Αυτη ειναι η μεγαλυτερη αληθεια δυστηχωςrenegade έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 13:38Ελπίζω κάποια στιγμή να καταλάβουμε ότι το πρόβλημα δεν είναι οι παίκτες.van rooy έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 10:07 Αν δεν συνεχίσει ο Λουτσέσκου είτε γιατί δεν θέλει ο ίδιος είτε γιατί δεν θέλει η διοίκηση ο επόμενος προπονητής πρέπει να έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΩ.
Να έχει το ανάστημα να λέει ΘΕΛΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ .
ΘΕΛΩ ΑΥΤΟΝ .
ΘΕΛΩ ΕΚΕΙΝΟ.
Σε μια τέτοια υπόθεση τρία είναι τα ενδεχόμενα :
Να τον στείλουν γιατί τους χαλάει όλους τη βόλεψη.
Να σηκωθεί να φύγει
Να τα σαρώσουμε όλα.
Ο ΠΑΟΚ έχει το καλύτερο ρόστερ στην ελλάδα και είναι 8 πόντους πίσω από την ομάδα του Πηλίου,του Ροτα και που έχει σούπερσταρ τον Ζινι και τον Κοιτά
Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Θα σου πω, ο Ριμπάλτα έφερε έναν προπονητή που εμένα μπορεί να μη μου αρέσει, αλλά για την ΑΕΚ ήταν ότι έπρεπε. Έφερε τον Γιόβιτς σε μια ομάδα με μηδέν παρουσία στην Ευρώπη όταν εμείς λέγαμε ότι δεν έρχεται. Του έφερε τον Ρέλβας που ήταν ο καλύτερος της τετράδας και τον Μαρίν που ήταν ο ένας από τα 2 χαφ αυτού του τόσο γεμάτου ρόστερ. Τον χειμώνα έφερε και τον Βάργκα που ήταν μια καλή (αν και όχι τόσο φοβερή όσο λέμε εδώ μέσα) κίνηση. Με λίγα λόγια, έφερε παίκτες λίγο καλύτερους του μ.ο. της ΑΕΚ και ταυτόχρονα έναν προπονητή που συμμάζεψε μια ομάδα που πέρσι κατέρρευσε. Πράγματι έφερε και μέτριους παίκτες, ειδικά τον χειμώνα, καθώς και κάποιους βετεράνους που δεν βοήθησαν καν. Όντως άφησε την ΑΕΚ χωρίς δεξί μπακ πλην του Ρότα και χωρίς στόπερ ή χαφ στον πάγκο. Αλλά συνολικά κινήθηκε σοβαρά και ενίσχυσε την ΑΕΚ. Ήταν σε τόσο κακή κατάσταση που δεν μπορούσε να τα κάνει όλα σε 1,5 μεταγραφική περίοδο.Miles έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 13:54Πετυχαίνει επειδή πήρε πρωτάθλημα ή λόγω των μεταγραφών;Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 13:44Αρχικά πιστεύω ότι κι ένας ΤΔ στον μέσο όρο αυτών που μπορούμε να προσεγγίσουμε. θα φτιάξει καλύτερη ομάδα από την ομάδα που φτιάχνει το τωρινό μοντέλο της ΠΑΕ όπου μπλέκονται χίλιοι δυο. Έπειτα, έρχονται κορυφαίοι ΤΔ στην χώρα. Ο Άρνεσεν κι ο Ριμπάλτα τέτοιοι ήταν. Ο μεν απέτυχε λόγω του κακού τάιμινγκ, ο δε μέχρι τώρα πετυχαίνει. Σε κάθε περίπτωση μόνο έτσι μπορεί να σπάσει αυτός ο κύκλος στασιμότητας.Miles έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 13:34
Το κάνουν πολλοί αυτό το λάθος. Γιατί πιστεύεις ότι ο ΤΔ είναι κάτι άλλο από το επίπεδο των προπονητών και παιχτών που έρχονται στη χώρα, και ότι δεδομένα θα φτιάξει ομάδα αρκεί να του δώσει τα κλειδιά η διοίκηση;
Ότι χρειάζεται η ομάδα ένα μάτι να ξεσκονίζει τις μεταγραφές, το χρειάζεται, αν έχει και καλές άκρες με κάποιες αγορές, ακόμα καλύτερα.
