ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Ας ανοίξει το θέμα με τον επόμενο αγώνα, και ας ασχοληθούμε με τα αγωνιστικά.
Ότι έγινε, τελείωσε.
Πλέον, οι αποφάσεις δεν θα παρθούν σε ένα phorum, αλλά εκεί που πρέπει από εκείνους που πρέπει,
όσο αφορά τις αντιδράσεις του κόσμου της ομάδος απέναντι σε αυτή την γελειότητα.
Στο Phorum, ας συνεχίσουμε να σχολιάζουμε τις προσπάθειες του αγωνιστικού μας τμήματος.
Έχουν γνώση οι φύλακες.
ΠΑΟΚ στα εύκολα, ΠΑΟΚ στα δύσκολα.
Ο Τελικός Κυπέλλου στην Αθήνα.
Με την ΑΕΚ.
Και 20-30.000 λαός, να κατεβαίνει εκεί κάτω.
Ότι έγινε, τελείωσε.
Πλέον, οι αποφάσεις δεν θα παρθούν σε ένα phorum, αλλά εκεί που πρέπει από εκείνους που πρέπει,
όσο αφορά τις αντιδράσεις του κόσμου της ομάδος απέναντι σε αυτή την γελειότητα.
Στο Phorum, ας συνεχίσουμε να σχολιάζουμε τις προσπάθειες του αγωνιστικού μας τμήματος.
Έχουν γνώση οι φύλακες.
ΠΑΟΚ στα εύκολα, ΠΑΟΚ στα δύσκολα.
Ο Τελικός Κυπέλλου στην Αθήνα.
Με την ΑΕΚ.
Και 20-30.000 λαός, να κατεβαίνει εκεί κάτω.
-
Βαθύ Mαύρο
Ο ΙΒΑΝ είχε απ'ότι φαίνεται δύο επιλογές σχετικά με την αντίδραση του ΠΑΟΚ
Μία να τα κάνει όλα πουτάνα που σημαίνει ΑΠΟΛΥΤΗ ρήξη με το σύστημα σε όλα τα επίπεδα. Μια συνέντευξη τύπου κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνόταν επίσημη επίθεση κατά Κυβέρνησης, κομμάτων, προσώπων, διαιτητών, δικαστών κλπ κλπ με αναγγελία κατάθεσης μηνύσεων και αγωγών σε βάρος συγκεκριμένων ζώων. ΕΠίσης θα αναφέρονταν όλες οι πράξεις της ΕΟ στο χώρο του ποδοσφαίρου με αναφορά σε συγκεκριμένα γεγονότα που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια.
Η άλλη επιλογή να επιλέξει ήπιους τόνους να περάσει η καταιγίδα, να μην προκαλέσει ρήξη αλλά να προσπαθήσει να πλασαριστεί σε καλύτερη θέση μέσα στο σύστημα.
Η μέχρι τώρα εικόνα μου δείχνει ότι έγειρε προς τη δεύτερη επιλογή. ίσως υπήρξε παρασκηνιακή διαβούλευση με Γραμμένο να μην προκληθεί περαιτέρω όξυνση που θα οδηγούσε σε κινήσεις κατά της διοίκησης Γραμμένου.
Δείχνει δηλαδή να επιδιώκει να λειτουργήσει μέσα στο πλαίσιο του υπάρχοντος συστήματος ρίχνοντας κι άλλα λεφτά.
Τώρα, πως πιστεύει κάποιος ότι μπορεί, έχοντας απέναντί του όλο αυτό το αμαρτωλό συνοθύλευμα, να πιστεύει ότι θα επικρατήσει μέσα στο γήπεδο όταν ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, όλα θα παιχτούν και ΠΑΛΙ, έξω από το γήπεδο ???
Θα προτιμούσα την πρώτη επιλογή.
Όσο για την αντίδραση των μεγάλων κεντρικών συνδέσμων, εκτιμώ ότι θέλουν να πέσουν οι τόνοι, ώστε να μην δοθεί το πάτημα στην αθήναϊκή εξουσία να πει ότι το κλίμα είναι πολύ τεταμένο όπως αποδεικνύεται από τις ανακοινώσεις των συνδέσμων του ΠΑΟΚ και να αποφασίσει διοργάνωση τελικού χωρίς κόσμο ή με δυο χιλιάδες από κάθε πλευρά.
