Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Περιπτερος έγραψε:Τον ΝΟΜΠΟΑ πάντως ο Αγγελος, έχω την υποψία ότι θα τον λέει "Χρήστο". :opaokara: :lol: :lol: :lol:
Αφου ο Αγγελος δεν θελει ακριβους παικτες για να μπορει να τους βριζει ευκολα,ποσο κανει 9 εκατομυρια? δεν τον θελω :mrgreen:
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Περιπτερος έγραψε:
panpangr77 έγραψε:Αφου κτυπάω Noboa ας πάρουμε και τον κονδορα που μένει ελεύθερος το καλοκαιρι.... Διεθνής Λατίνος...

http://www.transfermarkt.co.uk/carlos-z ... eler/53533
Ακόρεστο πάθος για μεταγραφές ...
Για γουρι ειναι γιατι σε ανυποπτο χρόνο ειχα πει πως ο Noboa ειναι ελευθερος και εχουν ίδιο μανατζερ με τον Νατχο και ειχα ανεβασει το αρθρακι για ενδιαφερον της Ροστοφ....
Άβαταρ μέλους
DarkBishop

Δημοσίευση από DarkBishop »

paokovios1974 έγραψε:
Περιπτερος έγραψε:Τον ΝΟΜΠΟΑ πάντως ο Αγγελος, έχω την υποψία ότι θα τον λέει "Χρήστο". :opaokara: :lol: :lol: :lol:
Αφου ο Αγγελος δεν θελει ακριβους παικτες για να μπορει να τους βριζει ευκολα,ποσο κανει 9 εκατομυρια? δεν τον θελω :mrgreen:
Θα του πουν ότι είναι σε δραχμές ή ρούβλια και όλα οκ
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

@ paokpantou
Αδελφέ δεν το συνεχίζω.
Εχω γράψει πολλά στο φόρουμ για το τι είναι ποδόσφαιρο και πως παίζεται.
Στο ποδόσφαιρο ομάδων όπως ο ΠΑΟΚ που έχει μετρημένα τα κουκιά και δεν είναι η Ρεάλ να παίρνει όποιον παίκτη θέλει, το ποδόσφαιρο που παίζεις εξαρτάται από τους παίκτες που έχεις. Αν έχεις ένα δημιουργικό χαφ (στυλ Βασιλάκου, Κούδα, Φρανζέσκου) τότε θα φτιάξεις την ομάδα για να παίζει και αυτός.
Μην απαξιώνεις τα δικά μας παιδιά. Είναι 19-21 ετών και είναι από τους καλύτερους παίκτες της ηλικίας τους στην Ευρώπη.
Απλά δεν έχουν την αγωνιστική εμπειρία και το ποδοσφαιρικό μυαλό παικτών με πολλές παραστάσεις και ηλικίας 25+ και δύσκολα μπορούν να τραβήξουν τα πράγματα ως το τέλος.
Περίμενε να τους δεις σε 2 - 3 χρόνια, όταν θα βλεπουν τα πράγματα αλλιώς και θα ξέρουν περισσότερα.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

