Αυτο λεμε. Οχι αλλαγη προπονητη παλι.Amsterdamer_87 έγραψε:Ο Φρανκ να μας βρει παιχτες,γιατι με τους προπονητες δεν το εχει...λογω Τουντορ...
Ιβάν Σαββίδης V
- kataramenos5
Re: Ιβάν Σαββίδης V
Οι φημες λενε οτι ο κυρ Θανάσης ο Χατζοπουλος αρνηθηκε ευγενικα να παρει τα 500 λεγοντας "Μαλλον εσεις τα εχετε περισσότερο αναγκη φετος το Γεναρη"
-
Ενώ το 500+300 ευκολακι για λωτοφάγους.
Εδώ ξεχάστηκαν 150 εκ, αυτά για στραγάλια.
-
Ενώ το 500+300 ευκολακι για λωτοφάγους.johnpet έγραψε:Μην ανησυχείς, αυτό το χάλι που είδα εχθές το βράδυ δεν ξεχνιέται. Εκτός εάν εσείς είδατε κάτι άλλο...ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Θα αναλάβει υπηρεσία όταν ξεχαστεί το 500+300, δηλαδή πολύ σύντομα.
Μελετημένα.
- sourmenetes
- Moderator
Εισαι αλήτης...kataramenos5 έγραψε:Οι φημες λενε οτι ο κυρ Θανάσης ο Χατζοπουλος αρνηθηκε ευγενικα να παρει τα 500 λεγοντας "Μαλλον εσεις τα εχετε περισσότερο αναγκη φετος το Γεναρη"
Αυτο λεμε. Οχι αλλαγη προπονητη παλι.Amsterdamer_87 έγραψε:Ο Φρανκ να μας βρει παιχτες,γιατι με τους προπονητες δεν το εχει...λογω Τουντορ...
Χάχαχαχα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλαδή τι λέτε εδώ μέσα ορισμένοι; Επειδή ο Ιβάν έδωσε τα χρήματα στην ΚΑΕ, ξαναλέω συγχαρητήρια και μπράβο για την κίνηση του, πρέπει να κάνουμε τα στραβά μάτια για την κατάσταση στην ΠΑΕ. Πρέπει να βλέπουμε αυτήν την εμφάνιση χτες στη Λάρισσα και την Κυριακή στην Τούμπα και να λέμε όλα καλά, δεν τρέχει τίποτα επειδή έκανε τη δωρεά στην ΚΑΕ; Το καράβι χτύπησε στο παγόβουνο και μπάζει νερά και εσείς παίζετε μουσική...
εδω ειναι βρε παντα ετοιμος στις στραβες να τα χωσει σε αυτον που φταιει στον ιβαν και να ζητησει να φυγει .....εχει το θρασος και σε πουλαει και τρελα ......αστο το δασος σε υπηρεσια ειναι τα τρολ του 10 ξεχυθηκαν παλι και στο face στοχοποιοντας τον καημο τους που ειναι ενας να φυγει ο ιβαν .....[/quote]eorptol1 έγραψε:Όταν κάποιος βλέπει το δένδρο και χάνει το δάσοςΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Μην ανησυχείτε εδώ είμαι, μπράβο στον Ιβάν για τα χρήματα στην ΚΑΕ, τα προβλήματα στην ΠΑΕ όμως παραμένουν. Εκτός και αν σας άρεσε η εικόνα της ομάδας στην Λάρισα.Kostas87 έγραψε:Εκείνος ο κύριος ο Johnpet που είναι, μετά την γκέλα, που μπορεί να βρει και μερικά ευήκοα ωτα, να μας για τον κακό Ιβαν Σαββιδη που πρέπει να φύγει;
Με τι «επιχειρήματα» όμως να αντίπαρατεθεις 500 + 300 χιλιάρικα στην ΚΑΕ
ή άλλως
όταν είναι σε υπηρεσία.
Τι λες ρε φίλε, επειδή δεν συμφωνώ μαζι σου και έχω αντίθετη άποψη, είμαι τρολ σε υπηρεσία, μάλιστα. Ε και 'γω λοιπόν λέω, με την ίδια λογική, ότι και 'συ είσαι κλακαδόρος του προέδρου σε υπηρεσία.
