Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Δεν θα δήλωνε ο Γιώργης ότι παίρνει την ευθύνη,ο παίκτης ξαναείπα θέλει να τον παρακαλάνε και βάζει τα θέλω της γυναίκας του σαν πρόσχημα ... Ψάχνει το τελευταίο συμβόλαιο του δεν τον κόβω να έχει πολύ όρεξη για μπαλα ,εγώ τον κόβω να την σταματάει κι όλας. Για μένα η ομάδα μπορεί να προχωρήσει και έτσι ,αν μάλιστα φέρει ένα Μπακ καλό από αριστερά έχεις και τον Αντρέ για εξτρέμ.Οσο για οκταρι να παίξει δίπλα στον Μαουρίτσιο θα ήθελα ένα πιο γρήγορο του Σακχοφ ,τέτοιο στυλ παίκτη να δίνει την μπάλα με την μια να έχει καλό σουτ από εξω και να είναι σκυλί στην άμυνα.Vet_eranos έγραψε:Από τη στιγμή που οι αρδ δεν έχουν ιδέα που παν τα 4, πως είμεθα βέβαιοι ότι το στόρι είναι αυτό??
Κι εγώ λέω ότι έδωσαν χέρια Κ ζήτησε αν ζήτησε 4 μέρες για μετεγκατάσταση καθότι ήτο διακοπές Ο ανθρωπας..
Ο Ισραηλινός αν δεν έπιανε θέση ξένου πιστεύω ότι θα ήταν εδώ από καιρό
- PaokPatraG4
- PaokPatraG4
panpangr77 έγραψε:Δεν θα δήλωνε ο Γιώργης ότι παίρνει την ευθύνη,ο παίκτης ξαναείπα θέλει να τον παρακαλάνε και βάζει τα θέλω της γυναίκας του σαν πρόσχημα ... Ψάχνει το τελευταίο συμβόλαιο του δεν τον κόβω να έχει πολύ όρεξη για μπαλα ,εγώ τον κόβω να την σταματάει κι όλας. Για μένα η ομάδα μπορεί να προχωρήσει και έτσι ,αν μάλιστα φέρει ένα Μπακ καλό από αριστερά έχεις και τον Αντρέ για εξτρέμ.Οσο για οκταρι να παίξει δίπλα στον Μαουρίτσιο θα ήθελα ένα πιο γρήγορο του Σακχοφ ,τέτοιο στυλ παίκτη να δίνει την μπάλα με την μια να έχει καλό σουτ από εξω και να είναι σκυλί στην άμυνα.Vet_eranos έγραψε:Από τη στιγμή που οι αρδ δεν έχουν ιδέα που παν τα 4, πως είμεθα βέβαιοι ότι το στόρι είναι αυτό??
Κι εγώ λέω ότι έδωσαν χέρια Κ ζήτησε αν ζήτησε 4 μέρες για μετεγκατάσταση καθότι ήτο διακοπές Ο ανθρωπας..
Σαν να βλέπω τον Καμπορε μπροστά μου!!!!!
- sourmenetes
- Moderator
Αυτο ποιος το λεει;;Tupac έγραψε:Πάντως πραγματικά ειναι σαν να παίζει Μανατζερ ο Σαββίδης, οταν λέει ότι ολοι μερα ειναι στο κινητό και βλέπει το tranfermarkt και προσπαθεί να βρει παίκτες. Είδη λέει εχει 2-3 ονόματα για αντι Βερνμπλουμ.
- sourmenetes
- Moderator
Εσυ αγορι μου τα παιρνεις και με τον αερα...Petros1988 έγραψε:Για μένα σήμερα πρέπει να ναι Θεσσαλονίκη ο αντικατάστασης τους! Και μη μου πουν ότι δεν έχει γίνει μελέτη για αντιβερνμπλουμ γιατί θα τα πάρω!
Χαλαρωσε λιγακι..στο ειπα και τις αλλες.
- PaokPatraG4
Ο ίδιος σε σχόλια στο Ινσταγκραμ!!!!!sourmenetes έγραψε:Αυτο ποιος το λεει;;Tupac έγραψε:Πάντως πραγματικά ειναι σαν να παίζει Μανατζερ ο Σαββίδης, οταν λέει ότι ολοι μερα ειναι στο κινητό και βλέπει το tranfermarkt και προσπαθεί να βρει παίκτες. Είδη λέει εχει 2-3 ονόματα για αντι Βερνμπλουμ.
Αυτός που πάει να πάρει ο γαύρος από την Κορούνια μια χαρά είναι για αυτή τη δουλειά και με ιταλικό διαβατήριο. Κανά μπάσιμο δεν μπορούμε να κάνουμε εκμεταλλευόμενοι τη σχέση με την ομάδα λόγω Λούκας;panpangr77 έγραψε:Δεν θα δήλωνε ο Γιώργης ότι παίρνει την ευθύνη,ο παίκτης ξαναείπα θέλει να τον παρακαλάνε και βάζει τα θέλω της γυναίκας του σαν πρόσχημα ... Ψάχνει το τελευταίο συμβόλαιο του δεν τον κόβω να έχει πολύ όρεξη για μπαλα ,εγώ τον κόβω να την σταματάει κι όλας. Για μένα η ομάδα μπορεί να προχωρήσει και έτσι ,αν μάλιστα φέρει ένα Μπακ καλό από αριστερά έχεις και τον Αντρέ για εξτρέμ.Οσο για οκταρι να παίξει δίπλα στον Μαουρίτσιο θα ήθελα ένα πιο γρήγορο του Σακχοφ ,τέτοιο στυλ παίκτη να δίνει την μπάλα με την μια να έχει καλό σουτ από εξω και να είναι σκυλί στην άμυνα.Vet_eranos έγραψε:Από τη στιγμή που οι αρδ δεν έχουν ιδέα που παν τα 4, πως είμεθα βέβαιοι ότι το στόρι είναι αυτό??