paokovios1974 έγραψε:
Καλό ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Να ανακοινώσει η ΠΑΕ την ώρα άφιξης του παίκτη για να του γίνει μια πειστική υποδοχή στο αεροδρόμιο.
Μετά δεν θα μπορεί να πει ΟΧΙ ...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Περιπτερος έγραψε:Να ανακοινώσει η ΠΑΕ την ώρα άφιξης του παίκτη για να του γίνει μια πειστική υποδοχή στο αεροδρόμιο.
Ποσος καιρος περασε ε?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Fs06 έγραψε:Ας πάρουν τωρα και τον Lior Rafaelof για εξτρέμ..τον Ιούνιο λήγει το συμβόλαιο του!!θεωρω οτι για εξτρέμ ειναι πολύ καλύτερος του Μπλάνκο.Αποψη μου βέβαια.
Τεραστια ευκαιρία ειναι και ο αμερικανος ο Diskerund ..παικταράς με ατελείωτα τρξιματα!!Οσο και να σας φανεί παράξενο παιδια θα ήθελα παρα πολύ στην ομάδα μας και τον Μαρτινεζ του Παναιτωλικού!!Φοβερος τεχνίτης!Μιλαμε για πολύ μπάλα.
Λένε οτι ζητάνε 700.000.Πιστευω οτι με κανένα 500.000 και κανά δυο ανταλλάγματα π.χ.Σπυροπουλος,Σαββιδης (δανεικός) να πάρει και παιχνίδια ή Κωνσταντινιδης θα γινοτανε η μεταγραφή.
Εγώ βέβαια αν ήμουν ο Βρύζας θα έδινε 300.000 και τον Σπυροπουλο μαζί με τον Σαλπιγγίδη!!!!!!!!Ριζοσπαστικη πρόταση βέβαια αλλα η ομάδα θα κέρδιζε πολλά περισσότερα απο την προσθήκη του Μαρτινεζ απ´ οτι θα έχανε απο την απώλεια των άλλων δυο.
Προχθές στη Βέροια ήταν ο Κωστικος με τον Βλάχο και τον είδανε.Εκανε παπάδες!!!!Μακαρι να παίζει κάτι.
Αν ξέρει κάποιος κάτι για Μαρτινεζ ας μας ενημερώσει.Εγω αυτο που ξέρω ειναι οτι αρέσει πολύ στους υπεύθυνους τον έχουν στα υπόψη και ήταν να κάνουν μια επαφή.Δεν ξέρω κάτι άλλο.Οποιος γνωρίζει ας μας πει.
σε λαθος φορουμ εισαι.
fmgreece.gr να μπεις.
θα πεις δλδ σε δυο 33χρονους διεθνεις σας δινω ανταλλαγμα στον παναιτωλικο..
εγω προτεινω και τον σαβιτσκι.φοβερος παικτης σε πολυ μικρη ηλικια.κριστιανο ροναλντο των φτωχων.θεωρω οτι αν του δειξεις λιγη εμπιστοσυνη παρα το νεαρο της ηλικιας του σε 1,5 χρονο μπορεις να τον πουλησεις με 15 μυρια στην τσελσι.ειναι και σχεδον ληγμενο στο συμβολαιο του και ψαχνεται για το μεγαλο βημα.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Πέρασε καιρός και πρέπει να οργανωθεί μία καθώς πρέπει υποδοχή για τον Αρχιμανδρίτη.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Εικόνα

Στιγμιοτυπα απο τα coming soon στις προπονησεις στην Ν. Μεσημβρια :opaokara:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

σαβιτσκιυ κουφαλα κεν ε;; και Χουμαμ Ταρικ λεω εγω. :lol: :lol:

κατα τα αλλα συμφωνω με το φσ06 οτι ο Γιανκης θα ειναι μια εξξηαιρετικη προσθηκη, ειδικα αν συνδιαστει με την ελευση Νομποα.... αντι για ουσερο πχ και δεν νομιζω να θελει και τα τρελα φραγγκα. χρονο και προβολη θελει. ;)
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Και Felipe Seymour αν είναι που στο μάνατζερ τον δείχνει ελεύθερο... :lol:
Άβαταρ μέλους
gamer

Δημοσίευση από gamer »

Περιπτερος έγραψε:Να ανακοινώσει η ΠΑΕ την ώρα άφιξης του παίκτη για να του γίνει μια πειστική υποδοχή στο αεροδρόμιο.
ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

δεν πεθανε ο χοφμαν;
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Asimos έγραψε:Πόσους ξένους έχουμε και πόσους κενές θέσεις υπάρχουν;

Νομπόα - Εκουαδόρ
CB - Λατινική Αμερική

Γκολάσα - Ισραήλ
Φακούντος - Αργεντινή
πολύ σωστή παρατήρηση. Και να προσθέσω Κάτσε- Αλβανία, Ιτανζ - Καμερούν(εκτός και αν το παίζει δίπορτο ως Γάλλος)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”