνες.
ναι συμφωνω. με κουλη κ σταφ 8α ειχαμε 4..
Ευκολάκι...Με ελληνοποίηση Χάτς και Βιέρι, τον έπιασες τον στόχο...sourmenetes έγραψε:Εγω μιλαω για να χεις στην 11αδα 4-5 ελληνες.
- desperando
- Επικοινωνία:
Γηγενής ποδοσφαιριστης θεωρείται αυτός που μέχρι την ηλικία των 20 είχε τουλάχιστο μια τριετία σε ελληνικές ακαδημίες, δεν είναι απαραίτητη η προϋπόθεση να έχει κ ελληνικό διαβατήριο.
Όπως αντίστοιχα και ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής οπως ο Μυστακίδης για παράδειγμα ή ο Μήτρογλου οι οποίοι δεν έχουν τριετία σε ελληνικές ακαδημίες δεν θεωρούνται γηγενείς
Όπως αντίστοιχα και ένας Έλληνας ποδοσφαιριστής οπως ο Μυστακίδης για παράδειγμα ή ο Μήτρογλου οι οποίοι δεν έχουν τριετία σε ελληνικές ακαδημίες δεν θεωρούνται γηγενείς
Υπεγραψε ο φακουντο φερευρα σε μπενφικα εναντι 2.2εκ το χρονο.. που να παρεις τετοιουσ παιχτες σε ΤΕΤΟΙΑ ηλικια ειδικα... 
Ε ναι, αυτός είναι ο σκοπός (μαλλον) της διάταξης αυτής.
Να ενδυναμώσουν οι ακαδημίες κάθε ομάδας.
Για αυτό θεσπίστηκαν και τα τροφεία, ώστε να επωφελούνται οι ακαδημίες και οικονομικά.
Πάντως εγώ θα έδινα και μία ευκαιρία στον Λάμπρου και στον Μυστακίδη ως δεύτερα φορ, μιας και ο Κουλούρης θα φύγει δανεικός και θα έχουμε Πρίγιο και έναν ακόμη.
Να ενδυναμώσουν οι ακαδημίες κάθε ομάδας.
Για αυτό θεσπίστηκαν και τα τροφεία, ώστε να επωφελούνται οι ακαδημίες και οικονομικά.
Πάντως εγώ θα έδινα και μία ευκαιρία στον Λάμπρου και στον Μυστακίδη ως δεύτερα φορ, μιας και ο Κουλούρης θα φύγει δανεικός και θα έχουμε Πρίγιο και έναν ακόμη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Πέμ 07 Ιουν 2018, 09:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ilovegame27
Επιτέλους επιστρέφει ο τρελός και με την παραμονή του Τζαλμα στην θεση των πλαγιων ισχυροποιουμαστε
- ΑποστόληςΑ
Ο Γιώργος Σαββίδης διέψευσε τα περί Σολντάνο.ΑποστόληςΑ έγραψε:To "έγκυρο" sportdog γράφει ότι ο Νίκος Σαββίδης προσπαθεί να φέρει τον Franco Soldano της Union Santa Fe στον ΠΑΟΚ, Οι Αργεντίνοι ζητούν 3,5 μύρια. Ο παίκτης έχει ΚΑΙ ιταλικό διαβατήριο, αλλά τα 10 γκολ και οι 2 ασίστ σε 2.244 λεπτά του πρωταθλήματος Αργεντινής δεν νομίζω ότι δικαιολογούν τόσα λεφτά. Δεν έχει άσχημα νούμερα, βέβαια, αλλά ούτε και μεγάλα. Η ομάδα του τερμάτισε 10η.
Σωστά...Με μπέρδεψε ο όρος γηγενής, ο οποίος σημαίνει αυτολεξί (για εμάς) Έλληνας...Mea culpa...desperando έγραψε:Γηγενής ποδοσφαιριστης θεωρείται αυτός που μέχρι την ηλικία των 20 είχε τουλάχιστο μια τριετία σε ελληνικές ακαδημίες, δεν είναι απαραίτητη η προϋπόθεση να έχει κ ελληνικό διαβατήριο.
Η UEFA όμως θεωρεί τέτοιον (για εμάς) , "όποιον ποδοσφαιριστή έχει αγωνιστεί για τρία χρόνια στην Ελλάδα" (δεν αναφέρονται οι ακαδημίες, άρα δεν είναι υποχρεωτικό) "απ την ηλικία των 15 έως αυτήν των 21 χρόνων"!
- desperando
- Επικοινωνία:
Ναι... ακαδημίες το έγραφα ως γενικό κανόνα.
Φυσικά και μπορεί να έρθει πχ ένα παιδί και να παίζει από τα 17 του στην πρώτη ομάδα, δεν αλλάζει κάτι
Φυσικά και μπορεί να έρθει πχ ένα παιδί και να παίζει από τα 17 του στην πρώτη ομάδα, δεν αλλάζει κάτι
- ΑποστόληςΑ
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Παιδιά αν φύγει ο Πριγιοβιτς παμε για 2 φορ; Και επίσης, γιατι να μην κρατήσουμε Λάμπρου; 3 θελουμε