Ολυμπιακοί & Παραολυμπιακοί Αγώνες - Paris 2024
Re: Ολυμπιακοί Αγώνες Paris 2024
Ναι πραγματικά είναι τόσο επικίνδυνη που έχει συνολικό ποσοστό νικών καριέρας 64% και στην Ολυμπιάδα του Τοκυο έφτασε μέχρι τα προημιτελικά.
Το θέμα της Ιμανε είναι τελείως φτιαχτο, έκαναν τρελή πατάτα οι αρχιερείς της alt right και τώρα τρέχουν σαν κότες να τα μαζέψουν (βλέπε Logan Paul).
Πραγματικό ζήτημα ήταν της (του) Lia Thomas που δήλωσε ξαφνικά μια μέρα γυναίκα, κατέβηκε στο κολυμβητήριο και κέρδισε τις γυναίκες με καμία 15αρια δευτερόλεπτα διαφορά.
Η Ιμανε είναι γυναίκα, με γυναικεία γεννητικά όργανα που πάσχει από μια σπάνια αλλά υπαρκτή πάθηση που ανεβάζει την τεστοστερόνη στις γυναίκες.
Αυτό είναι όλο και καλό είναι να τελειώνει το θέμα γιατί αυτό που τραβάει αυτό το κορίτσι (χωρίς να έχει καμία απολύτως ευθύνη) είναι απαράδεκτο!
Το θέμα της Ιμανε είναι τελείως φτιαχτο, έκαναν τρελή πατάτα οι αρχιερείς της alt right και τώρα τρέχουν σαν κότες να τα μαζέψουν (βλέπε Logan Paul).
Πραγματικό ζήτημα ήταν της (του) Lia Thomas που δήλωσε ξαφνικά μια μέρα γυναίκα, κατέβηκε στο κολυμβητήριο και κέρδισε τις γυναίκες με καμία 15αρια δευτερόλεπτα διαφορά.
Η Ιμανε είναι γυναίκα, με γυναικεία γεννητικά όργανα που πάσχει από μια σπάνια αλλά υπαρκτή πάθηση που ανεβάζει την τεστοστερόνη στις γυναίκες.
Αυτό είναι όλο και καλό είναι να τελειώνει το θέμα γιατί αυτό που τραβάει αυτό το κορίτσι (χωρίς να έχει καμία απολύτως ευθύνη) είναι απαράδεκτο!
https://www.in.gr/2024/08/02/sports/oly ... ani-kelif/
Οποτε μεχρι καποιοι να πατε να κανετε οι ιδιοι τεστ χρωμοσωματων στην Αλγερινη αθλητρια, καλο ειναι να μην προβαινετε σε χαρακτηρισμους.
Οποτε μεχρι καποιοι να πατε να κανετε οι ιδιοι τεστ χρωμοσωματων στην Αλγερινη αθλητρια, καλο ειναι να μην προβαινετε σε χαρακτηρισμους.
Τιποτε απο αυτα που περιγραφεις δεν ειναι αναλογο με οτι εγινε. Δεν εγινε καμια διακωμωδηση. Τωρα αν λες πουστροτελετη 4 ωρες σοου και μετα κλαιγεσαι οτι σε προσβαλλουν οκfigurehead4 έγραψε:Sorry που επανέρχομαι στην πουστροτελετή, αλλά μόλις χθες διάβασα τις εξυπνάδες των υπερασπιστών της και μου ήρθε κάπως.PAOK_Antarctica έγραψε:Εμένα μπορεί κάποιος από όλους αυτούς που μιλάνε για "προσβολή" να μου εξηγήσει τι το προσβλητικό είχε η εικόνα;
Μέχρι τώρα ούτε ένας δεν έχει πει "είναι προσβλητικό γι'αυτόν και γι'αυτόν τον λόγο".
Ας απαντήσω με ένα παραδειγμα. Βγαίνει κάποιος στο Mega και αναπαριστά τη φωτογραφία του Ιβάν πάνω στο άλογο με το πρωτάθλημα αγκαλιά. Αντί του Ιβάν όμως υπάρχει ένας τρελός από την Πάνια ή ένας καραβλαχος σαν τον τράμπακούλα του Χάρι Κλυν και αντί για κύπελλο ένα ομοίωμα πέους.
Εμεις θα εκραγουμε και θα ζητήσουμε το λογο Αυτοί θα έχουν εκ των προτέρων βρει κάποια άλλη παρόμοια φωτογραφία, για να συνεχίσουν το τρολαρισμα.
