ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
laska4

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από laska4 »

οτι λεει το paokvoice λεει αυτος και τα υπολοιπα σαιτς ..δεν τους εμπιστευομαι τοσο
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:
Gospi έγραψε:Δηλαδη πηραμε παιχτη που αγορασε η Μπριζ 6 μυρια, χωρις ρητρα...
Μαλιστα...
και το καλοκαιρι θα καθησουμε στο τραπέζι να διαπραγματευτουμε ως τι?
Δηλαδή αν ο παιχτης κανει παπαδες σ αυτο το εξαμηνο τι θα παμε να συζητήσουμε?
Να μας τον δωσουν με 3 μυρια?
Ή με 5?
Αστεια πραγματα απο αστεια στελεχη...
Και το ακομη πιο αστείο είναι πως μας θεωρούν τοσο ηλιθιους π μας το πλασαρουν και ως κατι λογικο...
Μπαλωμα στο μπαλωμα ο σχεδιασμος...
Να πετάμε λεφτα για μετριοτητες ξερουμε, να βαλουμε καμια ρητρα της προκοπης σε αυτους π αξιζουν δεν ξερουμε...
Τα ιδια Παντελάκη μου τα ιδια Παντελή μου

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν ο παίκτης κάνει παπάδες μπορεί να πιέσει κι ο ίδιος, αν θέλει να μείνει.

Το ότι βιάζεσαι του θανατά δεν περνάει από το μυαλό καθενός;;

Σε μια αγορά εντελώς αμφίβολη.

Όταν γράφτηκαν τα 4 μύρια οι ίδιοι λέγατε ότι είναι πάρα πολλά και γιατί να έρθει. Τώρα χωρίς ρήτρα γιατί τον φέρνουν;;

Δε μιλάω για σένα προσωπικά αλλά ας βλέπουμε γενικά την κατάσταση. Πως θα έρθει έτοιμος παίκτης με το που άνοιξε η μεταγραφική περίοδος;; το έχεις τόσο εύκολο;;

Θα προτιμούσες να φας. Ένα διβδομαδο ακόμα και να περιμένεις τη ρήτρα την ώρα που καίγεσαι για φορ;;

Προφανως δεν έχεις τα καλύτερα στελέχη αλλά πιεζομαστε υπερβολικά χρονικά.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν κανει παπάδες, ακομη και να αλυσοδεθει στον λευκο πυργο καμια μπριζ δεν θα λυγισει να μας τον δωσει στα λεφτα που θελουμε.
Τις μαλακιες τις δικες μας δεν τις κανουν οι αλλοι...
Οποτε στο δικο μ το μυαλο ο παιχτης θα μεινει μονο αν δεν κανει κατι ιδιαιτερο. Αν παιξει καλη μπαλα δεν παιζει να μεινει.
Η ρητρα στα 4 μπορει σε μερικους να φανηκε υψηλη αλλα ειναι ρητρα. Αν θελεις τα σκας και τον παιρνεις.
Οσο για την βιασυνη, εμενα προσωπικα δεν μ λεει κατι.
Οι ιδιοι ανθρωποι που καναν τον αστειο σχεδιασμο το καλοκαιρι και αποστερησαν τον ΠΑΟΚ μας απο 8μιση μυρια διαθεσιμο μπατζετ για να μας φερουν αυτους που φεραν, οι ιδιοι και καλα τωρα βιαζονται να σωσουν οτι δεν σωζεται.
Εδω και 2 χρονια εδω μεσα ακουω το ιδιο... "βιαζεσαι, υπαρχει σχεδιο, εισαι γκρινιαρης, στηριξε κλπ"
Να δω ποτε θα το παρετε χαμπαρι πως διοικητικα ειμαστε απαραδεκτοι και πως χρονο με τον χρονο υποθηκευεται το μέλλον και η ευημερια της αγαπημενης μας ομαδας...
Σε 2 χρονια ξοδεψαμε μεσες ακρες κοντα 15 μυρια οσα δεν ξοδεψαμε ολα τα υπολοιπα χρονια του Ιβάν και καταφεραμε να εχουμε τα χειροτερα ροστερ των τελευταιων 11 ετων...
Θελει πολλη προσπάθεια να το καταφερεις αυτο.

