Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
peris

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από peris »

εδω το λενε οι γαυροι δεν θα το λενε οι νονιοι?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

orwell έγραψε:εσύ gika επειδή βλέπω ότι έχεις πολλούς κολλητούς και συγγενείς που σου λένε διάφορα,αν θυμάμαι καλά κάποιος τέτοιος σου είχε πεί ότι το διπλό της Βαλερένγκα στην Τούμπα πλήρωνε καλά....τα κονόμησε ο Ζαγοράκης λοιπόν,έτσι??

Το καλοκαίρι δούλευα σε μία αποθήκη τσιγάρων στο κέντρο. Ενα σκουλίκι (αν και καλό παιδί) όλη την εβδομάδα με τα έπριζε ότι ο ΠΑΟΚ θα έρθει 0-1 και θα χάσουμε αλλά θα περάσουμε...

Πήγε έπαιξε πολλά λεφτά σ' αυτό (το είδα με τα μάτια μου το δελτίο) και βγήκε έτσι. Μετά μου είπε ότι ήταν στημένο και γω το μετέφερα. Όπως είδα τότε τα γεγονότα, όταν τα έβαλα σε μία σειρά, πίστεψα ότι έτσι ήταν. Και για αυτό το έγραψα. Τώρα λέω ότι μπορεί να έκανα λάθος και απλά αυτός να ήταν κολόφαρδος.

Αυτή τη φορά, απλά μου το είπαν (και σου είπα πως έγινε - ο μπαμπάς του κολλητού του αδερφού του κολλητού μου), και πάλι το μετέφερα. Δεν έχω δει τίποτα προσωπικά και μιας και το πρόσωπο που πιθανόν να συμμετέχει ούτε καν το έχω δει από κοντά και ούτε που το γνωρίζω , έγραψα εμμέσως πλην σαφώς ότι μπορεί να είναι και σπασμένο τηλέφωνο.... Και στο κάτω-κάτω ούτε κερδίζω ούτε χάνω τίποτα από την όλη ιστορία, οπότε δεν έχω λόγο να πω εγώ ψέμματα.

Αυτά.....
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Οι περισσότεροι εδώ κάτω στα ραδιόφωνα λένε...
Να κάτσουν να χάσουν και οι δυο οι άχρηστοι και να το πάρει ο ΠΑΟΚ γιατί το αξίζει.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

teod1980 έγραψε:
gika έγραψε:.... αλλά ο αδερφός του κολλητού μου, παίζει στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Ο πατέρας του κολλητού του είναι μπλεγμένος.....

Μα καλά ο πατέρας του κολλητού του αδερφού του παιδιού που παίζει στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ δεν είναι ο πατέρας σου ρε Γκίκα, αφού εσύ είσαι ο κολλητός του αδερφού του κολλητού του αδερφού του που παίζει στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ;
:opaokara:

Όχι ρε... Καλά το έγραψα!

Ο κολλητός μου (Επαμεινώνδας), έχει ένα αδερφό (τον Παύλο) που παίζει στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Ο Παύλος έχει ένα φίλο (δεν ξέρω το όνομα του) που ο πατέρας του (που επίσης δεν τον ξέρω) είναι μπλεγμένος. Η τουλάχιστον έτσι μου είπε ο κολλητός μου (Επαμεινώνδας)! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Στο επομενο, όλοι εσεις (οι κολλητοι, οι γονεις των κολλητων και λοιποι συγγενεις) θα πατε για μαθηματα καταδυσεων με τον Νινη...
Ευχαριστώ...
8-)

υ.γ.
Τώρα εξηγούνται όλα:
gika έγραψε:Ρε τάνγκαλε, που να ξέρουμε για το τι θα είμαστε σε ένα μήνα... Εγώ παίζει να είμαι και μπαν μέχρι τότε.... :opaokara: Ας πλησιάσει ο καιρός και θα δούμε....
:lol: :lol:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Αυτή η ατάκα με τους κολλητούς και τους αδερφούς με έχει κάνει να έχω πέσει κάτω από τα γέλια στη δουλειά εδώ και μισή ώρα!!!!! ΑΠλά θεικό ρε μάγκες!!!!! Δε μπορώ άλλο με πόνεσε το στομάχι μου από το γέλιο.....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Φίλε και γω έχω λυθεί, αλλά μαζεύομαι σιγά σιγά....

Όταν βάφεις έξω με τα γκραφίτι και έτσι, και πάει να πλησιάσει κάποιος μπάτσος-σεκιουριτάς έχεις ένα προαίσθημα και τρέχεις... Κάτι παρόμοιο έχω τώρα αλλά για μοδερέιτορα.... :lol: :lol:

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦ ΤΟΠΙΚ....

