31.Γιώργος Τζαβέλλας

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
agios

Re: 31.Γιώργος Τζαβέλλας

Δημοσίευση από agios »

desperando έγραψε:Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας ποδοσφαιριστής έχει ηθελημένα μειωμένη απόδοση και εκτελεί φάουλ μισό γκολ?

Μάλλον στην εκτέλεση του φάουλ έκανε εκπτώσεις στα θέλω του
Εύκολο για CB...σου λέει και να βάλω ένα θα φάω δύο μετά..και τα έφαγε έτσι κι αλλιώς χωρίς να το βάλει...
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Οταν ενας παίκτης εκτελεί φάουλ εχει όλη τη προσοχή επάνω του αυτονόητα δε θελει να εκτεθεί και αντίθετα ρίχνει και στάχτη στα μάτια ..μεσα στα αποδυτήρια υπάρχουν και παιχνίδια εξουσίας το ορθό ομως ειναι ο προπονητής να ειναι ο απόλυτος εξουσιαστής αλλιως προκοπή δε γινεται
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Κοιτα να δεις που στο τελος ο σελφι θα βγει υπερτατη παικτουρα,ποδοσφαιρικη διανοια και παικτης βαρομετρο...
Αφου καταφερνει σε ενα ομαδικο αθλημα,με 22 παικτες, να καθοριζει το σκορ και μαλιστα σε τοσο μεγαλα νουμερα και με τοσο δραματικο τροπο...
Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

Στην προ τζαβελλα εποχή στο ίδιο έργο θεατές ποίος έφταιγε τότε?
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Ο άντρας που θα καταλάβει την σκάρτη γυναικα με την πρώτη ματια ειναι τεράστιος μαγκας.σπανίζουν αυτοι.

Υπαρχει αυτός που θα την σακουλευτει στο πρωτο ραντεβου κι εκεινος που την παιρνει γραμμη το πρώτο διαστημα.η φαση σώζεται.

Άλλος πρέπει να την πιασει να χαριεντιζεται ή να χαμουρεύεται για να πεισθει,παρότι κάποιοι "κακοί" τον προειδοποιουσαν για το ποιόν της κυρίας.το κακό εγινε.

Τέλος υπάρχουν&αυτοι που ακομη και αν τη δουν να βγάζει τα ματια της στο κρεβάτι ειναι πρόθυμοι και ικανοι να πειστουν οτι απλα δοκιμαζει στρωμα με τον πωλητη της κερατοστρομ!μαλακες προς λυπηση ενα πραμα.

Θελω να πιστευω οτι δεν υπαρχουν συμφορουμίτες που ανηκουν στην τελευταια κατηγορια.

Υ.γ.όπου σκαρτη βάλτε τον ντεμεκ...
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Πλάκα κάνεις!
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Ο άντρας που θα καταλάβει την σκάρτη γυναικα με την πρώτη ματια ειναι τεράστιος μαγκας.σπανίζουν αυτοι.

Υπαρχει αυτός που θα την σακουλευτει στο πρωτο ραντεβου κι εκεινος που την παιρνει γραμμη το πρώτο διαστημα.η φαση σώζεται.

Άλλος πρέπει να την πιασει να χαριεντιζεται ή να χαμουρεύεται για να πεισθει,παρότι κάποιοι "κακοί" τον προειδοποιουσαν για το ποιόν της κυρίας.το κακό εγινε.

Τέλος υπάρχουν&αυτοι που ακομη και αν τη δουν να βγάζει τα ματια της στο κρεβάτι ειναι πρόθυμοι και ικανοι να πειστουν οτι απλα δοκιμαζει στρωμα με τον πωλητη της κερατοστρομ!μαλακες προς λυπηση ενα πραμα.

Θελω να πιστευω οτι δεν υπαρχουν συμφορουμίτες που ανηκουν στην τελευταια κατηγορια.

Εισαι onfire.. +1926
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Επειδή δυστυχώς η ποδοσφαιρική λογική είναι σε έλλειψη στους κόλπους της ομάδας μας και κάπου χαμένη στην εσωστρέφειά μας εγώ θέλω να τονίσω ότι οι όποιες κρίσεις θα πρέπει να γίνονται πάντα με γνώμονα αυτήν.Θεωρώ αδιανόητο ένας παίκτης να μπορεί να δημιουργήσει τόσο μεγάλο ντόρο σε όλο το οικοδόμημα ΠΑΟΚ.Δεν μου αρέσει ο Τζαβέλλας καθαρά παικτικά γιατί τον θεωρώ μέτριο αμυντικό.Θα ήθελα ο Τζαβέλλας να είχε πουληθεί το καλοκαίρι ή τέλος πάντων να σκούπιζε τον πάγκο μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του όχι γιατί είναι κλικαδόρος αλλά γιατί αγωνιστικά είναι μετριότητα για να παίζει βασικός στον ΠΑΟΚ..Επιτέλους ποδοσφαιρική λογική και όχι εσωστρέφεια.
Άβαταρ μέλους
Fawkes

Δημοσίευση από Fawkes »

Φαρμακοποιε σήμερα αφιερώνεις

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Ο άντρας που θα καταλάβει την σκάρτη γυναικα με την πρώτη ματια ειναι τεράστιος μαγκας.σπανίζουν αυτοι.