-
Αν θες να μιλήσουμε αλληγορικα, το καράβι δεν χτύπησε σε κανένα παγόβουνο. Θα έμπαζε νερά και θα βυθιζοταν στα χέρια του κάθε γουμενου αν φύγει ο Ιβάν. Μου κάνει εντύπωση που για την ηλικία σου, λες και δεν έχεις εμπειρία, βλέπεις το δέντρο και όχι το δάσος! Όσο είναι ο Ιβάν έχεις εξασφαλισμενο ότι το καράβι είναι δυνατό και σε στιβαρά χέρια. Μπορεί από λάθη να πέσει σε φουρτούνες προσκαιρα, αλλά ξέρεις ότι ο καπετάνιος θα το οδηγήσει σε ασφαλή νερά, αρκεί μόνο να έχεις υπομονή και να του δείξεις στήριξη και εμπιστοσύνη!johnpet έγραψε:Δηλαδή τι λέτε εδώ μέσα ορισμένοι; Επειδή ο Ιβάν έδωσε τα χρήματα στην ΚΑΕ, ξαναλέω συγχαρητήρια και μπράβο για την κίνηση του, πρέπει να κάνουμε τα στραβά μάτια για την κατάσταση στην ΠΑΕ. Πρέπει να βλέπουμε αυτήν την εμφάνιση χτες στη Λάρισσα και την Κυριακή στην Τούμπα και να λέμε όλα καλά, δεν τρέχει τίποτα επειδή έκανε τη δωρεά στην ΚΑΕ; Το καράβι χτύπησε στο παγόβουνο και μπάζει νερά και εσείς παίζετε μουσική...
-
Ωστόσο, δεν έχω καταλάβει ποιό είναι το αίτημα σου. Εγώ, συμφωνώ ότι ο Σαββίδης κάνει σημαντικά και στρατηγικά λάθη, όμως αυτή η διαπίστωση δεν με οδηγεί στο να ζητώ την αποχώρηση του. Διότι:johnpet έγραψε:Δηλαδή τι λέτε εδώ μέσα ορισμένοι; Επειδή ο Ιβάν έδωσε τα χρήματα στην ΚΑΕ, ξαναλέω συγχαρητήρια και μπράβο για την κίνηση του, πρέπει να κάνουμε τα στραβά μάτια για την κατάσταση στην ΠΑΕ. Πρέπει να βλέπουμε αυτήν την εμφάνιση χτες στη Λάρισσα και την Κυριακή στην Τούμπα και να λέμε όλα καλά, δεν τρέχει τίποτα επειδή έκανε τη δωρεά στην ΚΑΕ; Το καράβι χτύπησε στο παγόβουνο και μπάζει νερά και εσείς παίζετε μουσική...
1. Δεν ξέρω αν θα βρούμε άλλον με την ίδια οικονομική επιφάνεια με τον Σαββίδη
2 Και να βρούμε, ΔΕΝ νομίζω ότι θα είναι ΠΑΟΚτσής. Αυτό για μένα έχει κάποιο ιδιαίτερο βάρος, γιατί φοβάμαι ότι ένας στυγνός επιχειρηματίας ΔΕΝ θα σκέπτεται το συμφέρον της ομάδας, παρά μόνο όσο συμπίπτει με το βραχυπρόθεσμο - μεσοπρόθεσμο δικό του. Δεν ξέρω δηλαδή, για παράδειγμα, αν μια άλλη επιχειρηματική οντότητα θα είχε ξεχρεώσει πλήρως τον ΠΑΟΚ και αν θα έκανε την κίνηση για το γήπεδο, όπως ο Σαββίδης.
3. Επειδή, παρά τα λάθη του, έχει προσφέρει εξαιρετικές και ανεκτίμητες υπηρεσίες στον ΠΑΟΚ, θα ένοιωθα ένα ποταπό είδος αγνωμοσύνης αν ζητούσα να φύγει, επειδή κάνει λάθη. Ο επόμενος, θα είναι άραγε αλάνθαστος???
Εσύ τελικά, ζητάς την αποχώρηση του Σαββίδη? Και αν ναι, πως σχολιάζεις τα παραπάνω τρία σημεία?
- invincible
όσο δεν βγαίνει κάποιος από την ΠΑΕ να μιλήσει ..........ο καθένας ότι και να πει ....ότι θεωρία και ότι συνομωσία και όποια εικασία..... δεν μπορούμε να του πουμε τίποτα ....johnpet έγραψε:Δηλαδή τι λέτε εδώ μέσα ορισμένοι; Επειδή ο Ιβάν έδωσε τα χρήματα στην ΚΑΕ, ξαναλέω συγχαρητήρια και μπράβο για την κίνηση του, πρέπει να κάνουμε τα στραβά μάτια για την κατάσταση στην ΠΑΕ. Πρέπει να βλέπουμε αυτήν την εμφάνιση χτες στη Λάρισσα και την Κυριακή στην Τούμπα και να λέμε όλα καλά, δεν τρέχει τίποτα επειδή έκανε τη δωρεά στην ΚΑΕ; Το καράβι χτύπησε στο παγόβουνο και μπάζει νερά και εσείς παίζετε μουσική...