Αυτό το μάτι αν αποδειχθεί ότι το έχει ο Βιεϊρίνια ή ακόμα και ο Καρυπίδης ή κάποιος από τους νεόφερτους πέρυσι, μας αρκεί.
Για μένα πάντως ο ΤΔ δεν υπάρχει μόνο για να ξεσκονίζει τις μεταγραφές. Πρέπει να υποδεικνύει το μοντέλο και να βάζει στόχους και πλάνα που να υπερβαίνουν την παρουσία του προπονητή σε μια ομάδα. Με βάσει όλα αυτά πρέπει να επιλέγει προπονητή και παίκτες. Δεν γίνεται πχ να πηγαίνουμε από το μοντέλο των έμπειρων, βετεράνων, του κοντρολαρισμένου παιχνιδιού κι αργού τέμπο του Λουτσέσκου της πρώτης σεζόν στο πιο νεανικό, αθλητικό, γρήγορο του Άμπελ, με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού, κι όλα αυτά μέσα σε ένα καλοκαίρι. Είναι συνταγή αποτυχίας. Εκεί θέλω τον ΤΔ να πει ότι θέλουμε είτε το ένα είτε το άλλο, και θα χτίσουμε ομάδα ώστε τα επόμενα 5-10 χρόνια να υποστηρίξουμε το Χ μοντέλο, με τους Ψ παίκτες, και τον Ζ προπονητή. Ας μην είναι τοπ ΤΔ, αρκεί να υπάρχει ένα πλάνο.
@renegade λες τον Ριέρα, ε? Εγώ μαζί σου, σαν ξερολούκουμα βλέπω κάτι 40-45 χρονών Ισπανούς προπονητές. Έχει γεμίσει η Ευρώπη, κάτι σαν Γιουγκοσλάβους προπονητές του μπάσκετ στα 90ς είναι. Φαντάσου τι θα γινόταν εδώ όμως αν μας έφερναν τον Ιραόλα από την Ράγιο.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 2):
- geobila, WeWillRockYou
Αυτο μαζι με τοποθετηση ρενε ειναι ακριβως οτι πρεπει να γινει απο εδω και περα.χωρις καμια καθυστερησηDimitrisou έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 13:43 Εγω θεωρω οτι δεν φταιει το ροστερ για την αποτυχια φετος.
Ουτε ο γαυρος ουτε οι κουλα δεν ειχαν καλυτερα ροστερ απο εμας(τρυπες εχουν ολες οι ομαδες παγκοσμιως).
Οι στοχοι χαθηκαν λογω τραυματισμων και απωλειας σημαντικων μοναδων που αναγκαστηκα τεντωσε σωματικα ακομη και τους υγιεις΄.
Μπορεις να βρεις τι εφταιξε?η διαχειριση του προπονητη,το τιμ της φυσικης καταστασης.ο παρκαδορος ξερω γω?
Βρες το αλλαξε το ενισχυσε την ομαδα στα λιγα κομματια που χρειαζεται και του χρονου φροντισε να μην εχεις τα ιδια.
Χωρις συναισθηματισμους ομως απο ολους.
- These users thanked the author curtis for the post:
- Dimitrisou
-
Dimitrisou
Εγω προσωπικα θελω τον Ραζβαν και του χρονου..αλλα θα πρεπει και αυτος να αναγνωρισει το θεμα και αν χρειαστει πχ να αλλαξει το τιμ του να μην μπει εμποδιο..curtis έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 14:08Αυτο μαζι με τοποθετηση ρενε ειναι ακριβως οτι πρεπει να γινει απο εδω και περα.χωρις καμια καθυστερησηDimitrisou έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 13:43 Εγω θεωρω οτι δεν φταιει το ροστερ για την αποτυχια φετος.
