Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
buffos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014 II

Δημοσίευση από buffos »

stephanos έγραψε:
Ζοραν έγραψε:Ο Παναγιωτουδης δεν έπαιζε ούτε στον προβληματικό Πανιωνιο.
Ο Παναγιωτούδης στα 19 του (δεκαεννιά) έπαιξε (για πάνω από δεκάλεπτο) στα 12 από τα 24 ματς του Πανιωνίου, με τρεις διαφορετικούς προπονητές. Μέχρι που ήρθε ο μέγας Αναστό και τον έβαλε 4 φορές αλλαγή στο 90᾿.
Στον Πανιώνιο λοιπόν, έπαιζε. Στον ΠΑΟΚ δεν ξέρουμε αν θα παίξει, θα δούμε.
Έτσι ακριβώς. Δώσαμε τον παίκτη μας σε παράρτημα του ΟΣΦΠ. Ο χρόνος συμμετοχής με το σταγονόμετρο (και να πω οτι δεν έπαιζε καλά ή είχαν καλύτερους)? Με το που ήρθε ο Αναστό, φυσικά δεν μπήκε ποτέ (όπως με το που πήγε στον Πλατανιά έδιωξε τον Πόποβιτς..)

Για μένα ο Παναγιωτούδης είναι πολύ καλύτερος από τον Τσανδάρη. Σε όλα τα επίπεδα.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Που ακούστηκε αδερφός να φτάνει στα άκρα με αδερφό;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα πρεπει να καταλαβουν παντως καποιοι οτι ο ΠΑΟΚ δεν ειναι δυνατον να υλοποιει μονο μεταγραφες στοιχηματα καθως πρωτα ρισκαρει και μαλιστα πολυ αγωνιστηκα και κατα δευτερο λογο καθως αδυνατει με αυτο τον τροπο να στηριξει τα δικα του παιδια τα οποια εχουν αναγκη απο παικτες σταθερες διπλα τους.Μεχρι τωρα οι 3 απο τις 4 ειναι τετοιες και πραγματικα τρομαζω οταν διαβαζω πχ οτι δεν χρειαζομαστε 8-10 ρι γιατι εκει παιζουν οι Σαββιδης,Γκολασα.Θα βγει δηλαδη ρε παιδες η χρονια με 2 παικτες για μια θεση κλειδι οι οποιοι και οι δυο αποτελουν στοιχημα; Καταλαβαινετε για τι αγωνιστικη καθιζηση μιλαμε αν τυχον δεν τα καταφερουν και ποσο θα στοιχισει αυτο στην ομαδα αλλα και στους ιδιους; Τι ειναι καλυτερο για τον 18χρονο Σαββιδη; Να παιξει 15-20 παιχνιδια συμπληρωνοντας εναν παικτη ποιοτητας σε μια ομαδα που θα παταει καλυτερα στα ποδια της η να παιξει 25-30 μονος σε μια ομαδα που θα ακροβατει μεταξυ φθορας και αφθαρσιας εν μεσω μουρμουρας;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ρε μλκ λες οντως να μην κανουμε αλλες μεταγραφες;;;;;; :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

o βαζελος τον πηρε τον αλφαρο.ελπιζω να μην τραβαμε τα μαλια μας κατα την διαρκεια της σεζον και βγει κανας βρυζας να μας πει οτι οποιους παιρνει ο βαζελος πρωτα προτεινονται σε μας
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Σε πόσες μερες περνάν αυτες οι ρημάδες 48 ώρες?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ace79grpaok έγραψε:Εντάξει εγώ φταιω για όλα τα κακά του φορουμ και είμαι εγώ το μαυρο πρόβατο αυτομπαναρωμαι ,να είστε καλά όλοι σας και φεύγω να μην μολυνω το τέλειο φόρουμ ΣΑΣ

Αυτομπανάρεσαι, αλλά εδώ και 10 λεπτά είσαι συνδεδεμένος. Σε βοηθάω λοιπόν.
Αυτά τα "ΣΑΣ" και τα "ΜΑΣ" δεν τα καταλαβαίνω. Όλων είναι το forum για να γράφουμε και να ανταλλάζουμε απόψεις κόσμια. 1 μέρα για την μομφή και την ειρωνεία σου ("ΣΑΣ").