Είναι σαν μιλάνε πχ 4-5 άτομα για εσένα μπροστά σου και λένε διάφορα για εσένα και εσύ σιωπής και τα δέχεσαι όλα. και τα καλά και τα κακά και δεν μιλάς.
-
Άκου johnpet,
εγώ είμαι στην υπηρεσία του Σαββίδη από ευγνωμοσύνη για όσα προσέφερε και προσφέρει στην ομάδα μου τον ΠΑΟΚ.
Εσύ στην υπηρεσία ποιου είσαι αφού παραδέχεσαι ότι είσαι τρολ του 10???
Το γράφω έτσι γιατί τα θεωρείς ιδίου βάρους κατηγορίες.
εγώ είμαι στην υπηρεσία του Σαββίδη από ευγνωμοσύνη για όσα προσέφερε και προσφέρει στην ομάδα μου τον ΠΑΟΚ.
-
Δεν έχω δει κανέναν να παίρνει θέση υπέρ αποχώρησης Σαββίδη. Όλοι γνωρίζουμε οτι προς το παρών πέραν του Ιβάν υπάρχει το χάος. Μας έσωσε, ευεργέτησε τον σύλλογο και είναι με διαφορά ο σημαντικότερος παράγοντας στην σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ
Αυτό δεν τον αφήνει στο απυρόβλητο όμως, προσωπικά τον χρήζω υπεύθυνο για την κατάσταση της ΠΑΕ από το καλοκαίρι του 2019 και έπειτα. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι σε μια επιχείρηση, μετά από μια σειρά λαθών σε βάθος χρόνου, θα έψαχνε κανείς να βρει τι πάει λάθος στις γύρω θέσεις (είτε λέγετε αντιπρόεδρος, είτε γενικός γιατρός, είτε προπονητής, είτε ΤΔ) και όχι στον Ιδιοκτήτη και Πρόεδρο.
Ο Ιβάν είναι απών για τους δικούς του λόγους, το αποτέλεσμα όμως είναι πασιφανές οτι η ομάδα δεν ρολάρει με διοίκηση εξ'αποστάσεως, και πολλές φορές έχει αφεθεί γυμνή.
Ήθελα να ξερα, εσείς που "τρίβετε στην μούρη" το 500+300 σε κάποιους συνοπαδούς σας, τι προσπαθείτε να αποδείξετε; Προσωπικά εμένα δεν μου αποδεικνύει κάτι, διότι ούτε είχα αμφιβολίες για το αν ο Ιβάν θα φύγει, ούτε για το αν "νοιάζεται" ακόμα για τον Σύλλογο. Δεν αμφιβάλλω για αυτό ούτε βασίζεται εκεί η κριτική μου.
Αλλάζει κάτι οτι η ΠΑΕ 2 χρόνια τώρα είναι (συγνώμη για τα γαλλικά) ένα κωλοχανείο; Η ομάδα μοιάζει παρατημένη. ΔΕΝ ΛΕΩ οτι ντε φάκτο την παράτησε, απλα το οτι μοιάζει σαν να είναι
Και είναι τέρμα εκνευριστικό να σε αποκαλούν εδω μέσα "τρολ" ή οτι "είσαι σε υπηρεσία" όποτε ασκείς κριτική στον Ιβάν
Μάλλον εσείς έχετε αμφιβολίες, και αναζητάτε περιπτώσεις σαν το 500+300 ή την αγορά του ΟΛΘ και οτιδήποτε άλλο για να πείσετε (ποιόν;) οτι ο Ιβάν δεν μας παράτησε.
Αυτό δεν τον αφήνει στο απυρόβλητο όμως, προσωπικά τον χρήζω υπεύθυνο για την κατάσταση της ΠΑΕ από το καλοκαίρι του 2019 και έπειτα. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι σε μια επιχείρηση, μετά από μια σειρά λαθών σε βάθος χρόνου, θα έψαχνε κανείς να βρει τι πάει λάθος στις γύρω θέσεις (είτε λέγετε αντιπρόεδρος, είτε γενικός γιατρός, είτε προπονητής, είτε ΤΔ) και όχι στον Ιδιοκτήτη και Πρόεδρο.
Ο Ιβάν είναι απών για τους δικούς του λόγους, το αποτέλεσμα όμως είναι πασιφανές οτι η ομάδα δεν ρολάρει με διοίκηση εξ'αποστάσεως, και πολλές φορές έχει αφεθεί γυμνή.