Ουτε ο γαυρος ουτε οι κουλα δεν ειχαν καλυτερα ροστερ απο εμας(τρυπες εχουν ολες οι ομαδες παγκοσμιως).
Οι στοχοι χαθηκαν λογω τραυματισμων και απωλειας σημαντικων μοναδων που αναγκαστηκα τεντωσε σωματικα ακομη και τους υγιεις΄.
Μπορεις να βρεις τι εφταιξε?η διαχειριση του προπονητη,το τιμ της φυσικης καταστασης.ο παρκαδορος ξερω γω?
Βρες το αλλαξε το ενισχυσε την ομαδα στα λιγα κομματια που χρειαζεται και του χρονου φροντισε να μην εχεις τα ιδια.
Χωρις συναισθηματισμους ομως απο ολους.
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- paok apo epilogi
Τον φοβάμαι και δεν τον εμπιστεύομαι καλοκαίρι προκριματικά με Μποντο γλιμτ, αναρωτιέμαι ποιος θα τους κυνηγάει έτσι που αλλάζουν πάσες και βγαίνουν με αυτοματισμούς μπροστά, η αν δε ξέρω πως τύχει και τους περάσουμε να παίξουμε με Πορτογάλους η Γάλλους πχ Λυών που πάλι δεν έχουμε τέτοιες ταχύτητες.
- rade paprica
Ίσως η πιο ψύχραιμη προσέγγισηgika έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 13:35 Πρέπει να επικοινωνηθει στον Ραζβαν πως θα εξαντλήσει το συμβόλαιο με την ομάδα και του χρόνου ανεξαρτήτως φιναλε. ΟΛΟΙ περάσαμε δύσκολα φέτος, αλλά αυτός πιο δύσκολα.
Την επομενη μέρα θα πρέπει να ανακοινωθεί ΤΔ που ελπίζω να γνωρίζει το τι παίζει στην ομάδα.
Οι μεταγραφές πρέπει να είναι απόφαση του ΤΔ όπως και η φιλοσοφία που θα ακολουθηθεί από εδώ και πέρα. Ο Ραζβαν θα έχει την ευκαιρία να προσαρμοστεί ή να αποχωρήσει σε έναν χρόνο.
Την απόφαση για την μετά Ραζβαν εποχή πρέπει να την πάρει ο ΤΔ αφού περάσει έναν χρόνο εντός της ομάδας και δουλεύοντας μαζί του.
Φανταστείτε να ερχόταν ο Αρνεσεν αύριο, και να μην είχε να διαλέξει προπονητή την επόμενη μέρα και να πάει άκλαυτος λόγω Τουντορ και μόνο.
ΟΛΟΙ θέλουν χρόνο. Δεν γίνεται να αλλάξουμε και τα πλακάκια.
Οπως και να έχει οι διαφορές στους πρώτους 4 είναι τόσο μικρές που ακόμα και σε μεταβατικές χρονιές θα κάνουμε πρωταθλητισμό και πχ με λίγο τύχη μπορεί να το πάρουμε όπως η ΑΕΚ φετος.
Υπομονή θέλει και βήματα προς την σωστή κατεύθυνση
Ωστόσο, ακόμη και αν γινόταν κάτι τέτοιο
(δηλαδή, υπήρχε πλάνο και άνθρωπος να το εφαρμόσει)
η "συγκατοίκηση" με τον Λούτσε μπορεί να αποδεικνυόταν προβληματική
αν ο Λούτσε δεν μπορούσε/ήθελε να ακολουθήσει το "νέο" πλάνο
Τι μεταγραφές θα κάνουμε; Θα ικανοποιήσουμε έστω κάποια από τα θέλω του Λούτσε,
ακόμη και αν δεν συμβαδίζουν με το πλάνο; (με τον κίνδυνο να φορτωθούμε "άχρηστους" πάικτες)
Ή θα αδιαφορήσουμε πλήρως για τις ανάγκες του προπονητή, αλλά θα έχουμε -τις όποιες- απαιτήσεις από αυτόν;
Τα ίδια ισχύουν με άλλα ζητήματα όπως ποιοί θα παίζουν, τι θα παίζουμε κλπ.
