95. Στέφανος Τζίμας
- Kabamaru11
Re: 95. Στέφανος Τζίμας
Εισαι μεγαλος τσογλανος κ αληταρας,αλογο εισαι!Εχεις να σκισεις πολλα διχτυα!
- Μπαρκαρούτσος
Special 4 έγραψε:Ο Τζιμας φαινεται κ δειχνει οτι ειναι ετοιμος
Κριμα που δεν το βλεπουν ολοι αυτο κ εχει πολυ λιγα λεπτα συμμετοχης στην ομαδα
Ναι πολύ κρίμα, και το πληρώνει αυτό ο ΠΑΟΚ με 1η θέση στον όμιλο της Ευρώπης (πρόκριση με 2 αγώνες λιγότερους) και πορεία πρωταθλητισμού...
Καλώς τον, βλέπω δεν συνετίστηκες. Συνεχίζεις από εκεί που το άφησες.
Να το χαίρεστε το παλικαράκι παραπάνω.
Τιγκανα με ελαφρά πηδηματάκια...να χαρούν και κάποιοι
Θα μπορούσε να παίξει πιο πίσω; η κίνηση που έφτασε μέχρι την περιοχή έφερε σε box to box
Τρομερά προσόντα, μακάρι να μπει στο ροτεισιον από φέτος
Τρομερά προσόντα, μακάρι να μπει στο ροτεισιον από φέτος
- Μπαρκαρούτσος
renegade έγραψε:Να το χαίρεστε το παλικαράκι παραπάνω.
Θέλεις να μιλήσεις πιο ξεκάθαρα, ή θα μιλάς με γρίφους, γέροντα;
Μου άρεσε πολύ ο μικρός και μακάρι να αρχίσει να παίρνει και κάποια μισάωρα ή και ημίχρονα.
- ΑποστόληςΑ
Καταρχας αυτο π γραφω εγω δεν εχει καμια σχέση με αυτο π γραφεις εσυΜπαρκαρούτσος έγραψε:Special 4 έγραψε:Ο Τζιμας φαινεται κ δειχνει οτι ειναι ετοιμος
Ναι πολύ κρίμα, και το πληρώνει αυτό ο ΠΑΟΚ με 1η θέση στον όμιλο της Ευρώπης (πρόκριση με 2 αγώνες λιγότερους) και πορεία πρωταθλητισμού...
Ειναι ασχετο το ενα απο το αλλο
Ασχετο
Ελπιζω να το καταλαβαινεις
Αφετερου σε τι ακριβως να συνετιστω?
Εχω γραψει κατι μεμπτο στο παραπανω σχολιο για το οποιο βρισκεις αφορμη για να μου την πεις και για το οποιο χρειαζεται να συνετιστω με κατι?
Και αν ναι εξηγησε μου
Αν δεν ενσωματωθει καλα ο Σαματα δυστυχως δεν θα βρει χρονο. Αλλα απο την αλλη ετοιμαζεται το μεγαλο πουλεν μας.
Εχει χρονο. Θα παρει και εμπειριες.
Εχει χρονο. Θα παρει και εμπειριες.
- Μπαρκαρούτσος
Special 4 έγραψε:Καταρχας αυτο π γραφω εγω δεν εχει καμια σχέση με αυτο π γραφεις εσυΜπαρκαρούτσος έγραψε:Special 4 έγραψε:Ο Τζιμας φαινεται κ δειχνει οτι ειναι ετοιμος
Ασχετο
Εχω γραψει κατι μεμπτο στο παραπανω σχολιο για το οποιο βρισκεις αφορμη για να μου την πεις και για το οποιο χρειαζεται να συνετιστω με κατι?
Και αν ναι εξηγησε μου
Δεν συνετίζεσαι με το μπαν, γιατί μπαίνεις να κάνεις αυτό που έκανες και πριν το μπαν: να πετάς άμεσες ή έμμεσες μομφές προς τον προπονητή της ομάδας ποδοσφαίρου. Επανειλημμένα, σε κάθε topic.
- figurehead4
Ο βασικός μας σέντερ φορ στα 100χρονα θα είναι 19 χρόνων και θα βάλει πάνω από 20 γκολ. Αυτός εδώ ο τυπάς θα αφήσει εποχή
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Special 4 έγραψε:Καταρχας αυτο π γραφω εγω δεν εχει καμια σχέση με αυτο π γραφεις εσυΜπαρκαρούτσος έγραψε:
Ασχετο
Και αν ναι εξηγησε μου
Δεν συνετίζεσαι με το μπαν, γιατί μπαίνεις να κάνεις αυτό που έκανες και πριν το μπαν: να πετάς άμεσες ή έμμεσες μομφές προς τον προπονητή της ομάδας ποδοσφαίρου. Επανειλημμένα, σε κάθε topic.
