Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από navigator11 »

Για πρώτο και βασικό φορ, φυσικά και όχι. Με βάση την εξέλιξη της σεζόν, γνώμη μου είναι ότι δεν πρέπει να ανανεωθεί ο Ολιβέιρα. Η ομάδα χρειάζεται το εύκολο γκολ μπροστά. Ο Νέλσονας έχει πολλά προτερήματα στο χτίσιμο του παιχνιδιού της ομάδας αλλά χωλαίνει πολύ στον τομέα γκολ. Χρειαζόμαστε κάτι σαφώς καλύτερο, ίσως το μεγαλύτερο συμβόλαιο του ρόστερ.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αυτό που βγήκε προς τα έξω είναι ότι ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ο κρμεντσικ

Όχι ότι ο ΠΑΟΚ το εψαξε
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Δεν γίνεται να ρθει ο Τσέχος για πρώτος.

Παιδιά, ο παίχτης έδειξε πολύ καλά στοιχεία κατά το πέρασμα του από την ομάδα αλλά ο σημερινός Κρμεντσικ δεν έχει καμία μα καμία σχέση με αυτόν που γνωρίσαμε. Έχει πολύ σοβαρό ιατρικό πρόβλημα γι’ αυτό κατήντησε να παίζει σε αστείο πρωτάθλημα στο οποίο μάλιστα δεν έβγαλε και ματια.

Για μένα ανάμεσα σε Μπράντον και αυτόν στην παρούσα φάση και εφόσον μιλάμε καθαρά για 2ο φορ η επιλογή πρέπει να είναι ο Ισπανός.

Για πρώτο φορ πρέπει όπως είπα να ρθει ένας παίκτης που θα πάρει την φανέλα σπίτι.

Η θέση του φορ σε μια ομάδα που παίζει με έναν δεν σηκώνει ημίμετρα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα με τρελανετε παντως καποιοι...Μολις προχτες λεγαμε τι κριμα που παιζαμε σχεδον χωρις φορ με τον ρουλη καθως με κανονικο παικτη θα ειχαμε ευκολα 1-2 γκολ τοσες φορες που πατησαμε περιοχη.Στο παιχνιδι με το βαζελο στα τελευταια λεπτα πρεπει να καναμε καμια 20ρια περασματα μεσα στη περιοχη και δεν ακουμπησε μπαλα και τωρα μου λετε μια χαρα ειναι ο Μπραντον για δευτερος.Ομαδα πρωταθλητισμου να εχει φορ που το μονο που μπορει να κανει ειναι βγει πρωτος στη μπαλα σε παραλληλη σεντρα...Κοντρολ με το γονατο,τεχνικη ανυπαρκτη,συνδιαστικο ποδοσφαιρο μηδεν,ικανοτητα να κατεβασει μπαλα μηδεν,δηλαδη μετα απορουμε γιατι παντα κατι στραβωνει τα τελευταια χρονια ενω συνεχως αποδεχομαστε τη μετριοτητα...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:Η κερδισμενη ανανεωση απο που προκυπτει ρε ρενε? Εχω χασει κατι?
Πιστεύω ότι ο ο Μπράντον θα μείνει.
Ο συνδυασμός ότι ο Ολιβέιρα μας τελείωσε και ότι ο λουτσέσκου θα θέλει για την νέα σεζόν κάποιον επιθετικό από την φετινή ομάδα με κάνει να πιστεύω ότι ο μόνος τρόπος να μην ανανεωθεί ο Μπράντον είναι να πάει η διοίκηση τελείως κόντρα στα θέλω λουτσέσκου. Δεν πιστεύω ότι προτίθεται να το κάνει αυτό φέτος
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Είμαι με τον Τζον.
Κανονικό φορ αντί ολιβειρα και πίσω μάχη μεταξύ του μικρού μας και του τζιμα.

Το συμβόλαιο του κουρτιτς σε χαφ όπως τον φανταζόμαστε.

Έναν ακραίο ή δεκάρι, όπως το θελει ο λουτσε για να του κάνουμε το χατήρι. Με τα συμβόλαια μπισε και καντουρι.

Αν φύγουν οι μούργα, νινουα φέρτε ότι θέλετε.

Αν έρθουν παιχτουρες θα έχουμε μια αύξηση στα εισιτήρια κοντά στα 5.000.

Αν η ομάδα περάσει στους ομίλους και έχει καλή εικόνα τα εισιτήρια ανά αγώνα θα αυξηθούν. Τα έσοδα σε σχέση με φέτος θα είναι υψηλά.

Αυτά θέλω τώρα κι όχι αηβασιλιάτικα!
Ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Θέλετε να πέσουμε από το μπαλκόνι μάλλον και λέτε ότι μια χαρά είναι ο Μπράντον για δεύτερος.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Αααα, εσύ θέλεις και 1ο και 2ο παιχταρά?
Εγώ γιατί νομίζεις θα ήμουν αντίθετος?
Δηλαδή αν πάλι φέτος δεν φέρουν κανονικό φορ για 1ο δεν θα πέσουμε από τα μπαλκόνια?
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν ειναι θεμα παιχταρα.Ειναι θεμα πως ο συγκεκριμενος κανει πολυ λιγα πραγματα,λιγα σε σχεση με τα λεφτα που παιρνει επειδη καποιοι το θεωρουν vfm.Μην κολαμε στα 10 γκολ τα 4 με καλαματα.Δεν ειναι μονο οι αριθμοι,εχουμε πληρη εικονα του παικτη και μιλαμε για παικτη που πλην των οποιων γκολ ειναι αορατος.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ο Krmencik μονο για δεύτερος θα μπορούσε να κουβεντιάζεται και αν είναι σε καλή κατάσταση τον προτιμώ από τον Brandon.