Άλλωστε, είναι ώρα για έργα και όχι για λόγια.
Μία να τα κάνει όλα πουτάνα που σημαίνει ΑΠΟΛΥΤΗ ρήξη με το σύστημα σε όλα τα επίπεδα. Μια συνέντευξη τύπου κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνόταν επίσημη επίθεση κατά Κυβέρνησης, κομμάτων, προσώπων, διαιτητών, δικαστών κλπ κλπ με αναγγελία κατάθεσης μηνύσεων και αγωγών σε βάρος συγκεκριμένων ζώων. ΕΠίσης θα αναφέρονταν όλες οι πράξεις της ΕΟ στο χώρο του ποδοσφαίρου με αναφορά σε συγκεκριμένα γεγονότα που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια.
Η άλλη επιλογή να επιλέξει ήπιους τόνους να περάσει η καταιγίδα, να μην προκαλέσει ρήξη αλλά να προσπαθήσει να πλασαριστεί σε καλύτερη θέση μέσα στο σύστημα.
Η μέχρι τώρα εικόνα μου δείχνει ότι έγειρε προς τη δεύτερη επιλογή. ίσως υπήρξε παρασκηνιακή διαβούλευση με Γραμμένο να μην προκληθεί περαιτέρω όξυνση που θα οδηγούσε σε κινήσεις κατά της διοίκησης Γραμμένου.
Δείχνει δηλαδή να επιδιώκει να λειτουργήσει μέσα στο πλαίσιο του υπάρχοντος συστήματος ρίχνοντας κι άλλα λεφτά.
Τώρα, πως πιστεύει κάποιος ότι μπορεί, έχοντας απέναντί του όλο αυτό το αμαρτωλό συνοθύλευμα, να πιστεύει ότι θα επικρατήσει μέσα στο γήπεδο όταν ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, όλα θα παιχτούν και ΠΑΛΙ, έξω από το γήπεδο ???
Θα προτιμούσα την πρώτη επιλογή.
Όσο για την αντίδραση των μεγάλων κεντρικών συνδέσμων, εκτιμώ ότι θέλουν να πέσουν οι τόνοι, ώστε να μην δοθεί το πάτημα στην αθήναϊκή εξουσία να πει ότι το κλίμα είναι πολύ τεταμένο όπως αποδεικνύεται από τις ανακοινώσεις των συνδέσμων του ΠΑΟΚ και να αποφασίσει διοργάνωση τελικού χωρίς κόσμο ή με δυο χιλιάδες από κάθε πλευρά.
Άλλωστε, είναι ώρα για έργα και όχι για λόγια.
- navigator11
Σε όσα εντός έδρας παιχνίδια έχουν μείνει ας στείλουμε τα πλέον ... ευπρεπώς αισχρά μηνύματα σε όλους τους γελοίους. Πλακάτ, πανιά, συνθήματα, ο,τι προκλητικότερο μπορούμε να σκεφτούμε. Όχι όμως διχαστικού εθνογεωγραφικού περιεχομένου, γνώμη μου.
Αφου ολο το ποκ ενωθηκε και ζητουσε την τιμωρια με υποβιβαμο της ομαδας του ΠΑΟΚ και οχι μονο την τιμωρια του Ιβαν που εισεβαλε στο γηπεδο τωρα αποφασισαν μας κανουν μαθηματα εθνικης ενοτητας,,,
οχι ρε ειμαστε και μεις ελληνες αλλα μας αντιμετωπιζεται σαν ελληνες γ κατηγοριες....
ολα αυτα που κανατε θα τα βρειτε μπροστα σας
οχι ρε ειμαστε και μεις ελληνες αλλα μας αντιμετωπιζεται σαν ελληνες γ κατηγοριες....
ολα αυτα που κανατε θα τα βρειτε μπροστα σας
- Παλαιολόγος
παντως δεν αντεχεται η προπαγανδα και η σπεκουλα οπαδων του ΠΟΚ,ειναι απιστευτοι! εχουν αναγαγει την εννοια προκληση σε αλλο επιπεδο
εγινε η αρπαγη του αιωνα και θελουν να βγουν και απο πανω!
