Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
dolphinto

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από dolphinto »

ο μικρος δεν παει στον γαυρο γενικος...
πρωτοχρονιατικος διαλογος...
Βιειρινια
ατομο1 (ΠΑΟΚ)
ατομο2 (γαβρος, αγνωστος που ετυχε να βρεθει εκει διπλα)

..............
ατομο2 ...αντε κανονισε, ελα στον θρηνο(αλλο ειπε ο κολογαυρος) να σε κανουμε Θεο...
Βιερι προς ατομο1...πσσστττττ, πσσσσστττ...γαυρος ειναι αυτος :lol:...
ατομο1 προς Βιερι..και τι θελει ο κολογαυρος???
Βιερι...ανασηκωνει τους ωμους και χαμογελοντας ξαναλεει παλι στα ελληνικα...γαυρος ειναι... :lol:
...το γελιο που επεσε δεν λεγετε....
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dolphinto την Τρί 05 Ιαν 2010, 20:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ωχ παναγια μου σε παρακλαω αντε να τελειωνουμε γιατι το εχουμε καψει εντελως.... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

+ όσα θες

Έχει πολλούς και πολύ κουράσει αυτή η ιστορία με το σέντερ - φορ... :(
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

+1 και από μένα...
τίποτα χειρότερο από την αναμονή κυρίως όταν δεν ξέρεις και τπτ
kos

Δημοσίευση από kos »

Iakovidis έγραψε:Πες φεύγουν Μπιζέρα,Βερόν μετά από αυτούς ποιοί θα φύγουν το καλοκαίρι...

Πρσωπική άποψη:
π.χ 18/20: Κριστιάνο Ρονάλντο(όχι ο δικός μας)

11/20: Βιεϊρίνια
10/20: Ιβιτς,Χαλκιάς,Κοντρέρας,Μουσλιμοβιτς,Λίνο,Γκαρσία,Σορλέν,Βιτόλο
9/20:Φιλομένο,Κρεσιτς,Φωτάκης,Μαλεζάς,Τσιρίλο,Σνάουτσερ,Αραμπατζής
8/20: Κουτσιανικούλης,Παπάζογλου,Βερόν,Μπιζέρα,Σαβίνι,Βερόν,Μπαλάφας,Αμπουμπακάρι,Αθανασιάδης
7/20: Γεωργίου,Γλύκος,Δελίμπασης,Γουνέλας,Κουτζαβασίλης,Κυριακίδης,Παπαστεργίου,Τσουκαλάς

**Λείπει ο Κριστιάνο Μόνο

Με βάση αυτά η παικτική αξία σαν ρόστερ της ομάδας είναι: (11+80+63+72+56)/33=282/33=8,545

Σε περίπτωση που ο Κριστιάνο είναι παίκτης του 10/20
Και αφού ο Μπιζέρα είναι στα 8/20
Έχουμε 284/33=8,6

Εγώ έτσι σκέφτομαι...

Άρα ο καλύτερος τρόπος για να ανέβει ο μέσος όρος της ομάδας είναι να φεύγουν παίκτες του 7/20 και να έρχονται παίκτες του 10/20 ή 11/20.
Στο Σάλπι δίνω 12/20
Και θεωρώ καλύτερο 14/20 τον Γκαλέτι που μπορεί να ανταπεξέλθει σε πρωταθλήματα με ομάδες από (12-14)/20
π.χ Βόλφσμπουργκ
κανε τον υπολογισμο σε συναρτηση με το μπατζετ της ομαδας και τα λεφτα που παιρνει καθε ενας απο αυτους, βαλε στην εξισωση τον προπονητη και ελα στο επομενο εξαμηνο να ξαναγραψεις γιατι κοπηκες στο μαθημα :opaokara:

οταν εχεις εναν παικτη του 8/20 (π.χ σαβινι) ο οποιος παιρνει 1,5 φορα τα χρηματα που παιρνει ενας παικτης του 9/20 (π.χ αραμπτατζης) ποιον πρεπει να διωξεις για ανεβασεις το μ.ο της ομαδας?
δεν πρεπει να διωξεις αυτον που παιρνει χρηματα για να προσφερει 9/20 και προσφερει στην ομαδα 8/20?
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Τι μλκς ειναι αυτες ρε? Καταμπερδευτηκα...
Διαβαζουν και χαζοι(εγω) αυτο το φορουμ ρεεεε!!!!!!
Τα λογιστικα στο φορουμ του Υπ.Οικονομιας 8-)
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Μας πείραξαν τα μαθηματικά που αρχίσαμε μετά την 35άρα με τον ρούλη μου φαίνεται :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Mε το συμπάθειο κιόλας, αλλά εκτός του ότι τέτοιες κατηγοριοποιήσεις-βαθμολογίες δεν στέκουν στο ποδόσφαιρο, εκτός του ότι τα ρόστερ δεν αξιολογούνται με ένα τέτοιο πρόχειρο, αστηρικτο και αστοιχείωτο "έλεγχο", η συγκεκριμένη αξιολόγηση-βαθμολόγηση είναι ψιλοτραγική και δεν βασίζεται σε κανένα απολύτως αντικειμενικό στοιχείο ή κριτήριο...
:shock: Ο Κουτσιανικούλης είναι ένα κλικ πάνω απο το Γουνελα και στο επίπεδο του Μπαλάφα...?? Ο Βιερίνια είναι ενα κλικ πανω απο το Λινο...?? Ο Αραμπατζής είναι ίδιος με το Φιλομένο...?? Ο Σορλεν ειναι ισάξιος με το Γκαρσία...?? Και πολλές-πολλές ακόμα ανακρίβειες... Τι καθόμαστε και συζητάμε... Μάλλον επειδή δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες το ρίξαμε στις πασίεντζες... :?
8+7+11+10+9=45/5=9... Αρα το ρόστερ μας αξιλογείται με 9...?? Φαιδρότητες... Σόρρυ κιόλας αλλά μόνο ώς τέτοια μπορεί να αξιολογηθεί η παρούσα ανάλυση, χωρίς να θέλω να πω κάτι για το παλικάρι, απλά η συγκεκριμένη ανάλυση με δυό λέξεις... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... :D
Άβαταρ μέλους
evans4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από evans4 »

