27. Magomed Ozdoev
Re: 27. Magomed Ozdoev
Και εγώ τον ψήφισα για μβπ. Όταν τον έβγαλε εξεπλάγην αλλά μετά όταν είδα την φάτσα του παίκτη στο κοντινό και φαινότανε να τα εχει φτύσει. Ίσως γιαυτο λοιπον με την τεχνολογία που έχουμε τώρα.
- Amsterdamer_87
Αυτος ο παιχταρας αν δεν ηταν ο Ιβαναρος,στην Αιλλαδα ουτε για διακοπες δεν θα ερχοταν..
Ειναι απο αυτους που τους βλεπουμε να παιζουν στις ξενες ομαδες και τους ζαχαρωνουμε σαν πιτσιρικαδες..
Ειναι απο αυτους που τους βλεπουμε να παιζουν στις ξενες ομαδες και τους ζαχαρωνουμε σαν πιτσιρικαδες..
Και όμως αν πάτε στις πρώτες σελίδες αυτού του τοπικ θα δείτε κράξιμο. Μιλάμε για τέτοια αμπαλοσυνη πλέον απ τους πιτσιρικάδες του φόρουμ! Ο Οζντοεφ για όσους δεν το έχουν καταλάβει , είναι ο νέος ηγέτης της ομάδας για φέτος…
27. Magomed Ozdoev
Ε ενταξει, απο «ανησυχια» το εκαναν, για το καλο της ομαδος, δεν απαγορευεται η κριτικη κτλ
ηγετης οχι. στρατηγος εν τω γηπεδο ναι. ψηλα το κεφαλι, μπαινει και η ομαδα παιρνει μετρα, κραταει τεμπο, δινει λυσεις.Salpigoal έγραψε:Και όμως αν πάτε στις πρώτες σελίδες αυτού του τοπικ θα δείτε κράξιμο. Μιλάμε για τέτοια αμπαλοσυνη πλέον απ τους πιτσιρικάδες του φόρουμ! Ο Οζντοεφ για όσους δεν το έχουν καταλάβει , είναι ο νέος ηγέτης της ομάδας για φέτος…
ομως ηγετης φετος ειδικα ειναι ο αντριγια ο ζιφκοβιτς φτου μη το ματιαξω. ομαδα απο το χερακι και παλευει πρωταθλημα και ευρωπη παλευει για το δυσκολο στοχο της.
Οχι ρε, καποιοι θελουν τον αφανισμο του ΠΑΟΚ. Απλως καθονται εδω κανα 10 χρονια για να σε ξεγελασουν, δεν ειναι ΠΑΟΚaivas19 έγραψε:Ε ενταξει, απο «ανησυχια» το εκαναν, για το καλο της ομαδος, δεν απαγορευεται η κριτικη κτλ
;;; Δεν ημουν ειρωνικος στο σχολιο μου. Εξαλλου και εγω το εκανα προχτες (σχολιο μου στο ματς οτι δεν φανηκε στο πρωτο ημιχρονο). Αλλα οκ
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
1ο του γκολ εις τας Ευρωπας με μας και 5ο φέτος.
Μεγάλο μυαλό και στην κατάλληλη θέση πάντα.
Μεγάλο μυαλό και στην κατάλληλη θέση πάντα.
Τρομερό μυαλό
Και ακόμα δεν έχει βρει ρυθμό με ένα συγκεκριμένο μπαλαντέρ για να κάνει παπάδες. Νομίζω με Μαρκαντωνη θα είναι το πιο ταιριαστό δίδυμο
Και ακόμα δεν έχει βρει ρυθμό με ένα συγκεκριμένο μπαλαντέρ για να κάνει παπάδες. Νομίζω με Μαρκαντωνη θα είναι το πιο ταιριαστό δίδυμο
- Maurice_Escargot
Υψηλή νοημοσύνη σε επίπεδο Κοντρέρας (δεν θυμαμαι τοσο εγκεφαλικο παιχτη στο ενδιαμεσο)
Στο τελος της σεζον απαραίτητα ενα highlight reel με ολους τους πανηγυρισμους του! (θα εχει 8-10 γκολ σε ολες τις διοργανωσεις)
Στο τελος της σεζον απαραίτητα ενα highlight reel με ολους τους πανηγυρισμους του! (θα εχει 8-10 γκολ σε ολες τις διοργανωσεις)
- Μπαρκαρούτσος
- Maurice_Escargot
Τοσο απλο μα τοσο ωραιο, ε?
Σε αυτο το highlight reel το μονο που θα αλλαζει θα ειναι η φανελα και το χορταρι 
- kataramenos5
Τα λεγαμεMaurice_Escargot έγραψε:Υψηλή νοημοσύνη σε επίπεδο Κοντρέρας (δεν θυμαμαι τοσο εγκεφαλικο παιχτη στο ενδιαμεσο)
kataramenos5 έγραψε:Το computer ακομα γεμιζει data.Λιγο υπομονη ακομα