πως ειχαν συνηθισει τοσα χρονια κατω δεν εχω καταλαβει και βγαζουν τετοια εικονα ορισμενοι
εγινε η αρπαγη του αιωνα και θελουν να βγουν και απο πανω!
πως ειχαν συνηθισει τοσα χρονια κατω δεν εχω καταλαβει και βγαζουν τετοια εικονα ορισμενοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Παρ 30 Μαρ 2018, 23:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- NIKOS_PAOK04
Το ότι θα το κλέβανε το ξέραμε ! Το πώς το μάθαμε ! Και ελάτε πείτε είναι καλοί οι π@@@@@@δες έτσι ? Οταν πρόκειτε να κλέψουν είναι φανταστικοί.
Τώρα τελείωσε και εγώ αγωνιο να δώ ΠΑΟΚ στο γήπεδο είμαι 50 χρονών και δεν με ενδιαφέρουν οι τίτλοι τους για εμένα η ΠΑΟΚΑΡΑ μας είναι ΠΑΝΤΑ και ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΗ και οι υπόλοιπες είναι για να δείχνουμε την διαφορετικότητα μας.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
Τώρα τελείωσε και εγώ αγωνιο να δώ ΠΑΟΚ στο γήπεδο είμαι 50 χρονών και δεν με ενδιαφέρουν οι τίτλοι τους για εμένα η ΠΑΟΚΑΡΑ μας είναι ΠΑΝΤΑ και ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΗ και οι υπόλοιπες είναι για να δείχνουμε την διαφορετικότητα μας.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
Να πω και εγω τη δικη μου παπαρια μετα απο οσα εχουν γινει.Αν επρεπε να βαλω εναν τιτλο,οσο και αν αυτος θα εξοργισει καποιους, αυτος θα ηταν ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΙΑ (παρορμητισμος η ανοησια αλλιως στο πιο ευγενικο του) - ΠΟΥΣΤΙΑ : 0 - 1 .Κατσε θα πει καποιος τι παει να πει βλαχομαγκια? Βλαχομαγκια ειναι η ενεργεια καποιου που γραφει αλλους 30.000 στα @@ του και επιλεγει να λειτουργησει κατα της ομαδας και του συνολου δινοντας την καλυτερη αφορμη στον εχθρο να σε στησει.Η καλυτερη απαντηση στο ''ειχαν ερθει για να σε προκαλεσουν'' ηταν η συμπεριφορα του κοσμου στο παιχνιδι με την κουλα, οταν με απειρες προκλησεις απο τον παγκο της ξαδερφης ο κοσμος σταθηκε στο υψος του.Σε βλαχομαγκια μετατραπηκε η αρχικα πανεξυπνη κινηση του Ιβαν να μπουκαρει στο γηπεδο αντιδρωντας στο μπουλινγκ των κλαψομουνιδων, οταν αποφασισε εν γνωση του και κανεις δεν μπορει να με πεισει για το αντιθετο, να προχωρησει στην αποκαληψη του οπλου.Ετσι εδωσε για αλλη μια φορα την καλυτερη αφορμη στον αντιπαλο για να σε στησει και παλι στον τοιχο,την στιγμη που αν ειχαν λειψει απλα αυτα τα 25 δευτερολεπτα τωρα ολα θα ηταν διαφορετικα.Να προσθεσω εδω πως οποιος πραγματικα πιστευε οτι μπορουσαμε να την γλιτωσουμε με κατι διαφορετικο σε ποινες ,στηριζομενος σε δικες βγαλμενες απο αστυνομικα σηριαλ, απλα κοροιεδυε τον εαυτο του.Ολοι μας ξεραμε απο την πρωτη στιγμη, τοσο της ρηψης εστω και αυτης της κορδελας,οσο και της θεασης του οπλου, σε πολυ απλα ελληνικα, οτι θα τον πιναμε,σε μεγαλο βαθμο μαλιστα λογικα και αναμενομενα.Το θεμα ειναι τι κανουμε απο τωρα και στο εξης.