Τα βλέπεις με βυσσινί γυαλιά γέροντα.... 8-)8-)ΑποστόληςΑ έγραψε:Διάβασα αναλυτικά τις τελευταίες 50 σελίδες και κατάλαβα ΤΑ ΠΑΝΤΑ, εκτός από το ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής του ΠΑΟΚ.
Πιθανός Νέος Προπονητής
Re: Πιθανός Νέος Προπονητής
-
Giorgos_Sketos
Καλημέρα και από εμένα στα αδέρφια. Κρίνοντας από αυτά που αναφέρει ο Thanix, και βλέποντας το άρθρο που μόλις ανέβασε το χαζέτα για τον bianconeri Τούντορ, θα δούμε απίστευτες κωλοτούμπες τις επόμενες μέρες από τα sites.
O μουστακιας ειπε
οτι εχουν συνταχθει και τα συμβολαια,και μενουν μονο οι υπογραφες,
οτι εχουν συνταχθει και τα συμβολαια,και μενουν μονο οι υπογραφες,
Εγω απο τα λεγόμενα του Θανιξ δεν αποκλείω καθόλου να ειναι ο Τούντορ.
Ρε Θανιξ τουλάχιστον απεκλεισε ή επιβεβαίωσε Τούντορ.
Τι στο καλό αόρατο προπονητή θα παρουμε;
Με βάζεις σε σκέψεις οτι μπορεί να ειναι κανας δικός μας (τυπου Ιβιτς) που και να τον βλέπουν στο Μακεδονία Παλλας δεν θεωρούν οτι θα ειναι ο Προπονητης μας.
Υ.Γ. Κορυφαίο σχόλιο Αποστόλη που κατάλαβε τα πάντα αλλά όχι προπονητή. Και εγω μια απο τα ίδια.
Ρε Θανιξ τουλάχιστον απεκλεισε ή επιβεβαίωσε Τούντορ.
Τι στο καλό αόρατο προπονητή θα παρουμε;
Με βάζεις σε σκέψεις οτι μπορεί να ειναι κανας δικός μας (τυπου Ιβιτς) που και να τον βλέπουν στο Μακεδονία Παλλας δεν θεωρούν οτι θα ειναι ο Προπονητης μας.
Υ.Γ. Κορυφαίο σχόλιο Αποστόλη που κατάλαβε τα πάντα αλλά όχι προπονητή. Και εγω μια απο τα ίδια.
- kataramenos5
Γουσταρω φαση.Thanix δωσε πονο
Οι αρδ στα πρόθυρα του εγκεφαλικου, να ξαναμαζευουν τα "σιγουρακια" τους πανικοβλητοι.
Μαλλον ομως κατάλαβα ποιος ειναι ο προπονητης και θα το "βρομίσω".
Ο μονος προπονητης που μπορει να κυκλοφορει στη Θεσσαλονικη εδω και 24 ωρες περιπου
χωρις να τον παρει χαμπαρι κανενας, ειναι ο ενας ,ο μοναδικος , ο επονομαζόμενος και...."αορατος" ,
Ντομιγκος Πασιεντζα.

Οι αρδ στα πρόθυρα του εγκεφαλικου, να ξαναμαζευουν τα "σιγουρακια" τους πανικοβλητοι.
Μαλλον ομως κατάλαβα ποιος ειναι ο προπονητης και θα το "βρομίσω".
Ο μονος προπονητης που μπορει να κυκλοφορει στη Θεσσαλονικη εδω και 24 ωρες περιπου
χωρις να τον παρει χαμπαρι κανενας, ειναι ο ενας ,ο μοναδικος , ο επονομαζόμενος και...."αορατος" ,
Ντομιγκος Πασιεντζα.
-
obanebane79
αφου εφυγε το πρωι το παλικαρι. ποτε θα υπογραψει?
για τουντορ λεει και ο μουστακιας?
- GiorgosAtha
Καλημέρα στον πλανήτη ΠΑΟΚ!
