2. Γιάννης Κάργας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ramboutla

Re: 2. Γιάννης Κάργας

Δημοσίευση από ramboutla »

Όπως είχα γράψει και στο topic του αγώνα, αυτός ο παίκτης δεν πρέπει να ξαναπροπονηθεί με την πρώτη όμαδα. Η ενεργεια του είναι ανεξήγητη με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Σωστή η τωρινή απόφαση της διοικησης αλλά και λάθος η απόφαση απόκτησης του. Δεν μπορείς να αποκτάς ένα ποδοσφαιριστή με υποψίες για το παρελθόν του. Για όσους έχουν αμφιβολίες στο περίφημο ματς Παναχαικής - γάβρου με το αυτογκόλ, ήταν δανεικός από τον γάβρο.
Από την άλλη μεριά ας μας εξηγήσει και ο προπονήτης, γιατί ενω εδώ και 3-4 μήνες βρίσκεται στην Β ομάδα ο Μιχαηλίδης που αποτελεί και project, δεν έχει επανέλθει ακόμη στην πρώτη ομάδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ramboutla την Παρ 28 Απρ 2023, 13:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

nunies4 έγραψε:Αυτο που κανει η διοικηση ειναι για εμενα ακομα χειροτερο. Ναι στο προστιμο βαση κανονισμου αλλα ο υποβιβασμος στον ΠΑΟΚ Β οχι μονο συντηρουν αλλα φουντωνουν και τις φημες για κατι πονηρο δινωντας τον βορα στον κοσμο.

Αν εχεις αντιληφθει κατι επιληψιμο ως ΠΑΕ τελειωσε τον σιωπηρα αποκλειωντας τον απο τις αποστολες για τα επομενα 4-5 ματς που μενουν και το καλοκαιρι χαιρετας.
Αυτο το κρυφτουλι δεν βοηθα κανεναν
Αυτο.

Αλλα βγαλε ακρη με τους ηλιθιους που το "μοιρασανε" σε ολα τα σαιτ πρωτη ειδηση..συγχαρητηρια.Πραγματικα ωρες-ωρες απορω αν οι "δημοσιογραφοι" που ασχολουνται με τα του ΠΑΟΚ ειναι βλακες ή βαλτοι.Και τα δυο ισως..
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

JohnDag έγραψε:Αστεία απόφαση απ όπου και αν την πιάσεις.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Στον εσωτερικό κανονισμό είναι, όποιος κρεμάει την ομάδα (όχι απλό τσαφ) μένει εκτός μέχρι την απολογία του.
icue

Δημοσίευση από icue »

Μπορει να εγινε και για τον ιδιο τον Καργα αυτο. Δεν ξερω και εγω πως θα αντιδρουσα αν με κρεμουσε ετσι ενας συμπαικτης μου ενω μου εχει βγει η ψυχη εδω και 2 εβδομαδες. Δεν ξερουμε ολες τις λεπτομερειες.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Οι μισοί παίκτες έπρεπε να παίζουν Β ομάδα φέτος με αυτή την λογική.

Το να χρησιμοποιείς σαν εξιλαστήριο θύμα ένα παίχτη που έφερες με 200Κ για πέμπτο στόπερ είναι το λιγότερο αστείο. Να μην πω κάτι χειρότερο.

Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

icue έγραψε:Μπορει να εγινε και για τον ιδιο τον Καργα αυτο. Δεν ξερω και εγω πως θα αντιδρουσα αν με κρεμουσε ετσι ενας συμπαικτης μου ενω μου εχει βγει η ψυχη εδω και 2 εβδομαδες. Δεν ξερουμε ολες τις λεπτομερειες.
Τι τους έχει βγει τους υπόλοιπους εδώ και 2 εβδομάδες;

Δηλαδή αν δεν τους «έβγαινε η ψυχή» πόσες περισσότερες ήττες θα έκαναν απ όσες έκαναν αυτές τις 2 εβδομάδες;

icue

Δημοσίευση από icue »

Τους βλεπεις να περπατανε δηλαδη; Δεν προσπαθουν;
kayde

Δημοσίευση από kayde »

JohnDag έγραψε:Οι μισοί παίκτες έπρεπε να παίζουν Β ομάδα φέτος με αυτή την λογική.

