Fs06 έγραψε:Ας πάρουν τωρα και τον Lior Rafaelof για εξτρέμ..τον Ιούνιο λήγει το συμβόλαιο του!!θεωρω οτι για εξτρέμ ειναι πολύ καλύτερος του Μπλάνκο.Αποψη μου βέβαια.
Τεραστια ευκαιρία ειναι και ο αμερικανος ο Diskerund ..παικταράς με ατελείωτα τρξιματα!!Οσο και να σας φανεί παράξενο παιδια θα ήθελα παρα πολύ στην ομάδα μας και τον Μαρτινεζ του Παναιτωλικού!!Φοβερος τεχνίτης!Μιλαμε για πολύ μπάλα.
Λένε οτι ζητάνε 700.000.Πιστευω οτι με κανένα 500.000 και κανά δυο ανταλλάγματα π.χ.Σπυροπουλος,Σαββιδης (δανεικός) να πάρει και παιχνίδια ή Κωνσταντινιδης θα γινοτανε η μεταγραφή.
Εγώ βέβαια αν ήμουν ο Βρύζας θα έδινε 300.000 και τον Σπυροπουλο μαζί με τον Σαλπιγγίδη!!!!!!!!Ριζοσπαστικη πρόταση βέβαια αλλα η ομάδα θα κέρδιζε πολλά περισσότερα απο την προσθήκη του Μαρτινεζ απ´ οτι θα έχανε απο την απώλεια των άλλων δυο.
Προχθές στη Βέροια ήταν ο Κωστικος με τον Βλάχο και τον είδανε.Εκανε παπάδες!!!!Μακαρι να παίζει κάτι.
Αν ξέρει κάποιος κάτι για Μαρτινεζ ας μας ενημερώσει.Εγω αυτο που ξέρω ειναι οτι αρέσει πολύ στους υπεύθυνους τον έχουν στα υπόψη και ήταν να κάνουν μια επαφή.Δεν ξέρω κάτι άλλο.Οποιος γνωρίζει ας μας πει.
σε λαθος φορουμ εισαι.
fmgreece.gr να μπεις.
θα πεις δλδ σε δυο 33χρονους διεθνεις σας δινω ανταλλαγμα στον παναιτωλικο..
εγω προτεινω και τον σαβιτσκι.φοβερος παικτης σε πολυ μικρη ηλικια.κριστιανο ροναλντο των φτωχων.θεωρω οτι αν του δειξεις λιγη εμπιστοσυνη παρα το νεαρο της ηλικιας του σε 1,5 χρονο μπορεις να τον πουλησεις με 15 μυρια στην τσελσι.ειναι και σχεδον ληγμενο στο συμβολαιο του και ψαχνεται για το μεγαλο βημα.