Μια επισήμανση... από χθες παίζει θέμα με τον Tudor. Οι ΑΡΔ -αφού διαβάζουν εδώ- ψαρεύουν την πληροφορία ότι ο προπονητής είναι Ελλάδα (το επιβεβαιώνει και ο Thanix που έπεσε μέσα με το γεγονός του ότι ενώ όλοι έλεγαν ότι ο Frank θα έρθει από εβδομάδα αυτός εμφανίστηκε χθες όπως μας προϊδέασε ο αδελφός). Στανταράκι λοιπόν ότι θα έβαλαν τους ρουφιάνους τους στα μεγάλα ξενοδοχεία της πόλης -δεν νομίζω να τον βάλαμε σε hostel... αν και με το Μαράκι ποτέ δεν ξέρεις
- μόλις δουν κάτι να ειδοποιήσουν ή έστω να βγάλουν μια φώτο.
Το γεγονός ότι η φάτσα του παίζει σε όλα τα sites, ενώ το παρουσιαστικό του (1.93 γαρ) δεν περνά απαρατήρητο... σε συνδυασμό με τα παραπάνω μου κάνει εντύπωση που δεν τον πήραν πρέφα. Τι στο διάολο? Με μπούργκα και στα γόνατα τον βγάλαν?
Άρα έχω σοβαρούς ενδοιασμούς αν είναι πραγματικά ο Κροάτης...
Μήπως οι ΑΡΔ ψάχνανε και περιμένανε τον Igor και ο πραγματικός προπονητής πέρασε απαρατήρητος?
ΥΣ. Ψηφίζω να προτείνουμε Thanix για υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ με τα ΑΡΔ!!!

Μια επισήμανση... από χθες παίζει θέμα με τον Tudor. Οι ΑΡΔ -αφού διαβάζουν εδώ- ψαρεύουν την πληροφορία ότι ο προπονητής είναι Ελλάδα (το επιβεβαιώνει και ο Thanix που έπεσε μέσα με το γεγονός του ότι ενώ όλοι έλεγαν ότι ο Frank θα έρθει από εβδομάδα αυτός εμφανίστηκε χθες όπως μας προϊδέασε ο αδελφός). Στανταράκι λοιπόν ότι θα έβαλαν τους ρουφιάνους τους στα μεγάλα ξενοδοχεία της πόλης -δεν νομίζω να τον βάλαμε σε hostel... αν και με το Μαράκι ποτέ δεν ξέρεις
Το γεγονός ότι η φάτσα του παίζει σε όλα τα sites, ενώ το παρουσιαστικό του (1.93 γαρ) δεν περνά απαρατήρητο... σε συνδυασμό με τα παραπάνω μου κάνει εντύπωση που δεν τον πήραν πρέφα. Τι στο διάολο? Με μπούργκα και στα γόνατα τον βγάλαν?
Άρα έχω σοβαρούς ενδοιασμούς αν είναι πραγματικά ο Κροάτης...
Μήπως οι ΑΡΔ ψάχνανε και περιμένανε τον Igor και ο πραγματικός προπονητής πέρασε απαρατήρητος?
ΥΣ. Ψηφίζω να προτείνουμε Thanix για υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ με τα ΑΡΔ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Παρ 12 Ιουν 2015, 09:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
ron-swanson
Μαλλον δεν τον γλυτων... εεε θελω να πω, αυτος θα ειναι ο νεος προπονητης μας λογικα«Αγκαλιά» με Τούντορ
To δρομολόγιο Κοπεγχάγη-Θεσσαλονίκη, η γνωριμία με τον Αγγελίδη και η διαφαινόμενη συμφωνία. Το PAOK24 αποκαλύπτει τι συμβαίνει στην υπόθεση του Κροάτη με λεπτομέρεις…
Στη διάρκεια της χτεσινής ημέρας οι φήμες για τον συνταξιδιώτη του Φρανκ Άρνεσεν κατά την επιστροφή του Δανού στη Θεσσαλονίκη οργίαζαν, στο περιθώριο της αναζήτησης του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ.
Το PAOK24 έχει το ρεπορτάζ και σας αποκαλύπτει με απόλυτη βεβαιότητα ότι ο Ιγκόρ Τούντορ ταξίδεψε όντως για τη Θεσσαλονίκη χτες, αναχωρώντας αρχικά από την Κοπεγχάγη και φτάνοντας με ενδιάμεσο σταθμό τη Βιέννη στη «νύφη του Θερμαϊκού» το μεσημέρι της Πέμπτης.
