ΠΟΥΣΤΟΒΑΖΕΛΟΣ - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Πασχαλάκης
8
6%
Λύρατζης
6
5%
Ίνγκασον
51
40%
Κρέσπο
8
6%
Βιερίνια
2
2%
Κούρτιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αουγκούστο
1
1%
Μπίσεσβαρ
1
1%
Ζίφκοβιτς
18
14%
Σοάρες
2
2%
Άκπομ
2
2%
Ελ Καντουρί
2
2%
Μιτρίτσα
4
3%
Τσόλακ
1
1%
Σίντκλει
3
2%
Σβάμπ
18
14%

Σύνολο ψήφων: 127

Άβαταρ μέλους
rouki

Re: ΠΟΥΣΤΟΒΑΖΕΛΟΣ - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από rouki »

Αυτός ο Ισπανός διαιτητής είναι ο χειρότερος τους. Έσφαξε πολλές φορές τη Μπαρτσελόνα εναντίον της Ρεάλ. Και ο άλλος ο Γερμανός ο Μπριζ. Και οι δυο μας καθάρισαν στεγνά. Αυτοί που πάνε γήπεδο με ρουκέτες και πέτρες και λέιζερ είναι μ@λ@κες και καθίκια και πρέπει να αποβληθούν δια παντός. Ζούμε σε ένα κράτος ρουφιανιάς και ασυδοσίας και δεν μπορώ ακόμα να το χωνέψω, ότι αυτοί οι πολιτικοί εκλέγονται από εμάς τους ίδιους, για να μας γ@μούν με κάθε τρόπο που θέλουν και σε όλες τις καταστάσεις της ζωής μας. Τελικά είμαστε μεγάλες μαζόχες.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

icue έγραψε:
nunies4 έγραψε:Ο Ραζβαν στην συνέντευξη μοιάζει να το πήρε απόφαση να το πάρει ΟΛΟ αλλιώς
Μακάρι αυτη η....ζοχαδα που έβγαλε που τον οδήγησε σε δηλώσεις περί πολλων αλλαγών όχι μόνο αριθμητικά αλλά και σε στοιχεια ποδοσφαιρικά , να μην ήταν της στιγμής.
Υπαρχει και το ενδεχομενο να τα ελεγε αλλιως πριν για να τους κρατησει στη τσιτα μεχρι το τελος.
Ακριβως.

Ο Ραζβαν δεν υπήρχε περίπτωση να μιλήσει για αλλαγές στο ροστερ μέχρι να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Νομίζω είναι ξεκάθαρος τόσα χρόνια στον τρόπο που χρησιμοποιεί τετοιες δηλώσεις/απαντήσεις για να δείξει ότι πάνω από όλα στηρίζει τους παίκτες του ακόμα και αν ξέρει ότι υπάρχουν προβλήματα.

Πολλοί το παρεξηγούν αυτό, αλλά είναι ξεκάθαρο από την αρχή τι προσπαθεί να κάνει.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Άν παρακολουθούσα ενα οποιοδήποτε αγώνισμα μεταξύ 2 παντελώς άγνωστων σε εμένα ομάδων, και έβλεπα τους οπαδούς τις μιας εξ αυτών να έχουν πάει στο γήπεδο για πόλεμο με πέτρες και λοιπά πολεμοφόδια, αμέσως θα έλεγα "θέλω να νικήσουν οι άλλοι!". Αυτά τα ζώα πηδάνε το κάρμα της ομάδας. Είναι πρωτίστως επικίνδυνοι αλλά είναι και τρομερά γρουσούζηδες γαμώ το κεφάλι τους.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Επειδη διαβαζω για τη κοκκινη που "χαρισε" στον Αυγουστο να πουμε οτι η διαιτησια ειναι πλεον... επιστημονικη. Θα δωσει καθαρα τα σπορια σ αυτον που γουσταρει (απ κει το καταλαβαινεις) θα δωσει το μουφα πεναλτι αν βλεπει οτι δε φτανουν τα σπορια, αλλα θα δωσει και μια δυο κραυγαλεα αναποδες φασεις για να εχει το αλλοθι της κακης διαιτησιας. Οτι βρεθηκε δηλαδη σε κακη μερα, εκανε λαθη και για τις 2 πλευρες αρα.. αθώος.
Τα ιδια ισχυουν και για τους τερματαδες που πιανουν τ απιαστα αλλα θα φανε το γκολ με τα χερια κατω, τα σεντερ μπακ που θα σφυραν αδιαφοροι οταν σουταρει ο επιθετικος (α ρε βλαντο μονο εσυ τολμησες) αλλα θα σωσουν και μια δυο φασεις σιγουρα γκολ αφου γινει η δουλεια. Επιστημονες με διδακτορικο πλεον.
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