Γ@μιέται ο ΠΑΟ και η Αθήνα,
Γ@μιέται ο θρύλος κι ο Πειραιάς....

Πέτσινο πέναλτυ στους μεν μη δώσιμο κανονικού πέναλτυ στους αντιπάλους των δε πάλι...

Θέλω να βγούμε πρώτοι και να αρνηθούμε το πρωτάθλημα αυτής της κολό Λίγδας...
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

http://www.sport24.gr/html/ent/239/ent.347239.asp :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

edit:
Εργασία και χαρά στη Βαλερένγκα. Η ομάδα του Όσλο προετοιμάζετα στη Λα Μάνγκα της Ισπανίας ενόψει του νέου πρωταθλήματος (ξεκινά στις 13 Μαρτίου).

Ο τεχνικός της "Ένγκα" Μάρτιν Άντρεσεν παρά το απαιτητικό πρόγραμμα που εφαρμόζει και ακολουθούν κατά γράμμα οι παίκτες του, βρήκε τον χρόνο να παίξει σκουός με τον προπονητή τερματοφυλάκων Γκιέρμουντ Έστμπι βάζοντας μάλιστα ένα πρωτότυπο στοίχημα.

Ο χαμένος της παρτίδας θα έκανε στριπτίζ μπροστά στους ποδοσφαιριστές της ομάδας κατά την διάρκεια της προπόνησης. Ο Άντρεσεν κέρδισε τον συνάδελφο του.

Έτσι ο τελευταίος μη έχοντας άλλη επιλογή απαλλάχθηκε από τα... βασικά ρούχα του προκαλώντας το γέλιο των παικτών της Βαλερένγκα.

Δείτε το χιουμοριστικό video.

Νέος κανόνας εδώ και λίγες μέρες : viewtopic.php?f=1&t=2&p=303026#p303026
Thx, Admin Team
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος novito την Δευ 01 Μαρ 2010, 18:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκ. ευρώ θα είναι το βασικό θέμα του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Το gazzetta.gr βρίσκεται στα γραφεία και μεταδίδει. Οργή για διαιτησία και ΕΠΟ.

τις 16:40 έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ο Νίκος Πατέρας. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού προσήλθε από την κεντρική είσοδο, την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι άφησαν τα αυτοκίνητα τους στο parking και μπήκαν στα γραφεία χωρίς να γίνουν αντιληπτοί...

Δυσαρέσκεια για πέναλτι και... Τοροσίδη!

Στο περιθώριο του διοικητικού συμβουλίου, σε πηγαδάκι που δημιουργήθηκε μεταξύ ανθρώπων της ΠΑΕ και δημοσιογράφων προέκυψαν και δυο... ειδησούλες. Από την μία ο προβληματισμός των «πράσινων» για το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ατρόμητο στο ματς της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Μάλιστα τονίζουν πως με... τεχνητές αναπνοές προσπαθούν να κρατήσουν τους «ερυθρόλευκους» εντός διεκδίκησης του πρωταθλήματος κάνοντας λόγο από και για... εποχές παράγκας.

εδω ειναι ποu λενε: "εχω μεινει μ@λ@κ@ς"

http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... E%B1%CE%B5
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

gika έγραψε:
teod1980 έγραψε:
gika έγραψε:.... αλλά ο αδερφός του κολλητού μου, παίζει στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Ο πατέρας του κολλητού του είναι μπλεγμένος.....

Μα καλά ο πατέρας του κολλητού του αδερφού του παιδιού που παίζει στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ δεν είναι ο πατέρας σου ρε Γκίκα, αφού εσύ είσαι ο κολλητός του αδερφού του κολλητού του αδερφού του που παίζει στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ;

Όχι ρε... Καλά το έγραψα!

Ο κολλητός μου (Επαμεινώνδας), έχει ένα αδερφό (τον Παύλο) που παίζει στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Ο Παύλος έχει ένα φίλο (δεν ξέρω το όνομα του) που ο πατέρας του (που επίσης δεν τον ξέρω) είναι μπλεγμένος. Η τουλάχιστον έτσι μου είπε ο κολλητός μου (Επαμεινώνδας)! :opaokara:

Ρε φίλε θα με τρελάνεις....Ο πατέρας του κολλητού του Παύλου ο οποίος έχει κολλητό τον Επαμεινώνδα και πατέρα τον Πάτροκλο δεν είναι μπλεγμένος όπως και ο πατέρας του κολλητού σου του Μενέλαου που παίζει στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και έχει ένα πατέρα ο αδερφός του οποίου είναι μπλεγμένος με.....την Ελένη και τελικά αντί να πάνε στην Τέσσερα θα φύγουν και θα πάνε στην Τροία;;;; Δε σε καταλαβαίνω καθόλου...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Το γ@μησες.... :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Εχω πέσει κάτω από τα γέλια....

