Άγγελος Αναστασιάδης
Re: Άγγελος Αναστασιάδης
Γιαπας, οκ. αλλα ρε συ νομιζω ειναι μεγαλη ΑΠΟΤΥΧΙΑ φετος ειδικα το οτι δεν καταφεραμε σε καμια περιπτωση το να βαλουμε σε κλιμα ΠΑΟΚ 2 απο τα πλεον σημαντικα ονοματα που πατησαν Τουμπα τα τελευταια χρονια. και οικονομικη αλλα και αγωνιστικη ΑΠΟΤΥΧΙΑ. τελοσπαντων. shit happens. οφειλουμε να δουμε τα λαθη και να μην τα ξαναεπαναλαβουμε.......
κατα τα αλλα μαγκες πως το λεγαμε να δεις;;;; Α ΝΑΙ!
ΠΑΟΚ στα ευκολα αλλα ΠΑΟΚΑΡΑ στα ΔΥΣΚΟΛΑ μαγκες. μην το ξεχναμε......
Κωρίως για ροτέισον. Να τον έχει για τα δύσκολαmarley 4 έγραψε:γιατι δεν επαιξε ο σπυροπουλος εχθες?
Αλλά κ να δώσει καμιά ευκαιρία στο Ρατς μπας κ μάθει τη θέση ...
giapas παροτι γενικοτερα δε διαφωνω ιδιαιτερα μαζι σου θα ηθελα να σε ρωτησω την αποψη σου για την ομαδα,να μας γραψεις αν την ομαδα την πιστευεις.
Γιατι εχω τη γνωμη οτι εχεις αναλωθει στο να υποστηριζεις τον Αναστασιαδη επειδη νιωθεις οτι βαλλεται απο παντου χωρις να το αξιζει.
Τουλαχιστον εγω αυτο εισπρατω,δε λεω οτι εχεις αδικο απλα θα ηθελα ενα γενικο σχολιο απο εσενα για την ομαδα.
Γιατι εχω τη γνωμη οτι εχεις αναλωθει στο να υποστηριζεις τον Αναστασιαδη επειδη νιωθεις οτι βαλλεται απο παντου χωρις να το αξιζει.
Τουλαχιστον εγω αυτο εισπρατω,δε λεω οτι εχεις αδικο απλα θα ηθελα ενα γενικο σχολιο απο εσενα για την ομαδα.
παντως, ξεχωρα απο ολα τα αλλα, θεωρω οτι χθες φανηκε οτι η ομαδα ΜΠΟΡΕΙ να παιξει ΑΝΕΤΑ το 442 με ρομβο, αγαπημενο συστημα του Go Village, καθως μπορει με Περειρα πισω απο Κλαους και Μακ να κανει πολλυ καλο παιχνιδι.
με Τζιολη και Κατσε-Τζανδαρη μπροστα του και τα δυο μας μπακ να ανεβαινουν οπως αλλωστε τους αρεσει.....
ας το σκεφτουν οι αρμοδιοι.........
ετσι θα σταματησουμε να βλεπουμε και τον Κλαους να αναλωνεται στη θεση του αρ.χαφ αλλα θα μπορεσουμε να εκμεταλευτουμε και την ταχυτητα και το 1με1 του Σλοβακου.....
υγ:

με Τζιολη και Κατσε-Τζανδαρη μπροστα του και τα δυο μας μπακ να ανεβαινουν οπως αλλωστε τους αρεσει.....
ας το σκεφτουν οι αρμοδιοι.........
ετσι θα σταματησουμε να βλεπουμε και τον Κλαους να αναλωνεται στη θεση του αρ.χαφ αλλα θα μπορεσουμε να εκμεταλευτουμε και την ταχυτητα και το 1με1 του Σλοβακου.....
υγ:

bane+geo ..... πραγματικά νιώθω ότι κάποιοι είναι στημένοι εδώ μέσα και αυτό με τρελαίνει. Πραγματικά όμως. Είναι τόσο προβλέψιμο αυτο που θα γράψουν και πότε θα το γράψουν που προσωπικά με αηδιάζει. Για αυτό και αναλώνομαι σε αυτό που λες και έχεις δίκιο.. πολύ δίκιο και μακάρι απλά να αγνοούσα κάποια πράγματα.
Εσύ προφανώς όχι , εννοείται πως όχι .
