Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
- Dimitris_L4

- john4serres

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Μπα...Dimitris_L4 έγραψε:Τον Basic τον εχει δει κανενας να μας πει τι κ πως???
- 
				makispaspartou

Μεϊτέ μαζί με τον μικρό Γάλλο Μισού
Ζιγκό μαζί με τον μικρό Αυστριακό Αφενγκρούμπερ
Νομίζω οι καλύτερες δυνατές επιλογές
Αποχώρηση Σαμάτα , Ράφα , Νάσμπεργκ και ιδανικά πώληση Μουργκ που κατά τη γνώμη μου και βλέποντας τον Σόλα δεν χωράει στο ρόστερ.

Ζιγκό μαζί με τον μικρό Αυστριακό Αφενγκρούμπερ
Νομίζω οι καλύτερες δυνατές επιλογές
Αποχώρηση Σαμάτα , Ράφα , Νάσμπεργκ και ιδανικά πώληση Μουργκ που κατά τη γνώμη μου και βλέποντας τον Σόλα δεν χωράει στο ρόστερ.
Αυτός ο Michut για ποια θέση μας ενδιαφέρει; Οι κινήσεις του πιο πολύ προς το 10 ταιριάζουν. Ακόμα και όταν παίζει πιο πίσω, αμύνεται σαν τον Ντέλια. Ανάστημα μετριότατο για χαφ και κορμοστασιά τύπου Dandas. Δείχνει να έχει λίγο παραπάνω τσαγανό, αλλά υστερεί σαφέστατα λόγω σωματοδομής σε σχέση με Meïté.

Βασικα δεν υπαρχει θεμα Michut.Κουβεντα χαβαλε μεσα στο φορουμ κανουμε.

- 
				Xlapatsas4

- Μπαρκαρούτσος

...σιτς.john4serres έγραψε:Μπα...Dimitris_L4 έγραψε:Τον Basic τον εχει δει κανενας να μας πει τι κ πως???

Να μη ξεχνάμε ότι κάτι τέτοιοι όμως μας σπάνε τους αστραγάλους και μας κάνουν να μας έρχεται εμετός στο κέντρο όταν παίζουμε Ευρώπη.zaffodb έγραψε:Αυτός ο Michut για ποια θέση μας ενδιαφέρει; Οι κινήσεις του πιο πολύ προς το 10 ταιριάζουν. Ακόμα και όταν παίζει πιο πίσω, αμύνεται σαν τον Ντέλια. Ανάστημα μετριότατο για χαφ και κορμοστασιά τύπου Dandas. Δείχνει να έχει λίγο παραπάνω τσαγανό, αλλά υστερεί σαφέστατα λόγω σωματοδομής σε σχέση με Meïté.
- 
				makispaspartou

Κλασικό 8άρι που κολλάει την μπάλα στο πόδι. Playmaker είναι , με πολύ καλές περιστροφές , κοντρόλ, πάσα και ταχύτητα. Δε νομίζω ότι μαρκάρει χειρότερα από Οζντόεβ ή Σβαμπ.zaffodb έγραψε:Αυτός ο Michut για ποια θέση μας ενδιαφέρει; Οι κινήσεις του πιο πολύ προς το 10 ταιριάζουν. Ακόμα και όταν παίζει πιο πίσω, αμύνεται σαν τον Ντέλια. Ανάστημα μετριότατο για χαφ και κορμοστασιά τύπου Dandas. Δείχνει να έχει λίγο παραπάνω τσαγανό, αλλά υστερεί σαφέστατα λόγω σωματοδομής σε σχέση με Meïté.
- 
				aspro mavro

Πάντως στα στόπερ, ας κοιτάξουν εκτός από την ποιότητα και το θέμα χαρακτήρα γιατί έχει παραγίνει το κακό τώρα τελευταία.
Ο ένας κλαίνε τα παιδιά θέλουν Ελλάδα αλλά μετά μια χαρά θέλουν Πορτογαλία, ο άλλος κλαίει η πεθερά τα εγγόνια είναι μακριά η Θεσσαλονίκη, αλλά μετά η Αθήνα είναι κοντά και ο τελευταίος αλλού τρώει και πίνει και αλλού.....

Ο ένας κλαίνε τα παιδιά θέλουν Ελλάδα αλλά μετά μια χαρά θέλουν Πορτογαλία, ο άλλος κλαίει η πεθερά τα εγγόνια είναι μακριά η Θεσσαλονίκη, αλλά μετά η Αθήνα είναι κοντά και ο τελευταίος αλλού τρώει και πίνει και αλλού.....
Ο Προπονητής ήταν ξεκάθαρος, δύο στοπερ και Μειτε,ελπίζω να εισακουστεί.
Εγώ πάντως μια χαρά τον είδα με διάθεση, τα νεύρα μέσα στο πρόγραμμα είναι,όταν κάτι δεν πάει ακριβώς όπως το θέλεις,αυτό ισχύει για κάθε άνθρωπο.
Θυμηθείτε πως ήταν πέρσι στην αρχή της προετοιμασίας.
Θα τους πάρουμε όλους σβάρνα, κανένας δε γλυτώνει ούτε φέτος,.
Πηγαίνετε στο γήπεδο και στηρίξτε την ομαδαρα μας και αφήστε τη γκρίνια στα φόρουμ και στα σαιτ.
Δηλαδή ποτέ θα καταλάβατε ότι όσοι ζείτε στη Θεσσαλονίκη ή έστω κοντά σε αυτή, είστε τυχεροί άνθρωποι;
Αντε ,δεν επιτρέπεται ο πρωταθλητής και μάλιστα πρωταθλητής του πιο μαγκικου στην ιστορία,να παίζει σε μισοάδειο γήπεδο.

Εγώ πάντως μια χαρά τον είδα με διάθεση, τα νεύρα μέσα στο πρόγραμμα είναι,όταν κάτι δεν πάει ακριβώς όπως το θέλεις,αυτό ισχύει για κάθε άνθρωπο.
Θυμηθείτε πως ήταν πέρσι στην αρχή της προετοιμασίας.
Θα τους πάρουμε όλους σβάρνα, κανένας δε γλυτώνει ούτε φέτος,.
Πηγαίνετε στο γήπεδο και στηρίξτε την ομαδαρα μας και αφήστε τη γκρίνια στα φόρουμ και στα σαιτ.
Δηλαδή ποτέ θα καταλάβατε ότι όσοι ζείτε στη Θεσσαλονίκη ή έστω κοντά σε αυτή, είστε τυχεροί άνθρωποι;
Αντε ,δεν επιτρέπεται ο πρωταθλητής και μάλιστα πρωταθλητής του πιο μαγκικου στην ιστορία,να παίζει σε μισοάδειο γήπεδο.