aoratos έγραψε:anekfrastos έγραψε:Οτι και να λέμε η ομάδα δεν έχει βάθος. 50-60 αγώνες θα παίξουν παλι.
Αν τραυματιστεί ή δεν τραβάει ο Κλάους, δεν εχει σοβαρό 2ο φορ. Το ίδιο στα εξτρέμ, στα σέντερ μπακ και στα χαφ. Όταν θα βγαίνει ή δε θα τραβάει ο μαντουρο, θα κοιταει ο Αγγελος (κ εμεις μαζι),στον παγκο και ποιον θα βλέπει; Το Τζιωλη; Όταν θα έχει καρτες ο Κάτσε, ποιος; Ο Δεληγιαννιδης; Ο "λίγος" Λουκας πέρσι ειχε 8-9 ασσίστ. Φέτος ποιος θα το καλύψει αυτό;
Καλη η αλληλοκαλυψη στην άμυνα αλλά η άσκηση δε βγαίνει με 1 και 2, ακόμα και πολύ καλές μεταγραφές.
Εκτός και αν ο στόχος είναι η διεκδίκηση της 3ης θεσης, σε μια μεταβατική χρονιά, που θα φτιαχτεί μια ομάδα για του χρόνου.
Με ένα post ακυρώνεις όλη την δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες εδω και τρία χρονια. Από τον πάγκο θα έρχονται ο Σαββίδης, ο Κουλούρης, ο Κωνσταντινίδης, ο Ποζατζίδης και όποιο από τα υπόλοιπα παιδιά δείχνει έτοιμο να αρπάξει την ευκαιρία και να καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ. Προτιμώ για τον πάγκο να στηριχθούμε επιτέλους σε δικά μας παιδιά και σταδιακά να τα αναδείξουμε παρά σε μετριότατους ακριβούς γυρολόγους σαν τον Ολίσε τον Λόπεθ και άλλα τέτοια φρούτα που φέρνανε τα προηγούμενα χρόνια.
Τίποτα δεν ακυρωνω. Φυσικα και γινεται καλη δουλεια και μακαρι η ομαδα να μπολιαζεται καθε χρονο με δικους της μικρους.
Αυτοσκοπός όμως δεν είναι το να παιζουν οι πιτσιρικαδες. Αυτοσκοπός είναι να παει όσο πιο καλά γίνεται η ομάδα. Δεν είναι όλοι Κλάους ή Κάτσε. Πως να το κάνουμε δηλαδή; Και ο Κλάους έκανε το "αγροτικό" του αρκετό καιρό πριν μπει στην 1η ομάδα.
Απο τους 20 της Κ19, αν βγαίνουν 2 Κλάους ή Κιτσιου κάθε χρονο εγώ θα είμαι σουπερ ευχαριστημένος. Αυτό όμως δεν είναι καθόλου εύκολο, ουτε το έχω δει να γίνεται.
Εσύ δηλαδή είσαι ευχαριστημένος με την πληρότητα του υπάρχοντος ρόστερ συν ενα σέντερ μπακ; Με στοχο τι;