Για την ομάδα να πω ότι με έχουν ζώσει τα φίδια. Σοβαρά όμως με έχουν ζώσει. Δυστυχώς βλέπω ξεφούσκωμα που μακάρι να είναι μόνο της κούρασης των παικτών. Δυστυχώς ο ΑΑ έχει προηγούμενο στο να κάνει τεράστια κοιλιά αυτή την εποχή και μακάρι κάποιος που ήξερε και τον εμπιστευόμουν να μου εξηγήσει αν αυτό έχει λογική από άποψη προπόνησης. Μήπως δηλαδή μπορείς να φορμάρεις νωρίς την ομάδα και μετά να σκάσεις?
Για μένα δε δικαιολογείται η απότομη καθίζηση και η μη ενεργοποίηση περισσοτέρων παιδιών στην ομάδα. Έτσι όπως πάμε αμφιβάλλω για το 3/3 μέχρι τέλος του γύρου και είμαι σίγουρος ότι χωρίς σοβαρές μεταγραφές θα τελειώσει το οξυγόνο , θα σκάσει η ομάδα και μάλλον θα αποτύχουμε στους 2 στόχους μας. Επίσης δε μου άρεσαν και μένα οι δηλώσεις του ΑΑ για εθνική και οι χτεσινές που έδωσε τους άλλους. Επίσης δε μου άρεσε ότι όπου χρειάστηκε και απαιτήθηκε να νικήσω πήρα πολύ κάτω απο τη βάση - όσο προχωράμε αυτού του είδους τα παιχνίδια θα γίνουν πιο πολλά.
αλλά από δηλώσεις δε κερδίζονται και δε χάνονται οι στόχοι. Η ομάδα είναι πρώτη και έχει παίξει εντυπωσιακή μπάλα σε 6-7 ματς . Μπάλα που παίζει κατά καιρούς ο γαυρος με 3 στημένα κοράκια και να αντιπάλους να στήνουν κώλο. Δε μπορώ να το παραβλέψω και να το μηδενίσω .
Συνοψίζω και λέω ότι με ζώσαν τα φίδια , αλλά ελπίζω. Δε στήνω κανέναν στο τοίχο όχι γιατί είμαι αγγελοσκυλο αλλά για αυτά τα 6-7 παιχνίδια που με κάνουν να ελπίζω ότι με σωστές μεταγραφες ίσως γίνουν 12-15 και αυτό μου επιτρέψει να διεκδικήσω τίτλο μέχρι τέλους .
Αυτά.
Εσύ προφανώς όχι , εννοείται πως όχι .
Για την ομάδα να πω ότι με έχουν ζώσει τα φίδια. Σοβαρά όμως με έχουν ζώσει. Δυστυχώς βλέπω ξεφούσκωμα που μακάρι να είναι μόνο της κούρασης των παικτών. Δυστυχώς ο ΑΑ έχει προηγούμενο στο να κάνει τεράστια κοιλιά αυτή την εποχή και μακάρι κάποιος που ήξερε και τον εμπιστευόμουν να μου εξηγήσει αν αυτό έχει λογική από άποψη προπόνησης. Μήπως δηλαδή μπορείς να φορμάρεις νωρίς την ομάδα και μετά να σκάσεις?
Για μένα δε δικαιολογείται η απότομη καθίζηση και η μη ενεργοποίηση περισσοτέρων παιδιών στην ομάδα. Έτσι όπως πάμε αμφιβάλλω για το 3/3 μέχρι τέλος του γύρου και είμαι σίγουρος ότι χωρίς σοβαρές μεταγραφές θα τελειώσει το οξυγόνο , θα σκάσει η ομάδα και μάλλον θα αποτύχουμε στους 2 στόχους μας. Επίσης δε μου άρεσαν και μένα οι δηλώσεις του ΑΑ για εθνική και οι χτεσινές που έδωσε τους άλλους. Επίσης δε μου άρεσε ότι όπου χρειάστηκε και απαιτήθηκε να νικήσω πήρα πολύ κάτω απο τη βάση - όσο προχωράμε αυτού του είδους τα παιχνίδια θα γίνουν πιο πολλά.
αλλά από δηλώσεις δε κερδίζονται και δε χάνονται οι στόχοι. Η ομάδα είναι πρώτη και έχει παίξει εντυπωσιακή μπάλα σε 6-7 ματς . Μπάλα που παίζει κατά καιρούς ο γαυρος με 3 στημένα κοράκια και να αντιπάλους να στήνουν κώλο. Δε μπορώ να το παραβλέψω και να το μηδενίσω .