Τα νεύρα μας θα είχαν τσιτώσει, με τους πιο θερμοαιμους να είναι έτοιμοι να ανταποδωσουν στην πρώτη ευκαιρία
Και όλα αυτά στο πλαίσιο της.. ανεκτικότητα και της συμπερίληψης;
Δεύτερο παράδειγμα. Παίρνει ένας φίλος σου μια χαρακτηριστική φωτογραφία του γάμου σου ή μια φωτογραφία των γονιών σου και στη θέση της γυναικας/ μάνας σου βάζει μια μαϊμού και στη δική σου/πατέρα σου ο, τι εσύ θεωρείς γελοίο. Τη στέλνει σε όλους τους φίλους σου και γελάνε μαζί σου, αλλά όταν του την πεις σου δείχνει μια παρόμοια και κάνει τον ανηξερο. Οπότε γελάνε περισσότερο μαζί σου
Ειναι προσβλητικό για καθε Χριστιανό αυτό που έγινε και ακόμη πιο προσβλητικό να συζητιέται το αν είχε αυτό το σκοπό ο καραγκιόζης που το σχεδίασε.
Όσο για την υπόνοια του τι είναι ο Χριστός και γιατί να αντιδρά κάνεις έτσι, όλοι εσείς οι καλοί και ανεκτικοί άνθρωποι, που απεχθανεστε τους διαχωρισμούς και το μίσος, σας παρακαλώ αποδεχτείτε πως για κάποιους κατά τη γνώμη σας κατώτερους, αφού γράφτηκε πως ανήκουν στο μεσαίωνα, διαβάζουν ελεύθερη ώρα και πολλές ακόμη... ανεκτικές προσβολές, πως κάποιος σαν εμενα μπορει πιο εύκολα να μου διακωμωδουν τη μάνα ή τον πατέρα, πάρα το Χριστό.
Ελευθερία σημαίνει να έχεις εσύ το δικαίωμα να μην κάνεις κι εσύ το ίδιο κι ακόμη ακόμη να με θεωρείς εμένα ηλιθιο Δικαίωμα σου.
Ελευθερία δεν σημαίνει ότι μπορείς να με προσβαλλεις στα μούτρα και μετά να υποτιμάς τη νοημοσύνη μου αναμένοντας την αντίδραση μου για να... δείξεις και το πόσο φανατικός είμαι και πως εγώ φέρνω διαμάχες.
Ναι οπως ειπα και επανω, σχολιασα ακριβως αυτο το αρθρο αλλα μαλλον δεν παρακολουθεις. Που ειναι τα αποτελεσματα των εξετασεων σε αυτο το αρθρο;xrisitsapa έγραψε:Αν σου κάνει το Reuters, διάβασε παρακάτω. Τα εξήγει μια χαρά και το θεωρώ πολύ αξιόπιστο.aivas19 έγραψε:Xrisitsapa δειξε μου το αποτελεσμα του τεστ αυτου. Το ειδες εσυ; Γιατι μεχρι τωρα μονο ενας το εχει αναφερει χωρις να επισυναψει τα αποτελεσματα του τεστ (αυτος που αναφερει ο Ρενε). Προσπαθησα να βρω το ποστ του αλλα δεν μπορεσα. Το 21 που συμμετειχε κερδισε η την κερδισε η Ιρλανδη; Επισης, για την Ταιβανεζα γιατι πεφτει μουγκα; Απο 2 πηγαμε στη 1 μποξερ; Αφου εκαναν τεστ και εχει η ομοσπονδια τα αποτελεσματα ας τα βγαλει να το αποδειξει.
https://www.reuters.com/sports/olympics ... 024-07-31/
Οχι δεν ειναι η τεστοστερονη.xrisitsapa έγραψε:Η ουσία στο συγκεκριμένο θέμα, δεν είναι στην σεξουαλικη ταυτότητα.xrisitsapa έγραψε:Αν σου κάνει το Reuters, διάβασε παρακάτω. Τα εξήγει μια χαρά και το θεωρώ πολύ αξιόπιστο.aivas19 έγραψε:Xrisitsapa δειξε μου το αποτελεσμα του τεστ αυτου. Το ειδες εσυ; Γιατι μεχρι τωρα μονο ενας το εχει αναφερει χωρις να επισυναψει τα αποτελεσματα του τεστ (αυτος που αναφερει ο Ρενε). Προσπαθησα να βρω το ποστ του αλλα δεν μπορεσα. Το 21 που συμμετειχε κερδισε η την κερδισε η Ιρλανδη; Επισης, για την Ταιβανεζα γιατι πεφτει μουγκα; Απο 2 πηγαμε στη 1 μποξερ; Αφου εκαναν τεστ και εχει η ομοσπονδια τα αποτελεσματα ας τα βγαλει να το αποδειξει.
