Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
aoratos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από aoratos »

paokmaniak έγραψε:Aκουστηκε σε αλλο φορουμ, ειμαι κ μονιμος κατικος Βελγιου πλεον θα κανω τα κουμαντα μου
Σε ποιο φόρουμ γράφτηκε αδερφέ; Να κρίνουμε δηλαδή κατα πόσο είναι σοβαρή η πηγή :roll:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

barlow4 έγραψε:roman μαλ@κα
Κάνω πως δεν το διάβασα.
barlow4 έγραψε:χαλαρωσε με τα μπαναρισματα αλλα dc.σιγα τι ειπε.ζοριστηκε εκει τον ετσουξε κατι κ ειπε κατι δακρυβρεχτο με δοση πικρας.μην κανεις καταχρηση.τελευταια και απευκταια λυση ειναι το μπαν.
δες την ταινια das experiment αν δεν την εχεις δει.
Τον προειδοποιήσαμε για τα off-topic και αυτός το χαβά του. Από άλλον θα έτρωγε 1 εβδομάδα να πάει να κάνει και διακοπές, όχι μια μέρα.
Και για 'μένα το ban είναι τελευταία λύση, γι'αυτό πρώτα έπεσαν προειδοποιήσεις.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

che4 έγραψε:Σηκώνει το γάντι - Φέρνει παιχταρά ο Ιβάν!
Σηκώνει το γάντι - Φέρνει παιχταρά ο Ιβάν!
15.08.2014 - 10:32 9
Η ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ μεγαλώνει, αλλά στα αυτιά του σκύλου έφτασε μία πληροφορία από Θεσσαλονίκη μεριά, που θα συζητηθεί...
Tags:
Superleague
Σαββίδης
Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ
SPORTS
Ποδόσφαιρο

Ο σκύλος, όμως, έμαθε από τη Θεσσαλονίκη, μία πληροφορία που έχει ενδιαφέρον για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ. Την ώρα, μάλιστα, που στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού δεν έχει στεγνώσει ακόμα το μελάνι της μεταγραφής των Αμπιντάλ και Αφελάι και το όνομα του Κώστα Μήτρογλου "παίζει" για τα καλά για τους Πειραιώτες.

Με μία μικρή σημείωση, όμως: ο Ολυμπιακός δεν έχει αποκλειστικά το όνομα του Μήτρογλου για τη θέση του σέντερ φορ, αλλά κι ένα ακόμα που είναι έκπληξη και δεν έχει γραφτεί! Ε, με το ίδιο στιλ κινείται και ο Σαββίδης!

Έχει στο μυαλό του ένα καλό όνομα για τον ΠΑΟΚ, που αν τον φέρει στη Θεσσαλονίκη η κίνησή του θα συζητηθεί! Κι ακόμα αυτός ο παίκτης δεν εχει γραφτεί πουθενά, γιατί δεν ξέρει κανείς ποιος είναι! Ο Ιβάν, δηλαδή, δεν έχει αποκαλύψει ούτε στους συνεργάτες του το όνομα του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή, παρά μόνο την επιθυμία του να τον φέρει στον Δικέφαλο...

@ace ηρεμησε ρε αστον τον καβγα κανε πισω τσαμπα μανουρα θα γινει
Πλακα πλακα ειναι σαν να περιγραφουν τον...δικο μου.Αν δεν ηταν απο το βρωμοσκυλλο θα πανηγυριζα τωρα.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

μια χαρα το διαβασες ρομαν κ μπορεις ανετα να καταλαβεις αν ειναι υβριστικο η οχι.τουλαχιστον πριν γινεις μπλες μπορουσες.
τεσπα ξερω οτι παιξαν προειδοποιησεις αλλα δοκιμασε λιγο κ την αγνοια πιο καλα θα δουλεψει.αν σε καθε παπαρια των αρδ που αναπαραγεται παιζει και απαντηση, απο το πρωι ως το βραδυ μπαν θα παιζουν.κατα τα αλλα οτι πηρε μια αρδια της κακιας ωρας κ την εκανε σημαια ..χαιρω πολυ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

παντως γενικα αν θελουμε να προπαγανδίσουμε ....μπορούμε αλλα γαβροβαζελοαεκ.....περυσι σιχαθηκα να ακουω για το βαζελο για τους νεους του από τα σπλαχνα του κλπ....που πλην του οντως μεγαλου ταλεντου καπινο είναι ο μετριος λαγος....ο μετριος τριανταφυλο......αυτοι παιζανε ...και που και που ρισβανης....χουχουμηδες μαρινακηδες κλπ δεν παιζανε......