Εν ολίγοις θα μπορούσε να λειτουργήσει,
μόνο αν το "νέο" πλάνο, δεν ήταν και τόσο νέο,
αλλά απλώς πάμε στην ίδια φιλοσοφία και μας απασχολέι απλά η θέση του προπονητή:
νέος ή Λούτσε
Νομίζω ότι το θέμα μας δεν έιναι απλώς μια αλλαγή (έστω και καλή, για την οικονομία της συζήτησης)
στο πρόσωπο του προπονητή
αλλά ένα πλάνο για να περάσουμε σε ένα άλλο επίπεδο
, Και κάτι τελευταίο.
Εσείς που μιλάτε για ξεζουμισμενο γάβρο εξαιτίας του champions league ,τον είδατε στα δύο παιχνίδια μαζι μας?
Είδατε το πρεσινγκ του?
Το ότι ξεφουσκωσε αγωνιστικά είναι κάτι διαφορετικό και ήταν φυσιολογικό με τον τρόπο που αγωνίζεται
Εσείς που μιλάτε για ξεζουμισμενο γάβρο εξαιτίας του champions league ,τον είδατε στα δύο παιχνίδια μαζι μας?
Είδατε το πρεσινγκ του?
Το ότι ξεφουσκωσε αγωνιστικά είναι κάτι διαφορετικό και ήταν φυσιολογικό με τον τρόπο που αγωνίζεται
Ναι αλλα παιζει ρολο και ποιον εχεις απεναντι. Αυτη την ενταση ο γαυρος δεν την εβγαλε ουτε με την αεκ στο 1ο ματς των πλευ οφ ουτε με τον βαζελο.
Μονο με εμας. Το οποιο φυσικα λεει πολλα για το ποσο πεθαμενοι ειμαστε
Μονο με εμας. Το οποιο φυσικα λεει πολλα για το ποσο πεθαμενοι ειμαστε
Εγώ μίλησα για ξεζουμισμένο γαύρο.renegade έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 14:24 , Και κάτι τελευταίο.
Είδατε το πρεσινγκ του?
Τον είδα να μην έχει τις εντάσεις που είχε πέρυσι όλη τη χρονιά και μέχρι φέτος το φθινόπωρο.
Και στο πρεσινγκ και σε μονομαχίες και σε όλα.
Παρόλα αυτα, ο ξεζουμισμένος γαύρος ήταν και πάλι σε πολύ καλύτερο φεγγάρι από εμάς.
Είδες κάτι άλλο ;
@geobila
Περίμενε πρώτα να τερματίσουμε δεύτεροι ώστε να βρεθούμε στην β΄ προκριματική φάση του Ch. L. και μετά συζητάμε. Αλλά νομίζω ότι στην μόνη ας πούμε ευκταία περίπτωση που μας έμεινε, είμαστε στο γκρουπ των ισχυρών, οπότε και αποφεύγουμε την Μπότο Γκλιμτ την οποία πραγματικά έστω και θεωρητικά δεν θα ήθελα, γιατί και το πρωτάθλημά τους θα είναι περίπου στην μέση του και τρόμαξα με την ταχύτητα και την φυσική τους κατάσταση, στοιχεία που δυστυχώς απουσιάζουν από μας. Αλλά είπαμε, αυτούς δεν θα τους βρούμε.