Είναι στο ότι η αυξημένη τεστοστερόνη την κάνει επικίνδυνη για τις συναθλήτριές της και άδικο τον αγώνα, λόγω δύναμης, αντοχής και αερόβιας δυνατότητας ( αν κατάλαβα κι εγώ καλά, γιατρός δεν είμαι)
ΑΚΡΙΒΩΣJohnDag έγραψε:Ναι πραγματικά είναι τόσο επικίνδυνη που έχει συνολικό ποσοστό νικών καριέρας 64% και στην Ολυμπιάδα του Τοκυο έφτασε μέχρι τα προημιτελικά.
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ
Και προσθετω. Ακομα γαργαρα για τον παιδοβιαστη απο τους θιγμενους. Γιατι αβαβα εκει;
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ποιος είναι ο παιδοβιαστης;
Στάλθηκε από το 23076RN8DY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 23076RN8DY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρωτος εγω ειπα οτι ειναι ενα πολυ ευαισθητο θεμα που πριν απο οποιονδηποτε αλλο φερνει σε δυσκολη θεση την ιδια την αθλητρια απο την Αλγερια, καθως περαν της δικης της περιπετειας που την συνοδευει σε ολη της τη ζωη ,ξαφνικα εχει γινει στοχος του καθε πικραμενου.Απο εκει και περα ομως νομιζω οτι ειναι σχετικα προφανες με μια απλη ματια οτι δεν ειναι απλα θεμα αυξημενης τεστοστερονης.Πρεπει να τεθει ενα πλαισιο που θα κρινει παρομοιες καταστασεις με οσο πιο αντικειμενικα κριτηρια μακρια απο πιεσης οποιασδηποτε κοινοτητας ειτε αντι ειτε υπερ.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μάλιστα.
Φυσικά τα ΜΜΕ τα δικά μας μουγκα, μάλλον δεν "πουλάει" πολύ σαν θέμα..
Ολυμπιακοί Αγώνες Paris 2024
Σωστός ο προβληματισμός γενικά.joshua έγραψε:Πρωτος εγω ειπα οτι ειναι ενα πολυ ευαισθητο θεμα που πριν απο οποιονδηποτε αλλο φερνει σε δυσκολη θεση την ιδια την αθλητρια απο την Αλγερια, καθως περαν της δικης της περιπετειας που την συνοδευει σε ολη της τη ζωη ,ξαφνικα εχει γινει στοχος του καθε πικραμενου.Απο εκει και περα ομως νομιζω οτι ειναι σχετικα προφανες με μια απλη ματια οτι δεν ειναι απλα θεμα αυξημενης τεστοστερονης.Πρεπει να τεθει ενα πλαισιο που θα κρινει παρομοιες καταστασεις με οσο πιο αντικειμενικα κριτηρια μακρια απο πιεσης οποιασδηποτε κοινοτητας ειτε αντι ειτε υπερ.
Απλά το θέμα μας εδώ είναι ότι οι αριθμοί δεν αποδεικνύουν υπέροχη λόγω σωματικής διάπλασης.
Μάλιστα από το 2018 μέχρι το 2022 που δεν κέρδιζε μετάλλια κανένας (και ούτε η IBA) είχε κάποιο θέμα.
Με το που κέρδισε την Ρωσίδα στον ημιτελικό του Παγκόσμιου του 2023 η ελεγχόμενη από την Ρωσία IBA (τυχαίο να φανταστώ) την απέκλεισε πριν τον τελικό επικαλούμενη ένα τεστ του οποίου τα αποτελέσματα (αλλά και η μεθοδολογία) δεν βγήκαν ποτέ στην δημοσιότητα. Για τέτοια αξιοπιστία μιλάμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Παρ 02 Αύγ 2024, 10:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
xrisitsapa
aivas19 έγραψε:Ναι οπως ειπα και επανω, σχολιασα ακριβως αυτο το αρθρο αλλα μαλλον δεν παρακολουθεις. Που ειναι τα αποτελεσματα των εξετασεων σε αυτο το αρθρο;xrisitsapa έγραψε:Αν σου κάνει το Reuters, διάβασε παρακάτω. Τα εξήγει μια χαρά και το θεωρώ πολύ αξιόπιστο.aivas19 έγραψε:Xrisitsapa δειξε μου το αποτελεσμα του τεστ αυτου. Το ειδες εσυ; Γιατι μεχρι τωρα μονο ενας το εχει αναφερει χωρις να επισυναψει τα αποτελεσματα του τεστ (αυτος που αναφερει ο Ρενε). Προσπαθησα να βρω το ποστ του αλλα δεν μπορεσα. Το 21 που συμμετειχε κερδισε η την κερδισε η Ιρλανδη; Επισης, για την Ταιβανεζα γιατι πεφτει μουγκα; Απο 2 πηγαμε στη 1 μποξερ; Αφου εκαναν τεστ και εχει η ομοσπονδια τα αποτελεσματα ας τα βγαλει να το αποδειξει.