και μεις εχουμε 3 γενιες φορ σε μια από τις ακριβότερες θεσεις στο ποδοσφαιρο ασχετα αν ι κυνηγοοι οσο πανε μειωνονται-αλλη συζητηση...εχουμε κιτσιου κατσε ενώ εχεις πουλησει και σταφ...(μια γενια ολοι αυτοι

Τεσπα ...η ομαδα πρεπει να σκοραρει ...γιατι παλι θα βριζουμε τα μετρια οντως φορ μας.....που όμως θελουν και ταισμα και τα βλεπω νηστικα θα μενουν....

Στοχος για μενα φετος να παρεις η 2η θεση (δυσκολο πολύ).....κυπελλο είναι και θεμα τυχης...ευρωπη να πας ομιλους.....και μετα χαλαρος....να κανεις κορμο....και να αρχιζεις να πουλας ή να συζητιουνται οι παικτες σου...

δυστυχως ο σαββιδης εκανε το λαθος να φερει δανεικούς παικτες με υψηλο συμβολαιο ξεροντας ότι ετσι μειωνει τα εξοδα αλλα όπως και να χει εσοδα από κτ που ΔΕΝ είναι δικο σου δε μπορεις να χεις....
γι αυτό ας κοταει τι ςπωλησεις των αλλων τωρα και ας νουνιζει..
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

anekfrastos έγραψε: Τίποτα δεν ακυρωνω. Φυσικα και γινεται καλη δουλεια και μακαρι η ομαδα να μπολιαζεται καθε χρονο με δικους της μικρους.
Αυτοσκοπός όμως δεν είναι το να παιζουν οι πιτσιρικαδες. Αυτοσκοπός είναι να παει όσο πιο καλά γίνεται η ομάδα. Δεν είναι όλοι Κλάους ή Κάτσε. Πως να το κάνουμε δηλαδή; Και ο Κλάους έκανε το "αγροτικό" του αρκετό καιρό πριν μπει στην 1η ομάδα.
Απο τους 20 της Κ19, αν βγαίνουν 2 Κλάους ή Κιτσιου κάθε χρονο εγώ θα είμαι σουπερ ευχαριστημένος. Αυτό όμως δεν είναι καθόλου εύκολο, ουτε το έχω δει να γίνεται.

