Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- Μπαρκαρούτσος
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Σε απείλησα ότι θα σε μπαναρω; Αυτό κατάλαβες δηλαδή; Από αυτά που έγραψα κόλλησες στο ότι είμαι μπλε; Και θα σε στείλω;JohnDag έγραψε:Mod στο paokmania σημαίνει ότι κάνω ότι γουστάρω, απευθύνομαι στα υπολοιπα μέλη όπως γουστάρω και το παίζω αστυνόμος ακόμα και όταν δεν έχουν καταπατήσει κανένα κανόνα του φορουμ;
Μαύρο χιόνι, ούτε φιλαράκια είμαστε και τα «άραξε» θα σε παρακαλέσω να τα απευθύνεις σε αυτούς που τα ανέχονται.
Αν και όποτε καταπατώ κανόνες του φορουμ έχεις κάθε δικαίωμα να επιβάλλεις τις κατάλληλες κυρώσεις.
Σε διαφορετική περίπτωση θα σε παρακαλέσω να μου απευθύνεσαι με τον ίδιο τρόπο που γράφω. Δηλαδή με σεβασμό προς τα υπόλοιπα μέλη.
Ευχαριστώ.
Υπάρχουν άνθρωποι που μπαίνουν στο συγκεκριμένο τοπικ για να μάθουν για τις μεταγραφές. Και το 95% των γραφομενων εκεί μέσα είναι Μίρλα και γκρίνια. Δεν ξέρω πόσοι ειναι αλλά ένας τουλάχιστον, δηλαδή εγώ έχω σιχαθεί τη συγκεκριμένη φάρα του Μάκη και του Τάκη. Έχουν ξεσκιστει τόσο καιρό και ερχεται ο Τζον δαγκ να πει ότι δεν ΜΑΣ ενδιαφέρει; Να το γράψεις για τον εαυτό σου.
έχει φέρει τόση Χαρά αυτά τα χρόνια η ομάδα με πρωταθλήματα και κύπελλα και δεν θα έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα; Δεν αντέχω την μιρλα. Πως να το κάνουμε.
Α! Και όσο είσαι σωστός στο φόρουμ, δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα. Ευχαριστώ.
Μετά από εκτενές σκανάρισμα του ροστερ μας κατέληξα ότι ο Athalos θα είναι το βασικό μας φορ φέτος , βλέπω μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα. Ωραία απαλλαγή , προσποίηση , παιχνίδι στο κενό χώρο.
Το μόνο που με φοβίζει είναι μην έρθει κάποια πρόταση της τελευταίας στιγμής και μας χαιρετίσει για πιο προηγμένο πρωτάθλημα.
Το μόνο που με φοβίζει είναι μην έρθει κάποια πρόταση της τελευταίας στιγμής και μας χαιρετίσει για πιο προηγμένο πρωτάθλημα.
- Jean Valjean
Μια ερώτηση προς τα μέλη του φόρουμ:
Πατάω πάνω αριστερά στη σελίδα εκεί όπου αναφέρει "Προβολή των δημοσιεύσεών σας" και μου βγάζει το μήνυμα "Error 503 Service unavailable".
Είναι γενικό το πρόβλημα ή έχω κάνει κάποιο λάθος (σε ρυθμίσεις κλπ);
Επίσης τικάρω σε κάθε μήνυμα το κουτάκι δίπλα στο "να ενημερωθώ μόλις υπάρξει απάντηση σε αυτή τη δημοσίευση" και μέχρι σήμερα δεν το έχω δει να λειτουργεί. Μπορώ να κάνω κάτι;
Ευχαριστώ.
Πατάω πάνω αριστερά στη σελίδα εκεί όπου αναφέρει "Προβολή των δημοσιεύσεών σας" και μου βγάζει το μήνυμα "Error 503 Service unavailable".
Είναι γενικό το πρόβλημα ή έχω κάνει κάποιο λάθος (σε ρυθμίσεις κλπ);
Επίσης τικάρω σε κάθε μήνυμα το κουτάκι δίπλα στο "να ενημερωθώ μόλις υπάρξει απάντηση σε αυτή τη δημοσίευση" και μέχρι σήμερα δεν το έχω δει να λειτουργεί. Μπορώ να κάνω κάτι;
Ευχαριστώ.
Η προβολή των δημοσιεύσεων δε λειτουργεί εδώ και καιρό.
Είναι στα σχέδια να ξαναφτιαχτει μαζί με την ολική ανανέωση του φόρουμ
Η άλλη λειτουργία ομολογώ ότι δεν γνωρίζω αν δουλεύει ακόμα
Τσεκάρεις στο μέιλ σου?
Τσεκάρεις στο μέιλ σου?
- ΑποστόληςΑ
Χωρίς Μπαρκαρούτσο ανανέωση του φόρουμ δεν γίνεται.
Εκτός και ξεκίνησε με την αποχώρησή του...
Εκτός και ξεκίνησε με την αποχώρησή του...