Αν αληθεύουν όσα γράφονται για προβλήματα υγείας/τραυματισμούς κλπ, τότε πάμε παρακάτω.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από JohnDag »

Όταν ο αναπληρωματικός σου φορ στα μισά λεπτά συμμετοχής έχει βάλει παραπάνω γκολ από τον βασικό σου τότε το πρόβλημα σου δεν είναι στον αναπληρωματικό φορ.

Τώρα αν θεωρείτε με βάση αυτά που βλέπετε τα τελευταία 3 χρόνια ότι ο Ιβαν θα δώσει 1Μ+ για βασικό φορ και 700-800Κ για αναπληρωματικό σας χαίρομαι για την αισιοδοξία σας και την θετική στάση με την οποία αντιμετωπίζετε την ζωή γενικότερα.

Το αυτό και αν πιστεύετε ότι με 300-400Κ που παίρνει ο Ισπανός βρίσκεις παίκτη που θα σου δώσει περισσότερα.

Ας είμαστε ρεαλιστές καλύτερα. Κι εγώ θέλω 2 φορακλες του εκατομμυρίου να έχω να αλλάζω. Guess what, με το θέλω θα μείνω.

Ας έχω, λοιπον, επιτέλους ένα κανονικό φορ φέτος να μου κάνει τα 20 γκολ που πρέπει και μπορώ να ζήσω και με 10 γκολ από τον αναπληρωματικό μου. Κι ας είναι τα μισά κύπελλο.

Sent from my iPhone using Tapatalk
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Όταν τσιγκουνευτηκε η διοίκηση να πληρώσει την ρήτρα για τον Κρεμτσικ και τελικά επιλέξαμε στην θέση του το πρώην παλτο της χάρτινης (έτσι τον λέγαμε πριν έρθει σε μας)..
Έλεγα ότι είναι μεγάλο λάθος να μην μείνει ο παίχτης, γιατί είχε δείξει ότι τα άξιζε τα λεφτά του..

Αν ο καράφλας δεν έχει προβλήματα τραυματισμού, τότε εγώ τον θέλω με τα χίλια στην ομάδα..
Οδοστρωτήρας ήταν ο άτιμος και φοβερός στο ψηλό παιχνίδι.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ο Κρμεντσικ οσο επαιξε εδω παντως εδειξε να του ταιριαζει πολυ το ελληνικο πρωταθλημα. Τον ενιωθαν οι αντιπαλοι ρε παιδι μου. Σε αντιθεση με τον Τσολακ πχ που εδω δεν εκανε τιποτα και στην Σκωτια ειναι καλος. Ειναι και να ταιριαζεις. Τωρα για πρωτος κι εγω δεν ξερω αν κανει, παντως τον προτιμω απο Ολιβεϊρα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Διαβαζω για Πελκα, Κρμεντσικ, Λημνιο και ζαλιζομαι...
Συγγνωμη αλλα αν ειναι να το καταργησουμε το τμημα σκαουτινγκ και τον ΤΔ μαζι!
Αυτούς τους φερνω και εγώ στην ομάδα, και μάλλον με καλύτερους οικονομικούς όρους απ' ότι θα τους φερουν οι ήδη υπάρχοντες!
Τρομερη αναβαθμιση ο Κρμεντσικ ε?
Μόνο ο Πέλκας έχει χαρακτηριστικα π λειπουν και ισως χρειαζομαστε, σε συνδυασμό με το ότι είναι γηγενής. Οι άλλοι δύο μακρια.
Και όχι μακρια επειδη δεν κάνουν, αλλά επειδή αν έρθουν θα λανσαριστούν σαν τις πρώτες επιλογές που θα μας ανεβάσουν επίπεδο. Εν ολίγοις, προτιμώ να μείνω με Μπράντον για δεύτερο, που είναι εμφανές ότι δεν κάνει για πρώτος και άρα θα πιεστούν να φέρουν και καλύτερο, παρά να έρθει ο Κρμεντσικ και καλά ως πρωτοδεύτερος, να καθιερωθεί ως πρώτος και όταν καταλάβουμε την λακαμία μας να τρέχουμε είτε στα χασομέρια είτε να περιμένουμε τον Γενάρη για να βρούμε πρώτο!
Θέλω τους πανωραφίσιους να ναι εδω πριν έρθει οποιοσδηποτε άλλος, γιατι και πάλι θα ρθούν πρώτα οι μετριάτζες, θα γινει κανα κλαρίνο, και θα ξεμείνουμε για ακόμη μία χρόνια μόνο με τις μετριάτζες!
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Θα μου άρεσε ο Κριεμτσικ για δευτερος με κανενα 500αρι και μονοετές να αντικαταστήσει τον Μπράντον. Θεωρώ τα λεφτά του Μπραντον υπερβολικά αν παίρνει τα 450 που έχω διαβάσει, και γενικά δεν μου κάνει για ΠΑΟΚ.
Θα ήταν απαράδεκτο αν ο Κριέμτσικ ερχόταν για πρώτος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”