70. Mbwana Ally Samatta
Re: 33.Mbwana Ally Samatta
ΑυτόΑποστόληςΑ έγραψε:Νομίζω ότι αυτό το άχαρο σύστημα που παίζει η ομάδα δεν ευνοεί κανένα φορ. Αναγκάζεται να βγαίνει στα πλάγια για να τροφοδοτηθεί γιατί τα εξτρέμ μας παίζουν με ανάποδο πόδι οπότε συγκλίνουν στον άξονα και έτσι κάνουν την αντίπαλη άμυνα να χαμογελάει συνεχώς, καθώς ο ίδιος δεν τροφοδοτείται παρά μόνον όταν είναι μακριά από την εστία.
Ακριβώς αυτό. Υπήρχαν στιγμές που όταν δεχόταν την μπάλα σχετικά χαμηλά στα πόδια του, την έδινε και με τη μία. Το τι θα κάνει μέσα στην περιοχή εξαρτάται και από τους μεσοεπιθετικούς ή από τα μπακ όταν θα πλαγιοκοπούν σωστά. Τον θεωρώ τεράστια αναβάθμιση και θα είναι μεγάλη έκπληξη αν δεν πιάσει.PoccoPicante έγραψε:η ποιότητα τις υποδοχής,συνδιασμού και ξεχιματος ξανά στον χώρο πιστεύω ότι ξεπερνάει ακόμα και τού Ακπομ
Εγω γιατί νομιζω ρε παιδια οτι έχουμε πολυ μεγαλες, αλλά ανεδαφικές, προσδοκίες απο τον συγκεκριμένο οσον αφορα στο σκοραρισσμα? Αν δεν κανω λαθος τα τελευταία 4 χρονια εχει σκοραρει καπου στα 30 γκολ σε 140 παιχνιδια περιπου, δηλαδη ενα γκολ ανα 4,5 παιχνιδια μπακαλιστικα.
Και στατιστικα να το δουμε δηλαδη, στα 7 παιχνιδια που εχει παιξει μεχρι σημερα με τη φανελα μας το αναμενομενο θα ηταν να εχει σκοράρει 1 γκολ, αντε 2. Κατα τη γνωμη μου αυτο θα επρεπε να μας προβληματίζει κι οχι το γιατί δεν παταει περιοχη.
Κι αν ειναι εντολη Λουτσεσκου να κινειται περιφερειακα, τοτε ο Μπραντον γιατί συνδυαζει και τα δυο? Και χθες που μπηκε (ο Μπραντον) κινούταν περιφερειακα, αλλα πατουσε και περιοχη. Γιατί; Αυτος παραβιάζει τις εντολες του προπονητή, ενω ο Σαματα τις εφαρμόζει κατα γραμμα;
Δεν ξερω, απλα προβληματίζομαι και αναρωτιέμαι αν οι ελαχιστοι συνοπαδοι που φωναζαν για την αποκτηση και τέταρτου φορ ειχανε τελικα δικιο. Και αυτο το λεω παροτι γνησιο Μπραντανοσκυλο.
Τι να πω, ας ελπίσουμε να ξεμπουκωσει αρχης γενομενης απο το ματς στο Ελσίνκι.
Και στατιστικα να το δουμε δηλαδη, στα 7 παιχνιδια που εχει παιξει μεχρι σημερα με τη φανελα μας το αναμενομενο θα ηταν να εχει σκοράρει 1 γκολ, αντε 2. Κατα τη γνωμη μου αυτο θα επρεπε να μας προβληματίζει κι οχι το γιατί δεν παταει περιοχη.
Κι αν ειναι εντολη Λουτσεσκου να κινειται περιφερειακα, τοτε ο Μπραντον γιατί συνδυαζει και τα δυο? Και χθες που μπηκε (ο Μπραντον) κινούταν περιφερειακα, αλλα πατουσε και περιοχη. Γιατί; Αυτος παραβιάζει τις εντολες του προπονητή, ενω ο Σαματα τις εφαρμόζει κατα γραμμα;
Δεν ξερω, απλα προβληματίζομαι και αναρωτιέμαι αν οι ελαχιστοι συνοπαδοι που φωναζαν για την αποκτηση και τέταρτου φορ ειχανε τελικα δικιο. Και αυτο το λεω παροτι γνησιο Μπραντανοσκυλο.
Τι να πω, ας ελπίσουμε να ξεμπουκωσει αρχης γενομενης απο το ματς στο Ελσίνκι.
Δυο μηνες εδω.. Το μισο μηνα τραυματιας και το υπολοιπο διαστημα μια τελικη με την Μπειταρ αν δεν κανω λαθος.
Πλησιαζει και το κοπα αφρικα..
Οσο περναει ο καιρος πιο πολυ μου φαινεται οτι ηταν προαπαιτουμενο για την αφιξη του Μπαμπα (λογω του μανατζερ) παρα το οτι ηταν η βασικη επιλογη μας για την θεση του φορ. Μακαρι να μας διαψευσεις τανζανε
Πλησιαζει και το κοπα αφρικα..
Οσο περναει ο καιρος πιο πολυ μου φαινεται οτι ηταν προαπαιτουμενο για την αφιξη του Μπαμπα (λογω του μανατζερ) παρα το οτι ηταν η βασικη επιλογη μας για την θεση του φορ. Μακαρι να μας διαψευσεις τανζανε
Αν ήσουν καλός δεν θα σε έδιωχναν οι μεγαλύτερες μπαλαδοφατσες του πλανήτη
Η αληθεια ειναι οτι οι τουρκοι πανηγυριζαν οταν εφυγε
κ ειχαν βγαλει κ bloopers video
κ ειχαν βγαλει κ bloopers video
- kataramenos5
Εγώ πάλι θεωρώ ότι δεν τροφοδοτείται . Ακόμα και κόρνερ ,με δυνατό σημείο το κεφάλι , τον χρησιμοποιεί για να κάνει μπασκετικό σκριν .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μηδεν συνεισφορά μέχρι τώρα, μηδεν τελικές, μηδεν γενικά.. Θυμίζεις ώρες ώρες Θανασακη Παπαζογλου.. ΞΥΠΝΑ γιατί η ομάδα χρειάζεται το φορ της, τουλάχιστον να το νιώσει η αντίπαλη άμυνα..
Παμε λίγο, δε γίνεται να περιμέναμε τόσο καιρό για αυτή την τραγική εικόνα..
Παμε λίγο, δε γίνεται να περιμέναμε τόσο καιρό για αυτή την τραγική εικόνα..
- ΑποστόληςΑ
Δεν φταίει αυτός που έχει μηδέν τελικές. Ο φορ είναι πάντοτε ο τελευταίος αποδέκτης. ΑΝ είναι αποδέκτης. Σ' εμάς δεν είναι. Αν έχανε 2-3 ευκαιρίες ναι, θα έλεγα ότι είναι κακός.
για να εισαι αποδεκτης πρεπει να εισαι στην σωστη θεση ...αν εισαι στο κεντρο δεν θα γινεις ποτε αποδεκτης...ο Μπραντος πως τα βαζει τα γκολακια του δηλ.