Răzvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Răzvan Lucescu

Δημοσίευση από goran 64 »

Αυτός όμως τι να τον λέει άραγε, κάθε φορά που γυρνάει πίσω δίχως νίκη ή με μπουλκουμέ και τον πιστεύει τόσο?
Εικόνα :? :roll:
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

πιστευω του λεει κατι τετοιο, αν με κρατησεις ο μπαμπας μου θα σου φερει και αλλους παιχταραδες σαν τον Μαουριτσιο, τωρα δεν εχουμε ολους τους παιχταραδες για να παιξει η ομαδα αυτο που θελω :D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

goran 64 έγραψε: Εικόνα
Μου φυγε ο καφές από τη μύτη
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Ale έγραψε:Εύχεσθε, πάτερ.
Στον αγώνα.
Εσείς;
Eγω στα βουνα για αγριογουρουνα

:idea: :idea: :idea:
θα παρω τον Ραζβαν μαζι μου στο βουνο
τωρα που εχει διακοπη
Μπορει να κολλησει το μικροβιο και να θελει να κυνηγαει
Τεταρτη και Σαββατοκυριακο που επιτρεπεται το γουρουνι
θα ειναι απο το πρωι στο βουνο,οποτε δεν θα μπορει να κοουτσαρει :lol: την ομαδα

Ρε λετε να τον παρω μαζι μου?
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Καλα ρε παιδια αυτος δεν τους εδιωξε ολους αυτους που γραφει?? :roll:
Αλλοι ειχαν την παε τοτε??
Ημαρτον κυριε :lol:
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

τρικυμία εν κρανίω :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

goran οι επιθεσεις και οι ειρωνιες σε καθε φραση-σκεψη-προταση του Υιου Σαββιδη μεσα απο ενα φορουμ δε νομιζω οτι βαηθανε σε κατι τον ΠΑΟΚ,ισα ισα δημιουργουν κλιμα εναντιον του.
Θεωρω οτι το εξαντλησες το θεμα,οτι ειχες να πεις για τον μικρο το ειπες,εδω και λιγες μερες εχεις αρχισει να κουραζεις,τουλαχιστον εμενα.
Δε λεω οτι εχεις αδικο,απλα οτι εξαντληθηκε το θεμα.
Επειδη ξερω οτι δεν αφηνεις τιποτα να πεσει κατω,θελω αυτη τη φορα να το αφησεις και να μην μου απαντησεις
Απλα εγραψα τη γνωμη μου,θα φανει απο τη συνεχεια σου εδω μεσα κατα ποσο την ελαβες υποψιν σου.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

<sentoni_alert>

Μια μ' έρχεται να βάλω τα γέλια, μια τα κλάματα. Την μια είμαι οργισμένος, την άλλη προσπαθώ να το πάρω στην πλάκα μήπως και περισώσω όσα εγκεφαλικά κύτταρα απομένουν...

Σήμερα (για την ώρα) είμαι σε σοβαρό mood, οπότε ας ξεχωρίσω κάποια πράγματα:

1. Διοίκηση (δηλαδή Ιδιοκτησία)
Καλοκαιρινό φιάσκο, γελοιότητες και ανυπαρξία. Τραγικές επιλογές στο θέμα προπονητή, τραγική αντιμετώπιση στο θέμα ΤΔ, τραγική επικοινωνία μέσω βλακωδών ποσταρισμάτων στα social media. Αφ' ενός έχει όλη την ευθύνη της επιλογής των προπονητών που οδηγούν το καράβι στις ξέρες. Αφ' ετέρου έδωσε για μια ακόμα φορά ένα σκασμό λεφτά για να "σχηματοποιήσει" (sic) το καλύτερο ρόστερ των τελευταίων 40 χρόνων.

Είμαστε δυστυχώς και ατυχώς υποχρεωμένοι να περιμένουμε να μάθει. Να μάθει ο Γιωργάκης που ουσιαστικά έχει αναλάβει χρέη ΤΔ, αντιπροέδρου παρά τω προέδρω, γενικού υπευθύνου γραφείου τύπου, γενικού υπευθύνου αγωνιστικού, διαπραγματευτή με μάνατζερ και συντάκτη χαρτακίων... Στην τελική μπορεί τα δικά μας μυαλά όχι απλώς να πονάνε αλλά να καίγονται πλέον, όμως η οικογένειά του είναι αυτή που χώνει ένα κάρο λεφτά χωρίς αντίκρυσμα. Είναι επομένως υποχρεωμένος να μάθει.