Το να χρησιμοποιείς σαν εξιλαστήριο θύμα ένα παίχτη που έφερες με 200Κ για πέμπτο στόπερ είναι το λιγότερο αστείο. Να μην πω κάτι χειρότερο.

Το δε παιζω καλα,με τη μαλακια που εκανε ο Καργας,δεν ειναι το ιδιο.Μη το πας παλι στη "κακια" διοικηση.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

4 ήττες στα 5 τελευταία με γκολ 6-12.

Μιλάμε για προσπάθεια όχι αστεία.

icue

Δημοσίευση από icue »

Δεν απαντας ομως. Δεν προσπαθουν; Καθονται και χανουν;
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

kayde έγραψε:
JohnDag έγραψε:Οι μισοί παίκτες έπρεπε να παίζουν Β ομάδα φέτος με αυτή την λογική.

Το δε παιζω καλα,με τη μαλακια που εκανε ο Καργας,δεν ειναι το ιδιο.Μη το πας παλι στη "κακια" διοικηση.
Ο Καργας στα 27 του είναι ένας παίχτης με κασέ 200Κ τον χρόνο. Υπάρχει κάποιος λόγος γι’ αυτό. Το ποδόσφαιρο δεν είναι κλωτσάω μια μπαλα. Θέλει προσωπικότητα, μυαλό, αυτοσυγκράτηση. Για να παίξεις και να καθιερωθείς στο υψηλό επίπεδο.

Όταν παίρνεις, λοιπόν, στόπερ με 200Κ ξέρεις πολύ καλά ότι κάποια στοιχεία του λείπουν. Γιατί αν δεν του έλειπαν ούτε στα Γιάννενα θα έπαιζε ούτε τόσα λίγα λεφτά θα έπαιρνε.

Το δε λάθος που κάνει το έχουν κάνει άπειρες φορές παίκτες που περνούν εκατομμύρια. Άπειρες φορές. Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και δυστυχώς συμβαίνει.

Ανάθεμα αν για κάθε κόκκινη κάρτα είχαμε υποβιβασμό στην Β’ ομάδα.

Και στην τελική ποιος μίλησε για «κακιά» διοίκηση;

Λέω απλά ότι η συγκεκριμένη απόφαση για μένα είναι αστεία.

Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

icue έγραψε:Δεν απαντας ομως. Δεν προσπαθουν; Καθονται και χανουν;
Η προσπάθεια μετράει στον Αστέρα Τρίπολης.

Στον ΠΑΟΚ του μεγιστάνα Σαββιδη μετράνε τα αποτελέσματα.

Άμα θέλω προσπάθεια πάω και βλέπω την ομάδα του χωριού μου.

Ερασιτέχνες είναι τα παιδιά, από τα χωράφια πάνε και παίζουν κατευθείαν. Εκεί να δεις προσπάθεια.

kayde

Δημοσίευση από kayde »

Το κακια διοικηση παει στη πλειοψηφια των ποστ που γραφεις οσο καιρο διαβαζω.Δε το εγραψα κουτουρου.

ΥΓ.Ασε τις σαλτσες,κανενας εδω μεσα που ξερει το μισθολογιο του Καργα,δε περιμενε να μας βγει Μπεκενπαουερ.Για τη συγκεκριμενη φαση μιλανε ολοι,για το χρονικο σημειο και το σημειο του γηπεδου που εγινε.
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

Δημοσίευση από Jules Winnfield »

Ο σταθμάρχης την πληρώνει πάντα τελικά...
paok vs all

Δημοσίευση από paok vs all »

Δεν μου άρεσε ούτε το παρελθόν του ούτε η μεταγραφή του ούτε ο τρόπος που προμοταριστηκε ούτε αυτοί στην ομάδα που είπαν το ναι για την μεταγραφή.
ΑΛΛΑ.... όταν μπαίνει στο πρώτο λεπτό ο Αγκουστο και ο Σβαμπ και κάνουν σκληρό φάουλ, είναι για να δώσουν τον τόνο και το στίγμα που αντιμετωπίζει η ομάδα τον χ αντίπαλο.
Ίσως πήγε να κάνει κάτι παρόμοιο ίσως και όχι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”