28.Alexandru Ionuț Mitriță
- ΑποστόληςΑ
-
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: 28.Alexandru Ionuț Mitriță
15_50 έγραψε:Θα ήθελα να πω καλό λόγο αλλά είσαι ποδοσφαιριστής ψέμα και δε μου βγαίνει. Με το καλό να έρθει ο Ιούνιος ή η 31/1 να πας στο καλό.
Θα τον αγοράσουμε προς πείσμα σου, το καλοκαίρι.
ΥΓ. Πες και μια καλή κουβέντα, μετά από τουλαχιστον καλούτσικης εμφάνισηςτου αλλά και όλης της ομάδας γενικά.. Φτάνει με την ΑΠΑΞΙΩΣΗ. Είναι δανεικός, αλλά προς το παρόν παίκτης της ομάδας σου.
'Η μήπως δεν είναι της ομάδας σου.
Έσκασα ρε παιδιά με κάποιους, δεν γράφω συχνά έτσι.
Καλύτερος των τριών πίσω από το φορ.
Φαίνεται ότι ακούει τον προπονητή του.
Σταμάτησε να κάνει αυτά που κάνουν σε αγώνες επίδειξης και πλέον φαίνεται κανονικος επαγγελματίας.
Βέβαια διάθεση για άμυνα ότι να το σκέφτεται.
Εγώ πάντως μέχρι 2 εκατομμύρια θα σε αγόραζα. Έχει απίστευτη πρώτη ύλη αλλά εντελώς ακατέργαστη
Φαίνεται ότι ακούει τον προπονητή του.
Σταμάτησε να κάνει αυτά που κάνουν σε αγώνες επίδειξης και πλέον φαίνεται κανονικος επαγγελματίας.
Βέβαια διάθεση για άμυνα ότι να το σκέφτεται.
Εγώ πάντως μέχρι 2 εκατομμύρια θα σε αγόραζα. Έχει απίστευτη πρώτη ύλη αλλά εντελώς ακατέργαστη
Εγώ μόνο αν ήθελα το κακό του ΠΑΟΚ θα έλεγα να αγοράσουμε τον "αντικαταστάτη" του Τζόλη με υπογραφή Λουτσέσκουtheo-drama έγραψε:15_50 έγραψε:Θα ήθελα να πω καλό λόγο αλλά είσαι ποδοσφαιριστής ψέμα και δε μου βγαίνει. Με το καλό να έρθει ο Ιούνιος ή η 31/1 να πας στο καλό.
Θα τον αγοράσουμε προς πείσμα σου, το καλοκαίρι.
ΥΓ. Πες και μια καλή κουβέντα, μετά από τουλαχιστον καλούτσικης εμφάνισηςτου αλλά και όλης της ομάδας γενικά.. Φτάνει με την ΑΠΑΞΙΩΣΗ. Είναι δανεικός, αλλά προς το παρόν παίκτης της ομάδας σου.
'Η μήπως δεν είναι της ομάδας σου.
Έσκασα ρε παιδιά με κάποιους, δεν γράφω συχνά έτσι.
- Amsterdamer_87
κατι ψιλοεκανε σημερα,αλλα σαφως δεν κανει και δεν χρειαζεται να μεινει στην ομαδα..
γι αυτο ο Μποτο θελει να φερει τον Ισπανο εξτρεμ..
γι αυτο ο Μποτο θελει να φερει τον Ισπανο εξτρεμ..
-
- Επικοινωνία:
Η καλύτερη εμφάνιση του σήμερα από τότε που ήρθε αλλά ακόμα δεν με έχει πείσει. Περίμενα να δω σε αυτόν υβρίδιο Stoch-Podence και μέχρι στιγμής έχω απογοητευτεί πλήρως
-
Να ξέρετε ότι έχει και καλό σουτ από μέση απόσταση που δεν το έχει δείξει μέχρι τώρα.
Σήμερα σε μερικές φάσεις ήταν απολαυστικός με μεγάλη συμμετοχή στο ματς.
Τον διάλεξα για μβπ
Σήμερα σε μερικές φάσεις ήταν απολαυστικός με μεγάλη συμμετοχή στο ματς.
Τον διάλεξα για μβπ
Κατάλαβε ότι ήρθε ο Ζαμπά και ψάχνουμε για μεταγραφή ακόμη ενός εξτρέμ Εάν δεν δείξει πράγματα δεν μπαίνει ούτε αποστολή.