Καποιοι θελουν να συνεχισουμε στο ιδιο μοτιβο,να συνεχισουμε να πρατουμε ανοητα, γιατι δηλωνουν πλεον πεποισμενοι πως δεν θα αλλαξει ποτε κατι και αντε να πω πως υπηρχε ποτε περιπτωση να ερθουν αντιμετωποι με αυτους που πραγματικα πρεπει να γινουν αποδεκτες της οργης, να ερθω και εγω να αρχισουμε τα σουτια παρεα.Πρακτικα στον μονο που μπορουμε να κανουμε κακο ειναι στον εαυτο μας και την ομαδα μας, την στιγμη που αυτη δεν εχει κανει απλα βηματα μπροστα, εχει κανει αλματα.Ναι μας εστησαν,ναι την πατησαμε για αλλη μια φορα, αλλα η πικρη αληθεια ειναι πως πρωτα απο ολα πληρωσαμε δικα μας λαθη,αρχικα ποδοσφαιρικα,αυτα του προηγουμενου καλοκαιριου και στη συνεχεια λαθη ανοησιας.Απεχουμε πραγματικα ενα τσακ απο το να γινει η κυριαρχια μας πραγματικοτητα και ειναι κριμα να τους κανουμε την χαρη και να καταστρεψουμε οτι χτισαμε.Τοτε το παραπανω σκορ δεν θα ειναι απλα 0-1, θα ειναι πραγματικη συντριβη.Η λυση ειναι απλη και πρεπει απλα να στραφουμε στο δευτερο μερος της εξισωσης.Ενας φιλος εγραψε πως πρεπει να γινουμε γαυροι.Οχι φιλε Γιαννη, δεν χρειαζεται να γινουμε λουστηδες,χρειαζεται απλα να γινουμε πιο εξυπνοι.Πιο εξυπνοι εντος και εκτος γηπεδου.Εντος γηπεδου η ανανεωση του Ρουμανου ηταν ενα τετοιο βημα.Εκτος γηπεδου πρεπει απλα να σταματησουμε να λειτουργουμε παρορμητικα,να σταματησουμε τα λογια και να οργανωθουμε σε καθε επιπεδο.Οι εποχες αλλαξαν και αυτο ειναι δικο μας επιτευμα.Αρετοπουλος και Κομινης ειναι ηδη παρελθον ενω αλλες εποχες θα επαιρναν και αναβαθμιση και αυτο ειναι δικο μας επιτευγμα.Ναι προφανως υπαρχουν ακομα απομειναρια του παρελθοντος αλλα κακα τα ψεμματα δεν υπαρχει καμια σχεση με το παρελθον και αυτο ειναι επιτευγμα μας.Προς θεου δεν πρεπει να βαλουμε νερο στον μυλο που τρεχει ο γαυρος .Ας σκυψουμε για αλλη μια φορα το κεφαλι,μια τελευταια φορα και του χρονου θα ειμαστε εδω ακομα πιο δυνατοι και αν ειμαστε λιγο πιο εξυπνοι δεν θα μας σταματησει τιποτα.Υπαρχει μια τεραστια διαφορα σε σχεση με το παρελθον και αυτη εχει ονοματεπωνημο Ιβαν Σαββιδης.Ειναι μοιραιο οσο αυτος ειναι ζεστος καποια στιγμη να πετυχουμε τον στοχο μας.Αν ομως αποφασισουμε απλα να τα κανουμε ολα κουγκι,τοτε απλα θα σκοτωσουμε και την τελευταια μας ελπιδα και πιστεψτε με δεν θα λειψουμε σε κανεναν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Παρ 30 Μαρ 2018, 19:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kostomanolis
Πωπω ρε πατερ εχε χαρη που μενω Αθηνα, αλλιως θα ερχομουνα εγω. Και εμεις θα τα περασουμε στο σπιτι, μιας και εξοχικο δεν παιζει και οι μπαρμπαδες που ψηνουν στας εξοχας ειναι γαυροι...prist64 έγραψε:Γραψ΄τους στ΄@@ σου κι ελα σε μενα.trouman έγραψε:Πεθερός γαύρος. Τα ίδια. Έχω δώσει σήμα να μη μιλάμε για τετοια θέματα μπροστά μου. Ελπίζω να μην κάνουν το λάθος. Θα'ναι γαύροι και αεκτσηδες. Ο μόνος βόρειος εγώ. Προβλέπω αξέχαστο Πάσχα.denyparxeisalio έγραψε:Μάγκες ψυχραιμία...
