Μεγάλη νίκη χτες και για την ψυχολογία της ομάδας γιατί και το πρωτάθλημα δεν έχει χαθεί ακόμη.
Σούπερ εμφάνιση από Κουμεντακη Μπράουν και Κοκκινακη πάρα πολύ καλός και ο Πετρεας.
Γενικά χτες και ο ΠΑΟΚ και ο γαυρος μου Έκαναν πολύ καλή εντύπωση γιατί έπαιξαν καλύτερα από αυτό που περίμενα. Στον ολυμπιακο με εντυπωσίασε πολύ το σερβις ειδικά οι τεπαν και ζουπανι αλλά και ο περιτς κατά διαστήματα, αυτός πιστεύω πως ήταν και ο λόγος που ο Γουόλς δεν μπόρεσε να παίξει πολύ με το κέντρο.
Οι Γουόλς και Ουντριτς είναι φανερό πως δεν παίζουν ακόμα κοντά στις δυνατότητες τους, ειδικά ο Ουντριτς. Ο Μπαρνς είναι φανερά καλός παίκτης αλλά φαίνεται και η αποχή του για μεγάλο διάστημα από το συλλογικό βόλεϋ. Νομίζω πως σήμερα επιβάλλεται να παίξει ο Κουκλινσκι και για φρεσκάδα και για ομοιογένεια.
Στα μάτια μου φαβορί είναι ο Φοίνικας ειδικά αν παίξει ο Τζουριτς, κυρίως λόγω της κουρασης που δεδομένα θα έχουν οι παίκτες μας. Ο ΠΑΟΚ εχει μικρό ροτεισον αναγκαστικά και αυτό είναι το αδύνατο του σημείο παρολαυτα η εικόνα των παικτών χτες, η νοοτροπία και η εμπειρία τους δίνει και σε εμάς πολλές πιθανότητες. Κρίσιμο σημείο η υποδοχή στο side out που λένε και τα παιδιά που ξέρουν καλύτερα, και το step up που πρέπει να κάνουν οι Γουόλς και Ουντριτς.
Όπως και να έχει η φετινή ομάδα είναι πραγματικά αξιόλογη μπράβο σε όλους όσους εμπλέκονται φέτος και πάνω απ όλα μπράβο στον κόουτς Καλμαζιδη.
Υ. Γ. Καλό θα ήταν να μην ποδοσφαιροποιησουμε το φόρουμ στο βολλευ με υπονοούμενα και μειωτικα σχόλια μεταξύ μας, εκτός και αν έρθει προπονητής ο φερειρα

Πάμε ρε ομαδαρα