Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
prax

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από prax »

Μήπως το να βγάλει η ΠΑΕ επίσημη ανακοίνωση για το τέλος, συσχετίζεται με το ότι είμαστε κοντά στην υπογραφή με αμυντικό χάφ;

Κάπου διάβασα, δεν είμαι σίγουρος αν το διάβασα σε έγκυρο σάιτ ή σε καμία σφινόπουτσα, ότι ο ρεμπε πρώτα κλείνει παίχτη κ μετά το βγάζει
Μακάρι να είναι έτσι.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Πλήρωσε τις παπαριές του μάνατζερ του όπως και την τελευταία φορά που έμεινε χωρίς ομάδα.
Ελπίζω να μπορέσουμε να βρούμε έναν άξιο αντικαταστάτη και αγωνιστικά και ως δάσκαλο για τους νεαρούς
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Μακάρι να παίξει μπάλα ο Βερνμπλουμ λογίζεται και για σέντερ φορ ! :mrgreen:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έβγαλε επίσημη ανακοίνωση ότι δεν θα ανανεώσει με τον Μαουρίσιο. Είναι η πρώτη φορά που βγαίνει τέτοια ανακοίνωση ότι δεν θέλει να ανανεώσει η ΠΑΕ με τον παίχτη.

Δεν μπορώ να ξεχάσω όμως κάτι που είχα ακούσει και θα το ξανά μοιραστώ μαζί σας αν το θυμάστε... μπορεί να μην παίζει καν αλλά άμα γίνει αυτή η συνάντηση που θα δείτε παρακάτω στην φωτογραφία μάλλον είχε κάποιο σκοπό και δεν ήταν τυχαία :

https://www.metrosport.gr/anipomoni-na- ... sio-210082

Θα δούμε μπορεί να ήταν τυχαία αλλά δεν ξέρω μου κάνει εντύπωση η ανακοίνωση ίσως είμαι υπερβολικά καχύποπτος. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εγω λεω πως για να τον ανακοινωσαν, μαλλον εχουν ηδη ετοιμο τον αντικαταστατη...
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Αφου πήραμε ήδη παιχτη ρε παιδια χωρίς να είχε φυγει κάποιος.. Άρα σβαμπ αντί Μαουρίσιο.. Πάμε παρακατω..
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μα ειχαμε κενο πριν να αποχωρησει ο Μαου...
Εκτος αν σκοπευουν να πανε στα προκριματικα με Καντουρι Σβαμπ και Εσιτι μονο...
Να κλαιμε αν τραυματιστει κανενας...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Θα πάρουμε χαφ
crazy nagbe4

Δημοσίευση από crazy nagbe4 »

Πιστεύω ο Σβαμπ ειναι αντικατάστατης του Μαου.Αλλα μεγαλη εντύπωση μου κανει η αποστασιοποίηση των Σαββιδεων...... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

prax έγραψε:Μήπως το να βγάλει η ΠΑΕ επίσημη ανακοίνωση για το τέλος, συσχετίζεται με το ότι είμαστε κοντά στην υπογραφή με αμυντικό χάφ;

Κάπου διάβασα, δεν είμαι σίγουρος αν το διάβασα σε έγκυρο σάιτ ή σε καμία σφινόπουτσα, ότι ο ρεμπε πρώτα κλείνει παίχτη κ μετά το βγάζει
Μακάρι να είναι έτσι.

Αυτό που ξέρουμε με σιγουριά είναι ότι προφανώς σήμερα ήρθε το οριστικό όχι του Μαουρισιο.
prax

Δημοσίευση από prax »

Ας πούμε ότι η άποψη μου μπανε είναι η αισιόδοξη άποψη και ότι η δίκη σου μάλλον είναι η ρεαλιστική..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μήπως θα έχουμε την ίδια κατάληξη και με τον αρχηγό; Προσωπικά δεν το νομίζω, γιατί πού θα βρει ο αρχηγός στην ηλικία αυτή καλύτερο συμβόλαιο; Μόνο στην αραπιά, αλλά δεν νομίζω να θέλει να πάει εκεί. Ούτε όμως τον βλέπω διατεθειμένο να αφήσει την ενεργό δράση. Επομένως;
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Η forza το Σάββατο έλεγε πως δεν κάναμε ποτέ πρόταση ανανέωσης στον Μάου.
Το πιθανότερο είναι να έκλεισε κάποιος άλλος και ο λόγος που η ΠΑΕ τόσες μέρες δεν έβγαζε ανακοίνωση ίσως είναι ότι θεωρούσαν τον Μάου σαν stand by.

Θα φανεί τις επόμενες μέρες..
AntreasG4

Δημοσίευση από AntreasG4 »

Καποια στιγμη μην ξεχναμε θα επιστρεψουν αουγκουστο και μισιτς και θα εχουμε 5 χαφ, υπερπληρεις δηλ
mbison

Δημοσίευση από mbison »

θα μπορουσαν να μην το κανουν γνωστο για να θολωνουν τα νερα στις διαπραγματευσεις αλλων χαφ.
Ή κλεισαμε αλλον, ή παμε να προλαβουμε στην ανακοινωση αλλη ελληνικη ομαδα. Αν κ αμφιβάλλω ο γαυρος να δωσει λεφτα σε 31-32χρονο ξεζουμισμενο.
Θα θελα να φυγει κ ο Καγκουρας.
Αντρεα, μακαρι για Μισιτς
mbison

Δημοσίευση από mbison »

boogeyman77 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/marc-stendera/profil/spieler/160943 Ενδιαφέρουσα value for money περίπτωση. Ίσως ενδιαφερθούμε ελέω Rebbe.Προσωπική πεποίθηση εκφράζω και όχι κάποια πληροφορία.
Φατσα νταή, θέση κέντρο κ μόλις είδα το ύψος του 1,73 ξενέρωσα. Μηπως καλυτερα Τζόλης
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”