Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Μια χαρά παίκτες βρίσκεις με συμβόλαιο 500 -700.000 ακόμη και βασικούς.
Εκτός και αν μιλάμε για τον ΠΑΟΚ...
Εκτός και αν μιλάμε για τον ΠΑΟΚ...
Εμένα μόνο σαν σούτινγκ γκαρντ μου άρεσε ο Μπαλογιάννης.ΑποστόληςΑ έγραψε:Για πρώτος δεν είναι στον ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι εγώ. Αλλά στον ΠΑΟΚ αυτόν, έφεραν για πρώτο τον Rafa.
Ο Μπαλογιάννης έπαιζε κεντρικός χαφ (8ρι) πριν γυρίσει σε αριστερό μπακ, οπότε μπορεί να βοηθήσει πολλαπλώς.
Γιατι δεν υστερει καθολου του Ραφα; Ατραυματιστος με ασταματητες συμμετοχες στην ομαδα, αργος αλλα με καλη τεχνικη. Εχει καλυτερη τεχνικη ο Μπαλογιαννης; Ποσο πιο ταχυς ειναι; Ισως καλυτερα αμυντικα αλλα δεν ειναι βελτιωσηΑποστόληςΑ έγραψε:Ο παίκτης είναι:
1. ελεύθερος,
2. δικός μας,
3. Νεώτερος και πιο εξελίξιμος
4. Φθηνότερος μισθολογικά
5. Δεν υστερεί καθόλου του Ραφα
Και τριάρι σε κοντό σχήμαМир έγραψε:Εμένα μόνο σαν σούτινγκ γκαρντ μου άρεσε ο Μπαλογιάννης.ΑποστόληςΑ έγραψε:Για πρώτος δεν είναι στον ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι εγώ. Αλλά στον ΠΑΟΚ αυτόν, έφεραν για πρώτο τον Rafa.
Ο Μπαλογιάννης έπαιζε κεντρικός χαφ (8ρι) πριν γυρίσει σε αριστερό μπακ, οπότε μπορεί να βοηθήσει πολλαπλώς.
Εμείς στο χωριό αυτούς τους λέγαμε σουίνγκ μεν!!!Patron έγραψε:Και τριάρι σε κοντό σχήμαМир έγραψε:Εμένα μόνο σαν σούτινγκ γκαρντ μου άρεσε ο Μπαλογιάννης.ΑποστόληςΑ έγραψε:Για πρώτος δεν είναι στον ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι εγώ. Αλλά στον ΠΑΟΚ αυτόν, έφεραν για πρώτο τον Rafa.
- Shivaspace
αν ακολουθήσει την πορεία του μοικανου..θα παιξει μεταγραφή σε κανα βαζελο
-
μαλλον ο φιλος κανει πλακα εννοώντας τον Μπαλογιαννη που παιζε στον Οφη και ξεκινησε απο εμας και το κανει αυτο συνεχιζοντας την πλακα των φιλων που εκαναν αναφορα στον μπασκετμπολιστα που επαιζε σε εμας δυαριτριαρι τη δεκαετια του 90' και το καλοκαιρι του 2000 πηγε στον παναθηναϊκό.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Λογικά αύριο με την FORZA θα βγάλουν τα πρώτα ονόματα, αν όντως έχουμε κλείσει ήδη παίχτες
ωραίος ο Γιώργος. Μας κουβαλήσε όταν έφυγε ο Πετζα. Με το που έφυγε ξεκίνησε και η παρακμή του ΠΑΟΚ.
Πραγματικά ο Γιωργος Μπαλογιάννης είναι ενας από τους πιο παραγνωρισμένους παίκτες της ομάδα μας. Αλήθεια που βρίσκεται τώρα;
Τώρα στα του ποδοσφαίρου, πριν κάνουμε μεταγραφές μήπως θα πρέπει πρώτα να δουμε τις όποιες αποχωρήσεις; Έχω την αίσθηση οτι οι μεταγραφές θα εξαρτηθούν πολύ και απο τα ποια απο τα παιδια που δεν υπολογίζονται (Μουργκ, Νινούα κ.α.) τελικά θα αποχωρήσουν.
Τώρα στα του ποδοσφαίρου, πριν κάνουμε μεταγραφές μήπως θα πρέπει πρώτα να δουμε τις όποιες αποχωρήσεις; Έχω την αίσθηση οτι οι μεταγραφές θα εξαρτηθούν πολύ και απο τα ποια απο τα παιδια που δεν υπολογίζονται (Μουργκ, Νινούα κ.α.) τελικά θα αποχωρήσουν.
Ο Μίνος στο ματς του ΠΑΟΚ β είπε ότι ο Νινούα κοστίζει 540 χιλιάδες ευρώ.
- Shivaspace
δεν νομίζω να υπάρχει οπαδός του ΠΑΟΚ που να εχει ξεχάσει τον Γιωργο Μπαλογιαννη..πριν λιγα χρόνια με ειχε δωσει την εντυπωση οτι θα μπορουσε να του μοιάσει ο Καμπεριδης.. καλά πηγε αυτό
, κανω καλο σκάουτινγκ στο μπασκετ, σορρυ για το οφ τοπικ

Δεν θα μου έκανε εντύπωση. Εβγαλε το παλικάρι σε δύο-τρία χρόνια τόσα φράγκα όσα έπρεπε να είχε βγάλει σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική του καριέρια.