Συνοψίζω και λέω ότι με ζώσαν τα φίδια , αλλά ελπίζω. Δε στήνω κανέναν στο τοίχο όχι γιατί είμαι αγγελοσκυλο αλλά για αυτά τα 6-7 παιχνίδια που με κάνουν να ελπίζω ότι με σωστές μεταγραφες ίσως γίνουν 12-15 και αυτό μου επιτρέψει να διεκδικήσω τίτλο μέχρι τέλους .
Αυτά.
- Περιπτερος
Είναι αλήθεια. Του είπανε να του φέρουν 5-6 παίκτες των 15 εκατομμυρίων επιπέδου Νάτχο και άλλους 5-6 των 2 εκατ. και είπε ότι δεν του κάνουν.thanos-xanthi έγραψε:μ εχει πρωτο ναι, αλλα ακομα δε φτασαμε ουτε στο τελος του πρωτου γυρου, και επισης
η ομαδα δεν εχει κερδισει κανενα μα κανενα ματς must win
και μη πει κανεις για τον αγωνα στο φαληρο ,γιατι πηγαμε σαν αουτσαιντερ και χαλαρα
ουτε το λαγο, ουτε χτες, ουτε στο κυπελλο με τη δευτερη ομαδα του πας
τα δυσκολα ματς τωρα ερχονται, ουτε το ματς στην τριπολη εγινε, ουτε στο χωραφι των ζωσιμαδων παιξαμε
επιλογη του ειναι οι 13 που χρησιμοποιει, ο ιδιος ειχε μιλησει για γεματο ροστερ και ολοι μπορουν να παιξουν παντου
Ρε πάμε καλά ή μας ψεκάζουν ?
Τον Στοχ δεν τον κρατήσαμε λόγω χρημάτων.
Ο Νάτχο έψαχνε για ομάδα και δεν ανεβάζαμε την προσφορά.
Με τα χαφ των Τούρκων τα χαλάσαμε για 100.000 Ευρω.
Με τον Ινσα παρόμοια θέματα.
Την έκλεισε την κανουλα ο Σαββίδης.
(Ισως και καλά να έκανε).
Μην τρωγόμαστε με τα ρούχα μας.
Το ρόστερ ήταν και είναι γεμάτο με παίκτες της Κ20, γεμάτο είναι. Ποιοτικά να ανταπεξέλθει σε ανάγκες πρωταθλητισμού δεν είναι. Μακάρι να γίνει και να καμαρώνουμε ομάδα με τα δικά μας παιδιά.
Τώρα, ότι χρειάζονται μεταγραφές για να δούμε το 2015 ποδόσφαιρο αξιώσεων και επιτυχίες είναι δεδομένο, αλλά είναι άλλο πράγμα.
Το επαναλαμβάνω: Μην τρωγόμαστε με τα ρούχα μας.
- Περιπτερος
Αδελφέ ο ένας ήταν κομμένος από τους Ισπανούς (τυχαίο ?) και τον άλλο μας τον έδωσαν μετά χαράς, βαϊων και κλάδων οι Ολλανδοί από τον Γενάρη (το συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι).K_geo έγραψε:Γιαπας, οκ. αλλα ρε συ νομιζω ειναι μεγαλη ΑΠΟΤΥΧΙΑ φετος ειδικα το οτι δεν καταφεραμε σε καμια περιπτωση το να βαλουμε σε κλιμα ΠΑΟΚ 2 απο τα πλεον σημαντικα ονοματα που πατησαν Τουμπα τα τελευταια χρονια. και οικονομικη αλλα και αγωνιστικη ΑΠΟΤΥΧΙΑ. τελοσπαντων. shit happens. οφειλουμε να δουμε τα λαθη και να μην τα ξαναεπαναλαβουμε.......
Αν ήταν τόσο σημαντικοί για τις ομάδες τους, τότε δεν θα μας τους έδιναν.
Τον Μάρτενς τον είδαμε με την ΑΖ. Εγώ δεν είδα τίποτα σπουδαίο και τίποτα που να έχουμε ανάγκη σε αυτό το στυλ που μας αρέσει να παίζουμε και να βλέπουμε.
Ισως εκεί στον βορρά να μπορεί να παίξει και να δέσει με το στυλ τους, εδώ αυτός δεν έδεσε και δεν δείχνει τίποτα περισσότερο από τους δικούς μας.