Ήθελα να ξερα, εσείς που "τρίβετε στην μούρη" το 500+300 σε κάποιους συνοπαδούς σας, τι προσπαθείτε να αποδείξετε; Προσωπικά εμένα δεν μου αποδεικνύει κάτι, διότι ούτε είχα αμφιβολίες για το αν ο Ιβάν θα φύγει, ούτε για το αν "νοιάζεται" ακόμα για τον Σύλλογο. Δεν αμφιβάλλω για αυτό ούτε βασίζεται εκεί η κριτική μου.
Αλλάζει κάτι οτι η ΠΑΕ 2 χρόνια τώρα είναι (συγνώμη για τα γαλλικά) ένα κωλοχανείο; Η ομάδα μοιάζει παρατημένη. ΔΕΝ ΛΕΩ οτι ντε φάκτο την παράτησε, απλα το οτι μοιάζει σαν να είναι
Και είναι τέρμα εκνευριστικό να σε αποκαλούν εδω μέσα "τρολ" ή οτι "είσαι σε υπηρεσία" όποτε ασκείς κριτική στον Ιβάν
Μάλλον εσείς έχετε αμφιβολίες, και αναζητάτε περιπτώσεις σαν το 500+300 ή την αγορά του ΟΛΘ και οτιδήποτε άλλο για να πείσετε (ποιόν;) οτι ο Ιβάν δεν μας παράτησε.
Ναι ΟΚ. Ας παραδοθούμε στην προπαγανδα των αλλοθρησκων. Ας πετυχει για μια ακομη φορα το διαιρει και βασιλευε.
Ο Ιβαν ειναι δωρο Θεου στον ΠΑΟΚ μας. Ναι ΟΚ μπορει να μην γενηθηκε ΠΑΟΚτσης αλλα (και με την βοηθεια του κοσμου κυριως) εγινε.
Βεβαια καποια στημενα παλιοπαιδα αρχισανε να κανουν οτι μπορουν για να τον ξενερωσουν. Εδω και καιρο.
Επισης εγω εχω και τις αμφιβολιες μου στο κατα ποσο «οικογενεια» ειναι η διοικηση της ΠΑΕ. Και δεν αναφερομαι στον Ιβαν και την δικη του οικογενεια.
Ειναι πραγματικα περιεργο να εχουμε φαει τοσα τρυπηματα απο το εσωτερικο μας και να μην εμπλεκονται κορυφαια στελεχη.
Σκεψεις κανω.
Αλλα κοιτωντας πισω τα οσα γινανε τα τελετυαια δυο-τρια χρονια, το γεγονος οτι ο Ιβαν κληθηκε να λυσει ο ιδιος καποιες περιπτωσεις σαν του αρχηγου περσυ και να πληρωσει καποιους Τσολακ εγω πραγματικα αναρωτιεμαι.
Αυτη η ανυπαρξια της ΠΑΕ σε καθε επιπεδο δεν νομιζω οτι ειναι θεμα του Ιβαν. Οσο το σκεφτομαι τοσο ποιο λογικο μου φαινεται.
Ενα απο τα απειρα παραδειγματα ειναι Πχ ο βαζελος ο διοικητικα «ανυπαρκτος» θα προβει σε αγωγες γιατι καποιοι τον πιασαν στο στομα τους. Εμας μας γλενταει και η κουτση μαρια και τιποτα. Ακρα του ταφου σιωπη.
Παιδες δεν ειναι φυσιολογικα πραματα αυτα. Και επειδη ο Ιβαν για τον χ ψ ζ λογο δεν ειναι εδω να ζει καθημερινα με αυτα και εμπιστευεται καποιους ανθρωπους στο ποδι του ισως να εχουμε μπλεξει με εκ των εσω προδοτες.
Ο Ιβαν ειναι δωρο Θεου στον ΠΑΟΚ μας. Ναι ΟΚ μπορει να μην γενηθηκε ΠΑΟΚτσης αλλα (και με την βοηθεια του κοσμου κυριως) εγινε.
Βεβαια καποια στημενα παλιοπαιδα αρχισανε να κανουν οτι μπορουν για να τον ξενερωσουν. Εδω και καιρο.
Επισης εγω εχω και τις αμφιβολιες μου στο κατα ποσο «οικογενεια» ειναι η διοικηση της ΠΑΕ. Και δεν αναφερομαι στον Ιβαν και την δικη του οικογενεια.
Ειναι πραγματικα περιεργο να εχουμε φαει τοσα τρυπηματα απο το εσωτερικο μας και να μην εμπλεκονται κορυφαια στελεχη.