Μέτριος παίχτης με σοβαρά μειονεκτήματα για αυτό το επίπεδο
Ακόμα μια κάκιστη επιλογή Λουτσεσκου του καλοκαιριού
Ακόμα μια κάκιστη επιλογή Λουτσεσκου του καλοκαιριού
- falconakis
Οταν βλέπεις τετοια σχόλια σε παιχνίδι που κερδισε πέναλτι και ειχε ασσιστ παρε βάλε καταλαβαίνεις οτι τελικά και ο Μέσι δεν θα μας κάνει γιατι είναι κοντός περπατάει και δεν μαρκάρει...
Υγ μπράβο αγόρι μου αρχισε και εσύ να ανεβαίνεις σιγα σιγα...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Υγ μπράβο αγόρι μου αρχισε και εσύ να ανεβαίνεις σιγα σιγα...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Είχε γράψει εδώ ο Αποστόλης αν θυμάμαι καλά θα τον αγοράσουμε το Καλοκαίρι.
https://www.transfermarkt.com/alexandru ... ler/209649
Από ότι βλέπω ελεύθερος μένει άρα αν θέλει να μείνει κ δεχτεί κανα συμβόλαιο όχι του χαρτιού πιστεύω στα 26 του θα ναι καλύτερος.
https://www.transfermarkt.com/alexandru ... ler/209649
Από ότι βλέπω ελεύθερος μένει άρα αν θέλει να μείνει κ δεχτεί κανα συμβόλαιο όχι του χαρτιού πιστεύω στα 26 του θα ναι καλύτερος.
Μακάρι να σφαλω και να αποδείξει έως το τέλος της σαιζόν το αντίθετο.
Έχω την άποψη ότι είναι πολύ λίγος ακόμη και για παίκτη που θα έρχεται από τον πάγκο.
Παίκτης που τακτικά όταν η ομάδα δεν έχει την μπάλα, αποφεύγει κάθε σχέση μαζί της. Μάλιστα είναι κίνδυνος για τον αμυντικό που είναι πίσω του και την ομάδα μας. Όχι απλά δεν μαρκάρει απλά τον χώρο κι όχι φυσικά αντίπαλο αλλά δίνει διάδρομο στον επιτιθέμενο. Δεν μιλώ για υψηλές αναλστατικες επιδόσεις αλλά για βασικά στοιχεία ποδοσφαιριστή σε αυτό το επίπεδο.
Δεν ξέρω πόσο θα μπορούσε επιθετικά να ανέβει η απόδοση του για να θεωρηθεί μια περίπτωση επανεξέτασης. Και με τι συμβόλαιο οικονομικά?
Έχω την άποψη ότι είναι πολύ λίγος ακόμη και για παίκτη που θα έρχεται από τον πάγκο.
Παίκτης που τακτικά όταν η ομάδα δεν έχει την μπάλα, αποφεύγει κάθε σχέση μαζί της. Μάλιστα είναι κίνδυνος για τον αμυντικό που είναι πίσω του και την ομάδα μας. Όχι απλά δεν μαρκάρει απλά τον χώρο κι όχι φυσικά αντίπαλο αλλά δίνει διάδρομο στον επιτιθέμενο. Δεν μιλώ για υψηλές αναλστατικες επιδόσεις αλλά για βασικά στοιχεία ποδοσφαιριστή σε αυτό το επίπεδο.
Δεν ξέρω πόσο θα μπορούσε επιθετικά να ανέβει η απόδοση του για να θεωρηθεί μια περίπτωση επανεξέτασης. Και με τι συμβόλαιο οικονομικά?
Βρε κρατηστε και μια πισινη.Ο παικτης απο τη στιγμη που επανηλθε και αφου πλεον εχει συμπληρωσει ικανο χρονικο διαστημα με την ομαδα καθε παιχνιδι εμφανιζεται και καλυτερος.Να μην ξεχνατε οτι ειναι και η πρωτη ουσιαστικα χρονια μετα απο καιρο που παιζει σε μια ομαδα με απαιτησεις και ενα πρωταθλημα πολυ σκληρο για τους επιθετικους.Δεν μπορει να μην βλεπετε οτι στις καλες του στιγμες δινει πραγματα που δεν μπορει να δωσει αλλος παικτης στο ροστερ.
Η αλήθεια είναι ότι παραμένει ερωτηματικό γιατί δεν τον έχουμε δει ακόμα σε κανονικό αγωνιστικό ρυθμό, κυρίως λόγω του τραυματισμού του. Ήταν αρκετά άτυχος και αυτός και εμείς.
Βελτιωμένος και ελπίζω να δούμε περισσότερα.
Βελτιωμένος και ελπίζω να δούμε περισσότερα.