Έχουμε timeline;sn0ufel4 έγραψε:Η προβολή των δημοσιεύσεων δε λειτουργεί εδώ και καιρό.
Τσεκάρεις στο μέιλ σου?
- Μπαρκαρούτσος
Αν και off-topic, συμφωνώ.kayde έγραψε:Εκπομπη θελουμε,αντε περιμενει ο λαος..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Παρ 23 Αύγ 2024, 12:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Jean Valjean
sn0ufel4 έγραψε:Η προβολή των δημοσιεύσεων δε λειτουργεί εδώ και καιρό.
Τσεκάρεις στο μέιλ σου?
Ναι, το μέιλ μου το τσεκάρω καθημερινά πολλές φορές. Δεν έχω δει κάτι, ούτε στα spam...
Ευχαριστώ
Δεν μου έγραψες για πιο λόγο όμως ? Δεν βρίζω , δεν προσβάλω κανέναν και σέβομαι τους κανόνες του φόρουμ αντίθετα αρκετοί μπλε δεν σέβονται του κανόνες και λειτουργούν κάνοντας κατάχρηση εξουσίας και εμπιστοσύνης που σας έδωσε κάποιος και λειτουργούν σαν μπαμπούλες. Δεν μπορείς να λειτουργείς συναισθηματικά και να κάνεις τα χατίρια μιας μικρής κλίκας που εξουσιάζει το φορουμ τα τελευταία χρόνια υποδεικνύοντας κάθε φορά ποιους θα μπλοκαρεις επειδή δεν συμφωνούν . Τα ίδια και χειρότερα με εμένα κάνοντας κριτική στην ΠΑΕ γράψανε και άλλοι χωρίς να φάνε μπαν. όποιος κάνει κριτική στην ΠΑΕ τρώει μπαν δηλαδή ? Γράψτε το στους κανόνες του φόρουμ τότε αυτό.sn0ufel4 έγραψε:Paok1life μια βδομάδα εκτός
Δέχομαι άδικες επιθέσεις και μπαν εδώ και καιρό εδώ μέσα. Λίγο προσοχή σε ποιους εμπιστεύεστε να κάνετε μοντ. Αν βάζετε το καθένα με απωθημένα .
Οι μπλε που παραβιάζουν τους κανόνες του φόρουμ θα φάνε καμία φορά κανένα μπαν ?
Μερικοί εδώ μέσα ήταν απουσιολόγοι στην τάξη όταν ήταν μικροί και όταν έβγαζε κάποιον η δασκάλα έξω από την τάξη κάποιον μαθητή βγαίνανε πρώτοι πρώτοι και λέγανε κυρία κυρία να τον βάλω απουσία ? Αυτούς κάνετε μπλε και μοντς τον κάθε κομπλεξικό με απωθημένα Μπαναρούτσο (το μεγαλύτερο τρολ) . Τον κάθε αγενή μπάτσο που κτυπάει τον κόσμο χωρίς λόγο επειδή φοράει μία στολή.
Την επόμενη καλύτερα μπανάρετε με μόνιμα. Λυπάμαι πραγματικά πως ένα τόσο ιστορικό φόρουμ το αφήσατε σε λάθος χέρια και έγινε υπόδειγμα αδικίας.
Είμαι από τα πιο παλιά ιστορικά μέλη που συναντιόμασταν στο Φρατέλι πριν το γήπεδο επί εποχές Ζορό. Ένα τόσο δημοκρατικό και ανεξάρτητο φορουμ χωρίς καμία γραμμή το κάνατε μία κλίκα 30 ατόμων που οι ίδιοι και οι ίδιοι γράφουν τα ίδια κλισέ.
Πολύ άδικο. Το παράδοξο είναι ότι μπανάρετε κάθε φορά όποιον πουλάει παπάδες λέτε... ενώ αφήνεται τους επίσημους παπαδες να λένε ότι θέλουν... και δεν μπανάρετε τον κόσμο που ζητάει παπάδες... Μπορείς να ζητήσεις παπά εδώ μέσα αλλά όχι να πουλήσεις. Μάλιστα.
- Μπαρκαρούτσος
-
Μην ασχολείσαι.PAOK1LIFE έγραψε:Δεν μου έγραψες για πιο λόγο όμως ? Δεν βρίζω , δεν προσβάλω κανέναν και σέβομαι τους κανόνες του φόρουμ αντίθετα αρκετοί μπλε δεν σέβονται του κανόνες και λειτουργούν κάνοντας κατάχρηση εξουσίας και εμπιστοσύνης που σας έδωσε κάποιος και λειτουργούν σαν μπαμπούλες. Δεν μπορείς να λειτουργείς συναισθηματικά και να κάνεις τα χατίρια μιας μικρής κλίκας που εξουσιάζει το φορουμ τα τελευταία χρόνια υποδεικνύοντας κάθε φορά ποιους θα μπλοκαρεις επειδή δεν συμφωνούν . Τα ίδια και χειρότερα με εμένα κάνοντας κριτική στην ΠΑΕ γράψανε και άλλοι χωρίς να φάνε μπαν. όποιος κάνει κριτική στην ΠΑΕ τρώει μπαν δηλαδή ? Γράψτε το στους κανόνες του φόρουμ τότε αυτό.sn0ufel4 έγραψε:Paok1life μια βδομάδα εκτός
Δέχομαι άδικες επιθέσεις και μπαν εδώ και καιρό εδώ μέσα. Λίγο προσοχή σε ποιους εμπιστεύεστε να κάνετε μοντ. Αν βάζετε το καθένα με απωθημένα .
