Σε ποιο φόρουμ γράφτηκε αδερφέ; Να κρίνουμε δηλαδή κατα πόσο είναι σοβαρή η πηγήpaokmaniak έγραψε:Aκουστηκε σε αλλο φορουμ, ειμαι κ μονιμος κατικος Βελγιου πλεον θα κανω τα κουμαντα μου

Σε ποιο φόρουμ γράφτηκε αδερφέ; Να κρίνουμε δηλαδή κατα πόσο είναι σοβαρή η πηγήpaokmaniak έγραψε:Aκουστηκε σε αλλο φορουμ, ειμαι κ μονιμος κατικος Βελγιου πλεον θα κανω τα κουμαντα μου
Κάνω πως δεν το διάβασα.barlow4 έγραψε:roman μαλ@κα
Τον προειδοποιήσαμε για τα off-topic και αυτός το χαβά του. Από άλλον θα έτρωγε 1 εβδομάδα να πάει να κάνει και διακοπές, όχι μια μέρα.barlow4 έγραψε:χαλαρωσε με τα μπαναρισματα αλλα dc.σιγα τι ειπε.ζοριστηκε εκει τον ετσουξε κατι κ ειπε κατι δακρυβρεχτο με δοση πικρας.μην κανεις καταχρηση.τελευταια και απευκταια λυση ειναι το μπαν.
δες την ταινια das experiment αν δεν την εχεις δει.
Πλακα πλακα ειναι σαν να περιγραφουν τον...δικο μου.Αν δεν ηταν απο το βρωμοσκυλλο θα πανηγυριζα τωρα.che4 έγραψε:Σηκώνει το γάντι - Φέρνει παιχταρά ο Ιβάν!
Σηκώνει το γάντι - Φέρνει παιχταρά ο Ιβάν!
15.08.2014 - 10:32 9
Η ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ μεγαλώνει, αλλά στα αυτιά του σκύλου έφτασε μία πληροφορία από Θεσσαλονίκη μεριά, που θα συζητηθεί...
Tags:
Superleague
Σαββίδης
Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ
SPORTS
Ποδόσφαιρο
Ο σκύλος, όμως, έμαθε από τη Θεσσαλονίκη, μία πληροφορία που έχει ενδιαφέρον για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ. Την ώρα, μάλιστα, που στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού δεν έχει στεγνώσει ακόμα το μελάνι της μεταγραφής των Αμπιντάλ και Αφελάι και το όνομα του Κώστα Μήτρογλου "παίζει" για τα καλά για τους Πειραιώτες.
Με μία μικρή σημείωση, όμως: ο Ολυμπιακός δεν έχει αποκλειστικά το όνομα του Μήτρογλου για τη θέση του σέντερ φορ, αλλά κι ένα ακόμα που είναι έκπληξη και δεν έχει γραφτεί! Ε, με το ίδιο στιλ κινείται και ο Σαββίδης!
Έχει στο μυαλό του ένα καλό όνομα για τον ΠΑΟΚ, που αν τον φέρει στη Θεσσαλονίκη η κίνησή του θα συζητηθεί! Κι ακόμα αυτός ο παίκτης δεν εχει γραφτεί πουθενά, γιατί δεν ξέρει κανείς ποιος είναι! Ο Ιβάν, δηλαδή, δεν έχει αποκαλύψει ούτε στους συνεργάτες του το όνομα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, παρά μόνο την επιθυμία του να τον φέρει στον Δικέφαλο...
@ace ηρεμησε ρε αστον τον καβγα κανε πισω τσαμπα μανουρα θα γινει
Τους 4 που σου έγραψα τους θεωρώ αντίστοιχου επιπέδου ταλέντα με τον Κλάους και τον Κάτσε. Αν όχι μεγαλύτερα!!anekfrastos έγραψε: Τίποτα δεν ακυρωνω. Φυσικα και γινεται καλη δουλεια και μακαρι η ομαδα να μπολιαζεται καθε χρονο με δικους της μικρους.
Αυτοσκοπός όμως δεν είναι το να παιζουν οι πιτσιρικαδες. Αυτοσκοπός είναι να παει όσο πιο καλά γίνεται η ομάδα. Δεν είναι όλοι Κλάους ή Κάτσε. Πως να το κάνουμε δηλαδή; Και ο Κλάους έκανε το "αγροτικό" του αρκετό καιρό πριν μπει στην 1η ομάδα.
Απο τους 20 της Κ19, αν βγαίνουν 2 Κλάους ή Κιτσιου κάθε χρονο εγώ θα είμαι σουπερ ευχαριστημένος. Αυτό όμως δεν είναι καθόλου εύκολο, ουτε το έχω δει να γίνεται.
