Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
- kataramenos5
- PaokPatraG4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Δεν θα ήθελα επιθετικό δανεικό...χρειάζεται επιθετικό και κεντρικό αμυντικό που θα χτισεις πάνω τους με εμπειρία που θα κάνουν την διαφορα....η ομάδα είναι καινούρια και άπειρη και χρειάζεται κάποιους παίχτες με εμπειρία...ελπίζω στον Φρανκ για όλο το εγχείρημα του και αυτό με καθησυχάζει...άντε να δούμε άλλες 5 μέρες και τέλος...
Ας φτιαχτεί κέντρο μπετόν αρμε και ας έρθει του χρόνου μεταγραφή επιθετικού. Αμυντικό δε θέλω δανεικο
Δεν καταλαβαινω το προβλημα καποιων με τους δανεικους.Προβλημα ειναι ο δανεικος που εχει ανεφικτη ρητρα,ο δανεικος με λογικη ρητρα μια χαρα περιπτωση ειναι και μια πρακτικη που χρησιμοποιειται κατα κορον σε ολη την Ευρωπη.
Να δωσω ενα παραδειγμα,παικτης οπως αυτος ο μαυρουκος που γραφουν που ξεκινησε ως ταλεντο αλλα ψιλοβαλτωσε,τον προτιμαει καποιος αγορα με 1 χαρτι η δανεικο με 1,5 μυριο ρητρα; Ναι οκ η ρητρα ειναι συνηθως παντα τσιμπημενη σε σχεση με την απευθειας αγορα.Εγω παντως δεν τον θελω γενικα. 

- PaokPatraG4
Δεν έχω πρόβλημα με τους δανεικους josh....απλά σε αυτές τις 2 θέσεις τουλάχιστον(επιθετικός,κεντρικος αμυντικός) θα ήθελα κάτι σίγουρο για να χτισεις επάνω του...ο μ.ο. ηλικίας έχει μειωθεί εντυπωσιακά κάτι που εμενα προσωπικά μου αρέσει...αλλά κατά την άποψη μου(προφανώς και μπορεί να κάνω λάθος) θα ήταν καλο να έχεις επιθετικό και αμυντικό με κανονική μεταγραφή που θα χτισεις πάνω σε αυτούς...φυσικά και ο Φρανκ ξέρει τι κάνει...οπότε ηδωμεν!!!!joshua έγραψε:Δεν καταλαβαινω το προβλημα καποιων με τους δανεικους.Προβλημα ειναι ο δανεικος που εχει ανεφικτη ρητρα,ο δανεικος με λογικη ρητρα μια χαρα περιπτωση ειναι και μια πρακτικη που χρησιμοποιειται κατα κορον σε ολη την Ευρωπη.
Ακούω από την αρχή της σεζόν να μείνει ελεύθερος ο Περέιρα. Διαβάζω ενδιαφέρον αεκ-παο σήμερα.
Αν ο παίκτης δεν υπολογίζεται να πουληθεί. Έβαλε πέρυσι 10+ γκολ στο πρωτάθλημα, έχει κάποια αξία σαν παίκτης. Όλες οι ομάδες πουλάνε, εμείς αφήνουμε ελεύθερους. Δεν υπάρχει λόγος να ενισχύσεις δωρεάν ανταγωνίστριες ομάδες.
Αν ο παίκτης δεν υπολογίζεται να πουληθεί. Έβαλε πέρυσι 10+ γκολ στο πρωτάθλημα, έχει κάποια αξία σαν παίκτης. Όλες οι ομάδες πουλάνε, εμείς αφήνουμε ελεύθερους. Δεν υπάρχει λόγος να ενισχύσεις δωρεάν ανταγωνίστριες ομάδες.
- thanos-xanthi
για εκει ειναι το επιπεδο του
μπορει να εβαλε ο Φρανκ να γραφουν γι αυτον, σαν μοχλο πιεσης για τη Ρεν
μπορει να εβαλε ο Φρανκ να γραφουν γι αυτον, σαν μοχλο πιεσης για τη Ρεν
- GiorgosAtha
Στο καλό και να μας γράφει... 2 με έχουν ψήσει τρελά. Ο "Βιαστής της Φλάνδρας" και -σαν project- ο Sporar.pilotos έγραψε:Ο Μποατσι πάει Ροντα
O Ola με ψήνει γιατί θεωρώ ότι δένει με τον Κλάους αλλά ως εκεί... δεν θα κλάψω αν δεν έρθει κιόλας.