για να δεσει ο κομπος θελει χερια που να ξερουν να τον κρατανε Περιπτερος.....
δεν θεωρω παντως οτι αξιζει να συνεχισουμε μια τετοια συζητηση γιατι δεν ειναι καλο για τον ΠΑΟΚ το να συνεχιστει αυτη η συζητηση πιστευω.....
δεν θεωρω παντως οτι αξιζει να συνεχισουμε μια τετοια συζητηση γιατι δεν ειναι καλο για τον ΠΑΟΚ το να συνεχιστει αυτη η συζητηση πιστευω.....
- Περιπτερος
@ giapas
"Για την ομάδα να πω ότι με έχουν ζώσει τα φίδια. Σοβαρά όμως με έχουν ζώσει. Δυστυχώς βλέπω ξεφούσκωμα που μακάρι να είναι μόνο της κούρασης των παικτών. Δυστυχώς ο ΑΑ έχει προηγούμενο στο να κάνει τεράστια κοιλιά αυτή την εποχή και μακάρι κάποιος που ήξερε και τον εμπιστευόμουν να μου εξηγήσει αν αυτό έχει λογική από άποψη προπόνησης. Μήπως δηλαδή μπορείς να φορμάρεις νωρίς την ομάδα και μετά να σκάσεις?"
Αδελφέ αυτό ισχύει, αλλά είναι πολύ νωρίς για να συμβεί τέτοια εποχή. Από Μάρτη και μετά θα γινόταν, εάν η αιτία ήταν προπονητική. Για μένα είναι θέμα προσωπικών ικανοτήτων, έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης και τακτικής και χαρακτηριστικών των αντιπάλων.
Δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οι παίκτες στο κέντρο μας, στην πίεση και την δύναμη των αντιπάλων.
Ο γαύρος έχασε απο εμάς γιατί δεν εχει κέντρο που να πιέζει (για αυτό είχα γράψει ότι είναι φτιαγμενος φέτος για εμάς). Η Ξάνθη και οι Γάλλοι τους τσάκισαν τους δικούς μας. Οταν οι Γάλλοι υποχώρησαν και έδωσαν χώρους το ψιλοστρώσαμε, αλλά και πάλι δεν υπήρχαν τα δύο χαφ που θα κάνουν την ενέργεια να τους νικήσουν.
Οταν έχεις βιώσει Κούδα, Τερζανίδη, Ασλανίδη, Αναστασιάδη, Σαράφη, Δαμανάκη και όλα τα άλλα μεγάλα χαφ που είχαμε καταλαβαίνεις τι λείπει από την ομάδα. Αυτοί κέρδιζαν τους αντιπάλους.
"Για την ομάδα να πω ότι με έχουν ζώσει τα φίδια. Σοβαρά όμως με έχουν ζώσει. Δυστυχώς βλέπω ξεφούσκωμα που μακάρι να είναι μόνο της κούρασης των παικτών. Δυστυχώς ο ΑΑ έχει προηγούμενο στο να κάνει τεράστια κοιλιά αυτή την εποχή και μακάρι κάποιος που ήξερε και τον εμπιστευόμουν να μου εξηγήσει αν αυτό έχει λογική από άποψη προπόνησης. Μήπως δηλαδή μπορείς να φορμάρεις νωρίς την ομάδα και μετά να σκάσεις?"
Αδελφέ αυτό ισχύει, αλλά είναι πολύ νωρίς για να συμβεί τέτοια εποχή. Από Μάρτη και μετά θα γινόταν, εάν η αιτία ήταν προπονητική. Για μένα είναι θέμα προσωπικών ικανοτήτων, έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης και τακτικής και χαρακτηριστικών των αντιπάλων.
Δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οι παίκτες στο κέντρο μας, στην πίεση και την δύναμη των αντιπάλων.
Ο γαύρος έχασε απο εμάς γιατί δεν εχει κέντρο που να πιέζει (για αυτό είχα γράψει ότι είναι φτιαγμενος φέτος για εμάς). Η Ξάνθη και οι Γάλλοι τους τσάκισαν τους δικούς μας. Οταν οι Γάλλοι υποχώρησαν και έδωσαν χώρους το ψιλοστρώσαμε, αλλά και πάλι δεν υπήρχαν τα δύο χαφ που θα κάνουν την ενέργεια να τους νικήσουν.