Ας προκριθούμε λοιπόν από την β΄ προκριματική του Ch. L. ώστε να εξασφαλίσουμε συμμετοχή στο League stage Europa League και βλέπουμε. Στην περίπτωση αυτή θα είμαστε στο mood: "we are qualified, so we will have transfers."
Περίμενε πρώτα να τερματίσουμε δεύτεροι ώστε να βρεθούμε στην β΄ προκριματική φάση του Ch. L. και μετά συζητάμε. Αλλά νομίζω ότι στην μόνη ας πούμε ευκταία περίπτωση που μας έμεινε, είμαστε στο γκρουπ των ισχυρών, οπότε και αποφεύγουμε την Μπότο Γκλιμτ την οποία πραγματικά έστω και θεωρητικά δεν θα ήθελα, γιατί και το πρωτάθλημά τους θα είναι περίπου στην μέση του και τρόμαξα με την ταχύτητα και την φυσική τους κατάσταση, στοιχεία που δυστυχώς απουσιάζουν από μας. Αλλά είπαμε, αυτούς δεν θα τους βρούμε.
Ας προκριθούμε λοιπόν από την β΄ προκριματική του Ch. L. ώστε να εξασφαλίσουμε συμμετοχή στο League stage Europa League και βλέπουμε. Στην περίπτωση αυτή θα είμαστε στο mood: "we are qualified, so we will have transfers."
Μία χαρά την έβγαλε. Στο μισό γήπεδο ήταν και εκείνο το παιχνίδι. Απλά η αμυντική λειτουργία της κούλας ήταν πολύ καλύτερη πίσω από την μπάλα σε αντίθεση με εμάς που είμαστε καφενείο.
@giapas είναι τελείως διαφορετικό να λέμε δεν έχει της εντάσεις του Φεβρουαριου ( καμία ομάδα δεν έχει τις ίδιες εντάσεις στο τέλος της περιόδου) και τελείως διαφορετικό ότι ξεφουσκωσε/έσκασε
Ο γάβρος βασιζόταν στην εκτελεστική δεινότητα του Ελ Καμπί. Τα προβληματα του ξεκίνησαν από τότε που έφυγε στο κοπα Άφρικα και δεν κατάφερε ποτέ να τα διορθώσει και να απεμπλακεί από την τόσο μεγαλη εξαρτηση σε έναν παίκτη, ειδικά στα εγχώρια παιχνίδια όπου δεν έχει τους χώρους και το ανοιχτό γήπεδο.
Κακώς γίνεται σύγκριση με πέρσι. Πέρσι δεν υπήρχε ανταγωνισμος, έτρεχε μόνος του, χωρίς άγχος.
@giapas είναι τελείως διαφορετικό να λέμε δεν έχει της εντάσεις του Φεβρουαριου ( καμία ομάδα δεν έχει τις ίδιες εντάσεις στο τέλος της περιόδου) και τελείως διαφορετικό ότι ξεφουσκωσε/έσκασε
Ο γάβρος βασιζόταν στην εκτελεστική δεινότητα του Ελ Καμπί. Τα προβληματα του ξεκίνησαν από τότε που έφυγε στο κοπα Άφρικα και δεν κατάφερε ποτέ να τα διορθώσει και να απεμπλακεί από την τόσο μεγαλη εξαρτηση σε έναν παίκτη, ειδικά στα εγχώρια παιχνίδια όπου δεν έχει τους χώρους και το ανοιχτό γήπεδο.
Κακώς γίνεται σύγκριση με πέρσι. Πέρσι δεν υπήρχε ανταγωνισμος, έτρεχε μόνος του, χωρίς άγχος.