Εσύ δηλαδή είσαι ευχαριστημένος με την πληρότητα του υπάρχοντος ρόστερ συν ενα σέντερ μπακ; Με στοχο τι;
Τους 4 που σου έγραψα τους θεωρώ αντίστοιχου επιπέδου ταλέντα με τον Κλάους και τον Κάτσε. Αν όχι μεγαλύτερα!!
Και βέβαια δεν είναι αυτοσκοπός να παίζουν τα πιτσιρίκια απλά για να παίζουν. Όταν όμως υπάρχει ταλέντο και στα φιλικά της προετοιμασίας όσο χρησιμοποιούνται δείχνουν ότι είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις τις πρώτης ομάδας τότε ναι προτιμώ να βλέπω αυτά τα παιδιά να αποτελούν το βάθος στον πάγκο της ομάδας παρά έναν ακόμα Ολίσε, Σαβίνη, Αρίας, κλπ..
Για την πληρότητα του ρόστερ ας περιμένουμε να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος να δούμε τι κινήσεις θα γίνουν και το ξανασυζητάμε.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ζοραν έγραψε:
Στον Πανιώνιο έπαιξε 668 λεπτά σε 18 αγώνες, περίπου 38 λεπτά μέσο όρο. Δηλαδή το παιδί έπαιξε; Το αν έπεσε γραμμή να μην παίζει δεν το ξέρω αλλά πέρσι ο Πανιώνιος παιδιά ήταν τραγικός, δεν είχε χαφ. Άσχετα από τον χρόνο συμμετοχής σημασία έχει και τι έκανε όταν έπαιζε. Πιστέψτε με τον έχω δει 4-5 φορές, λίγα πράγματα. Από αδελφό Πανιώνιο πήρα την έξης απάντηση: άμα αυτά είναι τα ταλέντα σας γα@@@ε τα.... Άλλωστε και φέτος ο ΑΑ ήθελε να τον δώσει δανεικό αλλά αντέδρασε ο παίκτης. Αν όντως άξιζε λέτε ο ΑΑ να μην τον κρατούσε; Για να μην νομίζετε ότι έχω προσωπικά με τον παίκτη τονίζω ότι το παιδί είναι μικρο έχει προσόντα και σίγουρα είναι εγκεφαλικο χαφ, μπορεί στα 25 να είναι παικτουρα αλλά τώρα δεν είναι για τον ΠΑΟΚ που θέλω. Το πρόβλημα μου δεν είναι ο συγκεκριμένος παίκτης αλλά η νοοτροπία. Δεν είμαι Ξάνθη. Σε μένα πρέπει να παίζουν από ενα επιπεδο και πάνω νέοι, π.χ. Κίτσου. Νομίζω ότι το γενικότερο πρόβλημα μας είναι ότι υπερβάλλουμε για την πραγματική αξία των νέων μας και γιαυτο και σχεδόν πάντα έρχεται και η γρήγορη απαξίωση τους. Και είναι κρίμα για αυτά τα παιδιά γιατί δείχνουν ότι όλα σχεδόν έχουν δυνατότητες.
Συμφωνω απολυτα ειδικα για οσα γραφεις για τον Παναγιωτουδη,καλως η κακως παιδια ο Τζανδαρης (οι περισσοτεροι εδω μεσα τουλαχιστον τον θεωρουμε μετριοτητα) δειχνει καλυτερα στοιχεια απο τον Παναγιωτουδη στη μεχρι τωρα προετοιμασια.
Το παιδι η δεν αξιζει η δεν εξελιχθηκε οπως επρεπε γιατι επεσε σε λαθος ανθρωπους με αποτελεσμα να μεινει στασιμος.
Το παιδι αυτο οπως ειναι αυτη τη στιγμη δεν εχει θεση στον ΠΑΟΚ.
buffos

Δημοσίευση από buffos »

Ζοραν έγραψε: Αν όντως άξιζε λέτε ο ΑΑ να μην τον κρατούσε;
Μπορείς να πεις οτι είναι εξαιρετικός κόουτς ο Άγγελος, αλλά φήμη για προπονητή που καταλαβαίνει και αναδεικνύει ταλέντα δεν έχει. Να μην αραδιάσω τους παίκτες που έχει φάει κόλλημα κατα καιρούς. Ζαφειρίου, Ανδράλα και αποκορύφωμα τον Γιασεμούλη ή μήπως να ξεχάσουμε τα 3 χρόνια ανανέωση στον Ατματζίδη...

Για μένα ο Παναγιωτούδης είναι πολύ ανώτερος του Τσανδάρη που υστερεί ακόμη και στα απολύτως βασικά. Και να τον έχω δει σχεδόν σε όσα ματς του Πανιωνίου έχει παίξει και πέρσυ και πρόπερσι (που έπαιξε περισσότερο σαν δίδυμο με τον Σάμαρη). Εγώ στην θέση του Παναγιωτούδη, απλά θα ζητούσα να μείνω ελεύθερος. 2 χρόνια δανεικός είναι αρκετά.
Πιστέψτε με τον έχω δει 4-5 φορές, λίγα πράγματα. Από αδελφό Πανιώνιο πήρα την έξης απάντηση: άμα αυτά είναι τα ταλέντα σας γα@@@ε τα....
Γνωρίζεις πόσα γκόλ έβαλε ο Αθανασιάδης στον Πανσερραικό? 5. Γιατί? Γιατί απλά ο Πανσερραικός , και κάθε τέτοια ομάδα κοιτάζει να εκπληρώσει του στόχους του και βάζει τον Χ ξένο. Πχ πέρσι τον Μπέλιτς στην θέση του Πόποβιτς (στον πλατανιά). Εσύ νομίζεις οτι ο Μπόλονι είναι τυφλός?
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

προσπαθώ να συγκρίνω τα πιτσιρίκια με τους υπόλοιπους στη θέση τους και όχι μεταξύ τους.