Roman
roman μαλ@κα χαλαρωσε με τα μπαναρισματα αλλα dc.σιγα τι ειπε.ζοριστηκε εκει τον ετσουξε κατι κ ειπε κατι δακρυβρεχτο με δοση πικρας.μην κανεις καταχρηση.τελευταια και απευκταια λυση ειναι το μπαν.
δες την ταινια das experiment αν δεν την εχεις δει.
Άβαταρ μέλους
Ζοραν

Δημοσίευση από Ζοραν »

buffos έγραψε:
stephanos έγραψε:
Ζοραν έγραψε:Ο Παναγιωτουδης δεν έπαιζε ούτε στον προβληματικό Πανιωνιο.
Ο Παναγιωτούδης στα 19 του (δεκαεννιά) έπαιξε (για πάνω από δεκάλεπτο) στα 12 από τα 24 ματς του Πανιωνίου, με τρεις διαφορετικούς προπονητές. Μέχρι που ήρθε ο μέγας Αναστό και τον έβαλε 4 φορές αλλαγή στο 90᾿.
Στον Πανιώνιο λοιπόν, έπαιζε. Στον ΠΑΟΚ δεν ξέρουμε αν θα παίξει, θα δούμε.
Έτσι ακριβώς. Δώσαμε τον παίκτη μας σε παράρτημα του ΟΣΦΠ. Ο χρόνος συμμετοχής με το σταγονόμετρο (και να πω οτι δεν έπαιζε καλά ή είχαν καλύτερους)? Με το που ήρθε ο Αναστό, φυσικά δεν μπήκε ποτέ (όπως με το που πήγε στον Πλατανιά έδιωξε τον Πόποβιτς..)

Για μένα ο Παναγιωτούδης είναι πολύ καλύτερος από τον Τσανδάρη. Σε όλα τα επίπεδα.
Στον Πανιώνιο έπαιξε 668 λεπτά σε 18 αγώνες, περίπου 38 λεπτά μέσο όρο. Δηλαδή το παιδί έπαιξε; Το αν έπεσε γραμμή να μην παίζει δεν το ξέρω αλλά πέρσι ο Πανιώνιος παιδιά ήταν τραγικός, δεν είχε χαφ. Άσχετα από τον χρόνο συμμετοχής σημασία έχει και τι έκανε όταν έπαιζε. Πιστέψτε με τον έχω δει 4-5 φορές, λίγα πράγματα. Από αδελφό Πανιώνιο πήρα την έξης απάντηση: άμα αυτά είναι τα ταλέντα σας γα@@@ε τα.... Άλλωστε και φέτος ο ΑΑ ήθελε να τον δώσει δανεικό αλλά αντέδρασε ο παίκτης. Αν όντως άξιζε λέτε ο ΑΑ να μην τον κρατούσε; Για να μην νομίζετε ότι έχω προσωπικά με τον παίκτη τονίζω ότι το παιδί είναι μικρο έχει προσόντα και σίγουρα είναι εγκεφαλικο χαφ, μπορεί στα 25 να είναι παικτουρα αλλά τώρα δεν είναι για τον ΠΑΟΚ που θέλω. Το πρόβλημα μου δεν είναι ο συγκεκριμένος παίκτης αλλά η νοοτροπία. Δεν είμαι Ξάνθη. Σε μένα πρέπει να παίζουν από ενα επιπεδο και πάνω νέοι, π.χ. Κίτσου. Νομίζω ότι το γενικότερο πρόβλημα μας είναι ότι υπερβάλλουμε για την πραγματική αξία των νέων μας και γιαυτο και σχεδόν πάντα έρχεται και η γρήγορη απαξίωση τους. Και είναι κρίμα για αυτά τα παιδιά γιατί δείχνουν ότι όλα σχεδόν έχουν δυνατότητες.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Καλησπερες και χρονια πολλα σε ολους και στους εορταζοντες φυσικα.....Κατ'αρχην ειρηνη 'μιν κριμα να πλακωνομαστε μεταξυ μας....Και κατα δευτερον διαβασα σε προηγουμενο ποστ για αυτον....http://www.transfermarkt.co.uk/yassine- ... eler/90368 Παιζει τιποτα;;;;;; :? :? :?
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