Όμως πέραν αυτού, μήπως επειδή δεν έχουμε διοίκηση θα πρέπει να καθήσουμε απαθείς να παρακολουθούμε το πρωτάθλημα να κάνει φτερά και να καταλήγει στο απίθανο ποδοσφαιρικό project της κούλας με τον αποτυχιμένεθ στον πάγκο, στη γνωστή ΕΟ με τις μεταγραφές ξεπλύματος και τον σιρτάκη στον πάγκο ή σε τρίτο όνομα-έκπληξη; Τη στιγμή που είμαστε η πιο υγιής οικονομικά και η ανώτερη ποδοσφαιρικά (σε παίκτες) ομάδα; Και επιπλέον με αλλαγμένη προς το πολύ καλύτερο διαιτησία; Θέλουμε να χάσουμε ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΧΡΟΝΟ για να έχουμε τον επόμενο ανταγωνίστρια την κούλα με τα λεφτά του τσουλου; Τον gay που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι χειρότερος από φέτος (και που παίζει να βελτιωθεί και από Γενάρη); Τον βάζελο με ενδεχομένως λιγότερα προβλήματα από κει που βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης; Μήπως ομάδες με τραγικές διοικήσεις και επιλογές του πέους δεν παίρνουν/δεν έχουν πάρει πρωταθλήματα;

Λοιπόν, όποιος θέλει μπορεί να κάτσει να αναδείξει τα εσωτερικά προβλήματα του ΠΑΟΚ, ή μπορεί να κάτσει να παίζει με τις τάπες των βαρελιών μέχρι να ωριμάσουν οι συνθήκες για πρωτάθλημα. Εγώ θεωρώ ότι φέτος είναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. Εγώ το θέλω ΕΔΩ & ΤΩΡΑ επειδή για πρώτη φορά εδώ και 32 χρόνια έχουμε τόσο ευνοϊκές συνθήκες. Και ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΤΑΡΕΣ σε όποιον π@@στη μου το στερήσει.

2. Παίκτες

Ευθύνες έχουν και μάλιστα μεγάλες. Όμως έχουν και ελαφρυντικά. Αδυνατώ να κρίνω σοβαρά την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών όταν έχουν έναν απίθανο στον πάγκο. Ωστόσο, ακόμα και μ' αυτόν τον απίθανο, κρούσματα απειθαρχίας πρέπει να παταχθούν. Και γι' αυτό είναι υπεύθυνη η διοίκηση αλλά και ο Γενικός Αρχηγός που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να προλαβαίνει τέτοιες καταστάσεις. Ο πολύ συμπαθής και καλός χαρακτήρας Παντελής Κωνσταντινίδης, δυστυχώς δεν κάνει γι' αυτό το πόστο. Χρειάζεται κάποιος που να συνδυάζει προσωπικότητα, πυγμή, να γνωρίζει πώς να φερθεί στους ποδοσφαιριστές και να γνωρίζει το περιβάλλον του ΠΑΟΚ.

3. Προπονητής

Πρώτα απ' όλα, ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΝ ΧΘΕΣ. Ακόμα και με τον Παράσχο.
Πιο αναλυτικά. Ο προπονητής πρέπει να συνδυάζει κατ' ελάχιστον τα παρακάτω στοιχεία:

α) Να ξέρει τουλάχιστον τα βασικά του ποδοσφαίρου. Όσο περισσότερα ξέρει, τόσο καλύτερος είναι. Αν ξέρει μόνο τα "you go there malaka", πώς να στήνει λεωφορείο, η ανώτερη ποδοσφαιρική του καινοτομία είναι το overlap και συζητιέται για τον ή βρίσκεται στον ΠΑΟΚ, κάτι έχει γίνει πολύ λάθος...

β) Να μπορεί να διαβάζει το παιχνίδι και να προσαρμόζει την ομάδα σ' αυτό αλλάζοντας το σύστημα ή κάνοντας τις κατάλληλες και στο σωστό χρόνο αλλαγές σε παίκτες.

γ) Να έχει ή/και να μπορεί να επιλέξει καλούς συνεργάτες στο τιμ του.

δ) Σε συνάρτηση με το προηγούμενο, να υπάρχει σωστή εκγύμναση της ομάδας.

ε) Να μπορεί να διαχειρίζεται σωστά το ρόστερ. Και αγωνιστικά και ψυχολογικά.

στ) Να μπορεί να διαχειρίζεται σωστά το εξωαγωνιστικό περιβάλλον της ομάδας. Από τη διοίκηση μέχρι τους αρδ και τους φιλάθλους. Χωρίς να είναι γλύφτης, ζήτουλας, δημοσιοσχετίστας ή καραγκιόζης.

Ε λοιπόν, από ΟΛΟΥΣ τους προπονητές του ΠΑΟΚ επί Ιβάν Σαββίδη (ή αν θέλετε από εποχή ΘΖ και μετά), Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ 6 ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ. ΤΕΛΟΣ.