προσωπικά θεωρώ τον Παναγιωτούδη αν μη τι άλλο ισάξιο του Τζιόλη στην παρούσα φάση.

ευφυέστερος,με το μυαλό να προωθήσει και όχι να πασάρει στον CB και σαφώς με πολύ περισσότερες αντοχές απ'τον ξενοδόχο.

αν ήταν και λίγο βρώμικος στο παιχνίδι του...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ακυρο ο Αμπντουν αν πιστεψουμε τα περι no no no Σαββιδη...Αντε βαστατε λιγες μερες ακομα,τελειωνει το μαρτυριο με αγνωστη δυστυχως καταληξη...Κριμα,ηταν καλη περιπτωση ο αλγερινος,μονο μην δω καμια τελευταια κινηση εντυπωσιασμου τυπου Στοχ,απολυτη στρεβλωςη στα οικονομικα,μονο και μονο για το θεαθηναι.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

MANIAKOS έγραψε:
σαν εργασια αν θελει ας κανει κπς π.χ αν θελουμε να πιασουμε τα περσινα γκολ ποσα πρεπει να βαλει ο κάθε παικτης μας καιι αν ταιριαζει αυτό με τα νουμερα που χαν στο παρελθον...
δε βγαινουν τ α νουμερα...
τα περσινα γκολ δεν υπαρχει περιπτωση να τα πιασεις,οπως βεβαια δεν υπαρχει περιπτωση να βαζεις 3 γκολ και να παιρνεις μονο 1 βαθμο ή να χρειαζετε να βαζεις 3 γκολ για να κατακτησεις την νικη.το πιο πιθανο σε αυτον τον νεο ΠΑΟΚ τα 3 γκολ να ισοδυναμουν με 9 βαθμους.

υγ 15 μερες γιανα τελιωσει το μαρτυριο
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Και κατι ψιλα το Σεπτεμβριο :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

desperando έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:
σαν εργασια αν θελει ας κανει κπς π.χ αν θελουμε να πιασουμε τα περσινα γκολ ποσα πρεπει να βαλει ο κάθε παικτης μας καιι αν ταιριαζει αυτό με τα νουμερα που χαν στο παρελθον...
δε βγαινουν τ α νουμερα...
τα περσινα γκολ δεν υπαρχει περιπτωση να τα πιασεις,οπως βεβαια δεν υπαρχει περιπτωση να βαζεις 3 γκολ και να παιρνεις μονο 1 βαθμο ή να χρειαζετε να βαζεις 3 γκολ για να κατακτησεις την νικη.το πιο πιθανο σε αυτον τον νεο ΠΑΟΚ τα 3 γκολ να ισοδυναμουν με 9 βαθμους.

υγ 15 μερες γιανα τελιωσει το μαρτυριο
σιγουρα για αυτό και φοβαται ο άλλος ασχέτως τι λεει στις καμερες....αλλα το θεμα είναι να τον βοηθησουν με 2 3 παικτες ποιοτητας..
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Επειδή είμαι συχνός θαμώνας στον Πανιώνιο, όσες φορές έπαιξε ο Παναγιωτουδης ήταν μέτριος στην καλύτερη. Και μιλάμε για έναν Πανιώνιο που άλλοι μικροί στην θέση τους έδειχναν πράγματα, ο μικρός μας τίποτα

Ο Φάνης μου αρέσει προσωπικά πολύ
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Εγώ απ'ότι καταλαβαίνω δε θα γίνουν άλλες μεταγραφές,ελπίζω βέβαια να διαψευστώ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”