Πιθανότατα Τούντορ και Άρνεσεν συνταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη ξεκινώντας από την πρωτεύουσα της Δανίας, στην οποία βρέθηκαν οι δύο τους για να συζητήσουν το ενδεχόμενο ο Κροάτης να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.
Ο Τούντορ αναχώρησε σήμερα το πρωί στις 8 η ώρα από τη Θεσσαλονίκη, επιστρέφοντας στο Σπλιτ με πτήση μέσω Μονάχου και το πιο πιθανό είναι ότι ο 37χρονος τεχνικός επιστρέφει στην πατρίδα του προκειμένου να μαζέψει τα πράγματα του και να ταξιδέψει ξανά για μόνιμη εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη.
Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ τηρούν σιγή ιχθύος για την άφιξη του Τούντορ στη Θεσσαλονίκη και τις επαφές που ενδεχομένως είχε χτες με τους Άρνεσεν και Αγγελίδη, ωστόσο οι επόμενες ώρες είναι πολύ κρίσιμες, καθώς δεν αποκλείεται οι επιτελείς του «Δικεφάλου» να ανακοινώσουν τη συμφωνία με τον Κροάτη τεχνικό, ο οποίος εκτός απροόπτου στις τελευταίες κουβέντες του με τους ανθρώπους του "Δικεφάλου" θα είναι ο προπονητή του ΠΑΟΚ για τα επόμενα χρόνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Παρ 12 Ιουν 2015, 09:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
obanebane79 έγραψε:αφου εφυγε το πρωι το παλικαρι. ποτε θα υπογραψει?
ναι
Ο τουντορ προέρχεται απο την αγορά με τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη..Εύχομαι επιτέλους να κάνουμε άνοιγμα εκεί κ σε Σερβία... Να σταματήσει η ντιναμο να κάνει πάρτυ , καθαρίζοντας οτι ταλεντο υπάρχει απο της ομαδούλες εκεί με 300.000 κ τα πουλάει μετά 6-10 μυρια... Εγώ ειμαι μαζί με τον τρελοκροατη εφόσον έρθει !! Λες κ ο σιμεονε πριν παει ατλετικο κέντουσε!!
- GiorgosAtha
thanix για να μην αρνεισαι τον Τουντορ , παει να πει οτι ειναι αυτος...
Γιατι για Ντι ματεο οταν ειπε καποιος ,του ειπες ΟΥΤΕ ΚΑΝ
Οποτε για να μην το αρνείσαι , σημαινει οτι ειναι αυτος.. Οποτε ετσι , ουτε λες ονομα , αλλα αφηνεις και ενα παραθυρακι ανοικτο του τυπου 'δεν το αρνηθηκα'
Γιατι για Ντι ματεο οταν ειπε καποιος ,του ειπες ΟΥΤΕ ΚΑΝ
Οποτε για να μην το αρνείσαι , σημαινει οτι ειναι αυτος.. Οποτε ετσι , ουτε λες ονομα , αλλα αφηνεις και ενα παραθυρακι ανοικτο του τυπου 'δεν το αρνηθηκα'
Δεν νομιζω οτι θα γραφανε τετοια αρθρα, αν κατι δεν ηξεραν.Δεν τους εχω για τοσο ασχετους.
Τουντορ λοιπον!
Τουντορ λοιπον!
-
obanebane79
με τοσες λεπτομερειες δε νομιζω να μην ισχυει, αντε καλοριζικος και καλο κουραγιο. να κλειδωνουμε απο εδω και να παμε στους παικτες σιγα σιγα.
Φίλε μου θυμίζεις τον Τσάκα!Thanix έγραψε:Ο προπονητης αποχώρησε πολυ νωρις το πρωι απο το ξενοδοχειο και σε ερωτηση που του εγινε για το αν πήγαν ολα χαμογέλασε και έγνεψε καταφατικά. Υποθετω ανακοινωση οταν επιστρέψει και ο αρνενσεν που φευγει σε λιγακι!
ΥΓ μεχρι τοτε ΑΡΔ μπορειτε να βγάλετε καμια διακοσιαπενηνταδωδεκα ονοματα ακομα!
Sent from my mind using boobs power
Από ποιον του έγινε ερώτηση δηλ. από καμαριέρες? Αν πήγαν όλα καλά στην διαμονή?