- These users thanked the author renegade for the post:
- PAOK DreXleR
- smoothcriminal1926
Μήπως εσείς έχετε mandela effect; Αν κάνω βέβαια λάθος διορθώστε με. Τον Μιχαηλίδη ποιός του έδωσε φανέλα βασικού; Τον Τζόλη ποιος τον πέταξε μέσα; Και τι πάει να πει αφού είχε χάσει όλους τους στόχους; Ξεχνάς ότι στα Χριστούγεννα πήγαμε πρώτοι; Μετά έσκασε το θέμα πολυιδιοκτησίας και η κατάρρεσυση της ομάδας; Δεν είμαι δικηγόρος του Αμπελ, αλλά μην υποτιμούμε και αλλοιώνουμε αυτά που έκανε και τι προπονητής είναι. Το απέδειξε πάντως...Σουριναμέζος έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 13:25 Τι αξιοποίηση ακαδημιών έκανε ο Αμπελ? Ότι πέταξε τον Τζόλη μέσα στα πλέι-οφς αφού είχε χάσει όλους τους στόχους? Τι Mandela effect έχει δημιουργήσει αυτός ο τύπος τέλοσπαντων...
Και αυτά περι Χατσιδη, Μύθου, αμα δεν ήταν το κύπελλο θα σου έλεγα εγώ... Που μόλις ήρθε ο Αλεξαντερ ο μύθου εξαφανίστηκε και σπόναρε ξανά στον τελικό. Και είμαι απο αυτούς που όντως πιστεύουν ότι οι τελευταίοι 2 δεν είναι ακόμα σε επίπεδο για τον ΠΑΟΚ πρωταθλητισμού. Απλά να λέμε τα πράγματα με το ονομά τους.
- These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post (total 4):
- curtis, Ριαν_Καπαγιαννιδης, kmallio, flash4
Ούτε ο Τσικίνιο είναι ο ίδιος.
Ούτε ο Έσε, ο Ορτέγκα κλπ.
Για μένα το ντεφορμάρισμα έχει να κάνει ( προφανώς όχι αποκλειστικά) και με τη σωματική κατάσταση του παίκτη.
Το ίδιο ισχύει και για τον Ελ Καμπί.
Το τελευταίο καιρό μπαίνει σε εμφανώς λιγότερες μονομαχίες , έχει λιγότερες επαφές στη περιοχή , παίζει με μια ταχύτητα κάτω.
Το ίδιο έπαθε η ΑΕΚ του Αλμειδα που έπαιζε παρόμοιο ποδόσφαιρο.
Μετά από 1, 1.5 χρόνο οι παίκτες που τραβούσαν κουπί κλάταραν.
Και πάλι όμως ο κλαταρισμένος γαύρος , επειδή έχει μεγαλύτερο αθλητικό ταβάνι από εμάς, μας τρέχει άνετα.
Αυτή είναι η ανάγνωση μου, δεν είμαι προπονητής ή γυμναστής αλλά έτσι το εξηγώ.
ΥΓ : Η εποχή δεν είμαι σίγουρος ότι έχει σημασία. Ο γαύρος τη χρονιά του κονφερενς, έκανε τέτοια εποχή επικά ματς από πλευράς έντασης στους 8 και στους 4 της Ευρώπης.
Ούτε ο Έσε, ο Ορτέγκα κλπ.
Για μένα το ντεφορμάρισμα έχει να κάνει ( προφανώς όχι αποκλειστικά) και με τη σωματική κατάσταση του παίκτη.
Το ίδιο ισχύει και για τον Ελ Καμπί.
Το τελευταίο καιρό μπαίνει σε εμφανώς λιγότερες μονομαχίες , έχει λιγότερες επαφές στη περιοχή , παίζει με μια ταχύτητα κάτω.
Το ίδιο έπαθε η ΑΕΚ του Αλμειδα που έπαιζε παρόμοιο ποδόσφαιρο.
Μετά από 1, 1.5 χρόνο οι παίκτες που τραβούσαν κουπί κλάταραν.
Και πάλι όμως ο κλαταρισμένος γαύρος , επειδή έχει μεγαλύτερο αθλητικό ταβάνι από εμάς, μας τρέχει άνετα.