Εσύ δηλαδή είσαι ευχαριστημένος με την πληρότητα του υπάρχοντος ρόστερ συν ενα σέντερ μπακ; Με στοχο τι;
Συμφωνω απολυτα ειδικα για οσα γραφεις για τον Παναγιωτουδη,καλως η κακως παιδια ο Τζανδαρης (οι περισσοτεροι εδω μεσα τουλαχιστον τον θεωρουμε μετριοτητα) δειχνει καλυτερα στοιχεια απο τον Παναγιωτουδη στη μεχρι τωρα προετοιμασια.Ζοραν έγραψε:
Στον Πανιώνιο έπαιξε 668 λεπτά σε 18 αγώνες, περίπου 38 λεπτά μέσο όρο. Δηλαδή το παιδί έπαιξε; Το αν έπεσε γραμμή να μην παίζει δεν το ξέρω αλλά πέρσι ο Πανιώνιος παιδιά ήταν τραγικός, δεν είχε χαφ. Άσχετα από τον χρόνο συμμετοχής σημασία έχει και τι έκανε όταν έπαιζε. Πιστέψτε με τον έχω δει 4-5 φορές, λίγα πράγματα. Από αδελφό Πανιώνιο πήρα την έξης απάντηση: άμα αυτά είναι τα ταλέντα σας γα@@@ε τα.... Άλλωστε και φέτος ο ΑΑ ήθελε να τον δώσει δανεικό αλλά αντέδρασε ο παίκτης. Αν όντως άξιζε λέτε ο ΑΑ να μην τον κρατούσε; Για να μην νομίζετε ότι έχω προσωπικά με τον παίκτη τονίζω ότι το παιδί είναι μικρο έχει προσόντα και σίγουρα είναι εγκεφαλικο χαφ, μπορεί στα 25 να είναι παικτουρα αλλά τώρα δεν είναι για τον ΠΑΟΚ που θέλω. Το πρόβλημα μου δεν είναι ο συγκεκριμένος παίκτης αλλά η νοοτροπία. Δεν είμαι Ξάνθη. Σε μένα πρέπει να παίζουν από ενα επιπεδο και πάνω νέοι, π.χ. Κίτσου. Νομίζω ότι το γενικότερο πρόβλημα μας είναι ότι υπερβάλλουμε για την πραγματική αξία των νέων μας και γιαυτο και σχεδόν πάντα έρχεται και η γρήγορη απαξίωση τους. Και είναι κρίμα για αυτά τα παιδιά γιατί δείχνουν ότι όλα σχεδόν έχουν δυνατότητες.
Μπορείς να πεις οτι είναι εξαιρετικός κόουτς ο Άγγελος, αλλά φήμη για προπονητή που καταλαβαίνει και αναδεικνύει ταλέντα δεν έχει. Να μην αραδιάσω τους παίκτες που έχει φάει κόλλημα κατα καιρούς. Ζαφειρίου, Ανδράλα και αποκορύφωμα τον Γιασεμούλη ή μήπως να ξεχάσουμε τα 3 χρόνια ανανέωση στον Ατματζίδη...Ζοραν έγραψε: Αν όντως άξιζε λέτε ο ΑΑ να μην τον κρατούσε;
Γνωρίζεις πόσα γκόλ έβαλε ο Αθανασιάδης στον Πανσερραικό? 5. Γιατί? Γιατί απλά ο Πανσερραικός , και κάθε τέτοια ομάδα κοιτάζει να εκπληρώσει του στόχους του και βάζει τον Χ ξένο. Πχ πέρσι τον Μπέλιτς στην θέση του Πόποβιτς (στον πλατανιά). Εσύ νομίζεις οτι ο Μπόλονι είναι τυφλός?Πιστέψτε με τον έχω δει 4-5 φορές, λίγα πράγματα. Από αδελφό Πανιώνιο πήρα την έξης απάντηση: άμα αυτά είναι τα ταλέντα σας γα@@@ε τα....
τα περσινα γκολ δεν υπαρχει περιπτωση να τα πιασεις,οπως βεβαια δεν υπαρχει περιπτωση να βαζεις 3 γκολ και να παιρνεις μονο 1 βαθμο ή να χρειαζετε να βαζεις 3 γκολ για να κατακτησεις την νικη.το πιο πιθανο σε αυτον τον νεο ΠΑΟΚ τα 3 γκολ να ισοδυναμουν με 9 βαθμους.MANIAKOS έγραψε:
σαν εργασια αν θελει ας κανει κπς π.χ αν θελουμε να πιασουμε τα περσινα γκολ ποσα πρεπει να βαλει ο κάθε παικτης μας καιι αν ταιριαζει αυτό με τα νουμερα που χαν στο παρελθον...
δε βγαινουν τ α νουμερα...
σιγουρα για αυτό και φοβαται ο άλλος ασχέτως τι λεει στις καμερες....αλλα το θεμα είναι να τον βοηθησουν με 2 3 παικτες ποιοτητας..desperando έγραψε:τα περσινα γκολ δεν υπαρχει περιπτωση να τα πιασεις,οπως βεβαια δεν υπαρχει περιπτωση να βαζεις 3 γκολ και να παιρνεις μονο 1 βαθμο ή να χρειαζετε να βαζεις 3 γκολ για να κατακτησεις την νικη.το πιο πιθανο σε αυτον τον νεο ΠΑΟΚ τα 3 γκολ να ισοδυναμουν με 9 βαθμους.MANIAKOS έγραψε:
σαν εργασια αν θελει ας κανει κπς π.χ αν θελουμε να πιασουμε τα περσινα γκολ ποσα πρεπει να βαλει ο κάθε παικτης μας καιι αν ταιριαζει αυτό με τα νουμερα που χαν στο παρελθον...
δε βγαινουν τ α νουμερα...
υγ 15 μερες γιανα τελιωσει το μαρτυριο