Εγώ πάντως έκοψα τα πάρε δώσε με αλλόθρησκους, διαβάζω μόνο παοκμανια και δεν βλέπω να κάνω Πάσχα με τον πεθερό γτ είναι γαύρος και κόβω να τον σουβλίζω σαν τον Αθανάσιο Διάκο![]()
Προσοχή στην υγεία μας , στις οικογένειες μας και στις δουλειές μας.
Προσφερω υπνο,και θα φατε οτι κι εμεις.
Φτωχικα βεβαια,αλλά θα γευτεις αρνι γαστρας στον ξυλοφουρνο,αγριογουρουνο επισης,
λουκανικα Τζουμαγιας ορίτζιναλ,το παγκοσμιου φημης νεκταρ του παπά
και επιδορπιο ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ του παπά φυσικα.
Αντε θα βαλω την παπαδια να κανει κι ενα κανταιφι.
ΥΓ δεν ξερω αν εχεις θεμα,γιατι τα κοκόρια μου λαλουνε πολυ νωρις.
κατα τ΄άλλα μια χαρα θα περασουμε.
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...
πέρα του χαμένου πολύπόθητου πρωταθλήματος αυτό που κυριολεκτικά με βγάζει έξω από τα ρούχα με τα πουστράκια της νεοφώτιστης κούλας είναι ότι δεν παραδέχονται ότι ο τρίποδας του βαρέλα ήταν κανονικό γκολ, ακόμα και άνθρωποι που το παίζουν ποδοσφαιράνθρωποι.
εμείς πέρυσι σαν άπειροι σε αυτά τα θέματα όλοι σε κάθε συζήτηση ξεκινούσαμε και λέγαμε ότι ναι ήταν καθαρο οφσάιντ αλλά το πέναλτι, ο γλύκος, σας πατούσαμε κτλ
από αυτά τα ύπουλα πουστρόνια ένας ρε πούστη μου δεν έχει τα αρχίδια να πει ναι ρε ήταν καθαρό το παλαμάρι γκολ γκολ του βαρέλα και το ματς ήταν 1-0 από εκεί κ πέρα ας πει ότι θέλει για τον ιβάν κτλ
είναι έμπειροι στην υπουλοσύνη και την πουστιά, εμείς ακόμα τσικό.
εμείς πέρυσι σαν άπειροι σε αυτά τα θέματα όλοι σε κάθε συζήτηση ξεκινούσαμε και λέγαμε ότι ναι ήταν καθαρο οφσάιντ αλλά το πέναλτι, ο γλύκος, σας πατούσαμε κτλ
από αυτά τα ύπουλα πουστρόνια ένας ρε πούστη μου δεν έχει τα αρχίδια να πει ναι ρε ήταν καθαρό το παλαμάρι γκολ γκολ του βαρέλα και το ματς ήταν 1-0 από εκεί κ πέρα ας πει ότι θέλει για τον ιβάν κτλ
είναι έμπειροι στην υπουλοσύνη και την πουστιά, εμείς ακόμα τσικό.
Βουνο με βουνο δε σμιγειtrouman έγραψε:
Φτωχικά? Τι είναι πιο πλούσιο? Περιέγραψες σκηνικό ιδανικό. Να'σαι καλά. Τη δεύτερη βδομάδα ίσως είμαι Κεφαλοχώρι Σερρών πάντως, με καθαρο ορεινο αερα ΠΑΟΚτσήδικο, με λουκάνικα Παναγιωτάκη πάτερ!!(μια ερώτηση αδιάκριτη: προς τι το πατερ πάτερ μου?)
Πες μου οτι εχεις σχεση με το Κεφαλοχωρι.
Γουρουνια κυνηγαω με τους Κεφαλοχωριτες,οταν ερθεις θα με ενημερωσεις στο Καφενειο.
Να πεις τον Πετρο που εχει την ταβερνα να με παρει τηλεφωνο ή παρτο απ΄αυτον και κανονισε να βρεθουμε.
Τον Θεοφιλο απο Στρυμονικο θα ψαξεις να βρεις.
Μην ψαξεις για παπά,τον σκοτωτέα να ψαξεις.