GI4NNEN4 έγραψε:Άν παρακολουθούσα ενα οποιοδήποτε αγώνισμα μεταξύ 2 παντελώς άγνωστων σε εμένα ομάδων, και έβλεπα τους οπαδούς τις μιας εξ αυτών να έχουν πάει στο γήπεδο για πόλεμο με πέτρες και λοιπά πολεμοφόδια, αμέσως θα έλεγα "θέλω να νικήσουν οι άλλοι!". Αυτά τα ζώα πηδάνε το κάρμα της ομάδας. Είναι πρωτίστως επικίνδυνοι αλλά είναι και τρομερά γρουσούζηδες γαμώ το κεφάλι τους.

Αυτό είναι κόμπλεξ βασικά και όχι άποψη.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

makedonas1926 έγραψε:Πείτε με αφελή πείτε με τρελό αλλά δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Απρόκλητα δακρυγόνα σε παιδιά κ γονείς μέσα στο γήπεδο. Βγαίνεις έξω να πάρεις αέρα και σου ρίχνουν και έξω να μην ξανά μπεις. Πας να αγοράσεις ένα νερό από το κυλικείο του πιο σύγχρονου γηπέδου της Ελλάδας και ανακαλύπτεις ότι είναι κλειστο.

Επιτέλους η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρέπει να προστατεύσει τους οπαδούς της. Καλό είναι να ζητάνε στήριξη και sold out, αλλά όχι μονόπλευρη στήριξη. Καιρός είναι να κάνει ομαδική αγωγή κατά της αστυνομίας, ΕΠΟ και όσων άλλων αισχρών ανθρώπων διοργάνωσαν αυτό το φιάσκο.

Ακούς ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Ξυπνα επιτέλους. Βαρέθηκα να σε βλέπω με τον σταυρο στο χέρι.

ΥΓ: Επειδή δεν βλέπω να κάνει πάλι τίποτα η ΠΑΕ, θα ήταν δυνατόν να οργανώσουμε εμείς μια ομαδική αγωγή; Είτε ως σύνδεσμοι είτε ως απλός κόσμος αγανακτισμένος είτε κάποιος δικηγόρος που διαβαζει ΠΑΟΚ μανία. Κάτι τέλος πάντων!
Συμφωνώ απόλυτα! Δεν γίνεται να τρως δακρυγόνα και να μην είναι ένας από την ΠΑΕ εκεί. Ένας υπεύθυνος ασφαλείας πρέπει να είναι εκεί στην κερκίδα μπροστά και όχι στα επίσημα με γραβάτες. Όπως και δεν γίνεται να κατεβαίνουν κομβοι και να μην υπάρχει άτομο της ΠΑΕ συνοδία ή στις Αφίδνες. Δεν γίνεται να είναι μόνοι τους οι οπαδοί. Μην οργανώνεις αν δεν μπορείς. Κάντο κεκλεισμένων.
Σχετικά με τον Αποστόλη που είπε ότι δεν είχε κόσμο νωρίς μην ξεχνάς ότι αργούσαμε πολύ στις Αφίδνες μέχρι να έρθουμε. Οριακά φτάσαμε όλοι.
Εγώ δεν ξέρω τι λέτε και πως το έζησε ο καθένας και από πού....αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους/τις συνοπαδους μου στη 13Β που μπορεί να μην τους ήξερα αλλά όταν ένιωθα να μην με βαστανε τα πόδια μου από την κούραση και τα μάτια μου από τα δακρυγόνα, όταν τους έβλεπα να συνεχίζουν τα συνθήματα μου έδιναν θάρρος να συνεχίσω και εγώ. Περήφανοι πρέπει να είμαστε για τον κόσμο αυτό που είναι κ μοναδικός που κάνει τέτοιες εκδρομές και πληρώνει σε τέτοιους καιρούς....
Σε αντίθεση με την ΠΑΕ που έγραψε περηφάνια για τους παίκτες αλλά τίποτα για τους οπαδούς...
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

ότι και να έγινε τώρα έγινε , δεν είναι η πρώτη φορά και δεν είναι η τελευταία.
Ξέραμε όλοι ότι μας περιμένουν και μας την έχουν στημένη από πολλές πλευρές.
Και άλλες φορές το ξέρασαμε αλλά δεν μπόρεσαν να μας πιάσουν στον ύπνο.
Αυτή την φορά δώσαμε δικαίωμα όλοι ΟΛΟΙ από την διοίκηση , προπονητής, παίχτες, μέχρι ο κόσμος όλοι το δικαίωμα να τσιμπήσουμε το τυράκι σαν ποντικοί στην φάκα. ΑΥΤΟ τίποτα άλλο.

