Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
laska4

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από laska4 »

Όταν λες μακάρι να είχα 11 μισιτς (μπορείς να έχεις δίκιο) υποτιμάς τους υπόλοιπους παίχτες σου ύστερα πως να παίξουν για σένα ...Μέγα λάθος δήλωση..δεν ξέρω τι μας περιμένει
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

laska4 έγραψε:Όταν λες μακάρι να είχα 11 μισιτς (μπορείς να έχεις δίκιο) υποτιμάς τους υπόλοιπους παίχτες σου ύστερα πως να παίξουν για σένα ...Μέγα λάθος δήλωση..δεν ξέρω τι μας περιμένει
Από πότε οι παίκτες παίζουν για τον προπονητή;
Αυτά ήταν όταν η ομάδα δεν είχε λεφτά κι έλεγε ο βοσκός πάμε παλικάρια.
Όποιος δεν θέλει να φύγει αν έχει @@

Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο Μισιτς που στην αρχη ηταν εκτος πλανων και βρεθηκε στην εντεκαδα μετα απο 2 τραυματισμους και ενω τον προοριζαν για εξω δεξια...
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Αν δεν κερδίσουμε Τετάρτη ( θαύμα θα είναι , 2 ματς μας πήρε τα σκαλπ ο δωνης , με ένα απλό πρεσσινκ ψηλά) , φεύγει
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Και πριν λίγο καιρό είπε οτι ο Καντουρί είναι ο καλύτερος παίχτης που έχει προπονήσει και το ίδιο έκανε και με τον Μπισε σε δηλώσεις του, παρόλο που όλοι λέγαμε οτι ο Μπίσε πρέπει να κάτσει πάγκο.
Άβαταρ μέλους
ToMousiTouCrespo

Δημοσίευση από ToMousiTouCrespo »

Είσαι απειροελάχιστος ΦΥΓΕ ΧΘΕΣ.
icue

Δημοσίευση από icue »

Εγω να πω χωρις πολλες λεπτομερειες οτι οι παικτες δεν ενθουσιαστηκαν με τις δηλωσεις του.
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Είμαστε η προσωποποίηση της ατυχίας ...στημένη ομάδα ρολόι τραυματίζονται τα μεγαλύτερα σου συμβόλαια μαουριτσιο Βιεϊρίνια κ περισσότερο βερνμπλουμ
Σου φεύγει ο προπονητής πέφτεις πάλι με Άγιαξ
Κ κάπως έτσι για άλλη μια φορά στην ιστορία αυτοκτονίες με άγνωστες προεκτάσεις
Το φετινό κανονικά ήταν δικό μας αλλά βρέθηκε ο τρόπος
Εμάς τα κοκόρια πεθαίνουν κ του άλλου γεννάνε
Ήρθε κ η τελείως λάθος επιλογή προπονητή παικτών κ τελείωσε το έργο πριν καν αρχίσει
Δε γίνεται να πάρεις πρωτάθλημα κ σε 4 αγώνες με ρουλη παο ν έχεις 2 βαθμούς από τους 12
Φερειρα λίγος κ αυτό δεν πρόκειται ν αλλάξει
Όταν ακούω το επιχείρημα κ για το λουτσεσκου τα ίδια λέγαμε
σκέφτομαι Ότι επειδή κέρδισες ένα λαχείο δε σημαίνει ότι όλα θα κερδίζουν
δε με ψήνει ούτε η φάτσα του
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

icue έγραψε:Εγω να πω χωρις πολλες λεπτομερειες οτι οι παικτες δεν ενθουσιαστηκαν με τις δηλωσεις του.

και γιατι να μην πεις λεπτομερειες?μυστικα στο ειπαν?
Άβαταρ μέλους
Piero

Δημοσίευση από Piero »

Νομίζω ότι κάηκε τελείως ο κύριος. Είμαι πάντα υπέρ των προπονητών να μένουν αλλά δεν βλέπω να αλλάζει κάτι. Το χειρότερο είναι ότι δεν παραδέχεται καν τα λάθη του. Μόνο για τον ανάδρομο Ερμή δεν μας έχει πει ακόμα. Όταν κάνεις καθυστέρηση με τον Βόλο εντός στο 80. Τρως σωστή γιουχα και σπαζεσαι τι να σε κάνω μάτια μου;
Εδώ δεν είναι Μπράγκα να είμαστε ευχαριστημένοι με την 4 θέση. Να λέμε πάμε για να χάσουμε με μικρό σκορ. Άλλαξε η φύγε.
1) Razvan Lucescu
2) Pablo Garcia
3) Damir Canadi
;;;

Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Οσες ατυχιες κι αν μας ετυχαν, υπαρχουν συγκεκριμενα πραγματα που αποτελουν συνειδητοτατες επιλογες μας και οχι αποτελεσμα ατυχιας.
1. Ηξερες απο περσι Μαρτιο οτι θα σου φυγουν 2 χαφ σου και οτι εκει πονας. Τι εκανες? Αφησες να αιωρειται η αισθηση οτι στις μεταγραφες του καλοκαιριου θα γαμησουμε και θα δειρουμε, και τελικα μας εφερες εναν βραζιλιανο πελατη του μανατζερ του ζαμπα δινοντας 3 μυρια επειδη σε παραμυθιασε οτι ειναι παιχταρα, και εναν παλαιστη/ποδοσφαιριστη, που δεν στριβει με 3μιση μυρια.
2. Δεν πηρες 2ο αριστερο μπακ.
Εδωσες 1.200.000 στην ξανθη για 2 παιχτες φαντασματα.
3. Εφερες τον μετριο ζιφκοβιτς αντι να φερεις εναν καλυτερο τερματα απο τον Πασχαλακη.
4. Εδωσες 1μιση μυριο για να φερεις πισω τον Στοχ μονο και μονο για την καυλα σου.
Πεταξες εν ολιγοις σε εναν τρυπιο κουβα τα περισσοτερα φραγκα π εχεις δωσει ποτε σε μεταγραφικη περιοδο για να κανεις ενα ροστερ π σε ενα χρονο θα θελει πληρη αναδομηση και δεν θα σου φερει πισω σε πωλησεις ουτε τα μισα απο οσα εδωσες.
Αυτο δεν λεγεται ατυχια. ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ λεγεται.
Στελεχιακη ενδεια λεγαται
Αμπαλοσυνη λεγεται.
Παιζω football manager στην πλατη του ΠΑΟΚ λεγεται.
Δεν εχω την ικανοτητα να εξαργυρωσω το νταμπλ και να χτισω πανω του λεγεται.
Συγκεντρωτισμος χωρις λογικη λεγεται.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Pablo ή lazlo...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

να φυγει
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Μεγάλη η επένδυση στο πρόσωπό του για να πάει στα σκουπίδια. Αυτόν που εισηγήθηκε το σπάσιμο του συμβολαίου του και δόθηκε, άνευ λόγου, τόσο χρήμα πρέπει να τον κάνουμε εικόνισμα
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Gospi έγραψε:Οσες ατυχιες κι αν μας ετυχαν, υπαρχουν συγκεκριμενα πραγματα που αποτελουν συνειδητοτατες επιλογες μας και οχι αποτελεσμα ατυχιας.
1. Ηξερες απο περσι Μαρτιο οτι θα σου φυγουν 2 χαφ σου και οτι εκει πονας. Τι εκανες? Αφησες να αιωρειται η αισθηση οτι στις μεταγραφες του καλοκαιριου θα γαμησουμε και θα δειρουμε, και τελικα μας εφερες εναν βραζιλιανο πελατη του μανατζερ του ζαμπα δινοντας 3 μυρια επειδη σε παραμυθιασε οτι ειναι παιχταρα, και εναν παλαιστη/ποδοσφαιριστη, που δεν στριβει με 3μιση μυρια.
2. Δεν πηρες 2ο αριστερο μπακ.
Εδωσες 1.200.000 στην ξανθη για 2 παιχτες φαντασματα.
3. Εφερες τον μετριο ζιφκοβιτς αντι να φερεις εναν καλυτερο τερματα απο τον Πασχαλακη.
4. Εδωσες 1μιση μυριο για να φερεις πισω τον Στοχ μονο και μονο για την καυλα σου.
Πεταξες εν ολιγοις σε εναν τρυπιο κουβα τα περισσοτερα φραγκα π εχεις δωσει ποτε σε μεταγραφικη περιοδο για να κανεις ενα ροστερ π σε ενα χρονο θα θελει πληρη αναδομηση και δεν θα σου φερει πισω σε πωλησεις ουτε τα μισα απο οσα εδωσες.
Αυτο δεν λεγεται ατυχια. ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ λεγεται.
Στελεχιακη ενδεια λεγαται
Αμπαλοσυνη λεγεται.
Παιζω football manager στην πλατη του ΠΑΟΚ λεγεται.
Δεν εχω την ικανοτητα να εξαργυρωσω το νταμπλ και να χτισω πανω του λεγεται.
Συγκεντρωτισμος χωρις λογικη λεγεται.

Δε διαφωνώ με τη παρατήρηση ότι μεγάλο τροχοπέδη στο σχεδιασμό ήταν η ξαφνική αποχώρηση του αρχιτέκτονα κ οι σοβαροί τραυματισμοί τριών σημαντικότατων παικτών που καίνε κ ένα πολύ μεγάλο μπατζετ ...
Για το εσιτι θυμαμαι πως μου τη κάρφωνε όταν έβλεπε πανηγύρια που τον πήραμε μόνο κ μόνο επειδή είναι ντουλάπα λες και θα παίξουμε κατς
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”