8.Soualiho Meïté
- nikos_algio
Re: 8.Soualiho Meïté
Τρομερό το πουλέν μου! Κυριολεκτικά γεμίζει το κέντρο και έχει πολύ καλή τεχνική για το κορμί του. Τα 4 της ρήτρας δεν νομίζω να τα δώσουμε αλλά αν μπορούμε να τον πάρουμε με 2,5 θα είναι σούπερ κίνηση.
Το καλοκαιρι ενας τουλάχιστον από τους Μειτε Μαρκαντωνη και Μαξι θα πρεπει να αποκτηθει με κανονικη μεταγραφη για να πλαισιωσει τον οζντοεφ την επομενη χρονια. Ενας τουλαχιστον. Το λιγότερο. Μακαρι βέβαια να ειναι δύο
++++ΑποστόληςΑ έγραψε:Είναι πραγματικά καλός παίκτης με ποιότητα, δεν το συζητώ. Το θέμα είναι: Θα πληρώσεις τα 4Μ της ρήτρας του; Αυτό, κατά τη γνώμη μου, θα εξαρτηθεί:
1. Από το αν θα πληρώσουμε τη ρήτρα του Marcos Antonio, κάτι που αυτή τη στιγμή δεν το γνωρίζουμε
2. Από το αν θα αποκτήσουμε τον Maksimovic.
- sourmenetes
- Moderator
Όταν ειναι δίπλα σε παίκτη δε χάνει μπάλα στην άμυνα, δε χάνει μονομαχία, έχει τριπλά απαλλαγής, βλέπει γήπεδο.
Στο χώρο όμως έχει θέμα γιατί δεν έχει την μεγάλη ταχύτητα. Άρα κάποιος πρέπει να βοηθάει στις αλληλοκαλυψεις.
Εγώ τον θέλω και από την αρχή το είχα πει.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο χώρο όμως έχει θέμα γιατί δεν έχει την μεγάλη ταχύτητα. Άρα κάποιος πρέπει να βοηθάει στις αλληλοκαλυψεις.
Εγώ τον θέλω και από την αρχή το είχα πει.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω εσενα ψηφισα παιχταρα μου.
Η μεγαλη ομαδα απο το κεντρο φενεται.
Γιατι στις αντεπιθέσεις της κηφησιας παντα ηταν εκει, παντα εκανε σπριντ να καλύψει.
Εχουν γραφτει πολλά για τεμπελια, αλλα μονο κατι τέτοιο δεν ειδα.
Η μεγαλη ομαδα απο το κεντρο φενεται.
Γιατι στις αντεπιθέσεις της κηφησιας παντα ηταν εκει, παντα εκανε σπριντ να καλύψει.
Εχουν γραφτει πολλά για τεμπελια, αλλα μονο κατι τέτοιο δεν ειδα.
Εγώ τον Μαρκαντωνη δεν τον έχω δει πως έπαιζε, άρα γνώμη δεν μπορώ να έχω, αλλά θέλω τον Μειτε με τα χίλια στην ομάδα. Δεν είδα νέα σχετικά με το κοπα Άφρικα. Δεν έχει προκριθεί η ομάδα του ή δεν θα κληθεί;
Γάλλος είναι.hawklord έγραψε:Εγώ τον Μαρκαντωνη δεν τον έχω δει πως έπαιζε, άρα γνώμη δεν μπορώ να έχω, αλλά θέλω τον Μειτε με τα χίλια στην ομάδα. Δεν είδα νέα σχετικά με το κοπα Άφρικα. Δεν έχει προκριθεί η ομάδα του ή δεν θα κληθεί;
- ΑποστόληςΑ
Γεννημένος Γαλλία με καταγωγή από Ακτή ελεφαντοστού. Έχει παίξει μόνο στις μικρές εθνικές της Γαλλίας θα μπορούσε ακόμη και σήμερα να επιλέξει εθνική ανδρών.
- Σουριναμέζος
Ο Meite είχε κληθεί από την Ακτή Ελεφαντοστού το 2017 είχε όμως αρνηθεί την κλήση καθώς τότε (στα 23 του) ήταν ακόμα πεπεισμένος ότι θα μπορούσε να παίξει στην εθνική Γαλλίας. Πλέον στα 29 του ίσως έχει αλλάξει γνώμη και να δεχόταν αν ερχόταν ανάλογη κλήση.
Σίγουρα αυτό δεν μας απασχολεί προς το παρόν γιατί η τελική αποστολή της Ακτής Ελεφαντοστού για το Κόπα Άφρικα έχει ανακοινωθεί
ΥΓ και ο Νάρεϊ όσο ήταν εδώ λογιζόταν ως Γερμανός αλλά πλέον είναι διεθνής με την χώρα καταγωγής του το Τόγκο
Σίγουρα αυτό δεν μας απασχολεί προς το παρόν γιατί η τελική αποστολή της Ακτής Ελεφαντοστού για το Κόπα Άφρικα έχει ανακοινωθεί
ΥΓ και ο Νάρεϊ όσο ήταν εδώ λογιζόταν ως Γερμανός αλλά πλέον είναι διεθνής με την χώρα καταγωγής του το Τόγκο
Θυμάμαι πως υπήρχε ένα μπέρδεμα με Γαλλία όταν ηρθε, άρα να ησυχάσω. Καλή χρονιά παιδια
Ώρες ώρες νιώθω ότι θα ανάψεις τσιγάρο την ώρα του αγώνα...Η πραγματικότητα είναι ότι τους κατουρας.
Μαζί με Οζντοεφ ίσως το ποιοτικότερο δίδυμο χαφ που είχαμε εδώ και πααααααααρα πολλά χρόνια
Μαζί με Οζντοεφ ίσως το ποιοτικότερο δίδυμο χαφ που είχαμε εδώ και πααααααααρα πολλά χρόνια
Μπορεί να φαίνεται αργός και νωχελικός αλλά είναι καταπληκτικός παίκτης. Από αυτούς που δύσκολα βλέπουμε στην Ελλάδα