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

renegade έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Gospi έγραψε:Δηλαδη πηραμε παιχτη που αγορασε η Μπριζ 6 μυρια, χωρις ρητρα...
Μαλιστα...
και το καλοκαιρι θα καθησουμε στο τραπέζι να διαπραγματευτουμε ως τι?
Δηλαδή αν ο παιχτης κανει παπαδες σ αυτο το εξαμηνο τι θα παμε να συζητήσουμε?
Να μας τον δωσουν με 3 μυρια?
Ή με 5?
Αστεια πραγματα απο αστεια στελεχη...
Και το ακομη πιο αστείο είναι πως μας θεωρούν τοσο ηλιθιους π μας το πλασαρουν και ως κατι λογικο...
Μπαλωμα στο μπαλωμα ο σχεδιασμος...
Να πετάμε λεφτα για μετριοτητες ξερουμε, να βαλουμε καμια ρητρα της προκοπης σε αυτους π αξιζουν δεν ξερουμε...
Τα ιδια Παντελάκη μου τα ιδια Παντελή μου

Αν ο παίκτης κάνει παπάδες μπορεί να πιέσει κι ο ίδιος, αν θέλει να μείνει.

Όταν γράφτηκαν τα 4 μύρια οι ίδιοι λέγατε ότι είναι πάρα πολλά και γιατί να έρθει. Τώρα χωρίς ρήτρα γιατί τον φέρνουν;;

Δε μιλάω για σένα προσωπικά αλλά ας βλέπουμε γενικά την κατάσταση. Πως θα έρθει έτοιμος παίκτης με το που άνοιξε η μεταγραφική περίοδος;; το έχεις τόσο εύκολο;;

Θα προτιμούσες να φας. Ένα διβδομαδο ακόμα και να περιμένεις τη ρήτρα την ώρα που καίγεσαι για φορ;;

Το να προσπαθούμε να περάσουμε ως κάτι φυσιολογικό την μη ύπαρξη ρήτρας είναι λίγο κάπως.
από τη στιγμή που μπαίνει ρήτρα στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή που δανειζόμαστε, ο ΠΑΟΚ δουλεύει αποκλειστικά για τους βέλγους χωρίς να μπορεί να εξασφαλίσει οποιαδήποτε συμφέρον.
Η ύπαρξη ρήτρας σε εξασφαλίζει ότι στην τελική δεν χρειάζεται να βρεις σε καμία διαπραγμάτευση ή σε κανέναν πλειστηριασμό για τον παίκτη.
Στην περίπτωση που κάνει μία πολύ καλή χρονιά, ακόμα και να μην τον θέλει η ομάδα του θα βρεθεί ένας αξιόλογος αριθμός μνηστήρων για τον παίκτη, τους οποίους εσύ θα πρέπει να ανταγωνιστείς.
Πραγματικά αν ισχύει κάτι τέτοιο είναι από τις πιο τραγικές αποφάσεις
Δε διαφωνώ απλά ξέρουμε πολύ καλά ότι παίζει μεγάλο ρόλο τι θέλει να κάνει ο παίκτης.

Τρανό παράδειγμα ο ακπομ
Ήθελε να φύγει και το έκανε.

Πίεσε και έφυγε.

Δεν είπα ότι κάναμε το πιο σωστό απλά είπα ότι προφανώς μας πίεζε ο χρόνος και αναγκάστηκαμε να προχωρήσουμε.

Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

seaman έγραψε:Ο Στεργιάδης λέει ότι μπορεί να βγει και απόψε το όνομα του ΧΑΦ που θα έρθει. Καλύτερο βιογραφικό, διαφορετικό στυλ και γνωστότερος ποδοσφαιριστής από τον "Κρομίδοβιτς" (όπως τον αναφέρει)
επισης λεει οτι θα ερθει δεξί μπακ,κατι που απ'οσο γνωρίζω δεν ισχυει
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Τσακαλεας
Τι έγινε ρε γμτ βραδιάτικα; Και Ανακοινώσεις και εξελίξεις μεταγραφικές; Να μη την πέσουμε σαν άνθρωποι νωρίς; Οι Δανοί χαφ, καλοί είναι;
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