Ξέρω, δεν μπαίνουμε σε πλειστηριασμούς. Αν ο γαύρος όμως τον θέλει δανεικό όπως γράφεται, λίγο κασέρι και τα πράγματα αλλάζουν.
PaokPatraG4 έγραψε:Μόνο εάν φύγει ο Μαουρισιο che4.....che4 έγραψε:μπιμπρας νατχο
εγώ θέλω να ξαναδώ τον καλυτερο παίχτη της εποχής σαββιδη στα ασπρόμαυρα
- Lacedaemonian
Πιο γρηγορο κ ποιοτικο Σακχοφ????Εφτασεεεεεεεεεεpanpangr77 έγραψε:Δεν θα δήλωνε ο Γιώργης ότι παίρνει την ευθύνη,ο παίκτης ξαναείπα θέλει να τον παρακαλάνε και βάζει τα θέλω της γυναίκας του σαν πρόσχημα ... Ψάχνει το τελευταίο συμβόλαιο του δεν τον κόβω να έχει πολύ όρεξη για μπαλα ,εγώ τον κόβω να την σταματάει κι όλας. Για μένα η ομάδα μπορεί να προχωρήσει και έτσι ,αν μάλιστα φέρει ένα Μπακ καλό από αριστερά έχεις και τον Αντρέ για εξτρέμ.Οσο για οκταρι να παίξει δίπλα στον Μαουρίτσιο θα ήθελα ένα πιο γρήγορο του Σακχοφ ,τέτοιο στυλ παίκτη να δίνει την μπάλα με την μια να έχει καλό σουτ από εξω και να είναι σκυλί στην άμυνα.Vet_eranos έγραψε:Από τη στιγμή που οι αρδ δεν έχουν ιδέα που παν τα 4, πως είμεθα βέβαιοι ότι το στόρι είναι αυτό??
Claudio Marchisio απ τη Juve.Δεν τον υπολογιζουν,ειναι ετοιμος να φυγει,8αρο6αρι απ τα λιγα.
Γουσταρει ασπρομαυρα και θα βγαλει τρελλα στην Τουμπα ενω εμεις θα βγαλουμε απιστευτα γουστα
Αν του σκασεις αυτα που εδινες στον ξανθο παντοφλακια ερχεται.
[youtube]X8ss-WBDnxA[/youtube]
Έχοντας διαβάσει πλέον τη "συνέντευξη" του Βερνμπλουμ μπορώ να πω ότι κακώς είχα ενθουσιαστεί τόσο.
Δε ξέρω τι σκατα κουβαλάει μέσα του αλλά προσωπικά βλέπω έναν μάλλον εγωιστή και λίγο κακό άνθρωπο. Ίσως να είχε προβληματικά παιδικά χρόνια δε ξέρω.
Όλη η ψυχρότητα των βορειοευρωπαιων μαζί με κακομαθημένο χαρακτήρα σε ένα κείμενο.
Βαρέθηκα στο ένα, πήγα για τα λεφτά στο άλλο. Μια τάση να κάνει ότι είναι καλύτερο για την τσέπη του, ούτε καν ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο δε βγάζει.
Νταξ συνέντευξη είναι προφανώς δεν λέει τα πάντα μέσα ούτε είναι τόσο λεπτομερής. Αλλά σε συνδυασμό με την ΥΠΕΡ πρόωρη απόσυρση από την εθνική και τις 3 μήνες διακοπές του φέτος, μας δίνει μια συνολική εικόνα.
Πραγματικά συμφωνώ με τον φίλο που λέει ότι αυτός ίσως και να σταματήσει τη μπάλα έτσι όπως πάει.
Κρίμα αλλιώς το περιμενα
Δε ξέρω τι σκατα κουβαλάει μέσα του αλλά προσωπικά βλέπω έναν μάλλον εγωιστή και λίγο κακό άνθρωπο. Ίσως να είχε προβληματικά παιδικά χρόνια δε ξέρω.
Όλη η ψυχρότητα των βορειοευρωπαιων μαζί με κακομαθημένο χαρακτήρα σε ένα κείμενο.
Βαρέθηκα στο ένα, πήγα για τα λεφτά στο άλλο. Μια τάση να κάνει ότι είναι καλύτερο για την τσέπη του, ούτε καν ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο δε βγάζει.
Νταξ συνέντευξη είναι προφανώς δεν λέει τα πάντα μέσα ούτε είναι τόσο λεπτομερής. Αλλά σε συνδυασμό με την ΥΠΕΡ πρόωρη απόσυρση από την εθνική και τις 3 μήνες διακοπές του φέτος, μας δίνει μια συνολική εικόνα.
Πραγματικά συμφωνώ με τον φίλο που λέει ότι αυτός ίσως και να σταματήσει τη μπάλα έτσι όπως πάει.
Κρίμα αλλιώς το περιμενα
- Petros1988
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι Σήμερα θα βγει παπάς για τη θέση του μέσου από τα αρδ.
Λούκας Πέρεζ;che4 έγραψε:PaokPatraG4 έγραψε:Μόνο εάν φύγει ο Μαουρισιο che4.....che4 έγραψε:μπιμπρας νατχο
εγώ θέλω να ξαναδώ τον καλυτερο παίχτη της εποχής σαββιδη στα ασπρόμαυρα