Αλλά να ξες ότι αυτή τη φορά θα μείνουν στη 4 και όχι στην Τροία. ;) :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

"Ανήμερα της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου θα γίνει γνωστή η πρώτη ομάδα που θα βρίσκεται στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Όπως ορίστηκε σήμερα από την ΕΠΟ, Άρης και Καβάλα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 17 και στις 25 του Μάρτη, στους δύο ημιτελικούς του κυπέλλου, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και το δεύτερο στο «Ανθή Καραγιάννη». Αξίζει να σημειωθεί ότι την συγκεκριμένη ημέρα, ο Άρης θα κλείνει 96 χρόνιας ζωής και βέβαια θα θέλει να το γιορτάσει με την πρόκριση στον τελικό που διεξάγεται στις 24 Απριλίου στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα στις 24 Μαρτίου, δίχως ακόμη να έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία του επαναληπτικού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Hellas OnLine 2010 που ανακοίνωσε η ΕΠΟ:

Άρης-Καβάλα 17/3 17:00

Καβάλα-Αρης 25/3 16:00

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 24/3 17:00"

Ρε παιδια ειμαι εγω παρανοικος η ειναι ολα αγγελικα πλασμενα στο ελληνικο ποδοσφαιρο?

1. Ο αρουλης στις 17/3 ωστε να ειναι εντλως ξεκουραστος με μας στο πρωταθλημα
2. Ο βαζελος 24/3 ωστε να ειναι μια χαρ τα παιδια στο ντερμπυ με το γαυρο
3.Επαναλληπτικος του βαζελου δεν οριστικε ωστε να δουμε πως μας βολευει...

Μηπως ειμαι πολυ καχυποππτος τελικα?
thegrayscaleart

Δημοσίευση από thegrayscaleart »

Περιεργο κονδυλιο 15εκ ηταν αυτο του βαζελου ή μου φαινεται..???
Μου φαινεται επικοινωνιακο καθαρα...
κοιταξτε λιγουρια.. εχουμε λεφτα και ετσι..
ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ...
:yellowcard:
Άβαταρ μέλους
Protomastoras

Δημοσίευση από Protomastoras »

"Σκασμένος" ήταν μετά το τέλος του ματς ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Κώστας Τσακίρης ο οποίος μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις για τους "ισχυρούς" του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στην (αντ)επίθεση ο Παναθηναϊκός με δήλωση του Α' αντιπροέδρου, Αντώνη Αντωνιάδη....."Ο Παναθηναϊκός ήρθε... νταϊλίκι να πάρει τη νίκη, όπως είχε έρθει και ο Ολυμπιακός" ήταν τα πρώτα λόγια του σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση έξω από τα αποδυτήρια και συμπλήρωσε λέγοντας: "Αυτό, βέβαια, δεν αποτελεί δικαιολογία γιατί δεν παίξαμε καλά. Ο ΠΟΚ (σ.σ εννοώντας τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ) είναι η καταστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Να φύγουν να μας αφήσουν να παίξουμε μόνοι μας" .....
http://sport24.gr/html/ent/119/ent.347119.asp
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

«Τα ίδια και τα ίδια. Βαρεθήκαμε τα δημοσιεύματα» τόνισε ο κ. Πατέρας και πρόσθεσε: «Το περασμένο καλοκαίρι και φέτος ρίξαμε πολλά λεφτά για να κάνουμε μεταγραφές ποιότητας και αυτό τώρα φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Μας δίνουν οι αντίπαλοι δικαίωμα να λέμε διάφορα και να μιλάμε για πέναλτι που δεν δίνονται και όμως δεν το κάνουμε για το καλό του ποδοσφαίρου. Τώρα όλα τα άλλα που λέγονται και ακούγονται είναι καραγκιοζίλικια. Λυπάμαι πολύ γι' αυτό αλλά συνεχίζουμε και ελπίζουμε στο τέλος να πετύχουμε τους στόχους μας».

περσι εβγαινες και ελεγες οτι υπαρχει παραγκα φετος λες ειναι καραγκιοζιλικια ...μαλλον ο καραγκιοζης εισαι εσυ ....
ωστοσο καλο θα ηταν να πεις και για το ανυπαρκτο πεναλτυ που πηρατε καραγκιοζαρε

http://www.gazzetta.gr/football/super-l ... E%B1%CE%B5
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”