- PaokPatraG4
Εγω εαν δεν ηταν παραμυθι το ολο θεμα με την γυναικα και καλα του Ρουντνεβς και ηταν ενα μετρο πιεσης προς το Αμβουργο για να τον παρει ελευθερο ο Φρανκ θα προτιμουσα τον Λετονο...Σε καλη ηλικια εχει κανει προετοιμασια μακρια απο σοβαρους τραυματισμους απο οτι θυμαμαι και το στυλ του επιθετικου που παιζει ανετα στο 3-5-2 με Κλαους κατα την αποψη μου....Οχι οτι θα με χαλαγε ο Τοιβονεν φυσικα αλλα γινεται μυλος με την υποθεση του και δεν ξερω εαν ειμαστε/αν και τοσο κοντα σε αυτη την μεταγραφη
- zarathustra79
Επίσης στο δανεισμό είναι και το οικονομικό στη μέση. Αν όντως έχει εξαντληθεί το μπάτζετ και περιθώριο υπάρει μόνο για συμβόλαιο παίκτη και όχι αγορά και εφόσον δεν κυκλοφορεί κανένας ελεύθερος παίκτης της προκοπής, η μόνη λύση είναι ο δανεισμός. Δηλαδή με λίγα λόγια, προτιμάει κανείς να μείνουμε χωρίς απόκτηση σεντερφορ από το να αποκτηθεί κάποιος δανεικός (που πιθανότατα αν ικανοποιήσει να αποκτηθεί κιολας το άλλο καλοκαίρι);
Όσο για όσους λένε οτι τώρα που προκριθήκαμε έχουμε 5Μ επιπλέον που μπορούν να γίνουν τρεις μεταγραφές, δεν είμαι και τόσο σίγουρος οτι θα είναι επιπλέον αυτά τα χρήματα, γιατί θέλω να πιστεύω οτι ο στόχος της πρόκρισης στους ομίλους ήταν ο ελάχιστος και κατά πάσα πιθανότητα τα χρήματα αυτά ήταν προϋπολογισμένα στο φετινό μπάτζετ.
Όσο για όσους λένε οτι τώρα που προκριθήκαμε έχουμε 5Μ επιπλέον που μπορούν να γίνουν τρεις μεταγραφές, δεν είμαι και τόσο σίγουρος οτι θα είναι επιπλέον αυτά τα χρήματα, γιατί θέλω να πιστεύω οτι ο στόχος της πρόκρισης στους ομίλους ήταν ο ελάχιστος και κατά πάσα πιθανότητα τα χρήματα αυτά ήταν προϋπολογισμένα στο φετινό μπάτζετ.
- ace79grpaok
Καλα μέχρι χθες έλεγαν οι Ιταλοί οτι ο ΠΑΟΚ έκανε την καλύτερη πρόταση και σήμερα τον στέλνουν στην ροντα?κλαίει η μανα του πελε με την απολεια του σοκολατενιου παστελωτη των 5 γκολ την χρονια
-
Η Ροντα τον ηθελε τον τελευταιο καιρο και μπηκαμε σφηνα εμεις.
Παντως δεν μπορω να πιστεψω οτι ο Αρνεσεν απο Φινμπογκασον, Ρουντνεβς, Τοιβονεν, Φαν Βολφσβινγκελ θα παει σε Μποακι. Οι αλλοι ολοι ειναι παιχτες που ανηκουν στην ιδια κατηγορια (κανανε παπαδες σε δευτερα πρωταθληματα και δεν πιασανε στα πρωτα), ενω ο Μποακι ειναι ενα τεραστιο στοιχημα.
Παντως δεν μπορω να πιστεψω οτι ο Αρνεσεν απο Φινμπογκασον, Ρουντνεβς, Τοιβονεν, Φαν Βολφσβινγκελ θα παει σε Μποακι. Οι αλλοι ολοι ειναι παιχτες που ανηκουν στην ιδια κατηγορια (κανανε παπαδες σε δευτερα πρωταθληματα και δεν πιασανε στα πρωτα), ενω ο Μποακι ειναι ενα τεραστιο στοιχημα.