Γιναμε ολοι κ καλα ψαγμενοι εδω μεσα... που τα πιανουμε ολα στον αερα.δεν μας φτανει το χαλι μας ολων αυτες τις μερες, εχουμε και τους " ψαγμενους" που..." μαςταλεγαν" απο το πρωτο ραντεβου με το τζαβελα. :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

τοσες σελιδες υποθετικα ερωτηματα.μεταφυσικα ερωτηματα.γιατι βαρεσε καλα το φαουλ.γιατι δεν επαιξε καλα σε ενα παιχνιδι.πριν το τζαβελα ποιος εφταιγε.δεν τα βλεπουμε πρωτη φορα.αν ειναι αυτος το προβλημα της ομαδας.κρυβεται ο ενας πισω απο τον αλλο.κρυβεται ο αλλος πισω απο τον εναν.οι ελληνες στηνουν παιχνιδια.ο τζαβελαρος.ο γιωργαρος.ο σελφης ο κλαρινογαμπρος.ο κολλητος του γιου.του μανατζερ του αρδ.ο κυνηγημενος παρεξηγημενος ψυχωμενος αρχηγος.τον εφαγε ο ιβιτς για να κρυφτει.θα φαει και τον ιβιτς για να τα πει.οχι οι σερβοι ετσι οχι οι ελληνες αλλιως.
εγω δε διαβαζω αλλα sites.δεν ακουω ραδιοφωνα δε διαβαζω εφημεριδες.και βλεπω ενα πραγμα που δεν εχω ξαναδει.
εναν παικτη βασικο και μαλιστα αρχηγο με τον πιο εμφατικο τροπο να τον υποβιβαζουν δυο σερι προπονητες.δεν ξερω αν εχει συμβει ξανα στα χρονικα καπου.αυτο μου αρκει για να υποθεσω οτι η παρουσια του δεν ειναι επωφελης για την ομαδα.αν υπαρχουν κ αλλοι δεν το ξερω.αν στηριχτει ομως ο ιβιτς θα παρουν το μηνυμα και θα σοβαρευτουν για το καλο τους.αν δε στηριχτει θα τον φανε αλλοι.
εφ'οσον εχουμε συμφωνησει οτι ο ιβιτς δεν ειναι αμπαλος αν δε στηριχτει δε θα κανουμε ποτε ομαδα.πρεπει καποτε να παψει να ειναι η θεση του προπονητη η πιο αναλωσιμη.ετσι εχεις ενα τσουρμο μην πω τι που δε φοβουνται κανεναν κ νοιωθουν παντοδυναμοι παιζοντας με τη ψυχικη υγεια μας.
υγ.σε αλλες εποχες ακομα μεσα στα αποδυτηρια θα ηταν.τωρα κλειδωνουν το ινσταγκραμ.επιτελους πρεπει να ξαναδημιουργηθουν σταθερες σε αυτην την ομαδα που θα φοβουνται κ θα υπολογιζουν οι παικτες.το χρημα δε σε κανει ουτε επαγγελματια ουτε αισθηματια.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Δλδ επί ενάμισυ χρόνο παίζει καλά , έχει βγει ακόμα κ εδώ δεν ξέρω πόσες φορές μβπ κ όλα αυτά τα έχει κάνει με σκοπό να μας στήσει κ να κερδίσει ο Ατρόμητος στην Τούμπα. Οχι σε ένα παιχνίδι που κρίνει πρωτάθλημα πχ.

Κ πρέπει να το πιστέψω τώρα αυτό ?! Κ αν δεν το πιστέψω είμαι στημένος κ εγώ. Μάλιστα.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δεν ειναι υπαλληλος του dr.mad .δε γουσταρει τον προπονητη.κ στην τελικη μικρη σημασια εχει.αυτο που μετραει ειναι οτι δυο σερι προπονητες τον υποβιβασαν.θα αλλαζουμε προπονητες μεχρι να βρεθει καποιος να τον γουσταρει?
Άβαταρ μέλους
Indio

Δημοσίευση από Indio »

Ωραιος.και ισχυει και αλλα θεματα του Π.Α.Ο.Κ. αλλα και σε αυτο.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

barlow4 έγραψε:δεν ειναι υπαλληλος του dr.mad .δε γουσταρει τον προπονητη.κ στην τελικη μικρη σημασια εχει.αυτο που μετραει ειναι οτι δυο σερι προπονητες τον υποβιβασαν.θα αλλαζουμε προπονητες μεχρι να βρεθει καποιος να τον γουσταρει?
Μεχρι χθες εδειχνε ο Ιβιτς οτι δεν τον γουσταρει; Σ ολα βασικο δεν τον ειχε;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”