9.Aleksandar Prijovic

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Re: 9.Aleksandar Prijovic

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Καλή συνέχεια παικταρά μου, ο Θεός να σε έχει γερό.

Μας χάρισες απίστευτες στιγμές και κατεκτησες 3 τρόπαια, γεγονότα που σε κατατάσσουν στην κορυφή των φορ που πέρασαν από τον ΠΑΟΚ τα τελευταία 30 χρόνια.

Εις το επανιδειν...
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Aς έρχονται συνέχεια τέτοιοι παίχτες, να παίζουν 2-3 χρόνια, να προσφέρουν τα μέγιστα και όταν φεύγουν να φέρνουν τέτοια λεφτά.
Ο ΠΑΟΚ σαν σύλλογος θα πρέπει να μάθει να ζει έτσι, εάν θέλει να αλλάξει επίπεδο πραγματικά.
Με ένα καλό κορμό 8-10 παιχτών από ακαδημίες και γηγενείς και με τέτοιους παιχταράδες που θα πηγαινοέρχονται γεμίζοντας τα ταμεία και πληρώνοντας και τους υπόλοιπους.
Κάθε 1-2 χρόνια και ένα σκαλοπάτι ψηλότερα.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

«...Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι περισσότερο από μια ομάδα και ελπίζω να βοήθησα τον οργανισμό να γίνει μεγαλύτερος και πλουσιότερος με τις εμφανίσεις μου, τη διάθεσή μου και την αφοσίωσή μου. Σας ευχαριστώ ξανά και καλή τύχη!»

Με συγκίνησες ρε παλιόπαιδο, έτσι μου 'ρχεται να ξαναγράψω ποίημα μετά από χρόνια προς τιμήν σου, χαλάλι σου όλη αυτή η αναστάτωση, σε καλύτερο θα μας βγει, καλοφάγωτα!
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Besuch 2 έγραψε:Ευχαριστουμε πολυ κ καλη συνεχεια στα κιτρινόγαυρα. Αμα λαχει σωζεστε και στα χαρτια φετος..μη μασας! :mrgreen: .
Αν οχι, παλι, δεν τρεχει τιποτα ...τα ξερά της β' αραβιας εχουν μπολικη αμμο που προστατευει τις αρθρωσεις.

Το Μαη θυμησου κανε κανα λάικ στα "μπράτε" σου...αν δεν κάτσει παλι, καλυτερα κλεισε τους λογαριασμους σου γιατι ουτε φανταζεσαι....

Τα λεφτα ειν'καλα, κανε λιγο υπομονη-
σουίτα, μπούργκα, κελεμπία και τον ΠΑΟΚ στο γυαλί.
το αυτο +να εχεις την υγεια σου
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αντίο Πρίγιο.

Παιχταράς ήσουν. Μας έδειξες τι σημαίνει φορ.
Μας έφερες τίτλους. Δύο.
Μας έχεις βάλει σε τροχιά πρωταθλήματος ήδη.

Ευχαριστούμε για όλα.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

V-olakiotis έγραψε:O Αλεξανταρ Πριγιοβιτς πριν από λίγο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:

«Μετά από δύο φανταστικά χρόνια, 86 παιχνίδια, 60 νίκες, 55 γκολ και δύο Κύπελλα, έφτασε η ώρα να πω αντίο. Ήρθα τον Ιανουάριο του 2017, όταν χιόνιζε. Εκείνη την εποχή ο ΠΑΟΚ ήταν σε απελπιστική κατάσταση, στην 9η θέση της βαθμολογίας και «πεινώντας» για τρόπαια. Σήμερα που φεύγω, χιονίζει ξανά.

Κατά τη διάρκεια των δύο προηγούμενων καταπληκτικών ετών, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να είναι η κυρίαρχη ομάδα στην Ελλάδα με διαφορά. Οκτώ πόντους μπροστά από τους ανταγωνιστές του στη βαθμολογία και με νέους τίτλους. Συνεπώς, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου, το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο και όλους τους υπαλλήλους του ΠΑΟΚ.

