21. Baba Rahman
-
alexgarcia6
- Σασταλεγάκιας 2025
-
Μπαρκαρούτσος
Re: 21. Baba Rahman
Απαντηση για το παραπανω κουιζ:
Ειμαι ο Σταυρος κ ειμαι καλα
Θα ηταν MVP ο Μπαμπα, αν δεν ηταν MVP ο Ντεσποντοφ
Σιγουρα η εθνικη Γκανας εχει καλυτερο στη θεση του
Τι οχι?
Βασικα οχι, αλλα δε μας χαλασε κιολας
Ουτε κ τον ιδιο τον χαλασε π δεν θα τρεχει να ταλαιπωρειται στο κυπελλο εθνων Αφρικης κ να τον κραζουν κ απο πανω οι Γκανεζοι μυρωδιαδες απο ποδοσφαιρο φιλαθλοι π τον εκραζαν
Ειμαι ο Σταυρος κ ειμαι καλα
Θα ηταν MVP ο Μπαμπα, αν δεν ηταν MVP ο Ντεσποντοφ
Σιγουρα η εθνικη Γκανας εχει καλυτερο στη θεση του
Τι οχι?
Βασικα οχι, αλλα δε μας χαλασε κιολας
Ουτε κ τον ιδιο τον χαλασε π δεν θα τρεχει να ταλαιπωρειται στο κυπελλο εθνων Αφρικης κ να τον κραζουν κ απο πανω οι Γκανεζοι μυρωδιαδες απο ποδοσφαιρο φιλαθλοι π τον εκραζαν
-
john4serres
Και μια παρολίγον ασίστ στο δοκάρι του Κιριλ.figurehead4 έγραψε:Γκολ και ασίστ σε μια μάλλον μέτρια για τα στάνταρτ του μέρα.
Απο άλλο πλανήτη το παλικάρι. Δεν υπάρχει άλλο τέτοιο μπακ στη σουπα λιγδα
- ΑποστόληςΑ
O Kedziora όντως δεν είναι επιθετικογενές μπακ, βασικά είναι περισσότερο στόπερ, όπως ήταν ο Contreras. Για τον Baba όμως δεν ισχύει αυτό, γιατί είναι πολύ καλός με τη μπάλα στα πόδια και προωθεί πολύ καλά το παιχνίδι. Επίσης, επειδή χειρίζεται και τα δύο πόδια μπορεί να μην παίζει μόνο ασβέστη, αλλά να συγκλίνει με ευκολία.
Τέλος, επειδή τον παίκτη τον έχουμε γνωρίσει εδώ στον ΠΑΟΚ από τότε που ήρθε δανεικός, δεν επιτρέπεται κάποιος να μην γνωρίζει την αξία και τις ικανότητές του.
Τέλος, επειδή τον παίκτη τον έχουμε γνωρίσει εδώ στον ΠΑΟΚ από τότε που ήρθε δανεικός, δεν επιτρέπεται κάποιος να μην γνωρίζει την αξία και τις ικανότητές του.
Φιλε μου εγώ προσωπικά τον έλουσα χτες στο λαιβ. Εκεί στα τελειώματα στην φάση στην άμυνα μας που τους έσβησε όλους.obanebane έγραψε:Φτύστε τον αυτόν τον παιχταρά, φτύστε τον λαιμαι.
- figurehead4
Το καλύτερο μπακ στο πρωτάθλημα. Στην αρχή μας κουβάλησε αφού ήταν ο καλύτερος μας παίχτης. Τώρα που κάνει μια μικρή κοιλιά σκοράρει σε τρία συνεχόμενα. Σκέτη απόλαυση
- ΑποστόληςΑ
Τι φάση κι εσύ! Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που σκοράρεις! Ο καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο.
21. Baba Rahman
Καθήστε να κρύβουμε λογια γιατι η Γκανα χανει 0-1 απο το Πρασινο ακρωτήρι.
Μην εχουμε καμια εκτακτη ανάκληση… Baba was out of shape today, lucky goal.
Μην εχουμε καμια εκτακτη ανάκληση… Baba was out of shape today, lucky goal.
- ΑποστόληςΑ
- potamda
- Bet Guru 2023
Εντωμεταξύ και σε αντίθεση με τον Μπάμπα....
Ο συμπαίκτης του στην εθνική Αμπντούλ Φατάου είναι παίχτης της Λέστερ. Αποφάσισε να μην ενισχύσει την χώρα του, τη Γκάνα, στο Κύπελλο Αφρικής για να μείνει στη Λέστερ και να τη βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.
Χθες ο φίλος μας ο Φατάου έφαγε κόκκινη κάρτα και θα χάσει τα επόμενα 3 ματς. Θα είναι ξανά διαθέσιμος για αγώνα της Λέστερ στις 10 Φεβρουαρίου, σχεδόν την ίδια περίοδο που τελειώνει και το Κύπελλο Αφρικής....
από cult24
Ο συμπαίκτης του στην εθνική Αμπντούλ Φατάου είναι παίχτης της Λέστερ. Αποφάσισε να μην ενισχύσει την χώρα του, τη Γκάνα, στο Κύπελλο Αφρικής για να μείνει στη Λέστερ και να τη βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνει για άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.
Χθες ο φίλος μας ο Φατάου έφαγε κόκκινη κάρτα και θα χάσει τα επόμενα 3 ματς. Θα είναι ξανά διαθέσιμος για αγώνα της Λέστερ στις 10 Φεβρουαρίου, σχεδόν την ίδια περίοδο που τελειώνει και το Κύπελλο Αφρικής....
από cult24