ace79grpaok έγραψε:
paokovios1974 έγραψε:Κατω τα χερια απο Ace :) ειναι το πιο παρορμητικο μελος εδω μεσα αλλα εγω τον γουσταρω πολυ.Πεστα ace στο θεμα του αμπτουν εχεις δικιο κατα το ημισυ,κλεισμενο μας το εδωσαν τα αρδοσαιτ,η παε εκανε την παπια οπως παντα.Εχω κατα νου μηπως ο "κλεισμενος"Αμπτουν ειναι τροπος για να πιεσουμε καποιον...αλλο. 8-) .ΥΓ το γιαλικο το εβαλα για πλακα δεν γνωριζω τιποτις :lol:
Ρε συ παοκοβιε έχω άδικο ?οι αρδ μέχρι και συμφωνία με παίκτη και ομάδα και ποσά ανέφεραν και διαβάζω σήμερα άρθρο " οι μνηστήρες του αμπντουν"δεν σε ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι ? χθες ημουν τουμπα και μονο εμένα δεν δοκίμασε για αριστερό εξτρέμ ο αα .Αν δεν παρουμε μπακ και ααριστερό εξτρέμ πιστεύω οτι δεν δίνεται έξτρα ώθηση σε ενα πολύ καλό σύνολο
Δυστυχως φιλε μου ace φαινεται πως οι αρδ για αλλη μια φορα στην προσπαθεια τους να παρουν κλικ και να το παιξουν "πληροφορημενοι"εκτεθηκαν ,εκθεσανε και την παε,και τρελαινουν και εμας.Απο την πρωτη στιγμη ειχα παραθεσει το αρθρο του χοντρος 75 που εδινε και λεπτομερειες απο το συμβολαιο και μιλουσε για συμφωνια,και στο τελος εγραφε...εκτος αν χαλασει.Με λιγα λογια στην εποχη σαββιδη ειδικα τιποτα δεν πρεπει να θεωρειται τελειωμενο μεχρι να δεις την φωτογραφια στο επισημο σαιτ της παε του παικτη με το στυλο στο χερι και τον βρυζα απο διπλα να γελαει.Και μενα αν με ρωτησεις μου τη σπαει αυτο και ριχνω μπινελικια αλλα δυστυχως πρεπει να συμβιβαστουμε με αυτα τα ηθη και εθιμα της παε ειτε μας αρεσει ειτε οχι.Κουραγιο 15 μερες μεινανε...εκτος αν παμε για ροναλτινιο :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Ωραίοι...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Προσωπικά θεωρώ πως οι ΑΡΔ στο βωμό της "αποκλειστικότητας" έγραψαν ότι να ναι και τώρα γράφουν και πάλι οτι τους κατέβει για να τα μαζέψουν..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

επειδή με τους μικρους συνηθως βιαζομαστε καλο είναι να μαστε πιο συνετοι για μια φορα...
συνηθως πρεπει να τους βοηθήσεις για να σε βοηθησουν...δλδ τους βαζεις διπλα και μαζι με καλους...λιγοι είναι αυτοι που θα δωσουν αμεσως σχεδον + στην ομαδα π.χ ο σταφ...
Για αρχη ο κιστιου π.χ πλεον είναι βασικος και + μεγαλο για την ομαδα...
ο κατσε το ιδιο...εχει κπ κουσούρια που δε διορθώνονται όλα δυστυχως...
ο κουλουρης είναι ετοιμος αλλα σαν μονο φορ οποτε παιζει θα δεινοπαθησει γιατι ειμαστε αθλιοι επιθετικα π.χ φιλικα, αν παιξει με την καλη ομαδα κτ γινεαι..ισως///
ο σαββιδης από τα χαφ είναι ο μονος που δεν είναι πλην για την ομαδα....για τα παραπανω θα τον δουμε//
ο τζανδαρης είναι χαμηλοτάβανος φιλότιμος εργαλειο......
ο παναγιωτουδης δυστυχως δεν εξελιχτηκε εχει μανει στασιμος και μαλλον χρειαζεται νέο αλλα προσεκτκο δανεισμο...
οι ποζο ποπο ηδη ουσιαστικα κοπηκαν.....
ο ποζα είναι ετοιμος σωματικα και ειτε ως αρ μπακ ειτε ως αρ στοπερ μπορει να προσφερει πεφτει όμως σε πληθωρα λυσεων...
και ο κωνσταντινιδης καλος και για συτημα με 3 πισω σαν φουλ μπακ σε συστημα με 2 σεντ μπακ επικίνδυνος,,,,

βεβαια νεοι νεοι ουσιαστικα είναι οι κουλουρης ποζογλου που ναι του 96 νομιζω ...τωρα τζανδαρης κιτσιου κατσε 93 είναι πλεον εμπειροι θεωρητικα...παναγιωτουδης ποπο σαββιδης 94 95 95 .....

σαν εργασια αν θελει ας κανει κπς π.χ αν θελουμε να πιασουμε τα περσινα γκολ ποσα πρεπει να βαλει ο κάθε παικτης μας καιι αν ταιριαζει αυτό με τα νουμερα που χαν στο παρελθον...
δε βγαινουν τ α νουμερα...
berry

Δημοσίευση από berry »