Θέλω να ευχαριστήσω ακόμα περισσότερο από ποτέ τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σε ολόκληρο τον κόσμο, ειδικά εκείνους που με υποστήριξαν από την αρχή έως το τέλος. Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι περισσότερο από μια ομάδα και ελπίζω να βοήθησα τον οργανισμό να γίνει μεγαλύτερος και πλουσιότερος με τις εμφανίσεις μου, τη διάθεσή μου και την αφοσίωσή μου. Σας ευχαριστώ ξανά και καλή τύχη!»

https://www.instagram.com/prijo09/

Καλή τύχη παιχταρά!
Να σημείωθει η έλλειψη αναφοράς του στην οικογένεια Σαββίδη.
PAOK LARISSA

Δημοσίευση από PAOK LARISSA »

Καμια αναφορα στην οικογενεια Σαββιδη ρε Πριγιο; Καποιοι σε καλοταισαν αυτα τα 2 χρονια...
ariskatiforos

Δημοσίευση από ariskatiforos »

Παικταρα πριγιο ..ελπίζω να μην αποδειχτεί η χρονική συγκυρία της αποχώρησης σου καθοριστική ..
Τώρα θα φανεί η αξία των υπολοίπων και του προπονητή
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

Πειράχτηκε επειδη δεν βαλαν τα κλαμματα κι επειδη δεν του δωσανε το λίαρ για να κατεβει να παρουσιαστει ταυτοχρονα με Ροντριγκεζ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Besuch 2 την Πέμ 10 Ιαν 2019, 15:56, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
kos

Δημοσίευση από kos »

V-olakiotis έγραψε:O Αλεξανταρ Πριγιοβιτς πριν από λίγο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram:

«Μετά από δύο φανταστικά χρόνια, 86 παιχνίδια, 60 νίκες, 55 γκολ και δύο Κύπελλα, έφτασε η ώρα να πω αντίο. Ήρθα τον Ιανουάριο του 2017, όταν χιόνιζε. Εκείνη την εποχή ο ΠΑΟΚ ήταν σε απελπιστική κατάσταση, στην 9η θέση της βαθμολογίας και «πεινώντας» για τρόπαια. Σήμερα που φεύγω, χιονίζει ξανά.

Κατά τη διάρκεια των δύο προηγούμενων καταπληκτικών ετών, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να είναι η κυρίαρχη ομάδα στην Ελλάδα με διαφορά. Οκτώ πόντους μπροστά από τους ανταγωνιστές του στη βαθμολογία και με νέους τίτλους. Συνεπώς, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου, το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο και όλους τους υπαλλήλους του ΠΑΟΚ.

Θέλω να ευχαριστήσω ακόμα περισσότερο από ποτέ τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σε ολόκληρο τον κόσμο, ειδικά εκείνους που με υποστήριξαν από την αρχή έως το τέλος. Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι περισσότερο από μια ομάδα και ελπίζω να βοήθησα τον οργανισμό να γίνει μεγαλύτερος και πλουσιότερος με τις εμφανίσεις μου, τη διάθεσή μου και την αφοσίωσή μου. Σας ευχαριστώ ξανά και καλή τύχη!»

Καλή τύχη παιχταρά!
Δεν εχω ξαναδιαβασει αποχαιρετισμο μα αναφορα σε προσωπικες επιδοσεις. 86 παιχνιδια, 60 νικες, 55 γκολ και ενα τεραστιο εγω...
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Πριν τον Πριγιοβιτς θεωρουσαμε φορ για τον ΠΑΟΚ το πτώμα του Κλάους. Ανεβασε τον πήχη πάρα πολύ ψηλά για τον αντικαταταστατη του.
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

ΥΓ Αυτο το "9η θεση" οταν ηρθε, γιατι δεν το θυμαμαι; Πως γινεται σε μια χρονια που τερματισαμε 2οι στο -3 ουσιαστικα απο γαυρο και που αν "λειτουργουσαν" οι καμερες θα το σηκωναμε, να μας περνουσαν 8 ομαδες τελη Γεναρη;;;;;;;;;
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

V-olakiotis έγραψε:Ο Σομογλου στο sdna όμως λέει eorptol ότι ο Πρίγιοβιτς έκρινε ήδη τον τίτλο...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Μακάρι να μπορούσα είναι ετσι

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

gika έγραψε:

Καλή τύχη παιχταρά!
Να σημείωθει η έλλειψη αναφοράς του στην οικογένεια Σαββίδη.
Μπραβο gika.
Το παρατηρησες οπως και γω...

Κατι δειχνει και μαλλον οι σαββιδηδες τα "πηραν" δικαιολογημενα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Besuch 2 έγραψε:ΥΓ Αυτο το "9η θεση" οταν ηρθε, γιατι δεν το θυμαμαι; Πως γινεται σε μια χρονια που τερματισαμε 2οι στο -3 ουσιαστικα απο γαυρο και που αν "λειτουργουσαν" οι καμερες θα το σηκωναμε, να μας περνουσαν 8 ομαδες τελη Γεναρη;;;;;;;;;
Τυπικα 9οι ημασταν,απλα η διαφορα δεν ηταν μεγαλη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”