που το λεει ;;
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Hermann έγραψε:Τσακαλεας
Τι έγινε ρε γμτ βραδιάτικα; Και Ανακοινώσεις και εξελίξεις μεταγραφικές; Να μη την πέσουμε σαν άνθρωποι νωρίς; Οι Δανοί χαφ, καλοί είναι;
κάτι ξέρει ο αντωνακης :D 8-)
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Απογοήτευση πού δεν μπήκε ρήτρα. Μισή δουλειά.
Ότι κ να θελει ο παίκτης, αν κάνει καλή χρονιά θα βρεθεί μια Ουνιον Βερολίνου κ θα το πάρει.
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

laska4 έγραψε:που το λεει ;;
Twitter
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

seaman έγραψε:Ο Στεργιάδης λέει ότι μπορεί να βγει και απόψε το όνομα του ΧΑΦ που θα έρθει. Καλύτερο βιογραφικό, διαφορετικό στυλ και γνωστότερος ποδοσφαιριστής από τον "Κρομίδοβιτς" (όπως τον αναφέρει)
Αυτά που τα λέει;;

Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Hermann έγραψε:Τσακαλεας
Αυτός γράφει στο Έθνος. Όποτε θα έχει μια κάποια ενημέρωση
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Γράφω σκεπτόμενος. Διάβασα σε αρκετά σημεία και φυσικά και εδώ μέσα, ότι ο Pablo επέμενε για κάποιον νεαρό Ουρουγουανό, για τον οποίο μάλιστα εγγυάτο και ίδιος. Αλλά ο Τσέχος κρίθηκε πιο έτοιμος. Ίσως, λέω τώρα εγώ, να τον φέρανε τώρα για την συνέχεια του πρωταθλήματος και το καλοκαίρι από την αρχή της προετοιμασίας να φέρουν το παλληκάρι.

Υ.Γ. Γεράσαμε βρε Διοίκηση, φέρτε παίκτες με πιο εύκολα ονόματα παρακαλώ. Όσους διαβάζω τελευταία όλοι ίδιοι μου φαίνονται, σαν τους Ιάπωνες όταν τους βλέπεις.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:
renegade έγραψε:
sourmenetes έγραψε: Αν ο παίκτης κάνει παπάδες μπορεί να πιέσει κι ο ίδιος, αν θέλει να μείνει.

Το να προσπαθούμε να περάσουμε ως κάτι φυσιολογικό την μη ύπαρξη ρήτρας είναι λίγο κάπως.
από τη στιγμή που μπαίνει ρήτρα στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή που δανειζόμαστε, ο ΠΑΟΚ δουλεύει αποκλειστικά για τους βέλγους χωρίς να μπορεί να εξασφαλίσει οποιαδήποτε συμφέρον.
Η ύπαρξη ρήτρας σε εξασφαλίζει ότι στην τελική δεν χρειάζεται να βρεις σε καμία διαπραγμάτευση ή σε κανέναν πλειστηριασμό για τον παίκτη.
Στην περίπτωση που κάνει μία πολύ καλή χρονιά, ακόμα και να μην τον θέλει η ομάδα του θα βρεθεί ένας αξιόλογος αριθμός μνηστήρων για τον παίκτη, τους οποίους εσύ θα πρέπει να ανταγωνιστείς.
Πραγματικά αν ισχύει κάτι τέτοιο είναι από τις πιο τραγικές αποφάσεις
Δε διαφωνώ απλά ξέρουμε πολύ καλά ότι παίζει μεγάλο ρόλο τι θέλει να κάνει ο παίκτης.

Τρανό παράδειγμα ο ακπομ
Ήθελε να φύγει και το έκανε.

Πίεσε και έφυγε.

Δεν είπα ότι κάναμε το πιο σωστό απλά είπα ότι προφανώς μας πίεζε ο χρόνος και αναγκάστηκαμε να προχωρήσουμε.

Ο Ακπομ εμπαινε στον τελευταίο χρόνο συμβολαιου. Και πέρα απο αυτο μονο ο ΠΑΟΚ πιεζεται απο παιχτες και ξεπουλαει... καμια αλλη σοβαρη ευρωπαικη ομαδα. Ο τσεχος εχει αλλα 2 χρονια με την Μπριζ...

Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Λέτε να αφήσαμε krovinovic γιατί έκατσε κάτι καλύτερο;;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”