Δηλαδη με Μειτε και Μαρκος Αντονιο παλι ξυλο θα τρωμε;papwolf έγραψε:Με παίκτες σαν τον Μαρκαντώνη στα χαφ, χαρτί και οάρη δε κερδάς, ούτε πρωτάθλημα παίρνεις. Στην Ελλάδα το μεγαλύτερο προσόν των χαφ κι όχι μόνο είναι η δύναμη, όχι η τεχνική.
Αν πάση θυσία θέλεις Μαρκαντώνη στα χαφ πρέπει να βάλεις δίπλα του ένα σκυλί μαύρο (Μαξ. πχ) να δέρνει για δύο.
88. Marcos Antonio
Re: 88. Marcos Antonio
Μια βελτιωμένη (τεχνικά, όχι σωματικά) εκδοχή του Ντάντας είναι (166 εκ. με 56 κιλά). Αν ήταν δεκάρι, εξτρέμ, πλάγιο μπακ θα ήταν ΟΚ, αλλά χαφ με τίποτα. Αν εσάς σας κάνει για το κέντρο, εμένα όχι.
Όσο για τον Εσίτι, αυτός μπορεί να είχε δύναμη αλλά δεν έστριβε ούτε με ριμούλκα κι ούτε είχε τραγανό μέσα του. Δεν ανέφερα τυχαία τον Μαξίμοβιτς, κάτι τέτοιο θα ήθελα στα χαφ.
Όσο για τον Εσίτι, αυτός μπορεί να είχε δύναμη αλλά δεν έστριβε ούτε με ριμούλκα κι ούτε είχε τραγανό μέσα του. Δεν ανέφερα τυχαία τον Μαξίμοβιτς, κάτι τέτοιο θα ήθελα στα χαφ.
- kataramenos5
-
Εφόσον φτάσει το 100% θα είναι ο καλύτερος χαφ του πρωταθλήματος μετά τον δεύτερο καλύτερο Μέιτε και τον τρίτο καλύτερο Οζντόεβ. Προσωπικά θεωρώ κλέψιμο τα 6 εκ της ρήτρας του. Όσο για το ύψος του και τη διαφορά του με τον Ντάντας όσοι δεν μπορείτε να δείτε πώς καλύπτει τους χώρους, πώς κάνει τις περιστροφές και πώς γεμίζει το κέντρο τότε δεν μπορώ να σας το εηγήσω. Plus οτι εχει τεχνική και πάσα top.
-
Αυτός ο παίκτης είναι το μεγάλο κόλπο του Λουτσεσκου με το οποίο θα κερδίσουμε τα playoffs. Είναι το box to box δεκάρι που έψαχνε τόσα χρόνια.
Κάτι αντίστοιχο είχε προσπαθήσει να κάνει και με τον Ντάγκλας αλλά το παλικάρι δεν ήξερε μπάλα. Ε, αυτός εδώ ξέρει 100 κιλά.
Αν πάει σε μια ομάδα που ξέρει να τον εκμεταλλευτεί, σε 2 χρόνια θα κοστίζει 26 εκατομμύρια αντί για 6.
Κάτι αντίστοιχο είχε προσπαθήσει να κάνει και με τον Ντάγκλας αλλά το παλικάρι δεν ήξερε μπάλα. Ε, αυτός εδώ ξέρει 100 κιλά.
Αν πάει σε μια ομάδα που ξέρει να τον εκμεταλλευτεί, σε 2 χρόνια θα κοστίζει 26 εκατομμύρια αντί για 6.
- AlxNeapoli1
Μαξιμοβιτς, Αντονιο, Οζντοεφ, Μειτε, Ντελιας και δεκαρρρ πρεπει να ειναι τα χαφ μας αν θελουμε να συνδυασουμε ταχυτητα, δυναμη και τεχνικη.
Όντως καμία σχέση με τον νταντας, ειδικά χωρίς τη μπαλα. μη βλέπουμε μόνο το ύψος ...makispaspartou έγραψε:Εφόσον φτάσει το 100% θα είναι ο καλύτερος χαφ του πρωταθλήματος μετά τον δεύτερο καλύτερο Μέιτε και τον τρίτο καλύτερο Οζντόεβ. Προσωπικά θεωρώ κλέψιμο τα 6 εκ της ρήτρας του. Όσο για το ύψος του και τη διαφορά του με τον Ντάντας όσοι δεν μπορείτε να δείτε πώς καλύπτει τους χώρους, πώς κάνει τις περιστροφές και πώς γεμίζει το κέντρο τότε δεν μπορώ να σας το εηγήσω. Plus οτι εχει τεχνική και πάσα top.
Btw ο Πινέδα είναι από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος και παίζει στον αξονα . ποσο ύψος έχει ?