Τώρα αν ειναι να καταφεύγουμε σε σοφιστείες ελλείψει επιχειρημάτων, ας το σταματήσουμε καλύτερα….
Σε ποιο ανάλογο άρθρο είδες τις εξετάσεις; Είδες μήπως του Κεντερη; Η της Marion Jones ή του Λανς Αρμστρονγκ;
Σου παραθέτω άρθρο από το Reuters που αναφέρει πηγές από μια παγκόσμια ομοσπονδία, η οποία πήρε μια δημόσια απόφαση, κι αυτό που έχεις να πεις είναι αν είδα τα αποτελέσματα των εξετάσεων;;
Σε παρακαλώ πολύ…
Το πρόβλημα είναι ότι τα αποτελέσματα του τεστ δεν τα είδε κανένας άλλος πέρα από αυτούς.
Υπάρχει ένα θέμα αξιοπιστίας δε νομίζεις;
Ειδικά όταν μιλάμε για αποκλεισμό αθλήτριας εν μέσω διοργάνωσης πριν τον τελικό.
Σα να βγαίνει η ΟΥΕΦΑ πριν το τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και να λέει:
- Βινι, Κροος και Μπελιγχαμ αποκλείονται από τον τελικό γιατί βρέθηκαν ντοπε.
- Ωραία, δεκτό δώστε μας τα αποτελέσματα από το τεστ.
- Δεν χρειάζεται, το λέμε εμείς άρα ισχύει.
Κατανοείς το παράλογο του θέματος;
Υπάρχει ένα θέμα αξιοπιστίας δε νομίζεις;
Ειδικά όταν μιλάμε για αποκλεισμό αθλήτριας εν μέσω διοργάνωσης πριν τον τελικό.
Σα να βγαίνει η ΟΥΕΦΑ πριν το τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και να λέει:
- Βινι, Κροος και Μπελιγχαμ αποκλείονται από τον τελικό γιατί βρέθηκαν ντοπε.
- Ωραία, δεκτό δώστε μας τα αποτελέσματα από το τεστ.
- Δεν χρειάζεται, το λέμε εμείς άρα ισχύει.
Κατανοείς το παράλογο του θέματος;
Έκανε τεστ ο Κεντέρης;xrisitsapa έγραψε:
Σε ποιο ανάλογο άρθρο είδες τις εξετάσεις; Είδες μήπως του Κεντερη;
JohnDag έγραψε:Σωστός ο προβληματισμός γενικά.joshua έγραψε:Πρωτος εγω ειπα οτι ειναι ενα πολυ ευαισθητο θεμα που πριν απο οποιονδηποτε αλλο φερνει σε δυσκολη θεση την ιδια την αθλητρια απο την Αλγερια, καθως περαν της δικης της περιπετειας που την συνοδευει σε ολη της τη ζωη ,ξαφνικα εχει γινει στοχος του καθε πικραμενου.Απο εκει και περα ομως νομιζω οτι ειναι σχετικα προφανες με μια απλη ματια οτι δεν ειναι απλα θεμα αυξημενης τεστοστερονης.Πρεπει να τεθει ενα πλαισιο που θα κρινει παρομοιες καταστασεις με οσο πιο αντικειμενικα κριτηρια μακρια απο πιεσης οποιασδηποτε κοινοτητας ειτε αντι ειτε υπερ.
Απλά το θέμα μας εδώ είναι ότι οι αριθμοί δεν αποδεικνύουν υπέροχη λόγω σωματικής διάπλασης.
Μάλιστα από το 2018 μέχρι το 2022 που δεν κέρδιζε μετάλλια κανένας (και ούτε η IBA) είχε κάποιο θέμα.
Με το που κέρδισε την Ρωσίδα στον ημιτελικό του Παγκόσμιου του 2023 η ελεγχόμενη από την Ρωσία IBA (τυχαίο να φανταστώ) την απέκλεισε πριν τον τελικό επικαλούμενη ένα τεστ του οποίου τα αποτελέσματα (αλλά και η μεθοδολογία) δεν βγήκαν ποτέ στην δημοσιότητα. Για τέτοια αξιοπιστία μιλάμε.
https://vimeo.com/197909850
[youtube]x08KEbDTYDs[/youtube]