Οι μπλε που παραβιάζουν τους κανόνες του φόρουμ θα φάνε καμία φορά κανένα μπαν ?
Μερικοί εδώ μέσα ήταν απουσιολόγοι στην τάξη όταν ήταν μικροί και όταν έβγαζε κάποιον η δασκάλα έξω από την τάξη κάποιον μαθητή βγαίνανε πρώτοι πρώτοι και λέγανε κυρία κυρία να τον βάλω απουσία ? Αυτούς κάνετε μπλε και μοντς τον κάθε κομπλεξικό με απωθημένα Μπαναρούτσο (το μεγαλύτερο τρολ) . Τον κάθε αγενή μπάτσο που κτυπάει τον κόσμο χωρίς λόγο επειδή φοράει μία στολή.
Την επόμενη καλύτερα μπανάρετε με μόνιμα. Λυπάμαι πραγματικά πως ένα τόσο ιστορικό φόρουμ το αφήσατε σε λάθος χέρια και έγινε υπόδειγμα αδικίας.
Αυτοι οι 30 που λες, καμια 10ριά ειναι, βλέπουν τον ΠΑΟΚ σαν μπακάλικο του Μπαρμπαγιάννη της γειτονιάς. Ετσι εγραψαν!!! Για γέλια!

Μην ασχολείσαι και μη χαλιέσαι.
- Μπαρκαρούτσος
Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι.
Ένας το έγραψε, εγώ. Μπορείς να αναφέρεις το nickname μου, μη φοβάσαι.
Επίσης, εξήγησα πώς το εννοούσα το παράδειγμα, αλλά μάλλον το MSC στο ποδόσφαιρο το πήρες με βύσμα, γιατί η σκέψη σου φτάνει μέχρι πρώτο επίπεδο.
Εσύ που δεν θα ασχολιόσουν και δεν θα ξαναέγραφες και μας είπες αντίο, γιατί ξαναγράφεις;;
Ένας το έγραψε, εγώ. Μπορείς να αναφέρεις το nickname μου, μη φοβάσαι.
Επίσης, εξήγησα πώς το εννοούσα το παράδειγμα, αλλά μάλλον το MSC στο ποδόσφαιρο το πήρες με βύσμα, γιατί η σκέψη σου φτάνει μέχρι πρώτο επίπεδο.
Εσύ που δεν θα ασχολιόσουν και δεν θα ξαναέγραφες και μας είπες αντίο, γιατί ξαναγράφεις;;
Ρε Μπαναρούτσο εσύ τι προσφέρεις σε αυτό το φορούμ τώρα σοβαρά όλο οφ τοπικ και πλάκα και τρολ είσαι όλο μπαίνεις σε λάθος τόπικ και μας λες για το μπασκετ έχεις μπανάρει την μισή τούμπα σε κυνηγάει σε ψάχνει να σε βρει έχεις ένα τρολ νικ ναιμ και τρολ αβαταρ όλο στην πλάκα και ότι νά ναι και οφ τοπικ και αυτό το άτομο τώρα σοβαρά το κάνατε μοντ ? Σοβαρά τώρα εσείς που το κάνατε μοντ άντε δεν βρήκατε άλλον αυτός ήθελε να γίνει για να βγάλει τα απωθημένα του και το κόμπλεξ του δεν τον παρακολουθείτε λίγο τι κάνει ?
Τέλος πάντων όπως λέει και ο άλλος ο φίλος πιο πάνω κακώς ασχολούμαι και χαλιέμαι ψάχνεις δικαιοσύνη εδώ μέσα και λογική. Οτι θέλει ο καθένας κάνει το έχουν κάνει το φορουμ μιας μικρής παρέας βγάλε τον έναν και τον άλλο κατά παραγγελία να είμαστε όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι να λέμε τα ίδια.
Τέλος πάντων όπως λέει και ο άλλος ο φίλος πιο πάνω κακώς ασχολούμαι και χαλιέμαι ψάχνεις δικαιοσύνη εδώ μέσα και λογική. Οτι θέλει ο καθένας κάνει το έχουν κάνει το φορουμ μιας μικρής παρέας βγάλε τον έναν και τον άλλο κατά παραγγελία να είμαστε όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι να λέμε τα ίδια.