Οταν έχεις βιώσει Κούδα, Τερζανίδη, Ασλανίδη, Αναστασιάδη, Σαράφη, Δαμανάκη και όλα τα άλλα μεγάλα χαφ που είχαμε καταλαβαίνεις τι λείπει από την ομάδα. Αυτοί κέρδιζαν τους αντιπάλους.
Ολοκληρωθηκε το ευρωπαικο ταξιδι για φετος με το 'ταμειο' να ειναι μειον σε σχεση με την περσινη χρονια του μεθυστακα που δεν κανει τακτικη,του συνταξιουχου μυρωδια,του Ολλανδου τουριστα.
Μαυρη σελιδα η ντροπιαστικη ηττα από καποια Ζιμπρου και για πρωτη φορα δεν περναμε από τους ομιλους(με 6 ματς).Δεν ξερω αν φταιει η ντοπια παναγιά ή αυτή των παρισίων.Το μονο σιγουρο είναι ότι αυτοι που φταινε λιγοτερο είναι τα απόπαιδα από Βελγιο και Ολλανδία.
Συμμετοχες Μαρτενς στα παιχνίδια του ομιλου: 90' λεπτά με 1 γκολ
Συμμετοχες Μαντουρο στα παιχνίδια του ομιλου: 58' λεπτά σε 6 ματς
Μαυρη σελιδα η ντροπιαστικη ηττα από καποια Ζιμπρου και για πρωτη φορα δεν περναμε από τους ομιλους(με 6 ματς).Δεν ξερω αν φταιει η ντοπια παναγιά ή αυτή των παρισίων.Το μονο σιγουρο είναι ότι αυτοι που φταινε λιγοτερο είναι τα απόπαιδα από Βελγιο και Ολλανδία.
Συμμετοχες Μαρτενς στα παιχνίδια του ομιλου: 90' λεπτά με 1 γκολ
Συμμετοχες Μαντουρο στα παιχνίδια του ομιλου: 58' λεπτά σε 6 ματς
Σαφώς και μπορεί μια ομάδα να φορμαριστεί για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, ή σειρά παιχνιδιών και μετά να πέσει η απόδοσή της. Εξαρτάται πότε ή αν επιλέγεις να το κάνεις, ζυγίζοντας τα πλην και τα κατά της κάθες περίπτωσης...Περιπτερος έγραψε:@ giapas
Λιγη υπομονη και οι μεταγραφες θα δειξουν πολλα για το παρον και το μελλον της ομαδας,θα ξεσκεπασουν προσωπα και καταστασεις και εχουμε ηδη αργησει αρκετα.
- ΑποστόληςΑ
- desperando
- Επικοινωνία:
ότι πεις αγοριναgiapas έγραψε:τι να στηρίξουμε ρε ? Εδώ ο άλλος που αβαντάρει εδώ και μήνες τους βελγοολλανδούς με του που βλέπει ότι φεύγουν έχει πάρει τη σπέκουλα. Και το κάνει τόσο καιρό επαγγελματικά και δημιουργεί κλίμα και εδώ και ποιος ξέρου που αλλού. Σαλιγκαράκι βέβαια που στις επιτυχίες αναγκάζεται να πάει με το ρεύμα .
Είμαι πεπεισμένος ότι αν ο ΑΑ σηκώσει κούπα ή κάνει κάποια επιτυχία τα εγκεφαλικά εντός ΠΑΟΚτσήδικης "οικογένειας" θα είναι περισσότερα και απο τα αντίστοιχα των γαύρων. Τελικά το πρόβλημα με το κοντό δεν είναι τίποτα μπροστά με τον ΑΑ , τσάμπα πλακώνομαι με το γκαρντιαν και τις λοιπές ΔΔΚΚ ( δημοκρατικές δυνάμεις κατά κοντού)
ΥΓ1: Και της γειτόνισσας τα παιδιά , δικά μας είναι
ΥΓ2: O Ρατ , το μεγαλύτερο όνομα και βαρύτερο βιογραφικό από το τωρινό ροστερ είναι ξένο παιδί. Θα παρεξηγηθεί μάλλον και δε θα ξαναπαίξει μετά από αυτό που άκουσε.
ΥΓ3: τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ θα έχουν πρόβλημα. Θα μας ενημερώσουν έγκαιρα αυτοί που ξέρουν.