όσο για αυτούς που μιλάνε στα ράδιο για στημένο τελικό που έπρεπε να τον δώσουμε στον βαζελο κτλ... και όλοι το ξέρανε στο παρασκήνιο κτλ... τότε κακώς πήγατε και κακώς καθίσατε και τον είδατε. Εκτός αν σας αρέσει το θέατρο όχι το ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
Ronnie

Δημοσίευση από Ronnie »

Άθλιο θέαμα, άθλιος διαιτητής και άθλια κερκίδα. Δεν είμαι πολύ μεγάλος αλλά ο χθεσινός τελικός είναι ο χειρότερος που έχω δει.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Συγκινητική η προσπάθεια σε όλα τα μέσα ότι όλα έγιναν καλά και οκ έκανε 2-3 λαθάκια ο ισπανός και πάμε παρακάτω με τον πανάξιο κυπελλούχο. Τα μυαλά στο πλυντήριο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τι σε εκπλησει δεν καταλαβαινω...Ολοι τα ιδια δεν κανουν παντα?
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

όχι πάντα. αν ήταν ανάποδα ο νικητής και τα σφυρίγματα, άλλα θα διαβάζαμε.
Δε με εκπλήσσει τίποτα βεβαια. Απλά συγκινούμαι από την ομοψυχία.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Nαι άλλα θα διαβαζαμε ,οι βαζελοι θα εβριζαν και εμεις θα ημασταν υπερηφανοι...Κοροιδευομαστε μεταξυ μας...Εγω σου υπογραφω πως πολλοι απο αυτους που σημερα εχουν τρελαθει με το πεναλτι σε αντιθετη περιπτωση θα ελεγαν πεναλταρα...Τα θελει ο λοκος μου και μενα...
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

Όταν λέω Γκαγκατσης λίγος πολύ λίγος η ομάδα δεν έπρεπε να πάνε στην απονομη που είναι η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την διαιτησία και για την ΕΠΟ εκτως άμα όλα ήσαν καλά. Βρείτε έναν Μπεο γιατί έχουμε πόλεμο με τον κάθε Μητσοτάκη και κάθε Μπακογιαννη. Άιντε ΠΑΟΚΑΡΑ άρε ΙΒΆΝ πόσο σε τρέμουν.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

joshua έγραψε:Nαι άλλα θα διαβαζαμε ,οι βαζελοι θα εβριζαν και εμεις θα ημασταν υπερηφανοι...Κοροιδευομαστε μεταξυ μας...Εγω σου υπογραφω πως πολλοι απο αυτους που σημερα εχουν τρελαθει με το πεναλτι σε αντιθετη περιπτωση θα ελεγαν πεναλταρα...Τα θελει ο λοκος μου και μενα...
Μακάρι να ήταν το πέναλτι το πρόβλημα. Παίζει να ήταν αυτό που με ενόχλησε λιγότερο από το χθεσινό όργιο.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

GI4NNEN4 έγραψε:Άν παρακολουθούσα ενα οποιοδήποτε αγώνισμα μεταξύ 2 παντελώς άγνωστων σε εμένα ομάδων, και έβλεπα τους οπαδούς τις μιας εξ αυτών να έχουν πάει στο γήπεδο για πόλεμο με πέτρες και λοιπά πολεμοφόδια, αμέσως θα έλεγα "θέλω να νικήσουν οι άλλοι!". Αυτά τα ζώα πηδάνε το κάρμα της ομάδας. Είναι πρωτίστως επικίνδυνοι αλλά είναι και τρομερά γρουσούζηδες γαμώ το κεφάλι τους.
Αν ανοίγεις την τιβι μια ώρα πριν το ματς κ εβλεπες τους οπαδους της μιας ομάδας να παιζουν επί μια ώρα σουτια με τα ΜΑΤ, τν παιχτη να βάζει γκολ κ να πιανει τα παπαρια του κ κυρίως να υπάρχουν τέτοιες αποφάσεις διαιτητικές στο πρώτο ημίχρονο τότε ίσως να μην ησουνα με αυτή τν ομάδα που υπονοεις... Τη σκέψη σου σχολιάζω για να μην παρεξηγηθώ..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”