ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 05/02, 20:30, Novasports
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 05/02, 20:30, Novasports
Τι είναι αυτό πάλι που επειδή έχουμε αγώνα αύριο θα ξεχάσουμε τον φασιστάκο? Αυτά δεν ξεχνιούνται ούτε πριν, ούτε κατά ούτε μετά τον αγώνα. Πόσω μάλλον όταν μας τρίβεται στην μούρη και αύριο πάλι θα είναι μέσα στο γήπεδο, καλώντας μας να σηκώσουμε χέρια. Αυτό είναι θέμα υπεράνω αγώνων, η πάταξη του φασισμού και των φασίστων προέχει.
Δεν ξέρω και εγώ ποιά θα είναι η λύση, αλλά με κάτι άτομα σαν τον Δούκα μέσα και με (πρώην?) κολλητηλίκια με Μπαλτάκο, δεν δείχνουμε και πολύ διαφορετικοί από αυτούς που θέλουμε να δείχνουμε. Δεν δείχνει η δίοικηση κάποια ευαισθητοποίηση επί του θέματος.
Δεν ξέρω και εγώ ποιά θα είναι η λύση, αλλά με κάτι άτομα σαν τον Δούκα μέσα και με (πρώην?) κολλητηλίκια με Μπαλτάκο, δεν δείχνουμε και πολύ διαφορετικοί από αυτούς που θέλουμε να δείχνουμε. Δεν δείχνει η δίοικηση κάποια ευαισθητοποίηση επί του θέματος.
Θετικη ενέργεια απο το πρώτο λεπτό της προθέρμανσης στην κερκίδα και μέχρι να αποχωρήσει απο τα ορια της Τουμπας η κλαίουσα γαυρο-αποστολή.
Μην μασάτε από το τυράκι, μην του αφήνετε να μας διχάσουν, να μας αηδιασουν; οκ, αυτο το κανουν χρονια τωρα.
Κανένα δικαίωμα για ψευτο-κολάρα σε ιδιωτικες κλινικές στους κομπαρσους του γαυρου.
Ο Τσουμπα χθες έδειξε πως θα μπαινουν τα φαλτσα στα σουτ, ποιο ματς πιστεύεται ειχε στο μυαλο του οσο επαιζε;
Μην μασάτε από το τυράκι, μην του αφήνετε να μας διχάσουν, να μας αηδιασουν; οκ, αυτο το κανουν χρονια τωρα.
Κανένα δικαίωμα για ψευτο-κολάρα σε ιδιωτικες κλινικές στους κομπαρσους του γαυρου.
Ο Τσουμπα χθες έδειξε πως θα μπαινουν τα φαλτσα στα σουτ, ποιο ματς πιστεύεται ειχε στο μυαλο του οσο επαιζε;
Παιδιά αύριο και ιδιαίτερα την ώρα του Αγώνα το κρύο θα είναι πολύ.
Ειδικά η ΑΙΣΘΗΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ θα είναι πολύ χαμηλή. Γάντια, χοντρές ή διπλές κάλτσες, αν υπάρχει full face ή σκούφος μάλλινος. Και από πάνω τα Π.Α.Ο.Κ. πράγματα (κασκόλ, καπέλο, μπουφάν κ.λπ. Προσοχή μεγάλη.
Και μην ξεχάσετε και πάρετε θάρρος όταν θα τους ρίχνουμε τα τεμάχια. Σημαντικό.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ !!!
Ειδικά η ΑΙΣΘΗΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ θα είναι πολύ χαμηλή. Γάντια, χοντρές ή διπλές κάλτσες, αν υπάρχει full face ή σκούφος μάλλινος. Και από πάνω τα Π.Α.Ο.Κ. πράγματα (κασκόλ, καπέλο, μπουφάν κ.λπ. Προσοχή μεγάλη.
Και μην ξεχάσετε και πάρετε θάρρος όταν θα τους ρίχνουμε τα τεμάχια. Σημαντικό.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ !!!
Μήν ξεχάσεις τα χάπια σου και πάρε και κανένα ηρεμηστικό να χαλαρώσεις.
Γειά σου Γέρο λεβέντη μου.
Γειά σου Γέρο λεβέντη μου.
- john4serres
Τον αυριανό αγώνα τον ήθελα 14:30
Ετσι για αλλαγή. Και λόγω καιρού.
Jairo Αδελφέ μου τα ηρεμιστικά είναι πάντα έτοιμα. Τα δε χάπια έχω υπενθυμίσεις.
Jairo μην μασάς τίποτα θα ΝΙΚΉΣΟΥΜΕ.
Πρόσεχε μόνον μην κρυολογήσεις !!!

Jairo μην μασάς τίποτα θα ΝΙΚΉΣΟΥΜΕ.
Πρόσεχε μόνον μην κρυολογήσεις !!!
- Μπαρκαρούτσος
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ένα πράγμα θα ήθελα μόνο για αύριο. Να μην ακούγεται το κλασικό "εεεε", "ααα", "δώσει εκεί" και λοιπές μουρμούρες όταν έχουμε την μπάλα. Ας δώσουμε μετά από καιρό φτερά στα πόδια των παικτών. Τα υπόλοιπα θα τα κάνουν εκείνοι
ΠΑΟΚ - Spartak 3-2
Τέτοια καυλωτική κερκίδα. Οι άλλοι θα φύγουν από το ημίχρονο #mexritelous λόγω ηχορύπανσης. Θα πάνε σε ιδιωτικό ωτορινολαρυγγολόγο.
Μη ξαναδώ ποστ εσωστρέφειας σήμερα που είναι ο αγώνας. ΦΤΑΝΕΙ. Με το γαύρο παίζουμε.
Αποστόλη, θύμισέ με μετά τον αγώνα, να απαντήσω στο ποστ σου στη σελίδα 20. Έχω κρατήσει το λινκ.
- Montrealiotis
Ε πως 2 χρόνια έχει αυτή η ιστορία, εμείς σήμερα να το συζητήσουμε, γαμημενη εσωστρέφεια…
- GiorgosAtha
καλημερα απο γιαννιτσα με πολυ κρυο!! πως ειναι στην θεσσαλονικη τωρα? θελω να ερθω με τον 12χρονο γιο μου...αν μπορειτε απαντηστε μου σας παρακαλω!!
Πάμε Π.Α.Ο.Κ. !!! Μόνο Νίκη !!! Φόρτσά Π.Α.Ο.Κ. !!!
:ugeek: :ugeek:

Όχι, με τις αδερφές πρέπει να παίζουμε βράδυ με παγωνιά για να κρυώνει το κ@λαρακι τουςjohn4serres έγραψε:Τον αυριανό αγώνα τον ήθελα 14:30
Να ξυπνας ημερα ΠΑΟΚ-γαυρου και να εχεις τετοια απολυτη ηρεμια μεσα σου με μηδαμινο αγχος ειναι λογικο;
Τι σ@@τα; Εχω τοση σιγουρια;
Τι σ@@τα; Εχω τοση σιγουρια;
Aυτοι ειναι ικανοι να ζητήσουν αναβολή λόγω Μπάρμπαρας. Και καλά αδυναμία μετάβασης