-
Maniaq@Deepwood
Πάτερ έχω έναν θείο σκουλήκι από το Στρυμωνικό ,καλός άνθρωπος αλλά αλλόθρησκος ,δεν ξέρω αν μένει ακόμα εκεί μετά που συγχωρέθηκε η θειά μου
Ο Αρετοπουλος 2 μερες αφοτου εστειλε συμπληρωματικη εκθεση καταδικαζοντας τον ΠΑΟΚ σφυριξε στο κουλα-πανιωνιος.joshua έγραψε:Αρετοπουλος και Κομινης ειναι ηδη παρελθον ενω αλλες εποχες θα επαιρναν και αναβαθμιση και αυτο ειναι δικο μας επιτευγμα.Ναι προφανως υπαρχουν ακομα απομειναρια του παρελθοντος αλλα κακα τα ψεμματα δεν υπαρχει καμια σχεση με το παρελθον και αυτο ειναι επιτευγμα μας.
Φοβερο το επιτευγμα μας που πηρανε το πιο κλεμμενο πρωταθλημα ολων των εποχων.
Ελα κι εσυ να κοινωνησεις το "νεκταρ" του παπά.Maniaq@Deepwood έγραψε:Πάτερ έχω έναν θείο σκουλήκι από το Στρυμωνικό ,καλός άνθρωπος αλλά αλλόθρησκος ,δεν ξέρω αν μένει ακόμα εκεί μετά που συγχωρέθηκε η θειά μου
Παπά θα κανονίσουμε μία μέρα στου Πέτρου και θα έρθουμε με τον Μίνο (πιστεύω θα έρθει) να κάνουμε ένα τσιμπούσι ΠΑΟΚ τσήδικο. Εγώ μεγάλωσα εκεί, μένω σχεδόν απέναντι. Στρυμονικό σχολείο κλπ. Να μην κουράζουμε τους άλλους εδώ μέσα τώρα. Μίλησα με τον Πέτρο μόλις. Θεοδόσης.prist64 έγραψε:Βουνο με βουνο δε σμιγειtrouman έγραψε:
Φτωχικά? Τι είναι πιο πλούσιο? Περιέγραψες σκηνικό ιδανικό. Να'σαι καλά. Τη δεύτερη βδομάδα ίσως είμαι Κεφαλοχώρι Σερρών πάντως, με καθαρο ορεινο αερα ΠΑΟΚτσήδικο, με λουκάνικα Παναγιωτάκη πάτερ!!(μια ερώτηση αδιάκριτη: προς τι το πατερ πάτερ μου?)
Πες μου οτι εχεις σχεση με το Κεφαλοχωρι.
Γουρουνια κυνηγαω με τους Κεφαλοχωριτες,οταν ερθεις θα με ενημερωσεις στο Καφενειο.
Να πεις τον Πετρο που εχει την ταβερνα να με παρει τηλεφωνο ή παρτο απ΄αυτον και κανονισε να βρεθουμε.
Τον Θεοφιλο απο Στρυμονικο θα ψαξεις να βρεις.
Μην ψαξεις για παπά,τον σκοτωτέα να ψαξεις.
- Παλαιολόγος
και για να συμπληρωσω στα προηγουμενα του joshua με τα οποια ως επι το πλειστον συμφωνω ,να το πω ωμα
θα ειναι εξωφρενικα ηλιθιο να το ριξουν καποιοι(ελαχιστοι) οπαδοι στα επεισοδια ως απαντηση σε οσα γιναν
δηλαδη να δωσουν (και μαλιστα αυτην την φορα κανονικη και υπαρκτη)αφορμη για πληρη εξοντωση του ΠΑΟΚ,για τον ακρωτηριασμο των ελπιδων του συλλογου και τα επομενα χρονια,με τις αναμενομενες τεραστιες ποινες(σε αυτην την συγκυρια)
αφενος ειναι δειγμα και αχαλινωτου εγωισμου,αφου θα γραφουν εκει που δεν πιανει μελανι την επιθυμια της συντριπτικης πλειοψηφιας των φιλαθλων του ΠΑΟΚ
αφετερου
μονο χαρα στους αντιπαλους μας θα δωσουν,διοτι η εξοντωση του συλλογου θα ειναι βεβαιη
θα πρεπει να επικρατησει η σωφροσυνη και η σοβαροτητα
τα χουμε δει παλιοτερα ολα αυτα και δεν λειτουργησαν.