Πιστευω οτι αυτο π γραφεις ειναι υπερβολικο οσον αφορα το παραπανω σχολιο
Η μομφη ειναι βαρια λεξη κ περιλαμβανει πολλα περισσοτερα πραγματα απο την απλη ποδοσφαιρικη κριτικη
Δες τον ορισμο της λεξης
Περιλαμβανει περισσοτερα πραγματα π πολλες φορες περιλαμβανουν κ αξιοποινες πραξεις
Καπου πρεπει να ξεχωρισεις εσυ ή και αλλοι ενδεχομενως, την εννοια της ποδοσφαιρικης κριτικης απο την εννοια της μομφης
Το να γραφεται απο καποιον αλλο οτι εφτασε το αυγο στον κωλο του Μουργκ επειδη ειναι στον τελευταιο χρονο του συμβολαιου δεν ειδα να σε ενοχλει
Αυτο ομως ηταν πραγματι μια εμμεση μομφη προς τον παικτη οτι ενδεχομενως ειχε μειωμενη αποδοση επειδη τα προηγουμενα χρονια δεν ηταν στον τελευταιο χρονο του συμβολαιου κ ηταν αδιαφορος
Εκει δεν ειδα την ιδια ευαισθησια κ γι αυτο ρωτησα αν αυτο π γραφτηκε αφορουσε τον Μουργκ ή κ αλλους π βρισκονται στον τελευταιο χρονο του συμβολαιου συμφωνα με την δικια του λογικη
Αντιλαμβανεσαι οτι το να θελω να κανω ποδοσφαιρικη κριτικη εμμεσα ή αμεσα στον προπονητη της ομαδας ποδοσφαιρου ειναι δικαιωμα μου
Αν δεν εχω αυτο το δικαιωμα ή αν καθε φορα πρεπει να σκεφτομαι αν η κριτικη π θα κανω ενοχλησει εσενα ή καποιον αλλο, τοτε επισης αντιλαμβανεσαι οτι φλερταρουμε με τα ορια της εμμεσης προληπτικης λογοκρισιας για οτιδηποτε αφορα στην κριτικη του προπονητη
Κατι τετοιο κατα την δικη μου αποψη, εμενα θα με ξενερωνε σε απιστευτο βαθμο, διοτι θεωρω οτι υποβαθμιζει και αποστειρωνει τον δημοσιο διαλογο π γινεται στο φορουμ π πρεπει να εχει ζωντανια κ αυθορμητισμο ωστε να εχει κ καποιο ενδιαφερον
Το να μου λες οτι δεν συνετιζομαι, αντιλαμβανεσαι επισης οτι ακουγεται ακρως υποτιμητικο για καποιον ενηλικο ανθρωπο κ επισης ενδεχομενως στα ορια της επιβολης αποψης σχεδον με αυταρχικο τροπο
Δεν λεω οτι το εκανες, αλλα λεω τι εντυπωση μενει ή δινεται σε εμενα ή και σε αλλους ιδιως οταν στο παραπανω σχολιο απλα εγραψα οτι ο Τζιμας φαινεται και δειχνει ετοιμος να συμμετεχει περισσοτερο αλλα δυστυχως και χθες σε ενα τελειωμενο απο πολυ νωρις παιχνιδι, αγωνιστηκε μολις 13 λεπτα
Εγραψα οτι ειναι κριμα να μην το βλεπουν ολοι ετσι αυτο
Ποια ηταν η μομφη σε αυτο?
Τελος θα σου πω οτι ο καθε ενας, εχει το δικο του τροπο να γραφει ή να εκφραζεται
Εγω θελω να γραφω κ τα θετικα κ τα αρνητικα γενικως
Τα θετικα συνηθως ειναι πολυ προφανη κ δεν επιδεχονται σχολιασμου σε μεγαλο βαθος
Τα αρνητικα ομως ειναι αυτα π απο την φυση τους παραγουν μεγαλυτερο προβληματισμο κ θα σχολιαστουν περισσοτερο
Αυτο το αντιλαμβανεται ευκολα ο οποιοσδηποτε
Το να γραφει καποιος μονο τα θετικα ή μονιμα να διακρινεται απο μια ταση να δικαιολογει και να ωραιοποιει τα παντα στον προπονητη ή στον οποιονδηποτε, κατα την δικη μου αποψη τον περιοριζει απλως στον ρολο του χειροκροτητη
Κλεινοντας θα σου πω οτι σε ευχαριστω για την απαντηση π μου εγραψες
Με προβληματισε αυτο π εγραψες σχετικα με μομφες κ τα σχετικα κ θα δω τι προκειται να πραξω απο εδω κ περα
Αν υπερισχυσει μεσα μου η αποψη οτι δεν μπορω να εκφρασω ελευθερα την ποδοσφαιρικη κριτικη που θελω να κανω με τον τροπο π θελω να την κανω, τοτε σου υποσχομαι οτι συντομα θα ζητησω απο μονος μου την διαγραφη του λογαριασμου μου