Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Demir

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017

Δημοσίευση από Demir »

HOOL4IGAN έγραψε:Ναι αλλά μην ξεχνάς ο Γκάρι μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν ένας χαζογκόλης, τσαπατσούλης παίχτης... Άσε τώρα τι γράφουμε... Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα... Λέω ψέμματα;;;

Μάλλον άργησε να προσαρμοστεί και τώρα που προσαρμόστηκε... :roll: :roll: :roll:

Υ.Γ. Ο Λεονάρντο την βάζει την 5η ή έχει κόφτη στην 3η;;; Ρε παιδί μου είναι γρήγορος;;; :roll: :roll: :roll:
Δεν ειναι φλας σαν τον γκαρυ, αλλα γρήγορος φαινεται...
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Μονο σε μενα δεν εκανε τοσο εντυπωση ο Leonardo?Βασικα ειναι Βειρινιοειδες αλλα με οχι τοσο φαντεζι ντριπλα και ισως λιγο πιο αργος
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

[youtube]9sK2SACqgDg[/youtube]

[youtube]Dg6N7sPoDMo[/youtube]

Υ.Γ. Hool, παραμενει τσαπατσουλης σε καποιο βαθμο (δε θα επαιζε εδω αλλωστε), απλα τα εκπληκτικα του στοιχεια (εκρηξη,ταχυτητα,σουτ,τσαγανο + ατομικη ενεργεια που βελτιωνει ολοενα κ περισσοτερο) το υπερκαλυπτουν..
Με τον καιρο κ τις παραστασεις, θα βελτιωσει κι αλλο τις αποφασεις του..
Απλα οπως φαινεται δε θα το ζησουμε απο κοντα :cry:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Μακάρι να βγει αν αποκτηθεί αλλά δεν φαινεται κατι σπουδαίο... και νομιζω οτι το κενό του γκαρυ δεν καλύπτεται με τέτοιας ποιότητας παικτη,.. μακαρι να ειναι παικταρας..
Επιπλέον η μιρλα του ΠΑΟΚτση αυριο θα ειναι ατελείωτη.... ηθελε ´´ονομά´´
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει σαν επιλογή βασικού αριστερού εξτρέμ...Δεν τον βλέπω να είναι πολύ γρήγορος, τα περισσότερα γκολ από φάουλ και φαίνεται πως δεν έχει και πολύ την ασίστ...και όλα αυτά στο πρωτάθλημα της Σερβίας...Καλός, φέρελπις αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ο ΠΑΟΚ να πάει να παίξει στο Γκελζενκίρχεν με αυτόν βασικό στο αριστερό φτερό...Φανταστείτε μόνο το ότι θα επωμιστεί το ρόλο του αντί-Ροντρίγκεζ!! Τον αγοράζεις και τον αφήνεις δανεικό μέχρι το καλοκαίρι...Το καλοκαίρι κάνει προετοιμασία και δείχνει τί αξίζει...Άποψη μου βέβαια...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Τοτε φερε και στοχ...2.5 μυρια οι 2 και εισαι κομπλε (αν ισχυουν αυτα περι μυριου απο παρτιζαν...Αν κ μου φαινεται μικρο το ποσο)

Στειλε ζαιρο δανεικο στ'αδερφια :mrgreen:

Υ.Γ. πιο γρηγορος απο βιερινια φαινεται παντως μαγκες..ειδικα αν τσεκαρετε τα 2 τελευταια βιδεο που εβαλα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Πέμ 05 Ιαν 2017, 03:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

HOOL4IGAN έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
HOOL4IGAN έγραψε:Χτυπάει Λεονάρντο ο ΠΑΟΚ!

Εγώ δεν τον ξέρω πάντως... :oops:
-Λεοναρντο απο δω ο HOOL4IGAN
-ΗΟΟL4IGAN απο δω ο Λεοναρντο.