ποπο αυτο το φορουμ εδω κ λιγο καιρο εχει γινει πολυ βαρετο... τι να πω απο κει που δε ξεκολουσα τωρα εχω γραφτει σε 2 αλλα κ μπαινω πεντε λεπτα τη μερα... τωρα θα με πειτε στα ρχιδι@ σας αλλα εχει καταντησει βαρετο!
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Tα φορουμ αδελφε για αυτο ειναι...για να βαριεσε... 8-)
Αν θες δραση κοιτα το αβαταρ μου ή μαλλον καλυτερα πιες τo !!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Iakovidis

Δημοσίευση από Iakovidis »

arisk έγραψε:Mε το συμπάθειο κιόλας, αλλά εκτός του ότι τέτοιες κατηγοριοποιήσεις-βαθμολογίες δεν στέκουν στο ποδόσφαιρο, εκτός του ότι τα ρόστερ δεν αξιολογούνται με ένα τέτοιο πρόχειρο, αστηρικτο και αστοιχείωτο "έλεγχο", η συγκεκριμένη αξιολόγηση-βαθμολόγηση είναι ψιλοτραγική και δεν βασίζεται σε κανένα απολύτως αντικειμενικό στοιχείο ή κριτήριο...
:shock: Ο Κουτσιανικούλης είναι ένα κλικ πάνω απο το Γουνελα και στο επίπεδο του Μπαλάφα...?? Ο Βιερίνια είναι ενα κλικ πανω απο το Λινο...?? Ο Αραμπατζής είναι ίδιος με το Φιλομένο...?? Ο Σορλεν ειναι ισάξιος με το Γκαρσία...?? Και πολλές-πολλές ακόμα ανακρίβειες... Τι καθόμαστε και συζητάμε... Μάλλον επειδή δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες το ρίξαμε στις πασίεντζες... :?
8+7+11+10+9=45/5=9... Αρα το ρόστερ μας αξιλογείται με 9...?? Φαιδρότητες... Σόρρυ κιόλας αλλά μόνο ώς τέτοια μπορεί να αξιολογηθεί η παρούσα ανάλυση, χωρίς να θέλω να πω κάτι για το παλικάρι, απλά η συγκεκριμένη ανάλυση με δυό λέξεις... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ... :D
O υπολογισμός ήταν πρόχειρος...το λέω και επάνω
Εντάξει ο Κουτσιανικούλης είναι στο 8,8 (εγώ το βάζω στο 8)
Αλλά ο Γουνέλας είναι στο 7
Εγώ αξιολογώ το ρόστερ του ΠΑΟΚ κοντά στο 9/20
Όπως και της Μάντσεστερ στπ 16-17
Εγώ απλά έτσι το βλέπω :D
Εκφράζω προσωπική άποψη...Το λέω και πάνω
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Rizla έγραψε:Tα φορουμ αδελφε για αυτο ειναι...για να βαριεσε... 8-)
Αν θες δραση κοιτα το αβαταρ μου ή μαλλον καλυτερα πιες τo !!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
χαχαχαχα καλα εσένα σε παω πολυ :opaokara:

Τη έγινε ρε παιδιά τοσες ωρες ουτε ενα νεο όνομα στο τραπέζι?
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Κεζμαν θες κι αλλο ή σ' αρεσει να τ 'ακους? :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μα καλά,δεν βαριέστε να γράφετε τέτοια ανούσια κατεβατά;;
Αράχτε λίγο, αύριο έχουμε ματς..Αν είναι να γίνει μεταγραφή, θα γίνει. Έχουμε φτάσει σε σημείο να το ξύνουμε τόσο πολύ, που πλέον υποβαθμίζουμε, μειώνουμε και βρίζουμε την ίδια μας την ομάδα, μόνο και μόνο για να αποδείξουμε οτι όλη η 18αδα δεν μας κάνει, και χρειαζόμαστε καινούρια. Ε,λοιπόν, ΔΕΝ έχει καινούρια. Αυτή είναι. Νισάφι. Δείτε λίγο τα καλά της υπομονής και βάλτε κάνα στόχο για καμιά διετία απο σήμερα, γιατί θα έρθει ο καιρός που δεν θα προλαβαίνετε τις εξελίξεις και θα κατουριέστε απ τη χαρά σας. Και δεν νομίζω οτι έχουμε περιθώρια για κατουρημένους.. :pano:
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

''Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινωνει την αποκτηση του 29χρονου διεθνη σερβου επιθετικου mateja kezman για τα επομενα 2,5 χρονια''

Υ.Γ. ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ.....ετσι απλα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”