και εγω θεωρω αν δεν γινοντουσαν τοσες αρλουμπες απο το καλοκαιρι(που συνεχιστηκαν και τον χειμωνα) το πρωταθλημα θα το ειχαμε καθαρισει πολυ νωριτερα και δεν θα χρειαζοντουσαν να δουμε το θεατρο του παραλογου των δυο ντερμπι(βεβαιως ζησαμε το απαυγασμα της ειλικρινειας και δεν τους τιμα αυτο,ουσιαστικα υφαρπαχτηκε ο τιτλος κυνικα)
επισης μια μερικη ευθυνη εχει και η ΠΑΕ που τελειως αφελεστατα δεν εβαλε διχτυα ,δεν πηρε μετρα στο ντερμπι με τον ολυμπιακο με αποτελεσμα ενας τυπος να δωσει την αφορμη που εψαχναν( ο γιαννακοπουλος δνε ειναι χαζος που γεμιζει με διχτυα το ΟΑΚΑ στο μπασκετ παρακαλω!)
απο την αλλη συμφωνω και με αυτους πως κατι θα βρισκοταν ετσι κι αλλιως
αλλα το θεμα ειναι να προσπαθεις να ελαχιστοποιησεις τις αφορμες,πραγμα που δεν εγινε
και μιλαμε για γηπεδο εκκλησια!οπως ποτε αλλοτε σε ντερμπι,ουτε ενας πυρσος δεν επεσε
και ομως ενας αρκουσε να δωσει μια αφορμη(εννοειται)
σε ολους εκει κατω να μας ξεσκισουν(διχως ομως πραγματικη αιτια)
θα ειναι εξωφρενικα ηλιθιο να το ριξουν καποιοι(ελαχιστοι) οπαδοι στα επεισοδια ως απαντηση σε οσα γιναν
δηλαδη να δωσουν (και μαλιστα αυτην την φορα κανονικη και υπαρκτη)αφορμη για πληρη εξοντωση του ΠΑΟΚ,για τον ακρωτηριασμο των ελπιδων του συλλογου και τα επομενα χρονια,με τις αναμενομενες τεραστιες ποινες(σε αυτην την συγκυρια)
αφενος ειναι δειγμα και αχαλινωτου εγωισμου,αφου θα γραφουν εκει που δεν πιανει μελανι την επιθυμια της συντριπτικης πλειοψηφιας των φιλαθλων του ΠΑΟΚ
αφετερου
μονο χαρα στους αντιπαλους μας θα δωσουν,διοτι η εξοντωση του συλλογου θα ειναι βεβαιη
θα πρεπει να επικρατησει η σωφροσυνη και η σοβαροτητα
τα χουμε δει παλιοτερα ολα αυτα και δεν λειτουργησαν.
και εγω θεωρω αν δεν γινοντουσαν τοσες αρλουμπες απο το καλοκαιρι(που συνεχιστηκαν και τον χειμωνα) το πρωταθλημα θα το ειχαμε καθαρισει πολυ νωριτερα και δεν θα χρειαζοντουσαν να δουμε το θεατρο του παραλογου των δυο ντερμπι(βεβαιως ζησαμε το απαυγασμα της ειλικρινειας και δεν τους τιμα αυτο,ουσιαστικα υφαρπαχτηκε ο τιτλος κυνικα)
επισης μια μερικη ευθυνη εχει και η ΠΑΕ που τελειως αφελεστατα δεν εβαλε διχτυα ,δεν πηρε μετρα στο ντερμπι με τον ολυμπιακο με αποτελεσμα ενας τυπος να δωσει την αφορμη που εψαχναν( ο γιαννακοπουλος δνε ειναι χαζος που γεμιζει με διχτυα το ΟΑΚΑ στο μπασκετ παρακαλω!)
απο την αλλη συμφωνω και με αυτους πως κατι θα βρισκοταν ετσι κι αλλιως
αλλα το θεμα ειναι να προσπαθεις να ελαχιστοποιησεις τις αφορμες,πραγμα που δεν εγινε
και μιλαμε για γηπεδο εκκλησια!οπως ποτε αλλοτε σε ντερμπι,ουτε ενας πυρσος δεν επεσε
και ομως ενας αρκουσε να δωσει μια αφορμη(εννοειται)
σε ολους εκει κατω να μας ξεσκισουν(διχως ομως πραγματικη αιτια)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Σάβ 31 Μαρ 2018, 00:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.