Θα κλείσω το σεντόνι με την περιβόητη "στήριξη στο θεσμό του προπονητή του ΠΑΟΚ" που φοριέται πολύ εσχάτως, από συνοπαδούς και μη. Όταν κάποιος δεν έχει κάτι να προσφέρει, δεν βλέπω το λόγο για ΚΑΜΙΑ στήριξη. Είτε το καταλαβαίνετε όσοι θέλετε είτε όχι. Προσωπικώς, οι μόνοι προπονητές στους οποίους επιτέθηκα μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, είναι ο τσομπάνης και ο τωρινός. Το γίδι θα έπρεπε να είχε βγάλει τη χρονιά, ο Στέφενς κανείς δεν κατάλαβε γιατί εκδιώχθηκε, ο Τούντορ είχε ποδοσφαιρικές ιδέες αλλά σακάτεψε την ομάδα και δεν μπορούσε να διαχειριστεί την πίεση, ο Ίβιτς τα πήρε στο κρανίο κι έφυγε μόνος του.

Διαβάζω συγκρίσεις του ρουμάνου με τον Σάντος και μου σηκώνεται η τρίχα. Λες και έχουν το ίδιο βιογραφικό ή είχαν το ίδιο ρόστερ, ή οι αντίπαλοι ήταν στην ίδια κατάσταση. Και για μια ακόμα φορά θα απευθύνω το ερώτημα: αν μας έφερναν τον Τεννέ, το Χατζάρα, το Λεμονή, το Δέλλα, τον Αναστόπουλο, τον Ανυπάρκτοβιτς, θα στηρίζατε το θεσμό; Τα @@ κουνιούνται λέω εγώ...

</sentoni_alert>
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Αδερφέ μου obanebane...
Ειρωνεία για τον υιό Σαββίδη (μάλλον τρολάρισμα, σαν τα δικά του) έγραψα μόνο μια φορά, αν δεν κάνω λάθος...
Τις υπόλοιπες γράφω περί γεγονότων κι όσο συνεχίζει εκείνος να γράφει (θεωρώντας ότι βοηθάει κάπως τον Π.Α.Ο.Κ.) εκτιμώ ότι παίρνω δικαίωμα να μην σταματάω κι εγώ να τον κρίνω, όσο κι αν σέβομαι την γνώμη σου...

Το τι και ποιος κάνει καλό ή κακό στον Π.Α.Ο.Κ. βλέπεις, είναι καθαρά υποκειμενικό και ανάλογο του timing του...
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

giliopoulos έγραψε:Καλα ρε παιδια αυτος δεν τους εδιωξε ολους αυτους που γραφει?? :roll:
Αλλοι ειχαν την παε τοτε??
Ημαρτον κυριε :lol:
Και καλα οτι τους φαγαμε εμεις με την πιεση και τη γκρινια μας. Αυτα ειναι επικινδυνα πραγματα που ελεγε και ο Ιβιτς :mrgreen: . Πρεπει να ξηλωθει αμεσα απο το ποστο του. Θα ησυχασουμε κι εμεις κι αυτος.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δεν ειναι και πολλοι αυτοι που στηριζουν Stalker,απλα ειμαστε καποιοι που θεωρουμε οτι το κακο εγινε απο το καλοκαιρι και αποτι φαινεται συνεχιστηκε,ακομα και ο καλυτερος του κοσμου δε μπορει να αλλαξει πολλα πραγματα απο εδω και μεχρι το τελος της χρονιας.
Το υλικο υπαρχει οι συνθηκες επισης,οποτε θεωρω οτι στο τελος θα επικρατησει ο καλυτερος,δηλαδη εμεις.
Η αληθεια ειναι οτι δεν μου εχουν μεινει πολλα επιχειρηματα,απλα εχω πολυ μεγαλη πιστη στο υλικο που διαθετουμε και γιαυτο παραμενω αισιοδοξος.
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

kataramenos5 έγραψε:Μιλαμε ειναι απολαυση το φορουμ.Αν καταφερεις να αποστασιοποιηθεις λιγο απ το γεγονος οτι προκειται για την αγαπημενη σου ομαδα και τα δεις αλλιως μιλαμε περνας απιστευτα.Απ ολα εχει ο μπαξες ιντριγκα ,δολοπλοκιες ,χιουμορ τα παντα ολα.
Εχω λυθει λεμε :lol: .Βοηθηστε να μεινει ψηλα το ποστ του Κατ. Ζουμε ανεπαναληπτες στιγμες στο φορουμ.
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν είναι θεσμός. Είναι απλά ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής πρέπει να έχει χρόνο να δείξει τι μπορεί να κάνει. Εάν διώχναμε όλους όσους δεν μας έκαναν ομαδάρα το πρώτο δίμηνο θα είχαν φύγει όλοι οι προπονητές που θυμάμαι. Ο Σάντος πρώτος. Απλή ποδοσφαιρική λογική το επιτάσσει αυτό. Δεν γίνεται να τους αλλάζουμε σαν τα πουκάμισα.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ας μην μας κάνει ομαδάρα στο πρώτο δίμηνο. Να μας κάνει ομάδα μπορεί;
Γιατί προς το παρόν μας έχει κάνει συνονθύλευμα.
Άβαταρ μέλους
SOSA

Δημοσίευση από SOSA »

Εικόνα βλανταν γυρνα πισω η εστω τηλεφωνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”