Αυτή είναι η ανάγνωση μου, δεν είμαι προπονητής ή γυμναστής αλλά έτσι το εξηγώ.
ΥΓ : Η εποχή δεν είμαι σίγουρος ότι έχει σημασία. Ο γαύρος τη χρονιά του κονφερενς, έκανε τέτοια εποχή επικά ματς από πλευράς έντασης στους 8 και στους 4 της Ευρώπης.
-
Dimitrisou
Ο Αμπελ ειναι καλος προπονητης ναι,αλλα νομιζω εχει δημιουργηθει μια υπερβολικη εικονα για αυτον εξαιτιας της Παλμειρας.smoothcriminal1926 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 14:40Μήπως εσείς έχετε mandela effect; Αν κάνω βέβαια λάθος διορθώστε με. Τον Μιχαηλίδη ποιός του έδωσε φανέλα βασικού; Τον Τζόλη ποιος τον πέταξε μέσα; Και τι πάει να πει αφού είχε χάσει όλους τους στόχους; Ξεχνάς ότι στα Χριστούγεννα πήγαμε πρώτοι; Μετά έσκασε το θέμα πολυιδιοκτησίας και η κατάρρεσυση της ομάδας; Δεν είμαι δικηγόρος του Αμπελ, αλλά μην υποτιμούμε και αλλοιώνουμε αυτά που έκανε και τι προπονητής είναι. Το απέδειξε πάντως...Σουριναμέζος έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 13:25 Τι αξιοποίηση ακαδημιών έκανε ο Αμπελ? Ότι πέταξε τον Τζόλη μέσα στα πλέι-οφς αφού είχε χάσει όλους τους στόχους? Τι Mandela effect έχει δημιουργήσει αυτός ο τύπος τέλοσπαντων...
Και αυτά περι Χατσιδη, Μύθου, αμα δεν ήταν το κύπελλο θα σου έλεγα εγώ... Που μόλις ήρθε ο Αλεξαντερ ο μύθου εξαφανίστηκε και σπόναρε ξανά στον τελικό. Και είμαι απο αυτούς που όντως πιστεύουν ότι οι τελευταίοι 2 δεν είναι ακόμα σε επίπεδο για τον ΠΑΟΚ πρωταθλητισμού. Απλά να λέμε τα πράγματα με το ονομά τους.
Παιδια ο Αμπελ πηγε στην αντιστοιχη Μπαρτσελονα της Λατινικης Αμερικης οχι σε καμια ομαδουλα..τα τελευταια 8 χρονια(επειδη μου αρεσει και βλεπω πολυ λατινικη αμερικη) η Παλμειρας με την Φλαμενγκο εχουν το μπατζετ που εχουν ολες οι αλλες μαζι..αν δειτε τι παικτες εχουν αυτες και τι οι αλλες καταλαβαινει κανεις τι παιζει.
Καλος προπονητης οντως εδωσε ευκαιριες αλλα μεχρι εκει..
Στην ελλαδα με τον χαρακτηρα που εχει δεν θα εκανε τιποτα παραπανω..
-
The_Analyst_4
Τίποτα δεν έκανε ο Άμπελ. Ούτε εδώ,ούτε στην Μπράγκα,ούτε στην Παλμέιρας. Πουθενά. Γενικά δεν υπηρχε ποδόσφαιρο σαν άθλημα πριν γεννηθεί ο Λουτσεσκου. Αυτός το ανακάλυψε. Απορώ που δεν ήρθε η Ρεάλ να τον αρπάξει από τα χέρια μας και ταλαιπωρείται.
Γελάει ο κόσμος με την αντίληψη που έχετε για το ποδόσφαιρο. Σανοφαγοι του ΠΑΟΚ24
Γελάει ο κόσμος με την αντίληψη που έχετε για το ποδόσφαιρο. Σανοφαγοι του ΠΑΟΚ24
- These users thanked the author The_Analyst_4 for the post (total 2):
- yakel, john4serres