23.Joan Sastre
-
- Επικοινωνία:
Re: 23.Joan Sastre
Ο Matos στην ηλικία των Sastre και Λύρατζη ήταν ένα επίπεδο κάτω. Μια χαρά δίδυμο με προοπτική κάνουν. Ας τους κρίνουμε του χρόνου που ο μεν Λύρατζης θα αισθάνεται βασικό μέλος της ομάδας και όχι ότι βρέθηκε από σπόντα σε αυτήν διότι κρίθηκαν καθυστερημένα ανεπαρκείς οι δύο γιαλαντζί Βραζιλιάνοι και ο δε Sastre όταν κάνει πλήρη προετοιμασία με την ομάδα και τα θέλω του προπονητήmakispaspartou έγραψε:Από τη μία παίκτης που αποδεδειγμένα δεν μπορείς να πεις ότι είναι καλύτερος του Λύρατζη. Από την άλλη με 400χιλ σίγουρα δεν βρίσκεις καλύτερό του. Στη μέση είμαι εγώ , μόνο ενθαρρυντικό η ηλικία του, αλλά για να τα λέμε όλα τη χρονιά του νταμπλ είχαμε δεξί μπακ τον Μάτος και αναπληρωματικό τον κανένα. Λύρατζης και Σάστρε άραγε κάνουν έναν Μάτος?
- kataramenos5
Ενας παικτης που εχει κανει συνεχομενα καλα παιχνιδια δειχνει οτι εχει την ικανοτητα να τα κανει, οτι μπορει να παιξει σ αυτο το επιπεδο. Το γιατι δε το κανει πλεον εξαρταται απο ενα σωρο αλλους παραγοντες ασχετους με την ικανοτητα του(Σχεσεις με προπονητη, συμπαικτες, γενικοτερο κλιμα ομαδας, ψυχολογικα, τραυματισμος κλπ).
Απο κει και περα πρεπει κυριως η ομαδα ν αναζητησει την αιτια και να δωσει λυση ωστε να βγαζει στο γηπεδο αυτο που μπορει ο καθε ποδοσφαιριστης.
Απο κει και περα πρεπει κυριως η ομαδα ν αναζητησει την αιτια και να δωσει λυση ωστε να βγαζει στο γηπεδο αυτο που μπορει ο καθε ποδοσφαιριστης.
Γνώμη μου να μείνει ο Σάστρε, φέτος είχαμε από τον Γενάρη και μετά τα δυο καλύτερα δεξιά μπακ του πρωταθλήματος.
- invincible
Τελικά θα μείνει ο Σαστρε? Αν ναι γιατί δεν ανακοινώθηκε ? Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συνεργασία για τα επόμενα χρόνια με τον κτλ κτλ κτλ ?
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την Μαγιόρκα για την απόκτηση του Ζοάν Σάστρε. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι τις 30.06 του 2026.
Ο Σάστρε ήρθε τον Ιανουάριο προκειμένου να προσφέρει λύσεις στο δεξί άκρο της άμυνας και αποδείχτηκε μια αξιόπιστη προσθήκη στο ρόστερ του Δικεφάλου. Ξεκίνησε εντυπωσιακά, πέτυχε δύο υπέροχα γκολ στα πρώτα του παιχνίδια και… κέρδισε το δικαίωμά του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ της επόμενης μέρας φτάνοντας τις συμμετοχές που ενεργοποίησαν την option αγοράς του. Έτσι, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε και τυπικά την απόκτηση του Ισπανού από την ομάδα της Μαγιόρκα. Ο Iσπανός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο».
Ο Σάστρε ήρθε τον Ιανουάριο προκειμένου να προσφέρει λύσεις στο δεξί άκρο της άμυνας και αποδείχτηκε μια αξιόπιστη προσθήκη στο ρόστερ του Δικεφάλου. Ξεκίνησε εντυπωσιακά, πέτυχε δύο υπέροχα γκολ στα πρώτα του παιχνίδια και… κέρδισε το δικαίωμά του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ της επόμενης μέρας φτάνοντας τις συμμετοχές που ενεργοποίησαν την option αγοράς του. Έτσι, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε και τυπικά την απόκτηση του Ισπανού από την ομάδα της Μαγιόρκα. Ο Iσπανός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο».
- navigator11
-
Καλη συνεχεια να εχει και πολλες επιτυχιες
στα τεσσερα χρονια που θα μεινει μαζι μας!
στα τεσσερα χρονια που θα μεινει μαζι μας!
- V-olakiotis
- john4serres
navigator11 έγραψε:Έγινε το αυτονόητο. Πολύ τίμιος παίχτης από όσα μας έδειξε μέχρι τώρα
++++
- PAOK_Antarctica
Με Λύρα και Σάστρε, η θέση του Δεξιού Μπακ έχει καλυφθεί.
Και με βάση την ποιότητα και των δύο, ο υγιής συναγωνισμός θα είναι επικερδής και για τον Σάστρε
και για τον Λύρα, και για τον ΠΑΟΚ και για τους φιλάθλους μας.
Θέλω σε κάθε θέση, ένα τόσο ποιοτικό δίδυμο.
Ζητάω πολλά;
Και με βάση την ποιότητα και των δύο, ο υγιής συναγωνισμός θα είναι επικερδής και για τον Σάστρε
και για τον Λύρα, και για τον ΠΑΟΚ και για τους φιλάθλους μας.
Θέλω σε κάθε θέση, ένα τόσο ποιοτικό δίδυμο.
Ζητάω πολλά;