Ποδόσφαιρο γυναικών: αγώνες & νέα 2024-2025
Re: Ποδόσφαιρο γυναικών: αγώνες & νέα 2024-2025
Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Τετάρτη 16 Απριλίου, ενώ το ματς Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ ορίστηκε για την Τετάρτη 30 Απριλίου.

thomas Murg έγραψε:Κωλοκλήρωση ή μου φαίνεται; Στράβωσε για τα καλά φέτος η χρονιά. Από την αρχή φάνηκε. Ας ελπίσουμε ότι θα ανατρέψουμε την κατάσταση με το κύπελλο.
Σιγουρα, δυσκολος αγωνας.
Το ματς του πρωταθληματος στην Τριπολη ειχε ληξει 0-0
Κυριακη 13/4, 13:00,
ΠΑΟΚ-Νεες Ατρομητου
Προπονητικο κεντρο Ν. Μεσημβριας
Εισοδος ελευθερη

ΠΑΟΚ-Νεες Ατρομητου
Προπονητικο κεντρο Ν. Μεσημβριας
Εισοδος ελευθερη

Βρισκομαστε στο 30'.
1-0 απο το 11' με την Χαραλαμπους

1-0 απο το 11' με την Χαραλαμπους

2-0 η Παπαδοπουλου στο 69'.
Κοκκινη καρτα για τον Ατρομητο στο 74'.

Κοκκινη καρτα για τον Ατρομητο στο 74'.

3-0 τελικο.
Το τριτο γκολ η Παπαδοπουλου στις καθυστερησεις.

Το τριτο γκολ η Παπαδοπουλου στις καθυστερησεις.

Κώστας Κωνσταντινίδης:
«Καταρχάς χρόνια πολλά στην ομάδα μας, δεν έχω να πω κάτι παραπάνω σε αυτό το πράγμα, είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι που αποτελούμε μέρος του ΠΑΟΚ, να πάνε όλα καλά, να είμαστε εδώ και στα 100 χρόνια να το γιορτάσουμε όλοι μαζί. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο τον δυσκολέψαμε εμείς από μόνοι μας, καθώς μπορούσαμε πολύ εύκολα να έχουμε ένα διαφορετικό σκορ από το 1-0 στο πρώτο ημίχρονο, καθώς νομίζω ότι είχαμε και δύο δοκάρια. Τα κορίτσια προσπάθησαν, υπήρχαν κομμάτια που ήμασταν πάρα πολύ καλοί, υπήρχαν κομμάτια τα οποία χρήζουν διόρθωσης, οπότε κοιτάμε μπροστά, δύο εβδομάδες τώρα γεμάτες με πρωτάθλημα και κύπελλο, δουλεύουμε και συνεχίζουμε να δουλεύουμε».

«Καταρχάς χρόνια πολλά στην ομάδα μας, δεν έχω να πω κάτι παραπάνω σε αυτό το πράγμα, είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι που αποτελούμε μέρος του ΠΑΟΚ, να πάνε όλα καλά, να είμαστε εδώ και στα 100 χρόνια να το γιορτάσουμε όλοι μαζί. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο τον δυσκολέψαμε εμείς από μόνοι μας, καθώς μπορούσαμε πολύ εύκολα να έχουμε ένα διαφορετικό σκορ από το 1-0 στο πρώτο ημίχρονο, καθώς νομίζω ότι είχαμε και δύο δοκάρια. Τα κορίτσια προσπάθησαν, υπήρχαν κομμάτια που ήμασταν πάρα πολύ καλοί, υπήρχαν κομμάτια τα οποία χρήζουν διόρθωσης, οπότε κοιτάμε μπροστά, δύο εβδομάδες τώρα γεμάτες με πρωτάθλημα και κύπελλο, δουλεύουμε και συνεχίζουμε να δουλεύουμε».

Κατεργιαννάκη, Γκούνη, Κιουρεξίδου, Στιγκλμάιρ, Μήτκου, Δρακογιαννάκη, Εστέβεζ, Χαραλάμπους, Αργυρίου, Μπουρονίκου και Παπαδοπούλου.

Απουσιαζαν οι Νόιχαους, Κοσκερίδου, Μανίσα, Βαρδαλή, Δοϊρανλή, Μοσκοφίδου, Χέλμβαλ, Καλέση, Χαλατσογιάννη και Γκιζάρη.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα μας, είναι προγραμματισμένη για την Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου, όπου και θα αντιμετωπίσει στην Αθήνα την Αγία Παρασκευή στις 15:00, για την εξ αναβολής 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.