Problem solved

:lol: :lol: :lol:

Είσαι μεγάλος Α.Λ.Η.Τ.Η.Σ.
χαχαχαχα :opaokara: :opaokara:
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

Παντως απορω γιατι να εχουμε σκαουτινγκ. Αφου μας αρκουν 3 διλεπτα βιντεακια στο youtube , που εχουν τις ιδιες 3-4φασεις για να καταλαβουμε ποσο γρηγορος , συμμετοχικος, ταλαντουχος ειναι ενας παικτης. Απολυσε τους προεδρε και ρωτα εμας.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Πάντως τωρα π βλέπω πιο μεγάλο βίντεο με εκτεταμένα απο Ρωσία Γρηγόρος ειναι κ εχει κ τριπλά και σούταρα...θα φανεί αν ερθει...
https://m.youtube.com/watch?v=Mtcyl99SXLA
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

εγώ λεω οτι οΛεοναρντο είναι λίγο καλύτερος απ'τον Βιεερίνια την εποχή που εφυγε. γιατί αν θυμάστε, είχε κατι μήνες να πιασει υψηλά στάνταρντς
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

ΤΗΕΟS, ελα πες τωρα, αισθανθηκες πολυ σημαντικος μετα απ'αυτο το ποστ-μνημειο ε?
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Εμένα μου φαίνεται ότι τα ΄χει όλα. Και τι δεν είναι γρήγορος ρε παιδιά, αν είναι να τον συγκρίνουμε με τον Μπέιλ ναι αλλά το παιδί τρέχει αρκετά γρήγορα, φοβερή ντρίπλα, πολύ δυνατό σώμα και αρκετά καλό σουτ. ΜΑΚΑΡΙ να έρθει και προφανώς για να καταλήξουμε σε αυτή την επιλογή (γνωρίζοντας και όλοι στη ΠΑΕ την πίεση) σημαίνει ότι και οι σκάουτερς έχουν ανάλογη άποψη!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εντωμεταξυ εχουμε ψιλοθεοποιησει τον γκαρι η ειναι ιδεα μου?
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Εμενα παντως αν οντως ειναι επιλογη ο Λεοναρντο μου μυριζει Αρνενσεν.

Εχει μεινει καμια ξεχασμενη λιστα του στα γραφεια μαλλον.

Τα εχουμε ξαναπει. Ως ΠΑΟΚ αν θελεις να αγορασεις ποδοσφαιριστες σε καλη ηλικα και σε ανοδικη πορεια το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να αγορασεις τους τοπ ποδοσφαιριστες απο πρωταθληματα οπως το Σερβικο, το Βουλγαρικο, το Βοσνιακο (Τσιμιροτ) ή καλους ποδοσφαιριστες απο μικρομεσσαιες ομαδες των καλυτερων πρωταθληματων (Γκαρι). Εκει μπορουμε να αγορασουμε σε ποσα φυσιολογικα, δεν ειναι κακο.

Δηλαδη φερνουμε συνεχως την Πορτο σαν παραδειγμα οτι μπορει να πουλαει αλλα φερνει μετα και παικταραδες.

Αυτοι οι παικταραδες που φερνει η Πορτο τους περισσοτερους δεν τους ξερει ουτε η μανα τους.

Ποιος τον ηξερε τον Τσιμιροτ ή τον Γκαρι που κλαιμε που φευγει τωρα;

Υ.Γ. Πραγματικα σαν να βλεπω βιντεακια του Αντρε ειναι καποιες στιγμες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Πέμ 05 Ιαν 2017, 03:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

@simba

Όπως κατάλαβες και εγώ ένα είδος χαβαλέ κάνω γιατί αν τα πάρω όλα στα σοβαρά θα ΣΚΑΣΩ...

Συμφωνώ σε αυτά που λες και θα μου λείψει αυτή η έκρηξη... Δεν χρειάζεται να κάνει ντρίμπλες με αυτή την έκρηξη - ταχύτητα που έχει... Αν ήταν και τεχνίτης απλά δεν θα συζητούσαμε γι'αυτόν γιατί δεν θα είχε έρθει ποτέ Ελλάδα...

Για εμένα έχει φύγει ήδη δυστυχώς...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος HOOL4IGAN την Πέμ 05 Ιαν 2017, 03:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”