Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Όχι είσαι εκτός μιρλοκλιματοςGiorgosAtha έγραψε:Εγώ που θεωρώ ότι ο Thiam είναι ο επιθετικός που ψάχναμε είμαι καλά?
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρόσεξε μη σκάσει κανένας ΜΟΥΝ από την καραμπόλαagios έγραψε:Εγώ αν δεν πάρουμε φορ θα πληγωθώ...πολύ...
Υπάρχει βέβαια τρόπος να ξεπληγωθώ...
Κουλούρης δανεικός,τριάδα φορ Κλαους,Φακ,Τιαμ
και Στοχ δανεικός με οψιόν αγοράς...
Είναι οι καραμπόλες που έλεγα...
Μυνημα προς την ΠΑΕ ''Προλαβαίνετε..''![]()

-
Αν βγει η ΕΠΟ με ανακοινωση οτι οι μεταγραφές ληγουν στις 00:00 ετοιμαστειτε για μπαμ.
- Αμπελαλε-4-
Συμφωνα με πληροφοριες που εχουν μαζεψει οι αγαπητοι μας ΑΡΔουληδες υπαρχει κολλημα στο θεμα Τιαμ! χααχχααχαχχα ΚΑΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΑΕΣ ΠΑΟΚ μου μυριζει οπως ειπε και ο αλλος! Θα τον χασουμε σαν τον Ματεους ωρε θα λεει ο ΠΟΡΚΥ!

;;;;;;;;;;;;;;Thanix έγραψε:Εμένα παντως κάτι μου λεει οτι δεν κλείνουμε με τιαμ... Όποτε καλο ειναι και εμείς να μην βγάζουμε συμπεράσματα...
Εχει ακομα κάποιες ώρες... Και στις διαπραγματεύσεις εχεις λουμπος οχι τον Καρυπίδη...
Υπομονη όλοι μας!!!
Sent from my mind using boobs power
Στα πέναλτυ;;;;
SM-G935F
ο φιλος του σιμπα λεει οτι θα στοιχισει 2 μυρια ο Αλβαρο στην Ντεπορ. Αρα ηταν θεμα κινητρου γιατι το αποκλειω η Ντεπορ οπως ειναι να του δινει 900. Ετσι για να ξερουμε και ποσο δυσκολο ειναι το να φερεις παικτη εδω
Τελικά δεν έχω καταλάβει ακόμα ποια είναι η θέση του Τιαμ. Είναι αριστερό εξτρεμ ή φορ; Ή και τα δύο; Μπορεί κάποιος που τον έχει δει να με διαφωτίσει;
-
Ομορφα στις εκφρασεις μας για παιχτες του ΠΑΟΚ, ΗΜΑΡΤΟΝ!
pgetsos
pgetsos
Άντε να τελειώνουν οι μεταγραφές να πιάσουμε τους ελεύθερους για καμιά δεκαριά μέρες 

Πολύ καλά τα λες απλά λίγο χαλαρά να μην μπαναριστεις άδικα ενώ έχεις 100% δίκαιοΑμπελαλε-4- έγραψε:Λοιπον αν δεν σταματησετε αμεσως την μιρλα 50 ωρες τσοντας τιμωρια για να ξελαμπικαρετε Καρντασια! Κοφτε το αυτο με τον Κλαους γιατι κανετε σαν τις πρωην του απο εδω πανω (προφανως για αυτο πηρε και την Αθηναια και την εκανε ΠΑΟΚτσου)! Αντε μας τα πρηξατε!![]()
![]()
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάνταρντ μαριανοβ φανηκε κ απο το μανατζερ του κ απο τα 900 κατι περίμενε κ δεν ήθελε
Δε μπορει κανεις να τον κατηγορήσει βεβαια
Δε μπορει κανεις να τον κατηγορήσει βεβαια
- anekfrastos
είτε η φωτο προκάλεσε τη φήμη είτε η φήμη τη φωτοdravinosRa έγραψε:Ο τσιμιροτ χθες ανεβασε στο ινσταγκραμ φωτο με αυτον τον Haris Duljević.
Και οι δυο πρεπει να ειναι στην αποστολη της εθνικης τους.
Λετε να εχει σχεση η φωτο;
και τα 2 σενάρια εξίσου πιθανά
Στα περισσότερα ματσ ταβεχει παίξει σαν εξτρέμ , αλλά μπορεί να παίξει και ως δεύτερος επιθετικόςkoseco έγραψε:Τελικά δεν έχω καταλάβει ακόμα ποια είναι η θέση του Τιαμ. Είναι αριστερό εξτρεμ ή φορ; Ή και τα δύο; Μπορεί κάποιος που τον έχει δει να με διαφωτίσει;
- Αμπελαλε-4-
Ειναι Αριστερο Χαφ/Εξτρεμ που μπορει να παιξει και σαν φορ! Νομιζω εχει παιξει στην δεξια μερια στην Ζουλτε περσι!koseco έγραψε:Τελικά δεν έχω καταλάβει ακόμα ποια είναι η θέση του Τιαμ. Είναι αριστερό εξτρεμ ή φορ; Ή και τα δύο; Μπορεί κάποιος που τον έχει δει να με διαφωτίσει;