Σκεψεις κανω.
Αλλα κοιτωντας πισω τα οσα γινανε τα τελετυαια δυο-τρια χρονια, το γεγονος οτι ο Ιβαν κληθηκε να λυσει ο ιδιος καποιες περιπτωσεις σαν του αρχηγου περσυ και να πληρωσει καποιους Τσολακ εγω πραγματικα αναρωτιεμαι.
Αυτη η ανυπαρξια της ΠΑΕ σε καθε επιπεδο δεν νομιζω οτι ειναι θεμα του Ιβαν. Οσο το σκεφτομαι τοσο ποιο λογικο μου φαινεται.
Ενα απο τα απειρα παραδειγματα ειναι Πχ ο βαζελος ο διοικητικα «ανυπαρκτος» θα προβει σε αγωγες γιατι καποιοι τον πιασαν στο στομα τους. Εμας μας γλενταει και η κουτση μαρια και τιποτα. Ακρα του ταφου σιωπη.
Παιδες δεν ειναι φυσιολογικα πραματα αυτα. Και επειδη ο Ιβαν για τον χ ψ ζ λογο δεν ειναι εδω να ζει καθημερινα με αυτα και εμπιστευεται καποιους ανθρωπους στο ποδι του ισως να εχουμε μπλεξει με εκ των εσω προδοτες.
Το λέτε και το ξαναλέτε για την κατάσταση της ομάδας , δεν βαρεθήκατε;
Τα δύο τελευταία χρόνια έχεις ένα κύπελλο και ήσουν και τις δυο χρονιές δεύτερος ( εκ των οποίων την μία σου έσκασαν και το παραμυθι της πολυιδιοκτησίας..... την ώρα που ξεκινούσε αγώνας να υπενθυμίσω, αλλά τότε τα αδέρφια μας ευτυχώς ήθελαν να προστατέψουν την ομάδα και δεν έκαναν μπουκα).
Αν δεν είστε, θυμίζετε τους γαύρους που στέλνουν επιστολές στην Ευρώπη ότι αδικούνται ενω είναι πρωταθλητες
Τα δύο τελευταία χρόνια έχεις ένα κύπελλο και ήσουν και τις δυο χρονιές δεύτερος ( εκ των οποίων την μία σου έσκασαν και το παραμυθι της πολυιδιοκτησίας..... την ώρα που ξεκινούσε αγώνας να υπενθυμίσω, αλλά τότε τα αδέρφια μας ευτυχώς ήθελαν να προστατέψουν την ομάδα και δεν έκαναν μπουκα).
Αν δεν είστε, θυμίζετε τους γαύρους που στέλνουν επιστολές στην Ευρώπη ότι αδικούνται ενω είναι πρωταθλητες
-
"""Το γήπεδο ήταν κατάμεστο, αφού πάνω από 30.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν δώσει το παρών στα τσιμέντα της Τούμπας (δεν υπήρχαν καθίσματα τότε) για να βοηθήσει την ομάδα, αλλά εκείνη την περίοδο η κατάσταση ήταν τεταμένη ανάμεσα στους οργανωμένους και τον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ, Θωμά Βουλινό. Το καζάνι έβραζε και άπαντες περίμεναν την σταγόνα που θα... ξεχείλιζε."""
Στο ίδιο καζάνι λοιπόν τον Σαββίδη με τον Βουλινο.
Χωρίς Ντροπή, αν και πιστεύω ότι η αντίδραση ήταν υποκινούμενη (ίσως και χρηματοδοτούμενη) έξω από την οικογένεια του ΠΑΟΚ.
Στο ίδιο καζάνι λοιπόν τον Σαββίδη με τον Βουλινο.
Χωρίς Ντροπή, αν και πιστεύω ότι η αντίδραση ήταν υποκινούμενη (ίσως και χρηματοδοτούμενη) έξω από την οικογένεια του ΠΑΟΚ.
Επειδή ο εξυπνακισμός πάει σύννεφο, δεν γίνεται κάθε φορά που δεν σας αρέσει κάποια άποψη ή διαφωνείτε, να λέτε ότι είναι τρολ σε υπηρεσία. Αυτό το βιολί κόψτε το, να μάθετε να σέβεστε την διαφορετική και την αντίθετη άποψη. Ξαφνικά, όσοι διαφωνούμε μ' αυτά που κάνει ο Σαββίδης τα τελευταία 2 χρόνια, πάψαμε να είμαστε ΠΑΟΚ. Τι λέτε ρε!ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Άκου johnpet,