MANIAKOS έγραψε:επειδή με τους μικρους συνηθως βιαζομαστε καλο είναι να μαστε πιο συνετοι για μια φορα...
συνηθως πρεπει να τους βοηθήσεις για να σε βοηθησουν...δλδ τους βαζεις διπλα και μαζι με καλους...λιγοι είναι αυτοι που θα δωσουν αμεσως σχεδον + στην ομαδα π.χ ο σταφ...
Για αρχη ο κιστιου π.χ πλεον είναι βασικος και + μεγαλο για την ομαδα...
ο κατσε το ιδιο...εχει κπ κουσούρια που δε διορθώνονται όλα δυστυχως...
ο κουλουρης είναι ετοιμος αλλα σαν μονο φορ οποτε παιζει θα δεινοπαθησει γιατι ειμαστε αθλιοι επιθετικα π.χ φιλικα, αν παιξει με την καλη ομαδα κτ γινεαι..ισως///
ο σαββιδης από τα χαφ είναι ο μονος που δεν είναι πλην για την ομαδα....για τα παραπανω θα τον δουμε//
ο τζανδαρης είναι χαμηλοτάβανος φιλότιμος εργαλειο......
ο παναγιωτουδης δυστυχως δεν εξελιχτηκε εχει μανει στασιμος και μαλλον χρειαζεται νέο αλλα προσεκτκο δανεισμο...
οι ποζο ποπο ηδη ουσιαστικα κοπηκαν.....
ο ποζα είναι ετοιμος σωματικα και ειτε ως αρ μπακ ειτε ως αρ στοπερ μπορει να προσφερει πεφτει όμως σε πληθωρα λυσεων...
και ο κωνσταντινιδης καλος και για συτημα με 3 πισω σαν φουλ μπακ σε συστημα με 2 σεντ μπακ επικίνδυνος,,,,

βεβαια νεοι νεοι ουσιαστικα είναι οι κουλουρης ποζογλου που ναι του 96 νομιζω ...τωρα τζανδαρης κιτσιου κατσε 93 είναι πλεον εμπειροι θεωρητικα...παναγιωτουδης ποπο σαββιδης 94 95 95 .....

σαν εργασια αν θελει ας κανει κπς π.χ αν θελουμε να πιασουμε τα περσινα γκολ ποσα πρεπει να βαλει ο κάθε παικτης μας καιι αν ταιριαζει αυτό με τα νουμερα που χαν στο παρελθον...
δε βγαινουν τ α νουμερα...
++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

aoratos έγραψε:
anekfrastos έγραψε:Οτι και να λέμε η ομάδα δεν έχει βάθος. 50-60 αγώνες θα παίξουν παλι.
Αν τραυματιστεί ή δεν τραβάει ο Κλάους, δεν εχει σοβαρό 2ο φορ. Το ίδιο στα εξτρέμ, στα σέντερ μπακ και στα χαφ. Όταν θα βγαίνει ή δε θα τραβάει ο μαντουρο, θα κοιταει ο Αγγελος (κ εμεις μαζι),στον παγκο και ποιον θα βλέπει; Το Τζιωλη; Όταν θα έχει καρτες ο Κάτσε, ποιος; Ο Δεληγιαννιδης; Ο "λίγος" Λουκας πέρσι ειχε 8-9 ασσίστ. Φέτος ποιος θα το καλύψει αυτό;
Καλη η αλληλοκαλυψη στην άμυνα αλλά η άσκηση δε βγαίνει με 1 και 2, ακόμα και πολύ καλές μεταγραφές.
Εκτός και αν ο στόχος είναι η διεκδίκηση της 3ης θεσης, σε μια μεταβατική χρονιά, που θα φτιαχτεί μια ομάδα για του χρόνου.
Με ένα post ακυρώνεις όλη την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες εδω και τρία χρονια. Από τον πάγκο θα έρχονται ο Σαββίδης, ο Κουλούρης, ο Κωνσταντινίδης, ο Ποζατζίδης και όποιο από τα υπόλοιπα παιδιά δείχνει έτοιμο να αρπάξει την ευκαιρία και να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ. Προτιμώ για τον πάγκο να στηριχθούμε επιτέλους σε δικά μας παιδιά και σταδιακά να τα αναδείξουμε παρά σε μετριότατους ακριβούς γυρολόγους σαν τον Ολίσε τον Λόπεθ και άλλα τέτοια φρούτα που φέρνανε τα προηγούμενα χρόνια.
Τίποτα δεν ακυρωνω. Φυσικα και γινεται καλη δουλεια και μακαρι η ομαδα να μπολιαζεται καθε χρονο με δικους της μικρους.
Αυτοσκοπός όμως δεν είναι το να παιζουν οι πιτσιρικαδες. Αυτοσκοπός είναι να παει όσο πιο καλά γίνεται η ομάδα. Δεν είναι όλοι Κλάους ή Κάτσε. Πως να το κάνουμε δηλαδή; Και ο Κλάους έκανε το "αγροτικό" του αρκετό καιρό πριν μπει στην 1η ομάδα.
Απο τους 20 της Κ19, αν βγαίνουν 2 Κλάους ή Κιτσιου κάθε χρονο εγώ θα είμαι σουπερ ευχαριστημένος. Αυτό όμως δεν είναι καθόλου εύκολο, ουτε το έχω δει να γίνεται.

Εσύ δηλαδή είσαι ευχαριστημένος με την πληρότητα του υπάρχοντος ρόστερ συν ενα σέντερ μπακ; Με στοχο τι;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”