Αυτα ολα ωραια ακουγονται κ μακαρι να ισχυουνJack_MeHoff έγραψε:Αυτός ο παίκτης είναι το μεγάλο κόλπο του Λουτσεσκου με το οποίο θα κερδίσουμε τα playoffs. Είναι το box to box δεκάρι που έψαχνε τόσα χρόνια.
Τα ντερμπι κ τα πλει οφ πλησιαζουν
Εκει θελω να τον δω αν θα ανταποκριθει στη δυναμη κ στο φυζικαλ κομματι
Στη φετινη σεζον στο πρωταθλημα την πατησαμε ηδη 2 φορες σε παιχνιδια π χρειαστηκε να παιξουμε σκληρα κ χασαμε
- ΑποστόληςΑ
Κόλκας στο sdna
Θα ήθελα να σταθώ λίγο στον Μάρκος Αντόνιο. Η τοποθέτηση του στο 10 από τον Λουτσέσκου είναι αναγκαστική. Ο Βραζιλιάνος έχει «ντυθεί» έκτος μεσοεπιθετικός, λόγω του εδάφους που έχασε στο πρώτο τετράμηνο της σεζόν. Τα δίδυμα έχουν προκύψει σε αυτό το όχι και τόσο μικρό διάστημα και ο Μάρκος Αντόνιο κινείται έξω από τα νερά του. Αυτός ήταν και ο λόγος προφανώς που ο Λουτσέσκου με τις αλλαγές του έδωσε το δικαίωμα να πάει στον φυσικό του χώρο.
Από αυτά που δείχνει ο Βραζιλιάνος, έχω την αίσθηση πως μπορεί να έχει ξεκάθαρα πιο ουσιαστικό ρόλο παίζοντας στον χώρο του. Η άμεση απόφαση, το στήριγμα που δίνει συνεχώς στους συμπαίκτες του, η καλή ταχύτητα και οι έξυπνες πάσες στα μεσοδιαστήματα, μου δίνουν την αίσθηση πως είναι θέμα χρόνου να γίνει πιο σημαντικός.
Θα ήθελα να σταθώ λίγο στον Μάρκος Αντόνιο. Η τοποθέτηση του στο 10 από τον Λουτσέσκου είναι αναγκαστική. Ο Βραζιλιάνος έχει «ντυθεί» έκτος μεσοεπιθετικός, λόγω του εδάφους που έχασε στο πρώτο τετράμηνο της σεζόν. Τα δίδυμα έχουν προκύψει σε αυτό το όχι και τόσο μικρό διάστημα και ο Μάρκος Αντόνιο κινείται έξω από τα νερά του. Αυτός ήταν και ο λόγος προφανώς που ο Λουτσέσκου με τις αλλαγές του έδωσε το δικαίωμα να πάει στον φυσικό του χώρο.
Από αυτά που δείχνει ο Βραζιλιάνος, έχω την αίσθηση πως μπορεί να έχει ξεκάθαρα πιο ουσιαστικό ρόλο παίζοντας στον χώρο του. Η άμεση απόφαση, το στήριγμα που δίνει συνεχώς στους συμπαίκτες του, η καλή ταχύτητα και οι έξυπνες πάσες στα μεσοδιαστήματα, μου δίνουν την αίσθηση πως είναι θέμα χρόνου να γίνει πιο σημαντικός.
Χθες παντως τελειωσε το ματς στο 8. Και ειμαι σιγουρος οτι και στην ρεβανς εκει θα ξεκινησει.
- ΑποστόληςΑ
- WeWillRockYou
Jack_MeHoff έγραψε:Αυτός ο παίκτης είναι το μεγάλο κόλπο του Λουτσεσκου με το οποίο θα κερδίσουμε τα playoffs. Είναι το box to box δεκάρι που έψαχνε τόσα χρόνια.
Σε κάποια φάση όταν ήρθε ο παίκτης, έχω γράψει και εγώ ότι η συγκεκριμένη επιλογή πρέπει να έχει γίνει πολύ στοχευμένα λόγω των χαρακτηριστικών του παίκτη (ταχύτητα, σκέψη, περιστροφές κλπ.), γιατί έχει κάτι στο μυαλό του ο προπονητής.
Δεν νομίζω πως θα είχε γίνει η συγκεκριμένη επιλογή διαφορετικά, με δεδομένο τον τραυματισμό του παίκτη τους πρώτους μήνες.
Δεν ξέρω αν θα μας βγει, αλλά έχω ένα προαίσθημα πως θα είναι το κλειδί, ειδικά στα παιχνίδια με ΑΕΚ, στο να ξεκλειδώσει την ομάδα, απέναντι στην ασφυκτική πίεση του αντιπάλου στο passing game μας.
Είναι ωραίος παίκτης !! Τρομερές μετατοπίσεις και ταχύτατη σκέψη και εκτέλεση πασάς ..
μακάρι να συνεχίσει έτσι και να μπορέσουμε να τον κρατήσουμε
μακάρι να συνεχίσει έτσι και να μπορέσουμε να τον κρατήσουμε